Відповідь: Малі автозлодюжки У мене була така неперевірена теорія щодо авто, взятих у кредит. Так от, я думала (і думаю), що перш ніж поцупити автомобіль чужий, то злодії співпрацюють з органами і пробивають по базі відомості щодо ймовірного власника. Відомості про кредитне авто напевно є і в міліції, бо таке ж авто не можна відчужувати (знімати з обліку і тп.), а це повинно десь там у них числитись. Відповідно, якщо авто взяте під кредит, то банк, який надав кредит, повинен вимагати застрахувати таку заставу - повне автокаско - це напевно мінімум вимог банку (у випадку чогось, СК відшкодовує втрати банку - бо авто вважається його власністю). А оскільки, авто застраховане і від крадіжок теж, то не має змісту вимагати викуп (це, звичайно, якщо викрадали з такою метою), бо я б, наприклад, не дала пару тисяч викупу зелених за те, що мені і так СК поверне повну вартість автомобіля (якщо перший рік і менше, якщо наступні роки). А виявилося, що трохи не так. Знайомий купив авто у кредит. Катався аж цілих два тижні, як приїхав ставити в гараж і вийшов з машини, а її залишив заведеною... поки відкривав гараж, то ... злодій вже сидів за кермом і збирався здійснити крадіжку. Знайомий спритний попався - швидко забіг з іншої сторони і встиг заглушити автомобіль, але й злодій встиг утікнути... І що з такими новими автомобілями роблять злодії? На викуп навряд чи, бо СК верне повну вартість автомобіля. на деталі чи комусь під замовлення?
Відповідь: Малі автозлодюжки Умо, не знаю, як в Україні, але в Америці ділер таку машину навіть і за ворота не випустить, якщо, поки ти оформлюєш покупку, не прийде підтвердження страхівки від компанії. Тому крадіжка не страшна, адже на нову машину треба брати страхування від всього мислимого і немислимого! Але... Якщо ти вже володієш машиною декілька років і звичайно вже виплатив не тільки проценти деякі, а й трохи суму вартості машини, то треба діяти за тією приказкою:"Береженого і Бог береже!" Якщо в Україні така оперативність в крадіжках, я би ні на секунду не залишила машину із заведеним мотором. Я й тут ніколи не залишаю. Не те, що заведену, а й відкриту, навіть як відходжу на пару хвилин.
Відповідь: Малі автозлодюжки Данило, все нормально, просто одна просьба: не вживайте слово "пильний", умене від цього слова алергія.
Відповідь: Малі автозлодюжки Ума, колись поляки любили прокручувати такий варіант: приїзжали до Львова на дорогих застрахованих (повне КАСКО) машинах, тут їх продавали на шрот і одночасно заявляли про угон, отримували згодом страхову суму. Проте ця схема свого часу була "вичислена" і такі випадки тепер вкрай рідко зустрічаються.
Відповідь: Малі автозлодюжки Може на замовлення, а якшо якісь розповсбджені марки як шевроле чи деу то на запчастини. Авта, яких у Львові є лише кілька мають меньше шансів бути вкраденими. А якщо ще й колір унікальний. Хіба диски познімати
Відповідь: Малі автозлодюжки Если это в особняке - то заведи собаку!А так - это явная месть или зависть знакомых, живущих рядом!
Відповідь: Малі автозлодюжки Ми теж про сусідів подумали спочатку, а потім вирішили що то на пляшку хтось хотів
Відповідь: Малі автозлодюжки Бувальщина. Трохи терпіння. 80-ті роки. Українське телебачення щомісяця писало фестивалі самодіяльності «Сонячні кларнети» по різних областях. Для нас це була золота жила: хтось писав ліві фонограми, хтось фотографував учасників. Хось просто «пригощався». Особисто я продавав музичну апаратуру (в основному таку, яка не користувалася попитом в Києві або мала «сіре» походження). В одному райцентрі музиканти зацікавилися апаратурою, але наполягли на тому, щоби я до комплекту дістав ще дещо. Домовилися, що в певний день вони з грішми приїдуть до Києва. За додаткове “залізо” мені довелося дати під заставу власні гроші. В день Х – не їдуть і навіть не телефонують. На третій день я почав їм надзвонювати. Зрозумів, що там якісь серйозні проблеми. Нарешті приїхали і ось що розповіли: Грали вони три доби на весіллі в селі. В числі гостей були 4 менти, що приїхали на службовому авто. Сіли музиканти з ментами грати в карти. Кілька разів менти продулися до останньої копійки. Попросили дати можливість відігратися. Музиканти сказали – “ставте на кон мигалки!”. І знову менти програлися. Самі зняли свої мигалки і віддали музикантам. Що було далі – домисліть самі. Найбільш цікаве: у 2000 році я познайомився з лейтенантом міліції, родом з того містечка. Каже – та історія передається з покоління до покоління і ментів, і музикантів !
Відповідь: Малі автозлодюжки Був свідком спроби розводу: Затор в районі Палацу Спорту. Я їхав пасажиром на тачці колеги. Бачимо - попереду якась істота в незрозумілому напівмаскарадному одязі щось крутиться попереду навколо тачки у сусідньому ряду. Потім "воно" розсипало речі на асфальт і щось записує на якомусь рекламному листочку. потім - до нас (з боку водія): "Пожертвуйте на Козацьку православну церкву!" Водій м"яко посилає і починає рух. Той дядько щось очевидно підклав під колеса - чути пластмасове скреготання. - Ой, ви мені магнітофон переїхали! Водій каже "Я зараз тобі фізіономію переїду, пішов звідси!" Потім водій вирішив запаркуватися, звернувши ліворуч, а я вийшов і сказав тому ідіоту, що зараз його заберуть менти. (ясна річ, менти менше ніж за півгодини не доїхали би). Роздивився його: якийсь жовтуватий плащ, чорні брюки, розшиті червоним. В руках - згорнутий синьо-жовтий прапор, гітара та пакет з якимось мотлохом. Мабуть за день щось і назбирає, але й по фізіономії отримає - точно.