Майже рік тому.

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 11 тра 2010.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вершина їхньої культури. Сучасний Єсєнін.

2. Tan To

Tan To сын империи

[OFFTOP]Да ладно, смешно же получилось.:))[/OFFTOP]

3. Tan To

Tan To сын империи

"Ну, а дед Аяяй так сказал со вздохом: "Аяяй, аяяй, бескультурье - плохо!"":))

4. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

[OFFTOP]
    - Ну про московский юмор-то я знаю не по наслышке(где-то рядом с английским), но то, что сибирский еще круче - это для меня новость. Я думал, что остроумнее Москвы никого больше на свете нет... Ан нет! Оказалось, есть..., Сибирь...трахтибидохтибидах...[/OFFTOP]

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

6. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Не, не мужчина. Мне Юля всегда нравилась. Это у вас ее все что-то никак не выберут :pardon:. Она и московским в последнее время нравилась.

7. ГРАНД

Нинішня ситуація як ніколи сприяє консолідації так званої опозиції. І цей час треба використати максимально ефективно не витрачаючи його на безплідні мітинги під ВРУ. На чому треба сконцентруватись патріотичним силам? На підготовці к приходу до влади, а не на прожектах скинення нинішньої тимчасової московської префектури. Підготовка та скинення окупантів займе дуже короткий проміжок часу. Саме важке буде після взяття влади. Запровадженн вкрай назрівших реформ та вироблення запобіжників від рецидиву повернення московської окупаційної хунти так і від власних помилок минулого. Реформи повинні бути продуманими і повністю бути пов"язаними одна з одною, а не як пропонував Ющенко по мірі їх назрівання, бо назріло все і одразу.

8. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

Хороший діалог двох розумних форумчан.Без жартів мовлю...
    Завжди мовив своїм дітям: Краще з мудрими загубити,ніж з дурнями знайти!
    Моє повAжання обом! :good:

9. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Про мужчину - это я к тому, чтобы Вы не забывали, что Вы тоже женщина и отношение к женщине, как у вас???..., препаскуднейшая штука, должен я заметить...;)
    - В последнее время? Ну, когда-то же должны у ваших появиться мозги и ими прикинуть, что этим можно ей неплохо подгадить, вот и подгадили... Молодцы, что скажешь? Все растете и растете в изобретении интриг...:)

10. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

А це як для кого... І хай так буде!!!
    - Ні, шанс є, та ще й який...

Якби ви знали, паничі,
    Де люде плачуть живучи,
    То ви б елегій не творили
    Та марне Бога б не хвалили,
    На наші сльози сміючись.
    За що, не знаю, називають
    Хатину в гаї тихим раєм.
    Я в хаті мучився колись,
    Мої там сльози пролились,
    Найперші сльози; я не знаю,
    Чи єсть у Бога люте зло!
    Що б у тій хаті не жило?
    А хату раєм називають!
    - Походи шахтарів... Але і зараз їх "походять"... І на Майдан "походили"... Це ж зрозуміло, хто їх "походить", але вони за гроші це роблять і не від доброго життя. Якщо бувший шахтар, не маючи чого їсти копає копанку у себе під хатою і як злочинець добуває там вугілля, щоб ніхто не бачив, щоби тії пару мішків винести на базар і озираючись якось продати це, то якщо хтось дасть гроши за те, що треба десь для масовки постояти, то чому ні? Я не вигороджую нікого, але людині треба їсти кожень день, але грошей на кожень день в них немає. А ще є діти, а ще батьки... Насправді, щоби зрозуміти, що там таке, треба дивитися на них значно ширше.
    - То так і є, і я вдячний Вам, що мені не потрібно про це говорити, бо Ви і самі знаєте.
    - Так, це вірно, але з душманами Ви трошки перегнули. Що так там люди ведуть себе, це природньо. При совєтах всі люди так себе поводили. Увечері на кухні говоримо про фураїн, а удень на партзібранні засуджуємо чергового втікача зі страни совєтов. Увечері говоримо "Спасибо Льоне за таксі і за сельодку івасі", а зранку і до вечора говоримо, який Льоня молодець і спробуй що небудь поганого про нього сказати, живцем з'їдять, але як тільки годинник простукає на шосту годину, все змінюеться на протилежне. І це говорить тільки про те, шо там люди вимушені жити знову при советській владі, тобто, злочинній владі. Люди просто бояться один одного. А що, за часів Сталіна не боялися? Все теж саме. Я розумію так, що там люди просто не вірять вже нікому, їх залякали до краю, а який воїн може бути з заляканої людини?..
    - Важко, дуже важко воювати на пустий шлунок. Тому і примикають, а що робити? Вам легко говорити з київських пагорбів, а що невже не примикали до ворожої стаї люде за часів советської влади, чи раніше? Як на мене, то майже всі були примкнуті, як багнет до гвинтівки...
    - Поки там буде не українська, та ще й влада, доти і буде все те, про що Ви розповіли.
    - Ні, зовсім ні. Не ідеалізую... Напроти, намагаюся бути об'єктивним.
    - Про який сепаратизм може йти мова? Треба просто прибрати в країні і все! Невже так важко вимести павутиння з хати? Велика хата, але і людей чимало... Кожному по вінику і геть всю заразу з України.

11. ГРАНД

Я розчулений до сліз високими словами та яскравими метафорами про велику хату і павутиння що можна і треба віниками змітати величезною кількістю люду. Але чомусь той самий люд якому належно прибирати павутиння не цікаві метафори, а цікаві прості і зрозумілі назви, кулемет, вила, шибениця гілляка. Так-так саме ці прості слова що називають речі своїми іменами. А метафори залишають людям поетичним і із витонченими натурами в тиші теплого кабінету десь в домі літераторів. Чи може я не правий?

