Майдан, Майдани - це ще тільки початок.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем serg-shs, 23 бер 2011.

1. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

Це якщо говорити про сталу диктатуру, автократію та таке інше. Але ми спостерігаємо не авторитаризм, а ідіотизм... (можливо с клінічними проявами ) так звана "влада" що є сили пиляє гілку на якій вона сидить. Останній приклад - наїзд на Кучму. Це безглуздо з боку "влади", оскільки вся номенклатура, яка вела яна до влади и привела до влади - це орієнтовані на Кучму люди, які вміють красти, дурити, але головне - забезпечувати домінування персони президента-царя. Автоматично з наїздом на кучму ян позбавляється підтримки цієї бюрократичної машини, а власної у нього не має (братки, звісно, рік можуть чогось там "керувати", але не більше - обов*язково знайдеться той, хто їх змістить - згадайте історію).
    То б то справа не у кількості мітингувальників, а в утворенні владного хаосу, який випливає з відсутності навичок, стратегії, тактики керування то що.
    може виявитися що бабці
    з автомайдану буде легше звалити "владу" ніж у 2004 мільйонам людей. Бо тоді валили кучму, а зараз валять яна, а це дві великі різниці.

Стосовно "а кого на царство ?" - цілком згодний що свободи, юлі, спекулянти і т.п. не вихід - так: з вогню, та в полум*я. Але революційні тенденції, які так стимулює "влада", досить часто виносять на верхівку людей зовсім до певного часу не відомих.
    Що робити? Як не банально (а комусь - і дивно) створювати "клуби по інтересам"(не так важливо це макраме чи клуб любителів птахів) - суть у тому, що це як відділення у армії, з своїм лідером а сформувати з таких відділень "армію" (звісно у розумінні - політичну силу) набагато легше, а хто це зможе зробити, той і країною зможе керувати...

ну от така проста арифметика ;)

2. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Дуже цікава та корисна ідея.
    Наша політична єліта дескридитувала себе на сто відсотків, всі вони, без виключень, шахраї та єгоїстична бидлота, якої нас..ти на Батьківшину та народ.

Потрібні нові люди, не забруднені способом життя наших керівників.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Умгу....

Скорше ніпалучіцця....:morning1:

4. serg-shs

Romko, незабруднені способом життя сучасних керівників 98% населення.

5. Romko

Умгу....

Сорок пустелею. Триста в ярмі.
    Ті, що боролися, гнили в тюрмі.
    Ті, що змирилися, важко жили.
    Ті, що вслужилися, зрадні були.
    Кажуть: минулося. Знаю: дарма.
    Тим, що проснулися - місця нема.
    Поле засіяли. Де той врожай?
    Мрія — осміяна. Віра — чужа.
    Душі — руїнами. Плакать — не смій!
    Над Україною — Волі застій.
    Іншого виходу, мабуть, нема:
    Сорок пустелею вже без ярма...

Ганна Чубач

6. serg-shs

я нікого не ображу, якщо скажу, що не подобається мені подібне (хоч і домінантне) а-ля Нєкрасов римування ? І Т.Г.Шевченка одного достатньо, тай ще що б жіночого роду - то перебор.
    Якась така вперта звичка знайти якісь заіржавлені кайдани і ходити, звеніти і до інших з ними чеплятися.
    Слушно виникає питання: ну яка користь з нашої "сопливої інтелігенції" окрім шкоди? Я ще зрозумію нігелістів-російських поміщеків - їм хандра від безділля (навіть адекватного українського слова не знайти) була власна. У нас що робити нема чого? навіщо ліпити горбатого на пустому місці?
    Оці "поетично-колгоспні" сльози вже так набридли:
    Затичинилося небо,
    Засюсюрилась земля,
    А Тичина пише вірші-
    та все гірші, та все гірші,
    та вся як один...

Політика річ утілітарна, як унітаз, а якщо є бажання "плекати", "пити" - то це до психіатрів, або лопату в руки і город копати!

7. Romko

Я ще й самашедшого можу процитувати...бо повністю поділяю...такий ж...

8. Romko

Вчора розмовляв з журналістами з "Дзеркала тижня".
    Стаття має вийти в наступному випуску.
    Про "волонтерів",що наживаються на чужій біді,стражданнях чужих дітей і сльозах батьків,котрі...надіялись і чекали...
    Врізалась в пам"ять фраза:
    - Зараз це рутинна ситуація...
    Гірко...за наше суспільство....

9. serg-shs

ні, у мене пряме волосся і мешкаю у Одессі.

10. serg-shs

11. Romko

Радий за Вас.
    Але у Вас є шанс прославитись.
    Вищезгаданий відомий поет Юрій Кучерявий став відомим,дякуючи плювкам на Ліну Костенко і на її творчість.
    А,щодо Вашого ствердження
    Процитую ту ж таки Ліну Костенко:
    Гуманітарна Аура Нації

12. Я ничего не могу сделать с народными представителями. Они такие какой народ.

13. serg-shs

да невже. досить "плунути" - і маєш відомість. %-)
    Друже, не путайте грішне з праведним. (більше читайте - може допомогти :) ).
    І велике прохання не заводьте ЦЮ гілку до аналізу Вашої, безумовно, не типової, яскравої, талановитої та т.п. особи.
    Гаразд?

14. Romko

Мені видається,що це Ви відкрили гілку.
    Для аналізу
    Чи я помиляюсь?

15. serg-shs

стосовно "без перспективи", про яку так часто кажуть посипаючі голову попілом. Румунія, Угорщина, Польща, РФ, Молдова так чи інакше, не зважаючи на таку "безперспективність" все ж таки бажали б отримати шмат (навіть з населенням), або і всю "безперспективну країну".
    Тож мабуть справа не в країні, як такій.

16. Romko

Ні,звичайно...
    Справа в постсовдепії.
    На території постсовдепії.

http://www.youtube.com/watch?v=Bu_ODzg55wQ

17. serg-shs

Я до того, що задача складна, але маюча рішення.

18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Та нє. "Майдан, майдан, це вже кінець!" Увы и ах, serg-shs!:sad:

19. Romko

..............................................

20. serg-shs

Так це ж тільки для Вас, точніше для Вас вони й не розпочиналися :) (чого б це Вас турбувало ? :) )

а де твій аватар? :)