Майже рік тому.

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 11 тра 2010.

1. Оникс

Оникс Well-Known Member

Не в восторге от Юли, но она ЕДИНСТВЕННАЯ из всех демсил смогла набрать (несмотря на все ошибки и просчеты, самую разнообразную, часто очень полдлую и низкую, критику, премьерство во время кризиса) наибольшее количество голосов. а во втором туре даже по официальным данным у нее не намного меньше, чем у Яныка. Т.е. кто что не говорил бы именно она была лидером демсил на выборах. так решили избиратели после первого тура. Что в такой ситуации должны были сделать демсилы? Поддержать. Ничего иного не было и не могло быть на тот момент.
    Чего ждали Яценюк, Тягныбок, Ющенко, когда призывали не голосовать за Юлю, не идти на выборы. Какий сценарий развития событий они прорисовывали?
    Думаю, они не ожидали, что Юля проиграет. Просто хотели дистанцироваться от Юли в свете дальнейших перевыборов в местные советы и ВР... Каждый из них думал не об Украине, а о том, как перетянуть одеяло на себя.
    Milena, как вы видете развитие событий сегодня? Как можно выйти из той ситуации, в которой находится Украина?

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Абсолютно згоден. Юля хіба що і потрібна, але лише в якости гучномовця неодушевленого, своєрідного тарану для штурму совєцько-московської фортеції що перекочувала на терени українських (поки що)східних областей без жодного пострілу. Вона може бути потрібна в якости інструменту. І аж ніяк в якости ідоелога, і тим більше провідника виконавця в процесі творення української України. А після досягнення мети (повадення совка) повинна миттєво та тихо піти на покой і не заважати іншим (поки не знадобиться знову) Але вона на таку роль по визначенню не зможе погодитись. А значить вона на сьогодні є не корисною, а шкідливою.

3. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Особиста гігієна це завжди добра справа...;)
    - Але я намагвся припустити, що якщо у злочинця є нагода поритися у сейфі прокуратури, то він у першу чергу знищить докази свого злочину. У "сейфі прокуратури" представники злочинців були вже неодноразово. Може щось і не вилучили, але не думаю, що головне вони не помітили...
    - Я теж сподіваюся... але побачимо... Вибори ще попереду... У нас теж "чесно переміг Янукович"...;)
    - Розумію!!! То хай вже розпочинає вже! Я що проти? Я "за" обома руками. Але що заважає? Як там сказано? - "Хай чабан усі гукнули за атамана буде!"...;) :good:
    - Нічого безглуздого не бачу! Я виборець, я громадянин і повинен знати хто є хто. Коли він стане тим, ким має намір, тоді вже буде запізно, як ми маємо сьогодні, але сьогодні ми маємо спотворену владу, а тоді буде влада легітимна. Сьогодні ми маємо право гнати шахраїв у три шиї, а тоді буде, як кажуть, очі бачили, що купували, їжте, щоб вас повилазило... І тут треба мислити, а не волати "УРЯ-УРЯ". Щоби переконатися в тому, чи є людина майстром свого діла, треба побачити те, що тою людиною зроблено. І якщо все зроблено так, як заявляє майстер, тоді і сприймається така людина, як майстер. Я не знаю іншого способу для відповідного іспиту.
    - Чому? Як перехід до кращого? Чому ні?
    - Не думаю, що це причина. Я теж там був і що? але я знаю що до чого і і ще кажуть, що неможна без старого побудувати нове. А якщо хтось вважає, що можна, то я скажу, що за таких умов буде завсім протилежне: - до неосвідченної молоді прийде той, хто ії майстерно поверне до середньовіччя і буде таке, про що і згадувати буде соромно. Якщо Ви знаєте що було у Вашому житті щось недобре то Ви, як чесна людина не будете це недобре робити для суспільства, але зможете розпізнати недобрих людей, які вдягнувши овечі шкури, намагаються дістатися влади, щоби здійснити реванш. Молоді без цього знання безперечно попадуть у пастку, чим знову поставлять країну під загрозу.
    - То і дай Боже...
    - А чия ще? Але, якщо вважати народ за бидло, то може і так, хто зна...
    - А хто ж тоді повинен робити цю справу, як важливу справу?
    - Не зрозумів, чому комікадзе... Це звичайна і непильна робота, яку комусь потрібно виконати, бо коли кажуть, що спікер українського парламенту співпрацівник КДБ, а я не знаю точно так чи це, то мені становиться зле.
    - Але як кажуть: - насильно милим не будеш. Якщо той лідер буде спромогатися гвалтувати нарід, то я не могу тоді йому позаздрити... Якщо він буде таким як я і буде не хапати українську землю і добро у власну користь, а напроти, положить край вседозвіллю влади, то було б непогано... але я не знаю ні одного випадка в історії Землі, коли б таке було. Влада - це і є найголовніший ворог людей. Влада розбещує людей. І в цьому є голоне питання дійсності.

