МАЙДАН і Телепузікі.

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 6 сер 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

поки ви телепузіки не затямите, що рятувати треба не Юлю, а себе і вас в тому числі поки Ви тупо дивитесь телеящик, то нічого путнього в країні годій чекати. Тоб то зменшення кількості Вашого контингенту рівнопропорційно зростанню шансів на порятунок саміх себе. а Юля лише привід.

вже раз показали. Але розуму у телепузіков від цього не прибавилось.

Телепузікі вони і є телепузіки.:))

2. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

не надо меня спасать, без вашей помощи прекрасно обхожусь. и свои права отстою без вас.
    Нет, спасать вы пойдете Юлю, вы - жертва политтехнологий. Иначе вы бы не в день ареста Тимошенко устраивали истерику на форуме о спасении, а пошли "спасать" намного раньше, ПОВОДОВ было достаточно.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А ви хоч знаєте всі свої права?
    Для прикладу - ви заключили договір з ЖЕКом і згідно якого закону?

4. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

Надоело. Прокоп, сейчас только найду свою зачетку, разбегусь посильнее и начну отчитываться, какие права свои знаю и когда я заключу договор с жеком.
    Гранд, я отписалась в этой теме, чтобы прояснить одну весчь. Вы отличаетесь непримиримой позицией и агрессией по отношению к политическим оппонентам. Эти пару дней показали, что ваша агрессия не зависит от идеологических или политических убеждений. На этом форуме большинство является патриотами Украины. Но вы всех несогласных с вами вчера и сегодня смешали с грязью. Вы даже тему открыли, чтобы поскандалить, сейчас я в этом убедилась полностью. И в этой теме вы убедительно продемонстрировали тот тип самых правильных и умных патриотов, благодаря которым у нас в стране всегда было три гетьмана на одного козака и благодаря которым наша оппозиция настоящим политическим оппонентам никогда не была сильной.
    От темы отписываюсь, т.к. вопросов больше не имею :)

5. ГРАНД

Запевняю Вас люба, Ви жорстоко помиляєтесь. Я білий та пухнастий. Принаймні так вважають моя дружина, діти та внуки. А вони мене знають краще чим Ви.:):):)
    Стосовно патріотів на цьому форумі - питання суперечливе.Думаю що більшість таки патріоти власного шлунку, гаманця і т.п. речей щоденного буття. Але меншість таки патріоти духовні, свідомі як що хочете. Ну то це тема іншої розмови. Дякую.

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

пане Гранд, розкажіть про духовний патріотизм

7. ГРАНД

А Ви можете розповісти про механізм виникнення любові матері до своєї дитини? Або навпаки, механізм виникнення прив"язаності та любові немовляти до матері? можете?

8. tanna

tanna Дуже важлива персона

Можна я спробую? Я так зрозуміла, що духовний патріотизм - це вияв любові та прив'язаності виключно до своїх духовних співвітчизників. А щодо інших співвітчизників, не дуже духовних, як наприклад на Донбасі - то їх відрізати. Або зарізати. Або перерізати. (необхідне підкресліть). :rolleyes:

9. duncan

а чому Ви питаєте? :)

не бачив я у пана Гранда закликів когось різати :rose:

10. tanna

tanna Дуже важлива персона

Можливо. Просто він ще не дійшов до найвищого рівня свого духовного патріотизму. :rock:

11. ГРАНД

Рівно тому, що і Ви.:)
    І я у нього не бачив такого. то пані так фантазує на власний розсуд та намагається приписати свої ментальні здібности на опонента.:));)

12. duncan

пане Гранд, Ви ж є ідеологом руху "духовного патріотизму", то й питаю у Вас
    у кого ж питати тоді, як не у Вас? :)

13. ГРАНД

Ви мені явно лестите. Думаю незаслужено.:pardon:
    Я лише талдичу прописні істини доступною мовою. І це аж ніяк не може претендувати на провідника ідеології.

14. duncan

може просто ці прописні істини не є зрозумілими загалу і через те виникають непорозуміння? ;)

15. ГРАНД

Та ні. Зрозумілі вони всим без виключення. Навіть такому тугому совку як степанич. Тобто епізодично і його пробиває на розуміння тих істин. Думаю це все ж таки поклик природи, а не чисте усвідомлення розумом.

Я знаю кому я ті істини тлумачу. Знаю що це не малі діти і мають власні амбіції та самоповагу. І саме ті явища не дозволяють дорослим людям повнітю і безоглядно з ними погоджуватись. І це правильно.
    От як би були малі діти, то мені б тут вистачило однієї години, щоб домогтись глобальної , беззаперечної підтримки.;):))

16. duncan

діти просто сприймають на віру те, що їм говорять старші люде ;)
    але у нас всі люде дорослі, відповідно і пояснювати свою позицію потрібно чітко, лаконічно, зрозуміло

17. ГРАНД

Ви власне про те ж саме і кажете. Але хто на що вчився. Ритор із мене мабуть таки кепський, але дорослі люди завжди відчують відвертість в словах "проповідника". Тоб то чи сам він вірить в те про що тлумачить. Не побоюсь оцінити себе - думаю мені вірять, що я вірю.

а де твій аватар? :)