12. bayard

bayard Дуже важлива персона

Мда....
    ну..... я не поклонник Тягнибока....:pardon:
    не вижу его политиком ни в какой ипостаси...:o
    и очень правильно что в первую очередь не поддержал ЮВТ....
    из нее и сейчас пытаются слепить Жанну Дарк....при том очень успешно
    ан, народу невдомек, что по сути, тендер (выборы) на продажу Украины просто выиграл Янук а не она...

13. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- То це так. Ви правий без сумніву. Але я сказав так, як сказав, а кожна людина хай розуміє так, як розуміє. Ви, наприклад, проста людина, так? Але зрозуміли все без перекладу на "просту" мову, а що потрібно буде, насправді, віник, совок і цього буде достатньо, чи кулемет і гармата з ядреною бомбою, то вже підкаже саме життя.

14. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- И это может быть, не спорю, и? Ваши предложения на будущее? Неужели Вы согласны с этим? Что-то мне подсказывает, что нет. Но, тогда кто?!!

15. bayard

что касается Тягнибока - ему не нужно ни с кем объединяться. При всей сумасшедшей маргинальности и одиозности у него есть вполне самодостаточный электорат, и пусть он таким и остается. Любая мелкая партия всегда нужна, для того чтобы противостоять крупным - аксиома европейской многопартийности.
    По поводу "тогда кто"....Я думаю, все же Ющ (очень ветхая надежда на Тигипко)....Думаю его время еще наступит....

16. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

В последних своих интервью он как раз наоборот - говорит, что готов союзничать со всеми, кто борется против Януковича, и с Юлей тоже.
    А я бы Тягныбоку власть не дала, но в парламент - обязательно и с такой акцией, как была у Литвина или Мороза.

17. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Ющенко? это тот кто привел сегодняшних к власти?о_О
    - Тигипко? , показавший себя во всей красе после выборов?о_О
    - А посолиднее никого нет в Вашем списке?
    - Что же касается Юли, то я не знаю, участвовала ли она в "тендере" о котором Вы говорите.
    - Если Вы знаете про это точно, не могли бы развернуть Вашу мысль поподробнее?
    - Если же Вы только подозреваете, то расскажите нам тогда про основания Вашего подозрения. Поймите, это все очень важно здесь и сейчас!

18. ГРАНД

19. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Коли я був у селі, я розмовляв так як розмовляю тут, але всі мене розуміли і нікого таке не дратувало. Якщо Ви думаєте що село це, щось таке брутальне, то я такого не побачив. Може колись таке і було, але все змінюється. У людей майже на всіх хатах стоять вже тарілки і вони до клуба не ходять. Все тече... А нове покоління то й зовсім продвинуте. Я допоміг їм впровадити інтернет і тепер буду там у червні. Там є що робити. Так що, я зовсім не відірваний від життя, але не про мене річ...
    - Додам ще таке. Не дурінь, напевно сказав, що страшне перо не в гусака...
    - Так, але при особистій розмові, а на громадському форумі треба розмовляти відповідно до діючего закону.
    - А Ви колдун! В мене, таки є окуляри...:)
    - Але поки що зарано говорити про непопулярні рішення. Хай своє слово скажуть ті, хто все це з нами зробив, свідомо чи безсвідомно.
    - То і я знаю, як тримати зброю в руках і про рівну мушку і про повільний спуск...
    - Ви думаєте, що я буду проводити реформи? Ні, не буду! Хай вже це робить хтось помолодше. Порадити, можу. Можу допомогти, але в мене вже немає того здоров'я, яке для цього потрібно.
    - До речі, Черчіль говорив багато закручених фраз, наприклад:
    Я взяв від алкоголю більше, ніж він забрав у мене...
    Або
    Терпіти не можу коней: посередині вони незручні, а по краях небезпечні.
    Або:
    Багато хто готовий поставити знак рівності між пожежею та пожежною командою
    І таке:
    Я люблю свиней. Собаки дивляться на нас знизу вгору. Кішки дивляться на нас зверху до низу. Свині дивляться на нас як на рівних.

20. bayard

молодец, что сказать....
    вот только бы не забыть ему бороться не только против, но и за.
    А в парламент Свободе, нужно пройти обязательно. Мелкие партии это всегда большой +, но что-то мне подсказывает что не за горами поднятие проходного барьера...
    и вот тогда все - можно собирать чемоданы, поскольку это прямой путь к диктатуре, к монопартийности.
    это одна сторона медали.
    другая сторона медали под названием Ющенко - Тимошенко. Я все же думаю, что ее стоит затереть и заменить, у пусть это выглядит фантастично, но когда все уже будет продано, когда ничего не останется, я бы хотел что этой стороной стал Тигипко. Тандем Ющенко-Тигипко (политика-менеджера) идеален для Украины.
    вы правы! из его 13% дай-то Бог чтобы осталось 5-6. Но я думаю, что если в самый критичсекий момент он заявит о своем выходе из коалиции, и поддержит Ющенко, то это не только возвратит ему былые 13, но и добавит еще 5-7. Но видимо еще не наступила та ситуация, которую называют "низы не хотят, а верхи не могу". И конечно же слишком много "если"...
    Достаточно просто перечитать эту тему;)
    да-да-да, я отлично понимаю, что для вас это важно!
    Прямо здесь и прямо сейчас!

[OFFTOP]П.С. Депутат от НУНС Арсений Яценюк заявил, что Партию регионов "можно побороть только сильной идеей".
    "Регионалов можно побороть только сильной идеей, гражданским обществом", - отметил Яценюк.
    Вот я думаю что те кто голосовал за Тигипко и есть - гражданское общество.
    Почитайте коммент от Vitalik_M _ 13.05.2010 10:12.
    [/OFFTOP]

а де твій аватар? :)