МакДональдс, а що ні ?

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Deus igrok, 17 лют 2011.

1. syavych

syavych копач

- халявний туалет
    - ві-фі :)

• Подобається Подобається x 7
  2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

а тепер і дешево
    і працює з самого ранку (з Києва приїхали ,і ше до 7 ранку заїхали - то працював)

Еспресо + тост з сиром = 10 грн. Супер.

Морозиво не люблю) Але от МакПиріг - це для мене ідеальної форми пиріг з начинкою. Мінімум тіста - максимум начинки.

• Подобається Подобається x 2
  3. Saszko

Saszko Well-Known Member

Макдак — це класно, там різна кава дешево, і швидко, і багато. Чай канєшно помиї ще ті, але інакше не може бути. Макпиріг — здорово, морозиво, як на мене отстой. Вопше останніх років сім, на відміну від дитячих, скрізь мен іморозиво таке собі, не самий улюблений продукт, а в Макдаку тим паче. З отих фейкових круглих бутербродів найбільше беру Макчикен.
    Але зара я голодний і на думку спадає чіз, двойний чіз. Так спадає, шо аж нудко.

4. majolika

majolika Well-Known Member

чим воно фейк?

5. Antirus

Antirus Well-Known Member

Фе :bad: макдональдс отрава :suicide:

6. Saszko

Saszko Well-Known Member

Хліб на вигляд і дотик неприродній, м'ясо тим більше. Деколи відчуваю важкість і спрагу після такого перекусу.

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Дивно... Московська (саме московська) мода ненавидіти "амєрікосовскоє" чи "понаєхавшоє" дісталася і Львова... :))) А я бачив неймовірні кілометрові черги в Макдональдс на Пушкінській площі в Москві у 1989-1990, ой бачив... Навіть до Лєніна черги були коротші. :))) А знайома москвичка, внучка член-корра АН СССР, до речі, хвалилася тоді, що з подружкою змогла за вихідний аж двічі (!) побувати у Макдональдсі, незважаючи, що "за мєрзкой лімітой нє протолкнуться"...

Де воно все тепер? Зажралісь... :)))

Макдональдс не є шкідливішим за те, що ви купуєте в будь-якому нашому магазині. Так, фастфуд є фастфуд, і харчуватися постійно, місяцями булочками з котлетою та газводою - не витримає жоден шлунок. Але то звичайна їжа. Більше того, це велетенська мережа. І якщо б там ДІЙСНО було щось пекельне - то плітка про це поширилась би по всьому світі, і Макднальс би давно зник! Але ж не зникає. :)))

Якщо ви зробите вдома котлети чи пельмені, і заморозите в морозильнику на певний час (моя родина робить, бо не визнаємо магазинних напівфабрикатів) - то те саме ви з"їсте і в Макдональдсі.

Крім того, варто погодитися, що для бідних країн, якою є Україна, іноді мало альтернатив для того, щоб бідна родина могла десь "культурно відпочити" з дитиною, і при цьому потім не економити на їжі протягом місяця. Бо, наприклад, в хорошому дитячому кафе Києва треба викласти суму с трьома нулями, щоб трішки посидіти родиною.

Тому Макдональдс злом не є, що б хто не казав, він існує, і альтернативи такій мережі поки що не особливо видно.
    І в будь якій країні, де б ти не був, ти чітко знаєш - там ти швидко щось перекусиш, там тебе не отруять, їжа не буде випробуванням для організму, і ціна там не буде для тебе неприємним сюрпризом. Блін, згадую, як в Дубаі, де трохи прийшлось працювати, якось заїхав до арабського ресторану... Недешевого - видно було по паркованих бентлях...
    Там я, як у будь-якому арабському ресторані, всівся на килими з шитими золотом подушками, подали овочі, традиційний плов і традиційне козяче м"ясо. Воно було надзвичайно свіже і в принципі смачне. Але вся біда в тому, що воно було флуоресцентного жовто-зеленого кольору, від якихось спецій типу шафрану і т.д.
    Їсти його треба було з заплющеними очима, бо коли з проїдженого мною чималого шматка м"яса виглянула фіолетова кістка (також внаслідок дії спецій)... о_О:bad: Мені знадобилося немале зусилля волі, щоб заставити власний шлунок одуматися і не робити дурниць. :)))

