Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Степаничу, прошу обгрунтувати чим Вам подобається Янукович і що корисного він зробив для України? Бажано адресу сайту, на який Ви посилаєтесь.

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Мороз був тоді з Ющенком. І Ющенко ЗАРАДИ ВЛАДИ пішов на цей компроміс. До того ж у ТОЙ час це було дуже популярно: обмежити вплив Президента. У тому числі про це і Ющенко твердив. Так що нема чого жалітися: за що боролися, на те і напоролися.
    Вона може ВСЕ!:)))
    Між іншим, Кучма ще й Єльцина застав.;) І знову ж: Я НЕ ПИСАВ ПРО ДРУЖБУ! Ще раз:
    Чи торгував Україною Кучма ми дійсно не знаємо. А от що завдяки Ющенку Україна несе збитки - знаємо.
    Вам видніше. Я ж хочу нагадати: у 1997-2001 роках борги по пенсіям сягали 4-х місяців, по зарплатні бюджетникам до 6 міс, пенсії і зарплатня виплачувалися "натурою", обвально скорочувалася бюджетна сфера, зростало безробіття, страйки освітян, шахтарів з іх походами на Київ. Починаючи з 2001, а особливо 2002-2004 роки ситуація змінилася КАРДИНАЛЬНО. Це факти.

Я вже багато разів про це писав. Тому коротко. Янукович мені НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ. Як політик, як публічна людина. Обгрунтовувати чому думаю не потрібно. Але я порівнюю роботу урядів Ющенка, Януковича і Тимошенко. Спираючись не на сайти, а на власний досвід, тому що довелося попрацювати при усіх. Так от, із усіх цих урядів уряди Януковича працювали найбільш відповідально, ефективно, професіонально. Можу обгрунтувати, якщо Вам дійсно це цікаво.

Останнє редагування модератором: 16 лют 2009
    • Подобається Подобається x 2
  3. Веда

Веда Well-Known Member

Можливо у вашиму регіоні щось було, з якихось причин, інакше, у нас: ПР при владі - мовчи, та вір що рай на землі.
    Єдине, що було при голубих - вони сварилися і билися при зачинених дверях: дисципліна, як у банді, і лозунги тіж - своїх не здаємо, хай крадій, аби свій і т.д.
    Зарплати шахтарям платити починали, але потім поступово припиняли... Усі долги шахтарям віддавали інші уряди. У наших лікарнях хворих при урядах Януковича не кормили... Ціни на комуналку злетіли при них... На Донбасі завжди були ціни на пальне, їжу, комуналку вищі ніж у інших областях. Бо голубі дуже правильно вважають: свій електорат почне бунтувати в останню чергу, а якщо при владі помарачеві, то цей ціновий безпрідєл на них списують...

• Подобається Подобається x 2
  4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Веда, я никогда не голосовал за ПР и не поддерживал и согласен с вами насчет цен, хотя на ЖКХ и транспорт не самые высокие цены. Но почему в Западной Украине, где у власти померанчивые, проблемы с занепадом предприятий, зарплатой, больницами еще хуже

• Подобається Подобається x 3
  5. Веда

Веда Well-Known Member

Тим, а я не голосовала и за "помаранчевых"...
    Кстати, когда разбирались в Херсонским заводом, была информация о том, что тот же владелец (член ПР) имеет предприятие во Львове, которое при его чутком руководстве практически разрушено...
    Я не фанатка Тимошенко, но не так давно присутствовала при обсуждении дел в с/х Донецкой области. После всех дискуссий продолжили обсуждение "не для печати", и многие открыто признали, что только при Тимошенко селяне получали деньги накануне посевной, а не обещания и заверения.... Там же услышала очень нелестные оценки деятельности ПР и уряда Януковича...
    Я за смену всей политэлиты. Не знаю, к сожалению, как это можно реализовать.
    Но одно знаю наверняка: ПР нельзя допускать к власти ни в стране, ни на местах.
    Как и нельзя допускать к власти таких "новых лидеров", как Вася Волга.

