Майдан, Майдани - це ще тільки початок.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем serg-shs, 23 бер 2011.

1. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

Запевняю Вас - це тільки для ідіотів ;)

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

У 88-му році ми створили товариство "Спадщина",збирали спогади,шукали захоронення жертв енкаведе...приховані архіви...
    Разом з Студентським Братством голодували на граніті...
    Громадянська позиція в мене чітка.
    І я добре усвідомлюю,хто від самого початку керує Україною.
    Вся ота мерзота,що керує Україною вже ось скоро 20 літ,незалежно від маски,яку нап'ялюють на себе,суть одно -здеградована до краю совєцька номенклатура,що дорвалась до сокровенного.
    Всі оті кравчукикучмиющенкитимошенкиянуковичі і вся ,наголошую,ВСЯ їх кАманда,суть одне - совок,система,яка нікуди не ділась.
    І яка продовжує "керувати" на 1/6 частині світу.
    Совдеп....
    Совдеп я звинувачую в тому,що ми виявились відкинутими в часі на багато десятиліть.
    Совдеп я звинувачую в постійній брехні,підміні понять,намаганні вбити в людях все людське.
    Це наймерзотніша система...велетенська машина по перетворенні людей в нелюдів... І я знаю про що говорю.
    Совдеп ніде не дівся. Він перефарбувався,змінює маски...але керувати продовжує совдепівська номенклатура,СИСТЕМА чиновницького безпрєдєлу,що залишився від совдепу.

3. serg-shs

А чого б Вам не видалити совдеп з себе? (то б то особисто)

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

В мені?
    Мені б вижити...
    До завтра.
    А завтра...буду думати...як до вечера.
    А ви майданіть.

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А навіщо мені зайвий головний біль?:pardon:

6. serg-shs

Але ж, судячи зі всього (активність у цій гілці), Ви його шукаєте...

7. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

А його не можна видавити. Він помре тільки разом з носієм. Інша справа не дати йому можливості розповсюджуватись. Ось тут важливу роль грає можливість і вміння людини поставити вище розум над емоціями. А в нашій спільноті з цим поки що сутужно...:pardon:

8. Степаныч

Незрозумілий висновок.:scratch_one-s_head:

9. Степаныч

От, до речі, що таке "совдеп у собі"? Штамп, пустий звук, звичне виправдання недолугості. "Чому не можемо побудувати нормальну державу?" "Так у нас же "совдеп" сидить!".

10. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Степановичу, але так воно і є. В нас хочуть поєднати непоєднанне: ринкові стосунки з державним регулюванням. А ще добавити до цього "номенклатурне" відношення до влади (я маю на увазі відношення до влади як до засобу особистого збагачення, що також залишилось віл "совка") ось і "маємо те що маємо"...

11. serg-shs

А особисто у Вас як з співвідношенням розум/емоції ? ;)

12. tanna

tanna Дуже важлива персона

Мені здається, героїчні вчинки на війні люди роблять все-таки у стані переваги емоцій над розумом. Та і взагалі - души прекрасные порывы - теж не від великого розуму відбуваються. :)) Потрібен якийсь компромісний варіант. :scratch_one-s_head:

13. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

14. tanna

tanna Дуже важлива персона

15. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Страх може і з цієї сфери, а от жага наживи - ні.

В сфері страхів, вбивств, та жаги наживи я і справді не романтик. А от в сфері мистецтв, і зокрема музики - ще й який романтик.:rose:

а де твій аватар? :)