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Онікс, люба, я скажу Вам що сьогодні треба робити. Треба піднімати рух спротиву не на заході і в центрі. Активний рух потрібно починати на сході, а вже коли він перейде в активну фазу, будьте впевнені і захід і центр Вас підтримає з потрійною силою від Майдану 2004.

5. Оникс

Оникс Well-Known Member

Так і став би Олег над мовчанням заради України. ВСІЄЇ України.
    А вішати всіх собак на Юлю... То не діло. Скільки зумів набрати Олег у першому турі? А скільки набрала Юля, незважаючи ні на що?
    Ви розумяєте, що зараз поки ще такий розслад, що Тягнибока не сприймуть і не підтримають. У нього немає шансів не тому, що я погано до нього ставлюсь (якби він вийшов у другий тур, то я б голосувала за нього, хоча багато чиго в діяльності "Свободи" не підтримую), а тому, що шансів немає. Його час ще не прийшов, а тепер годі і сподівавтися, з огляду на ті події, які ми всі спостерігаємо.

6. Cанчо

Cанчо Well-Known Member

Я вам не про вибори, а про те хто винний в тому що зараз відбувається в країні. Треба зробити висновки інакше граблі неминучі. Мені байдуже хто буде лідером - головне зберігти Україну.

7. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Ну, не думаю, что уже закончила... скорее наступил просто временный "перекур"...:)
    - Но когда мы говорим, что она развалила, то все же надо принимать во внимание, что при ней не наступило дефолта, о неизбежности которого твердили "большевики", это раз! Она не кричала о улучшении жизни уже сегодня, но при этом и пенсии и роженницам денюшки нашла... Да пришлось приватизировать запорожсталь, но она не отдала его московским... Вот так сказать, что она что-то развалила? Я, например не могу. Другое дело, что именно об этом кричали промосковские СМИ, но если такое правда про экономику, то этм развалом занимались именно эти же промосковские, у которых гораздо больше половины экономики Украины в руках и в эти руки эта экономика попала при помощи этих же "януковичей" промосковских. Оня не смогла вышибить их из украинской экономики? А кто этому мешал? Да все, начиная с тех же Викторов... У меня есть, конечно к ней вопросы, но только не те, которые сфабриковала московская верхушка.
    - Но Юля не во главе и она заявила, что главенство для нее в этом случае не важно.
    - Не думаю, что Вы справедливы к ней в данном случае... Вы, наверняка, там не были, иначе думали бы совсем иначе....
    - А с кем не печально? Понимаете, вопрос власти в Украине всегда был больным вопросом. И это объясняется очень просто: - Украина и власть вещи несовместимые и именно поэтому Украина всегда была костью в горле известной Империи. Ну, не такие мы и что сделаешь? И морили нас голодом, и убивали, и "перевоспитывали", язык запрещали... И всё - никак... И всё впустую...

8. Оникс

Оникс Well-Known Member

За те, що зараз відбувається в Україні, вина і на Ющенкові (дуже велика її частина), і на Юлі, и на всіх, хто стояв на сцені перед майданом, дивився людям у очі, одержав кредит довіри і ....
    Мені теж байдуже, хто буде лідером, головне зберегти Україну. Але він повинен бути, і такий, що зуміє знайти прихильників по всій Україні.
    Так склалося - що без лідера - не можна, час спливає, а у нас знову табун гетьманів, чвари, пошук винного... :ireful:

9. Cанчо

Cанчо Well-Known Member

А ви кого пропонуєте?

10. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Не вижу я выхода!!!
    Мв все (условно и "синие", и "оранжевые", и не примкнувшие к ним) хотим одного: не вдаваясь в подробнисти - благополучия для себя и страны.
    НО нас отличает, доже РАЗДЕЛЯЕТ то, КАК мы представляем, как достичь этого желаемого. И противостояние Я. vs Ю. - это не противостояние проросийского авторитаризма и демократии, а авторитаризма организованного и авторитаризма стихийного.
    Нет у нас "ДЕМСИЛЫ", только она могла бы объединить и Восток, и Запад, и Центр. Но увы, пока не сложилась она ни в лидерах, ни в "массах", поэтому и такая безнадега...

11. Вот вас как развели :)) Теперь все украинцы 20 лет будут плясать под дудку Кремля :scratch_one-s_head:
    Украинские партии скоро будут запрещены , ввиду их националистичности . Только российские партии разрешат - чтобы за интеграцию были.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

"Засоби масового заробляння на рекламі" цілеспрямовано зациклили акцент людей на одних і тих же остогидлих особах. Прикро за Україну, бо вона має дійсно достойних на фоні Юлі, Олега чи К.Осадчої.

13. Оникс

Оникс Well-Known Member

Я вже писала, що сьогодні мені важко вирішити, який хід треба робити далі...
    Олег не об'єднає Україну. Він повинен кинути усі свої сили на підтримку того, хто зміг би це зродити сьогодні. І при цьому ніяких крайнощів, які нічого не вирішуют, не доводять, не дають громадянам України.
    яценюк і Гриценко - розочарували вкрай...
    Юля... Вона має навіть сьогодні, найбільшу підтримку по регіонам (навіть у нас процентів 8 у неї є). Але за нею тягнуться не дуже приємні справи. У ПР сьогодні немає біль сильного ворога, вони це розуміють, тому будуть робити все, щоб, якщо не знищити, то принизити, розтоптати і затравити...
    Ющенко?... Він НІКОЛИ не був лідером, просто ТАК склалося...
    ????????????
    Питання важливе, але, нажаль, відкрите...

14. Що зi дуракi итi украшнцы ?

15. Оникс

Оникс Well-Known Member

Уж лучше стихийный, с ним легче бороться...

16. Cанчо

Cанчо Well-Known Member

Він і так вже кинув всі сили...Головне зараз виробити стратегію подальших дій.

17. Я украинский плохо пропаную :pardon:

18. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Я вважаю, що тут помилка.
    - По перше винні тут всі гуртом... і Ви і я, до купи... а про Олега я вже мовчу, бо він називається лідером партії Свобода, хоча як можна поєднати таке несумісне, як партія і свобода, я не розумію, але це так, до слова.
    - По друге, вона не була президентом і не могла займатися політикою, якою повинен був займатися Президент, як зовнішньою, так і внутрішньою. Але він на виборах дав зрозуміти суспільству, що голосовати за Юлю не потрібно. Так, він не сказав, що треба голосувати за голубців, але більше нікого не було? Иак я вважаю, що першим і головним зрадником Майдана був і є пан Віктор, але про Юлю я це сказати не можу, бо вона поки що нічого такого, щоби ії запідозрити ві зраді не зробила. Друге діло, шо треба з неї спитати звіт за продіяну працю, це, таки да, я підтримав би таке обома "за", але так без нічого казати на людину що вона нічого не робила? Я вважаю, що це неможна робити. Треба спочатку спитати і отримати відповідь, а потім робити відповідні висновки.
    - Теж ж саме повинні зробити всі ті, хто має до цього пряме відношення, безвиключно, Пан Олег - теж, а також спитати у себе, що я не зробив таке, щоби завадити тому, що сталося. Так буде чесно до всіх.
    .
    - Якщо би таке звернення було би до мене, я би не мовчав, а послав би куди подалі. Це що таке? Що таке "розвернутися обличчям до патріотичного виборця"? Хто повинен розвернутися, куди... Якась незрозумілість і це у той час, коли країна під загрозою. Ні, я такого не розумію і не хочу розуміти, тому може і вона не стала собі псувати нерви, бо це якась провокація і не кажіть мені, що ні...

19. Милена

Милена Дуже важлива персона

А Вы по русски пишите, не мучайтесь, Вас все поймут .

20. Оникс

Оникс Well-Known Member

Але з стратегією поки що не виходить...
    Якщо робити все швидко, то, як мені здається, треба об'єднатися ВСІМ, поставити на Юлю, провести процедуру імпічменту, а потім йти далі... Юлю тому і хочуть вивести з гри, бо пока, крім неї, НІКОГО..
    А який Ваш сценарій розвитку подій?

а де твій аватар? :)