2 тижні, як звідтам. В години пік набиті, як в нас. В листопаді і грудні кілька разів даішники проводили "акцію", то водії брали лише сидячих. І в нас таке буває.
Не знаю шо і кому вони там вкорочували, але нинька їхав ним по Чорновола Не зовсім дублює: троль 2-ка їде тільки половину маршруту 1-ої комуналки, а 10-ка на Сихові в іншу сторону їде. Імхо 1-ка одне з найкращих нововведень цієї кампанії.
На Сихівську, до ТЦ Зубра (принаймні мав би туда їхати, сам ше не катався ним по Сихову), 10-ка наскільки пам'ятаю їде до кінця Червоної Калини.
Приватники аналогічно, неодноразово попадав у неприємні ситуації, коли за графіком мало бути ще мінімум 2 маршрутки, які в результаті не виходили і доводилося шукати альтернативний варіант.
В час пик в Симферополе набиваются еще как. Но это не водители виноваты. Вот в Севастополе водитель не возьмет, если в маршрутке не предусмотрены стоячие места, а сидячие заняты. В Симферополе что-то подобное пытаются ввести, пока не выходит. Просто маршруток много, если есть возможность, люди ждут свободную. По новым ПДД водители часто отказываются остановить не на остановке (под настроение). Недавно в центре ГАИ остановила маршрутку, он до остановки не доехал. Закрыл двери и вышел. Народ нервничает, кое-как через три пробки пробрались. Водителя нет больше 10 минут. В конечном итоге молодежь полезла через водительское место и водительскую дверь на проезжую часть. А по 2 грн - да, у нас с июля 2008. В Севастополе есть по 2 и по 2.5 с тех же пор где-то.
10 на Сихівську ніколи не їздила,в 90-91 туда їздика 1.Шо 1 шо 10-той самий маршрут. На Червоної калини ТЦ Зубра і "сам ти барбара"-одне і те саме
Ну офіційно від ТЦ "Зубра", який власне і знаходиться на Сихівській А практично то вже Вам видніше, я на Сихові буваю рідко, хоч і живу в Сихівському районі )
Щодо білетів, то і раніше їх бачила у водіїв маршруток. Навіть бачила, як якась вчителька чи керівник групи брала квитки на групу дітей, з якими їхала. Було то років 3 тому. Щодо тих, хто часто їздить, то варто придумати місячні білети. В нас то трохи може не вийде, то різні підприємства мають маршрутки. Але якщо з часом власники соціальних автобусів переважать і взагалі тільки такі автобуси будуть їздити, то буде класно.
1 лютого я змушений був вийти біля Оперного тому що водій сказав що це КІНЦЕВА. Дізнався я про це на пару хвилин раніше коли прочитав об'яву яка висіла в салоні цього ж 5-того маршруту. Завтра перевірю.
а хтось пробував їздити автобусом 57 вечером ??????? бо годині очікування, як баче на зупинці одну людину то не хоче ставати (особливо вони вже знаюить хто з пасажирів їде до кінцевої) а про те що вони навіть певно не знають де кінцева зупинка після обіду - навіть не хочу говорити. довезе до кордуби - а далі йдіть пішки бо пару пасажирів возити не буду - мають аргумент - там особняки і всі там мають машини.
Сьогодні файно зранку проїхався. В маршрутці лунала папса в "найкращих" її зразках, смерділо чимось прогнившим, в більшій частині крісел спинки поламані. Одим словом весело