а тепер і дешево і працює з самого ранку (з Києва приїхали ,і ше до 7 ранку заїхали - то працював) Еспресо + тост з сиром = 10 грн. Супер. Морозиво не люблю) Але от МакПиріг - це для мене ідеальної форми пиріг з начинкою. Мінімум тіста - максимум начинки.
Макдак — це класно, там різна кава дешево, і швидко, і багато. Чай канєшно помиї ще ті, але інакше не може бути. Макпиріг — здорово, морозиво, як на мене отстой. Вопше останніх років сім, на відміну від дитячих, скрізь мен іморозиво таке собі, не самий улюблений продукт, а в Макдаку тим паче. З отих фейкових круглих бутербродів найбільше беру Макчикен. Але зара я голодний і на думку спадає чіз, двойний чіз. Так спадає, шо аж нудко.
Хліб на вигляд і дотик неприродній, м'ясо тим більше. Деколи відчуваю важкість і спрагу після такого перекусу.
Дивно... Московська (саме московська) мода ненавидіти "амєрікосовскоє" чи "понаєхавшоє" дісталася і Львова... А я бачив неймовірні кілометрові черги в Макдональдс на Пушкінській площі в Москві у 1989-1990, ой бачив... Навіть до Лєніна черги були коротші. А знайома москвичка, внучка член-корра АН СССР, до речі, хвалилася тоді, що з подружкою змогла за вихідний аж двічі (!) побувати у Макдональдсі, незважаючи, що "за мєрзкой лімітой нє протолкнуться"... Де воно все тепер? Зажралісь... Макдональдс не є шкідливішим за те, що ви купуєте в будь-якому нашому магазині. Так, фастфуд є фастфуд, і харчуватися постійно, місяцями булочками з котлетою та газводою - не витримає жоден шлунок. Але то звичайна їжа. Більше того, це велетенська мережа. І якщо б там ДІЙСНО було щось пекельне - то плітка про це поширилась би по всьому світі, і Макднальс би давно зник! Але ж не зникає. Якщо ви зробите вдома котлети чи пельмені, і заморозите в морозильнику на певний час (моя родина робить, бо не визнаємо магазинних напівфабрикатів) - то те саме ви з"їсте і в Макдональдсі. Крім того, варто погодитися, що для бідних країн, якою є Україна, іноді мало альтернатив для того, щоб бідна родина могла десь "культурно відпочити" з дитиною, і при цьому потім не економити на їжі протягом місяця. Бо, наприклад, в хорошому дитячому кафе Києва треба викласти суму с трьома нулями, щоб трішки посидіти родиною. Тому Макдональдс злом не є, що б хто не казав, він існує, і альтернативи такій мережі поки що не особливо видно. І в будь якій країні, де б ти не був, ти чітко знаєш - там ти швидко щось перекусиш, там тебе не отруять, їжа не буде випробуванням для організму, і ціна там не буде для тебе неприємним сюрпризом. Блін, згадую, як в Дубаі, де трохи прийшлось працювати, якось заїхав до арабського ресторану... Недешевого - видно було по паркованих бентлях... Там я, як у будь-якому арабському ресторані, всівся на килими з шитими золотом подушками, подали овочі, традиційний плов і традиційне козяче м"ясо. Воно було надзвичайно свіже і в принципі смачне. Але вся біда в тому, що воно було флуоресцентного жовто-зеленого кольору, від якихось спецій типу шафрану і т.д. Їсти його треба було з заплющеними очима, бо коли з проїдженого мною чималого шматка м"яса виглянула фіолетова кістка (також внаслідок дії спецій)... Мені знадобилося немале зусилля волі, щоб заставити власний шлунок одуматися і не робити дурниць. Я не маю жодного відношення до Маку, але я - за Макдональдс, в першу чергу тому, що це - конкуренція, і стандарт підприємства громадського масового харчування. Кому не подобається - не силуйте себе, я вас прошу...
а я люблю Макдональдс...класно там....тільки погано що завжди багато людей і важко найти вільне місце А із страв мені найбільше подобається роял чізбургер)
Люди, що там працювали, розказують, що олію для картоплі міняють через тиждень (нормальна картопля смажена у фритюрі біленька, а в Маку жовта з пригорілим), м'ясо роблять з порошка, термін придатності котрого десять років і всяке таке інше.
одна баба сказала, друга додала... Теж маю знайому, яка працювала в макдональдсі господинею залу. Все там нормально - олію змінюють часто, м'ясо - звичайна мелена яловичина. Люблять у нас залякувати народ ....
по ідеї вони відреагували на Піст. З'явилися пісні страви, сьогодні куштував овочеві палички: картопляне пюре зі шматочками цвітної капусти, кукурудзи ... ше там чогось. Загалом смачно. Але судячи з меню, це не єдина пісна потрава )
Минулого року жив в Львові тривалий час, в тому числі і в центрі, над маком, той, що біля оперного театру, купував тільки морозиво, та користувався інтернетом. Ходив їсти до пузатої хати, мені більше до вподоби борщ, каша гречана, сирники )))
А мене цікавить їхня система бізнесу).......цеж ідеально працююча машина....де можна шось подивитись, почитати на цю тему?
Сьодні зранку купив Великий Сніданок. Всього 20 грн: дві булки, масло, омлет, котлета мясна, котлета картопляна, сіль, перець, і пластикові ніж та виделка. Як на 20 грн, то досить ситно. Навіть ідей не маю де ще можна за 20 грн поснідати. ХІба но в булочній навпроти Першої пошти )
Мені макдональдс подобається бо: - завжди чистенько і прибрано, приємно приовести, наприклад ділову зустріч - гарний сервіс - смачно (хто би що не казав) А то все, що про них пишуть, то, як то кажуть "проіскі конкурентов". Продукція їхня, як мініму не гірша від продуктів супермаркетів чи інших "общєпітів".
Ой не кажіть в мене знайомимй ходи туди 3 міс. тому(це був ост. раз), не знав потім куди бігти в раковину чи туалет. Зі мною на щастя ніц ше ся не стало, смачно - так, але більше люблю Пузату хату
Для мене Пузата хата закрита тема давно. Смажать на не свіжій олії,майонез такий розбавлений а ціни...Якщо брати салат,перше і головну страву,то за такі ж гроші можна комплексний обід в ресторані зїсти