Не знаю львівських цін, але от в нас тут в Макдональдзі чізбургер коштує 3 злотих. Співробітники купують по 2 штуки, або якийсь набір (на подобі того як Ви кажете - Великий Сніданок). Виходить за швидкий сніданок/обід - 6-10 злотих. Я купила в м'ясному магазині пачку вареників "руських" - звичайні з картоплею - 7 хлотих + маленька сметана - 2 злотих. Сьогодні на обід з'їла половину, і то дев'ятий вареник ледве домучила, це мені коштувало 4,5 злотих. Ще протягом 8 год робочого дня пила офісну каву та чай. І все. Вистачило. Ті, що їли в Маку, бігали ще потім в магазин по йогурти/вафельки/булочки/сирки тощо. Звісно, не завжди є де зварити вареники, але от іноді таки є дуже хороша альтернатива, на мою думку
але не корисно... і не ситно . Я вже давно тої трутки не їм. До речі в Італії Макдональдси зовсім не популярні, там їдять більш здорову їжу чим в нас...
А як же сочний БігМак, золотиста картопелька, холодна кола і посмішка касира "Вільна каса" і "Ваша решта"
Бісить коли спішиш береш з собою вони все складуть і в них така фішка, треба пакет зверху 4-5 разів скрутити, щоб закрито було і навіть коли протягуєш руку і кажеш що не треба закривати його всерівно запаковують до кінця
http://en.wikipedia.org/wiki/McCafé http://www.mcdonalds.com/us/en/food/full_menu/mc_cafe.html Хтось вже ходив в МкКафе ? От, шо-шо... а тут мене жаба почали дусити ... за шматочок пирога 20-30 грн ...і кава в таку ціну. Може б навіть спокусився на шось одне, але блін ... тісно, шумно ...
Нормальна виробнича вимога. В описі процесу праці вказано, що пакет потрібно завжди запакувати. Інакше з нього вміст може висипатися при передаванні в руки замовника і відповідатиме за це продавець. Так само, як в ресторанах самообслуговування персонал має чітку вказівку не передавати замовнику тарілку гарячої страви з рук в руки, але покласти, щоб замовник міг взяти сам. Тоді в разі чого не виникає суперечок, хто винен.
На кого розраховані МкКафе зрозуміти не можу: співвідношення ціна/якість там просто слабенька. Але інтер'єри досить класні, стиль непогано витриманий.