Екскурсії не екскурсії,мені вся їхня,як казала одна особа,"макдональцьОва кухня",-смердить.Краще наїсися за 10 гривень булкою й соком чи кефіром...
чим краще? швидше втруїшся кефіром, чим гамбургером. Великий плюс макдональдса - контроль якості, що не скажеш про багатьох інших виробників їдла. Я люблю магдональдску їжу, але купую рідко, бо занадто калорійна. А наскільки шкідлива - то ще питання, яке варто перевірити
у нас в сімї не стоїть питання корисно то чи ні.. бо їмо не часто... тут питання в дитині... ну де ще вам дадуть безкоштовну кульку та прапорець?? а ще й іграшка в хепі-мілі...
Кефіром ще ніколи не труївся, гамбургером теж. Але кефір корисніший за гамбургер. Тому я підтиримую Чайф "бутылка кефира пол батона"
це я теж поважаю (хіба замість полбатона краще булочка з маком) Однак вважаю, що проблема (шкоди) макдональдса надто перебільшена. (Як кажуть - шукай, кому вигідно ...)
Це типу круто? Я завжди думав, що фаст-фуд — це їжа яка споживається епізодично в умовах коли немає можливості поїсти чогось нормального, для людей які в даний момент не мають грошей чи часу бо сильно поспішають, наприклад для студентів чи людей, що чекають на вокзалі свій рейс. Мені і самому, признаюсь, часто доводилося там їсти, хоч якщо задуматись, то завжди є різного роду альтернативи. Але тепер все сильніше впевнююсь, що МакДональдс є для багатьох людей типу крутим брендом, їсти там і проводити свій час це типу круто. Схожими трендами в нас був бум на "італійську" піцу і тепер от ще на "японські" суші — ну це ж просто усцяцця як круто звучить, якщо сказати потім комусь в селі, що "ми у Львові ходили на піцццу", або "ми ходили на суші" Зверніть увагу, біля МакДональдсів постійно тусують далеко не дешеві автомобілі і їдять зовсім небідні люди, причому роблять це не так швидко, як це уявляється при згадуванні слова "фаст-фуд", для деяких сімей повести дитину в МД — це сімейне свято, от, мовляв, які ми дбайливі батьки, культурну програму організували... А якщо задуматись, то хіба не краще піти у ресторанчик, кафе, затишну цукерню (яких у Львові зараз вистачає)? Хіба не смачніше буде, якщо замовити дійсно смачну каву чи коктейль або ж нормальний фреш замість кока-коли? Скуштувати шматок смачного сирника чи з‘їсти струделя з лососем (якщо вже зовсім голодні). Думаю і по ціні, і по рівню задоволення, і по якості це буде аж ніяк не гірше за МД. Давайте думати головою, фільтрувати рекламу і берегти здоров‘я...
Макдональдс звичайно не дуже корисне харчування, але якщо необхідно швидко перекусити, то гамбургери не дорожче, і за якістю набагато кращі за шаурму з прострочених курей чи засмажених у канцергоенній олії пиріжків або беляшів. А так звичайно, вівсяна каша з тушеним м'ясом набагто корисніше. Тобто Макдоналдс має бути, щоб був вибір - гамбургери чи смажені пиріжки з жирнючою шаурмою.
Якщо мені треба перекусити то я беру 2 гамбургера по 5 гр або 2 чізбургера по 6 грн. З собою. Воду купую в іншому місці. А якщо брати щось фірмове велике з десертом та картоплею то до 40-50 грн на людину.
нууу, ті кури не завжди першої свіжості.Тобто я маю на увазі, що часто густо вже протерміновані кури натирають сильно приправами і запікають гриль. Аби не пропадало добро.
Там лише пиріжки та морозиво першої свіжості. Усе інше заморожене та консервоване. Сільки вони чого продають - не знаю. Але у неділю треба вистояти довжелезну чергу.
певно більшість - відпочиваючі 1. у них одна цінова політика на всю країну, а в Одесі загалом дорогувато 2. краще йти в знайоме місце, ніж в незнайоме і схопити отруєння.
от власне. а якщо в чужомі місті і не знаєш? шукаєш те що знаєш - в основному макдак. хоча краще знайти просте чисте кафе із домашньою кухнею, все-таки здоровіше.
Київський МакДональдc став третім за популярністю у світі МакДональдc на Вокзальній площі в Києві у 2010 році продовжив встановлювати рекорди за кількістю відвідувань. У минулому році тут виконали 2 мільйони 283 тисяч 399 замовлень. Про це повідомляє прес-служба мережі ресторанів. Очолює список МакДональдс-рекордсменів заклад, розташований в Москві, на Пушкінській площі. У 2010 році тут обслужили понад 2,8 млн. покупців. Ще один московський МакДональдз зайняв 4 місце з результатом у майже 2,1 млн. чеків. Також до п'ятірки кращих входять два німецьких заклади - в Мюнхені (друге місце) і Дюссельдорфі (п'яте місце). У цих закладах обслужили понад 2,5 млн. і майже 2 млн. покупців відповідно. МакДональдс на Вокзальній площі Києва стає рекордсменом вже не вперше. Починаючи з 2006 року він регулярно входить до п'ятірки найбільш відвідуваних МакДональдсів у світі. Але зайняти третє місце в минулому році йому вдалося вперше. http://kievpress.net/news/Kievskiy_MakDonaldz_stal_tretim_po_populyarnosti_v_mire-7281/
добродії, ви шо -- захопилися трудами леніна/сталіна? що означає "коли їх закриють" і "пробували закривати"? - що макдональдс порушує? - чи ці можливі порушення відрізняються від порушень іньших? тому макдональдс може бути закритий тільки через нерентабельність, а не через чиїсь захцянки. *** мені макдональдс подобається, бо: - завжди отримуєш те, що замовляєш - швидко - смачно - не шкідливіше, ніж в іньших