маршрутки подорожчали до 2 грн

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Deus igrok, 30 січ 2011.

1. олекса

олекса New Member

2 тижні, як звідтам. В години пік набиті, як в нас. В листопаді і грудні кілька разів даішники проводили "акцію", то водії брали лише сидячих. І в нас таке буває.:)

2. syavych

syavych копач

Не знаю шо і кому вони там вкорочували, але нинька їхав ним по Чорновола :dntknw:
    Не зовсім дублює: троль 2-ка їде тільки половину маршруту 1-ої комуналки, а 10-ка на Сихові в іншу сторону їде. Імхо 1-ка одне з найкращих нововведень цієї кампанії.

• Подобається Подобається x 2
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

На Сихові в іншу сторону то куда?

4. syavych

syavych копач

На Сихівську, до ТЦ Зубра (принаймні мав би туда їхати, сам ше не катався ним по Сихову), 10-ка наскільки пам'ятаю їде до кінця Червоної Калини.

5. Geograf

Geograf Меломан

Приватники аналогічно, неодноразово попадав у неприємні ситуації, коли за графіком мало бути ще мінімум 2 маршрутки, які в результаті не виходили і доводилося шукати альтернативний варіант.

6. Salata

Salata Well-Known Member

В час пик в Симферополе набиваются еще как. Но это не водители виноваты. Вот в Севастополе водитель не возьмет, если в маршрутке не предусмотрены стоячие места, а сидячие заняты. В Симферополе что-то подобное пытаются ввести, пока не выходит. Просто маршруток много, если есть возможность, люди ждут свободную. По новым ПДД водители часто отказываются остановить не на остановке (под настроение).

Недавно в центре ГАИ остановила маршрутку, он до остановки не доехал. Закрыл двери и вышел. Народ нервничает, кое-как через три пробки пробрались. Водителя нет больше 10 минут. В конечном итоге молодежь полезла через водительское место и водительскую дверь на проезжую часть.

А по 2 грн - да, у нас с июля 2008. В Севастополе есть по 2 и по 2.5 с тех же пор где-то.

• Подобається Подобається x 3
  7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

10 на Сихівську ніколи не їздила,в 90-91 туда їздика 1.Шо 1 шо 10-той самий маршрут. На Червоної калини ТЦ Зубра і "сам ти барбара"-одне і те саме

• Подобається Подобається x 1
  8. syavych

syavych копач

Так і зараз не їде, а 1 їде. В чому однаковість маршрутів?

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Різниця в тому шо 1 не їде на Сихівську, хіба від нині.

10. syavych

syavych копач

Ну офіційно від ТЦ "Зубра", який власне і знаходиться на Сихівській
    А практично то вже Вам видніше, я на Сихові буваю рідко, хоч і живу в Сихівському районі :))

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ТЦ Зубра- пр-кт Червоної Калини 109

12. syavych

syavych копач

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Щодо білетів, то і раніше їх бачила у водіїв маршруток. Навіть бачила, як якась вчителька чи керівник групи брала квитки на групу дітей, з якими їхала. Було то років 3 тому.
    Щодо тих, хто часто їздить, то варто придумати місячні білети. В нас то трохи може не вийде, то різні підприємства мають маршрутки. Але якщо з часом власники соціальних автобусів переважать і взагалі тільки такі автобуси будуть їздити, то буде класно.

• Подобається Подобається x 2
  14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Я не проти маршруток,але має бути альтернатива-доступний,недорогий транспорт.

15. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Так трамваї ж є, нє?

16. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

1 лютого я змушений був вийти біля Оперного тому що водій сказав що це КІНЦЕВА. Дізнався я про це на пару хвилин раніше коли прочитав об'яву яка висіла в салоні цього ж 5-того маршруту.
    Завтра перевірю.

17. sselev

sselev Well-Known Member

5й автобус відновили до Бомби через численні скарги пасажирів!

• Подобається Подобається x 1
  18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

п.Еребус поцікавтесь де вони курсують,тоді будете шось писали

19. llb

llb Member

а хтось пробував їздити автобусом 57 вечером ???????
    бо годині очікування, як баче на зупинці одну людину то не хоче ставати (особливо вони вже знаюить хто з пасажирів їде до кінцевої)
    а про те що вони навіть певно не знають де кінцева зупинка після обіду - навіть не хочу говорити.
    довезе до кордуби - а далі йдіть пішки бо пару пасажирів возити не буду -
    мають аргумент - там особняки і всі там мають машини.

20. Geograf

Geograf Меломан

Сьогодні файно зранку проїхався. В маршрутці лунала папса в "найкращих" її зразках, смерділо чимось прогнившим, в більшій частині крісел спинки поламані.
    Одим словом весело:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)