Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. zet

zet Дуже важлива персона

я не клевещу, всякое было.. (поменьше нервничайте...) Но один видит мусор, а второй - как классно все было организовано и во-время тот мусор убирался. Кстати, организация была точно на высоте.

• Подобається Подобається x 3
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Нормальне спокійне життя. А не той глум, який зараз.
    Угу. А завоняли увесь Хрещатик чим?

• Подобається Подобається x 1
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

У мене збереглася діюча перепустка УТ-1, тож я ходив до туалету на Хрещатику, 26.
    Ще й дівчаток запрошував, кажучи менту, що то - мої дочки.

• Подобається Подобається x 2
  4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Полковнику, ось все наш Майдан на кпини берете, а на якому боці будете Ви на російському "Майдані"? Бо то Владивосток, то ще щось... Це Вам не Каспаров з Новодворською, бо "русские безбашенные".

5. консультант

консультант Дуже важлива персона

Ну да, срали в подворотне.
    В період Помаранчевої революції воні не було, так само. як і не було зареєстровано жодного злочину і навіть дрібної крадіжки на території міста Києва, що здивувало міліцію. З багатьох країн світу були присутні представники мас-медіа та передова молодь, в тому числі з Прибалтики, Росії, Польщі, Білорусії та інших республік. Якщо є вонь, то тільки зараз, від тих, хто жодного дня не був на Майдані, не відчував насолоду від згуртованності та доброзичливості між людьми, а сидів з тупорилою мордою біля екрану телевізора і єхидно посміхався з тих, хто там був. Звичайно це не стосується тих. хто виконув свою місію на периферії і не мав змоги бути на Майдані. Мені образливо чути слова, на які не заслуговує Майдан. Таку погань може говорити тільки людина, в якої за душою немає нічого святого і будь-коли може будь-кого безпідставно очернити. Справжнє обличчя України було продемонстроване власне на Майдані, а не десь інше. Тут, на форумі, теж прекрасно видно, хто є хто. Хотів би я подивитись, як би ви відкривали бузю на Майдані, так як відкриваєте на форумах. Думаю, що дехто дійсно і обкакався там...

6. zet

zet Дуже важлива персона

Вы правы... Даже когда во мнении с вами совпадаю, то не очень хочется соглашаться... :sorry: Все время слишком повышенные тона, это напрягает...:blush:

7. консультант

Я погоджуюсь або не погоджуюсь з тим, або відносно того, що людина каже. Те, що Вас напрягає, нічим помогти не можу, це Ваша справа так само, як погоджуватись зі мною, чи ні. Я по житті не був хамелеоном і не буду. Відповідаю завжди адекватно. Якщо хтось очернює мене, то я ще можу пропустити повз вух, а коли очернюють те, що є для мене святим, такого ніколи не пропущу. Коли Вам хамлять, Ви як розмовляєте на підвищених тонах, чи радієте хамству?

Зазначимо, що у людей, які стояли на Майдані, були якісь просвітлені обличчя, християнська привітність до всіх, зокрема супротивників, як владних (спецпідрозділи), так і політичних (біло-голубих). Надприродним було і те, що серед революціонерів на Майдані не було «ефекту юрби» – низинних почуттів, погромів, бійок, які ЗАКОНОМІРНО супроводжують масові виступи, акти непокори. Якщо добре описаний в літературі «ефект юрби» – це завжди імпульсивні, звірині дійства, то серед революціонерів на Майдані та марафонів по усій країні простежувались любов до ближнього, мудрість діяти мирно, помірковано і зважено, йти шляхом єднання (бо ми є Христові діти), а не конфронтації. Київська міліція у глибо*кому непорозумінні: нічим не може пояснити той факт, що під час Помаранчевої революції в Києві практично не чинились злочини: пограбування, крадіжки тощо, які опісля відновились. Знаменно і те, що боротьба між владою і опозицією у багатьох своїх виявах була боротьбою чорного з білим, темряви зі світлом.
    http://personal.in.ua/article.php?ida=93

Останнє редагування модератором: 4 лют 2009
  8. nastinka

nastinka відсутня

а я за Тимошенко голос віддам.
    якшо не проголосую, то вкрадуть мій голос..
    ех..
    а всетаки приходиться вибирати з 2-ох зол те шо менше..
    а може тепер вибрати більше зло?))
    і нам буде краще жити....

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага, Тимошенко - то якраз то більше зло.

10. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Що да то да.

11. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Кто Вам такие сказки нарассказывал?
    Были и драки и гоп-стопы, причем в непосредственной близости от Крещатика. Знаю не по-наслышке. У меня двое знакомых пострадали.

12. консультант

Ніхто нічого мені не розказував. Я 3,5 тижні був спецформуванні СВУ і бачив все на свої власні очі, патрулюючи в складі відділення та персонально в самих як нам здавалось неблагонадійних місцях. Ні драк, ні гоп-стопів я не бачив і ніхто про це не розказував. Якщо б була драка, то наші формування зразу б направлялись туди, але всього цього близько не було. Навіть коли біло-блакитні намагались спровокувати конфлікт на Хрещатику, вирушивши колоною до нього, ми змущені були брати цю колону під супровід вздовж Хрещатика, тому що міліція взагалі не втручалась в ці проблеми. Ви всього-навсього чули, а я був безпосередньо, то хто кому сказки розповідає?

Останнє редагування: 4 лют 2009
  13. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

По-моему, вас таких "идейных" не много осталось. Все мои знакомые, которые стояли на майдане, теперь со стыдом об этом говорят.
    Хотя, надо отдать должное, не учитывая всю подоплёку этого шоу, тогда это действительно сплотило людей в светлой вере в лучшее. У меня даже знакомый севастополец там стоял. Это надо было умудриться помаранчевым так плюнуть людям в душу.:sad:

14. zet

zet Дуже важлива персона

Это и было основным. Остальное второстепенно и предсказуемо.
    идейные больше вредят делу, чем помогают ему... Плохо воспринимают реальность и не умеют анализировать с трезвой головой...)

15. консультант

Не бачу причини для встиду. Хай встидаються ті, які в знак подяки за підтримку, запрягли народ в податкове ярмо. Народ, який був на Майдані мав світлі наміри. Вішання лапші на вуха і заклики до терпіння вже не пройде. Між іншим, на Майдані неодноразово говорилось у виступах, якщо Ющенко або Тимошенко не оправдає довіру народу, то цей же народ знову збереться на Майдан і скине їх. Хоч мені особисто, нафіг не потрібен другий Майдан, не бачу перспективи...
    Ви самі заперечуєте себе. Як можуть ідейні зашкодити справі? Якщо ідейні почнуть аналізувати будь-яку ідею, і вонв в корні виявиться абсурдною та непотрібною, значить і займатись нею не будуть, а раз не будуть займатись. то і шкоди не принесуть. Якщо ця ідея навпаки буде мати позитивний зміст, то власне ідейні люди зроблять найбільше і найкраще. ніж ті. що сидять по хатах та аналізують ситуацію.

• Подобається Подобається x 4
  16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Это вам из Москвы так видится. Да, не умеют управлять. Но, они дали стране возможность альтернативы, в отличие от Кучмы, ПР, которые безальтернативны.
    Да, бардак. Но, наш бардак и ваша вертикаль власти привели страны примерно к одному экономическому итогу. Как это ни странно.

17. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Основным было просто верить?
    Было бы предсказуемо, никто бы там, извините, попы бы не морозил.
    И идея - это основное, во что люди верили. После такого восстановить доверие народа будет крайне сложно. (

18. zet

zet Дуже важлива персона

Я не это имела ввиду. Никто не стыдится того, что был на том Майдане.
    Стыдно уже за "последователей", когда стали все кому не лень народ за деньги туда гонять... Превращая все просто в профанацию.... Так что это разные вещи...
    Люди действительно надеялись на лучшее, но меня больше всего поразило как именно это было проделано. С достоинством и без мордобоя... Еще есть одно подобное воспоминание по силе воздействия.. ( перед подписанием независимости Украины )

19. консультант

Це були поодинокі випадки. Такі люди на Майдані довго не затримувались. Можливо більше 70% учасників Майдану була молодь віком від 16 до 25 років. Це були настільки світлі обличчя, що мови ніякої про гроші йти не могло. Вони позмінно готовили їжу в столовах, мили посуд, вночі прибирали Майдан, вдень блокували кабінет міністрів і багато-багато іншого... І за все це їм ніхто ні копійки не платив і не зобов"язував це робити. Справа ваша, хто що там думає, але я вважаю, що той хто не був на Майдані - багато втратив. Не справа в кінцевому результаті. Я маю на увазі втратив можливість побачити справжнє лице України, її майбутнє - її молодь. Таке буває напевно раз на кілька століть.

20. zet

zet Дуже важлива персона

А вот с этим как раз согласна...
    (хотя ваша манера вещать, увы, все равно раздражает... :tongue: [​IMG] )

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)