Я не маю жодного відношення до Маку, але я - за Макдональдс, в першу чергу тому, що це - конкуренція, і стандарт підприємства громадського масового харчування. Кому не подобається - не силуйте себе, я вас прошу... :)))

• Подобається Подобається x 12
  8. Algebrator

Algebrator New Member

а я люблю Макдональдс...класно там....тільки погано що завжди багато людей і важко найти вільне місце
    А із страв мені найбільше подобається роял чізбургер)

9. Saszko

Saszko Well-Known Member

Люди, що там працювали, розказують, що олію для картоплі міняють через тиждень (нормальна картопля смажена у фритюрі біленька, а в Маку жовта з пригорілим), м'ясо роблять з порошка, термін придатності котрого десять років і всяке таке інше.

10. majolika

majolika Well-Known Member

одна баба сказала, друга додала... :)))

Теж маю знайому, яка працювала в макдональдсі господинею залу. Все там нормально - олію змінюють часто, м'ясо - звичайна мелена яловичина.
    Люблять у нас залякувати народ ....

• Подобається Подобається x 3
  11. Deus igrok

по ідеї вони відреагували на Піст. З'явилися пісні страви, сьогодні куштував овочеві палички: картопляне пюре зі шматочками цвітної капусти, кукурудзи ... ше там чогось. Загалом смачно. Але судячи з меню, це не єдина пісна потрава )

• Подобається Подобається x 1
  12. tenkovir

tenkovir Well-Known Member

Минулого року жив в Львові тривалий час, в тому числі і в центрі, над маком, той, що біля оперного театру, купував тільки морозиво, та користувався інтернетом.
    Ходив їсти до пузатої хати, мені більше до вподоби борщ, каша гречана, сирники )))

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

А мене цікавить їхня система бізнесу).......цеж ідеально працююча машина....де можна шось подивитись, почитати на цю тему?

14. tenkovir

tenkovir Well-Known Member

Гугль вам в допомогу!

15. Deus igrok

Сьодні зранку купив Великий Сніданок.
    Всього 20 грн: дві булки, масло, омлет, котлета мясна, котлета картопляна, сіль, перець, і пластикові ніж та виделка.

Як на 20 грн, то досить ситно. Навіть ідей не маю де ще можна за 20 грн поснідати. ХІба но в булочній навпроти Першої пошти )

16. night

night Well-Known Member

і отруїтись не реально. Чого не скажеш про більшість закладів де пропонують їжу за такі гроші.

17. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Мені макдональдс подобається бо:
    - завжди чистенько і прибрано, приємно приовести, наприклад ділову зустріч
    - гарний сервіс
    - смачно (хто би що не казав)

А то все, що про них пишуть, то, як то кажуть "проіскі конкурентов". Продукція їхня, як мініму не гірша від продуктів супермаркетів чи інших "общєпітів".

• Подобається Подобається x 1
  18. Tarasyk

Tarasyk Well-Known Member

Ой не кажіть в мене знайомимй ходи туди 3 міс. тому(це був ост. раз), не знав потім куди бігти в раковину чи туалет.

Зі мною на щастя ніц ше ся не стало, смачно - так, але більше люблю Пузату хату

19. night

night Well-Known Member

Для мене Пузата хата закрита тема давно. Смажать на не свіжій олії,майонез такий розбавлений а ціни...Якщо брати салат,перше і головну страву,то за такі ж гроші можна комплексний обід в ресторані зїсти

20. Полковник

Полковник миється в бані

Деловую?
    В Макдональсе?

Да.
    По Сеньке шапка.

а де твій аватар? :)