МакДональдс, а що ні ?

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Deus igrok, 17 лют 2011.

1. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Екскурсії не екскурсії,мені вся їхня,як казала одна особа,"макдональцьОва кухня",-смердить.Краще наїсися за 10 гривень булкою й соком чи кефіром...

• Подобається Подобається x 2
  2. majolika

majolika Well-Known Member

чим краще? швидше втруїшся кефіром, чим гамбургером.
    Великий плюс макдональдса - контроль якості, що не скажеш про багатьох інших виробників їдла.
    Я люблю магдональдску їжу, але купую рідко, бо занадто калорійна.
    А наскільки шкідлива - то ще питання, яке варто перевірити

3. Кохана

Кохана LuBimaya

у нас в сімї не стоїть питання корисно то чи ні.. бо їмо не часто... тут питання в дитині... ну де ще вам дадуть безкоштовну кульку та прапорець?? а ще й іграшка в хепі-мілі...

4. Geograf

Geograf Меломан

Кефіром ще ніколи не труївся, гамбургером теж.
    Але кефір корисніший за гамбургер.
    Тому я підтиримую Чайф :)
    "бутылка кефира пол батона":good:

• Подобається Подобається x 8
  5. majolika

majolika Well-Known Member

це я теж поважаю :) (хіба замість полбатона краще булочка з маком)
    Однак вважаю, що проблема (шкоди) макдональдса надто перебільшена.
    (Як кажуть - шукай, кому вигідно ...)

• Подобається Подобається x 9
  6. dimalozz

dimalozz Member

Це типу круто?

Я завжди думав, що фаст-фуд — це їжа яка споживається епізодично в умовах коли немає можливості поїсти чогось нормального, для людей які в даний момент не мають грошей чи часу бо сильно поспішають, наприклад для студентів чи людей, що чекають на вокзалі свій рейс.
    Мені і самому, признаюсь, часто доводилося там їсти, хоч якщо задуматись, то завжди є різного роду альтернативи.

Але тепер все сильніше впевнююсь, що МакДональдс є для багатьох людей типу крутим брендом, їсти там і проводити свій час це типу круто. Схожими трендами в нас був бум на "італійську" піцу і тепер от ще на "японські" суші — ну це ж просто усцяцця як круто звучить, якщо сказати потім комусь в селі, що "ми у Львові ходили на піцццу", або "ми ходили на суші" :)))
    Зверніть увагу, біля МакДональдсів постійно тусують далеко не дешеві автомобілі і їдять зовсім небідні люди, причому роблять це не так швидко, як це уявляється при згадуванні слова "фаст-фуд", для деяких сімей повести дитину в МД — це сімейне свято, от, мовляв, які ми дбайливі батьки, культурну програму організували...
    А якщо задуматись, то хіба не краще піти у ресторанчик, кафе, затишну цукерню (яких у Львові зараз вистачає)?
    Хіба не смачніше буде, якщо замовити дійсно смачну каву чи коктейль або ж нормальний фреш замість кока-коли? Скуштувати шматок смачного сирника чи з‘їсти струделя з лососем (якщо вже зовсім голодні).

Думаю і по ціні, і по рівню задоволення, і по якості це буде аж ніяк не гірше за МД. Давайте думати головою, фільтрувати рекламу і берегти здоров‘я...

• Подобається Подобається x 10
  7. NIK

NIK Well-Known Member

Макдональдс звичайно не дуже корисне харчування, але якщо необхідно швидко перекусити, то гамбургери не дорожче, і за якістю набагато кращі за шаурму з прострочених курей чи засмажених у канцергоенній олії пиріжків або беляшів.
    А так звичайно, вівсяна каша з тушеним м'ясом набагто корисніше.
    Тобто Макдоналдс має бути, щоб був вибір - гамбургери чи смажені пиріжки з жирнючою шаурмою.

• Подобається Подобається x 1
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А скіко б мд приблизно тре стратити на 1 людину?

9. NIK

NIK Well-Known Member

Якщо мені треба перекусити то я беру 2 гамбургера по 5 гр або 2 чізбургера по 6 грн. З собою. Воду купую в іншому місці.
    А якщо брати щось фірмове велике з десертом та картоплею то до 40-50 грн на людину.

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ліпше стратити троха часу і поїхати в лашан за куркою

11. Кася

Кася Well-Known Member

нууу, ті кури не завжди першої свіжості.Тобто я маю на увазі, що часто густо вже протерміновані кури натирають сильно приправами і запікають гриль. Аби не пропадало добро.

12. Filosof

Filosof Well-Known Member

У нас в Одесі планували закрити "Макдональдс". Це ще за Гурвіца було. :sad:

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А на вашу думку скільки тре в день продавати шоб все були 1 свіжості?

14. Filosof

Там лише пиріжки та морозиво першої свіжості. Усе інше заморожене та консервоване. Сільки вони чого продають - не знаю. Але у неділю треба вистояти довжелезну чергу.

15. NIK

NIK Well-Known Member

НУ в Макдональдс ДОВЖЖЖЖЕЕЕЕЛЕЗНІ черги в Одесі влітку, сам бачив минулого року :) Чогось народ стоїть, ;)

16. Кася

Кася Well-Known Member

певно більшість - відпочиваючі
    1. у них одна цінова політика на всю країну, а в Одесі загалом дорогувато
    2. краще йти в знайоме місце, ніж в незнайоме і схопити отруєння.

17. Filosof

Треба знати куди ходити. ;) Є дуже дорогі заклади. І "Магдональдсі" не так уже і дешево.

18. Кася

Кася Well-Known Member

от власне. а якщо в чужомі місті і не знаєш? шукаєш те що знаєш - в основному макдак. хоча краще знайти просте чисте кафе із домашньою кухнею, все-таки здоровіше.

19. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Київський МакДональдc став третім за популярністю у світі

МакДональдc на Вокзальній площі в Києві у 2010 році продовжив встановлювати рекорди за кількістю відвідувань. У минулому році тут виконали 2 мільйони 283 тисяч 399 замовлень. Про це повідомляє прес-служба мережі ресторанів.

Очолює список МакДональдс-рекордсменів заклад, розташований в Москві, на Пушкінській площі. У 2010 році тут обслужили понад 2,8 млн. покупців. Ще один московський МакДональдз зайняв 4 місце з результатом у майже 2,1 млн. чеків.

Також до п'ятірки кращих входять два німецьких заклади - в Мюнхені (друге місце) і Дюссельдорфі (п'яте місце). У цих закладах обслужили понад 2,5 млн. і майже 2 млн. покупців відповідно.

МакДональдс на Вокзальній площі Києва стає рекордсменом вже не вперше. Починаючи з 2006 року він регулярно входить до п'ятірки найбільш відвідуваних МакДональдсів у світі. Але зайняти третє місце в минулому році йому вдалося вперше.

http://kievpress.net/news/Kievskiy_MakDonaldz_stal_tretim_po_populyarnosti_v_mire-7281/

20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

добродії, ви шо -- захопилися трудами леніна/сталіна?
    що означає "коли їх закриють" і "пробували закривати"?

- що макдональдс порушує?
    - чи ці можливі порушення відрізняються від порушень іньших?

тому макдональдс може бути закритий тільки через нерентабельність, а не через чиїсь захцянки.

мені макдональдс подобається, бо:
    - завжди отримуєш те, що замовляєш
    - швидко
    - смачно
    - не шкідливіше, ніж в іньших

а де твій аватар? :)