Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не зрозумів... а що тут соромного? віра у світле майбутнє? По-моєму то нормально. Кожна людина хоче кращого майбутнього і для себе і для своїх дітей. Нема нічого соромного, інша справа - на тих, на кого покладали надії - їх не виконали.

• Подобається Подобається x 4
  2. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Стыдно, что кинули. Стыдно, что те, кого поддерживали не жалея живота своего, сейчас посмешище для всего мира и Украина для них пустой звук. Развели.:sad:

3. Karbofoss

Я не идеализирую нашу политическую систему, однако именно она не позволила стране скатиться к распаду и анархии. Был у нас свой демократ, хватило по горло. Я уверен, что в такой стране, как Росиия, с 83 регионами и 11 часовыми поясами, должна быть власть сильного лидера. Нашим странам рано быть парламентскими республиками. Ладно хоть у нас Борис Николаевич это понял в 1993м.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хай їм і буде соромно, а мені - ні. І якщо тре буде, я готовий знову йти на Майдан, ради світлого, кращого майбутнього.

• Подобається Подобається x 1
  5. zet

zet Дуже важлива персона

А что в США намного того многообразия меньше? Ведь тоже страна немаленькая, а обходятся без сильного лидера, но с демократией...
    Меня как раз больше всего пугает, что б не повторили путь России. Нам своих придурков хватает еще только сильного лидера на нашу голову. не дай Господь..

• Подобається Подобається x 3
  6. Karbofoss

США 200 с лишним лет, как и их демократии, имеющей европейские корни. А еще нет такой национальности - американец. И нет там исконных народов со своими землями, кроме уже декоративных индейцев. Поэтому эта страна в историческом плане моноэтнична. Неуместно сравнивать США и Россию.
    PS Вибачте за оффтоп.:pardon:

7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Про Украину так я бы не говорила. Основы демократии были еще в Сечи. И это одна из причин, почему Екатерина разогнала Сечь. И потом, Западная Украина была в составе европейских структур и меньше была в совке, у них еще живы люди, которые про демократию не понаслышке знают. Так что, нам - в самый раз.

• Подобається Подобається x 2
  8. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Як хто слідкує, то автора "Дозоров" об'явили персоною "нон грата".
    http://24.ua/news/show/id/80145.htm

один із "опусів":

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Думаю, сейчас он чувствует себя эдаким пророком. И не понимает, что мы-то этому рады еще больше. Наконец-то, мы сделали свои собственные ошибки. И сами на них будем учиться.

10. Karbofoss

Ваш, Ома, оптимизм, как и оранжевой власти, просто поражает.:)
    Фаину выкупили с еле живыми гражданами через полгода - перемога!
    Территории румыны оттяпали - ТАК! Европейская интеграция!
    :sad:

Останнє редагування: 5 лют 2009
  11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Куда круче оружием побряцать и у Грузии оттяпать пару автономий! Своей территории маловато. Вот и мыс вручную строите.
    И что значит оттяпали? Со времен Союза тянется этот спор о линии делимитации.
    Про Фаину никто о победе не говорит.

12. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

Ну велікая і магучая віддала свої теріторії Китаю :crazy:
    Цікаво чи то Росія інтегрується в Китай чи Китай в Росию.

13. Karbofoss

В 1997 году Великобритания отдала Гонконг Китаю.
    Не в том дело, читайте соседнюю ветку.

• Подобається Подобається x 1
  14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Саме так! Після Майдану народ став краще, активніше. Хоча - погоджуюсь з можливи запереченнями моєї тези - не весь і не настільки, як було би треба.

Тут Ви обидва... праві! Зеточка каже про "ідейних" типа Швондера чи Шарікова. Сенсатив - про ідейних, як то були більшовики-ветерани, що "мали нахабство" аналізувати і відкрито критикувати дії Сталіна з його поплічниками.

Останнє редагування: 5 лют 2009
  15. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Я б согласился, если бы Саакашвили тож не начал оружием бряцать (((((((

16. консультант

консультант Дуже важлива персона

Хтось вже живе реальним світлим життям, маючи на рахункаж мільйони та мільярди, а хтось все житя мріє і в мріях помирає. Особисто моє світле майбутнє в моїй душі, все інше ілюзія. Я вважаю, що знайшов себе і міроприємства наподобі Майдану мене більше не цікавлять. Хай на Майдані збираються ті, хто має в цьому інтерес. Прокладати комусь дорогу до корита не бачу потреби, хай кожен прокладає собі сам наскільки дозволяють йому мозги.

17. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

У веб-проекті "Позор України" , Янукович та Ющенко ніяк місце лідера не поділять )

18. консультант

консультант Дуже важлива персона

Не думаю, що то вже аж такий великий позор України, а тим більше С.Бандера, якого визнає багато країн, як лідера національно-визвольної боротьби. С. Бандера "неугодний" тільки москалям.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чому ж ні? Хіба не пів Верховної Ради не працює на Росію?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як ви думаєте, а є такий сайт "Позор Росії"?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)