• Подобається Подобається x 4
  6. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Без коментарів:

http://www.pravda.com.ua/news/2009/2/16/89687.htm

• Подобається Подобається x 1
  7. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Сумно. Балогокерована баба підтявкує черноротой Інні.

8. Степаныч

Гммм... Интересно, что имеется в виду? Какие селяне? За что деньги? Ну и т.д. Может, речь идет о фермерах (их еще скромно называют "сільгосптоваровиробниками")? Так все равно - какие деньги они "получают"?

9. Веда

Веда Well-Known Member

Степаныч, колхозов и совхозов практически не осталось. :sad: По крайней мере в Донецкой области. Большая часть земель заростает бурьяном,хотя находится в аренде у "сільгосптоваровиробников". Но есть у нас несколько крупных современных агрофирм. Да они частные,но...
    Люди, которые пришли в село,взяли в аренду землю и начали выращивать хлеб - это как раз и есть нормальная бизнес-элита. Многие из них ведут работы по новым технологиям,закупают нормальную технику, дают работу сельским, и даже городским, жителям,поддеживают селян-пенсионеров. Легких прибылей работа на земле не дает, поэтому и желающих им заниматься - единицы.
    Но это немного другая тема...

10. Степаныч

Веда, у меня лучший друг этим занимается. Многие знакомые тоже. Это ОЧЧЧЧЕНЬ ПРИБЫЛЬНОЕ дело. Но нужно уметь.

Вопрос ведь был другой: какие они получали деньги от правительства ЮВТ? Вы же написали:

11. консультант

Сепаничу, може Ви ще про посівну на Мадані будете писати. Давайте краще писати про суть Майдану, його історичну роль, наслідки, а не про посівну і врожаї.

12. Степаныч

:)ОК! Буває, усі ми помиляємось інколи.;) Щодо суті майдану, то мене продовжує бентежити слоган "Разом нас багато, нас не подолати!". Чи не це суть "майдану"?

13. консультант

Досить розумно та оригінально звучить, головне змістовно. Хто був на Майдані, той відчув, що це дійсно так.

14. Степаныч

Я цього не заперечую. Але чи може країна жити за таким принципом?

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

О-о-о...
    Кто нє бил - тот будєт, кто бил - нє забудєт...

А ми шо дєлаєм? (с)

16. Веда

Веда Well-Known Member

Возможно ваши знакомые выращивают вешенку, грибы, бройлеров... Но выращивать зерно в нашем государстве не Ооооооооочень выгодно.
    Степаныч, я стараюсь писать только о том,что знаю, в чем разбираюсь, чему имею подтерждение (хотя и не всегда могу выложить документы на форум).
    Деньги были получены, как компенсация на ГСМ и удобрения на период посевной. Есть программа поддержки сельхозпроизводителя...

17. Степаныч

А ми ВОПРЄКІ!:)))
    Нет. Ну да ладно, проехали. Действительно не в тему.

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Дуже в тему!
    А компенсації отримувати? ;)
    Просто вирощуванням і отриманням займаються різні люди.

19. Веда

Веда Well-Known Member

Вирощують і отримують, принаймі у нашому районі, одні й ті ж самі люди.:)
    І парадоксальний факт - наші сельгоспвиробники не пітримують ПР! Причому є такі,що роблять це відкрито. І коли був майдан - вони були не на боці ПР, бо знали їх відношення до хліборобства.
    Деякі з них пітримували Мороза...

20. Муравьедъ

Муравьедъ Well-Known Member

Веда, о каком сельском хозяйстве речЬ? Его вже нет... вот цифры по выработке продукции на душу насиления... для сравнения с 91 годом при СССР!
    При расчете на душу населения взято 46 млн. человек.Цифры за 2007 г.
    Итак. "Было" и "Стало"

Зерно, кг. 1033 652
    Картофель, кг 378 413
    Мясо, кг 156 17(!)
    Молоко, кг 469 18 (!)
    Сахар, кг 118 40(!)
    :sad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)