Майдан-2. Разом нас багато!

Discussion in 'Політика і політики' started by Danilo, Mar 29, 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15.0%
  2. Тимошенко

19.6%
  3. Янукович

6.0%
  4. Симоненко

3.3%
  5. Яценюк

11.6%
  6. Другой кандидат

15.6%
  7. Не пойду или против всех

23.9%
  8. Обама

5.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що до Ющенка... один недолік. Нема у ньому твердого політичного лідерства.
    Але поза тим, вважаю, що він нормальний. Робить помилки, але він ніколи не зрадить України, інтереси України. Він не є корисливим, в порівнянні з іншими високого рівня політиками. Він щиро хоче добра для України.
    .Найбільша біда нинішньої влади - це те, що у президента було забрано після 1 року правління повноту влади. В країні утворився дисбаланс влади, криза влади. Тобто, вибори закінчилися, всі посади отримали, але боротьба за владу не припинилася. І ця боротьба не припиняється ні на хвилину, а на томість, якби питання влади було врегульовано і кожен знав своє місце, то влада б працювала б на Україну.
    Не останню роль у тій ситуації, що склалася, є роль Росії. Росія зацікавлена, щоб у нас були роздори (читайте історію), щоб ліва рука робила одне, а права - інше.
    Діли і владарюй - от що нищить наш устрій, шкодить державі.

Last edited: Feb 2, 2009
    • Подобається Подобається x 4
  2. zet

zet Дуже важлива персона

(кровожадно клацая зубами..) КОНЕЧНО!

• Подобається Подобається x 3
  3. Sandy

Sandy GRAND

Але й нічим не допоможе інтересам України :cry: Так собі, вільний спостегрігач за інтересами України...

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

я думаю, що будь інший на його місці, ефект би був той самий.
    Судіть самі. Як він може впливати на процеси в економіці України, коли він згідно теперішніх повноважень, не може замінити навіть містра МНС ?
    Майже щодруге питання керування країною, він вимушений звертатися у Верховний Суд України. Скажіть, це ефективна влада?
    Сьогодні в будь-якій країні зроби владу президента та премєра одинаковою по силі і там діда-баби не знайдеш - будуть жертися, а країні кінець. Ото і є дисбаланс влади.
    Візьмем Кучму. Йому було просто. Не справився уряд - у відставку і без питань. А нині шо? От доведе Юлька до ручки країну і ніхто їй нічого не зробить... у ВР у неї більшість.

• Подобається Подобається x 2
  5. Sandy

Sandy GRAND

Давайте почнемо ось з чого: а хто йому дохтур, що він прийшов до влади ціною цих самих, так необхідних для добробуту країни, повноважень?

6. Sandy

Sandy GRAND

Але в тому, що політреформа must die, я з Вами цілком згоден, пане Мих. Недозріли ще пост-совкові країни до цілковитої демократії. У нашому виконанні, це не демократія, а буфонада.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну... не знаю.... Пригадую, Мороз як перцю му насипали бігав і нагадував, що у нього повноваження лишень на рік, що є така ніби домовленість.
    А проголосувала за це ще стара ВР і просунули це Медуведчук і Мороз.

8. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Последнее выступление Ющенко лично мне понравилось, был краток относительно, даже руками не разводил особо и вещи дельные говорил! Так бы с самого начала, да еще их делами подтверждая - имел бы совсем другие рейтинги сейчас думаю. А так имеем то, что имеем. ((((( Реально сплотить народ ему не удалось, мне кажется в первую очередь упорства и гибкости не хватило (((((( У Юли имхо на это больше шансов намного, но с ее характером и стилем ведения дел :sad: Она прирожденный оппозиционер и демагог, но никак не администратор-хозяйственник, что уже не раз и продемонстрировала как по мне (((((((((

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден. Говорити вміє... лідер, демагог, а толку ніякого. Вона буде говорити, що падає дощ, хоча хмар на небі нема.

10. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Да, а хуже того, что и команда у нее имхо лидеру под стать, да еще и подмята ею жестко! ((((((

11. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

За це Ющенко має дякувати Морозові, який перед тим як зрадити любого друга аж верещав просуваючи таку "модель". (Я б через іншу літеру написав би :sad: )
    Юля дійсно є лідером, ІМХО єдиний чоловік серед усіх них. :give_rose: Голосуватиму за неї на Президента: вона навіть за таких повноважень усе збере під себе. А в України така ментальність: не можна інакше як один керівник, відповідаючий і маючий якщо не повноваження, то вплив.

І народ вже "подякував" Морозу на останніх виборах за це, як Ви написали:

12. zet

zet Дуже важлива персона

Согласна...

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Уже зрадив. Можливо, хотів як краще. Але ж це не суттєво.

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Чи ДО ТОГО? Коли пропихалася конституційна реформа? ;)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та я про те ж. просто в силу воно вступило через рік.

16. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

ВАЮ лідирує: http://www.badnameofukraine.com.ua

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Шалені оплески!
    Здобутки Юлі:
    - дешевий бензин;
    - дешевий цукор;
    - дешева свинина;
    - дешева олія;
    - дешевий газ;
    - дешева 1000 грн (але це не тільки її заслуга);
    - дешевий бюджет тощо...
    Доповнюйте хто хоче.

Моя думка не оригінальна:
    - парламентська країна;
    - мажоритарний парламент;
    - федеративний територіальний розподіл з правом самовизначення до автономії включно;
    - активна позаблоковість, незалежно від "спрямованості" уряду.

А майдани заборонити! Виділити Говерлу для проведення мітингів, майданів, страйків. Всіх теперішніх політиканів в кунсткамеру, возити по Україні і показувати за гроші.

18. Веда

Веда Well-Known Member

Непогана пропозиція. Тільки не в кунсткамеру (туди попадают неживі експонати...), а в зоополітикум на колесах.

19. bora

bora Well-Known Member

А мені сподобалась чиясь пропозиція на передачі у Савіка - нардепів відіслати на Фаїну - зробити обмін заручниками, щоб процес зарухався. Провели б референдум на ту тему - думаю одноголосно нарід би проголосував за таку рацуху:)
    Взагалі на тій програмі в ПТ думала майдан і почнеться - ніколи на нардепів ще аудиторія так не кричала, не виходили з програми, не представляли безапеляційні докази їх халатної бездіяльності.. Самій хотілось порозривати їх за безкінечне безтолкове ляляля.
    Там голосували на тему - Чи хотіли б Ви щоб Ваші діти жили в Україні. Під кінець програми 70 відсотків здається молоді проголосували проти. А взагалі - аудиторія розділилась навпіл, при тому що ЗА спочатку було 75 відсотків. Довели..

Last edited: Feb 2, 2009
  20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні-ні! Власне в кунсткамеру! На дві години зняти мораторій на смертну кару і.... В кунсткамеру!

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)