Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

просто дивуюся людям як ше можна їй вірити...

• Подобається Подобається x 2
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Дійсно дивно. Президент, який ні на що не може вплинути, крім як права намагатись качати. Прем"єр, яка робить вигляд, що щось розуміє і на щось впливає, а на самому ділі поводить себе як інопланетянка. Практично недієздатний парламент. Може, усіх на Марс, Черновецького залишити, то краще жити буде?

3. Полковник

Полковник миється в бані

Путин, ИМХО,

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Добродію!
    все у войнушки хоцця побавитися? Неймецця?!
    Відвідайте любий регіон з надзвичайним станом.

• Подобається Подобається x 4
  5. Веда

Веда Well-Known Member

Я пока не то, что в 3-ем, в 10-м не вижу...
    Если бы у нас была реальная политика, а не бизнеспроекты, напрвленные на собсвенное обогащение, личную защиту и процветание... Потробуйте наш голубой бомонд сдвинуть - монолит. причем все схвачено, за все заплачено... На смену тем, кто постарше уже воспитаны левченки...
    Из все, кто сегодня в верхнем эшелоне политики и мог бы претендовать на президенство и мог бы получить мой голос - это, как ни странно, Кравчук, он многое переосмыслил, но у него, к сожалению, возраст... Я присматривалась к Яценюку, но...

Останнє редагування: 31 січ 2009
    • Подобається Подобається x 3
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ні. Краще вже Роберт Муґабе. Він більш демократичний і менш кровожерливий.

7. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Що я забув на Левандівці ? І зовсім той регіон мені не любий ...

(с) http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=189281323&cat_id=156156902

Чим бавитися ? ))))
    Зброю в Грузію продано, ППО відключили електрику , нічим годувати солдатів, міністр оборони каже грошей немає ...

Останнє редагування модератором: 31 січ 2009
  8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

В мене трохи приємніші... Правда часто приходилося чимчикувати додому в 3 ночі. Я жив на розі Кульпарківської і Терешкової.
    Більш серйозно... Наткнувся на статтю добродія Семиволоса. Здається, говорить досить мудрі речі.

Ще раз про самозахист. Практично-дослідницький досвід
    30.01.2009 15:02 ___ Валерій Семиволос, для УП

Їх відсіч нам

Побутує думка – свобода слова по-українськи це приблизно теж саме, що й горбачовська гласність: журналістській братії ціпок зробили довшим і гавкати дозволили до несхочу. Та й взагалі до гавкоту мало хто дослухається, бо наші владоможці і ми живемо в паралельних світах, де діють абсолютно різні закони соціально-політичного, правового, економічного та іншого сутнього, включно із свободою слова, буття.

У них свої, а у нас свої.

А реагувати на чисельні критичні опуси, вбивчі викривальні статті та цілком конкретні журналістські розслідування вони починають лише тоді, коли вбачають в цьому вільнодумстві зазіхання на самі устої вибудованої ними системи влади.

Що це за підвалини і як ми можемо їх трусонути писалось і казалось неодноразово і багатьма, в тому числі і мною. Не знаю, чи то остання моя стаття, чи то якась інша, чи то всі вкупі заразом із автором, але схоже – таки дістали когось із паралельного світу.

Бо мені днями намагались підкинути наркоту. Небагато, грамів так 50 драпу у газетному згортку (що само по собі вже термін), але з урахуванням того, що тут таки пара "випадкових" волоцюг спробувала поміняти в мене декілька мічених двадцяток на більш крупні купюри – то це вже від 5 до 8 років буцегарні.

Я поки що не знаю, котре із трьох коліс колимаги під назвою українська влада намагалось мене переїхати і з якого владного рівня богодухівській мєнтурі була дана команда "фас".

http://www.pravda.com.ua/news/2009/1/29/88755.htm

Останнє редагування: 31 січ 2009
  9. Уявляю, яку істерику Ви б тут з Zet здійняли. На разі аговтатись не в змозі, все намагаєтесь принизити Президента, а що було б коли... Борони боже. Репетувати б почали, що диктатура прийшла! ганьба! і далі по шаблону про програш і тп.
    ЗІ Цікава ситуація з цією кампанією проти Ющенка. Приблизно теж саме, що було, коли звільняли Стельмаха - за звільнення проголосували усі, бо треба ж когось на цапа-відбувайла призначити. А ось коли мова зайшла про повернення Тігипка, то й не судилося, бо кожен хоче свою людину пропіхнути. :bad:

10. zet

zet Дуже важлива персона

повторюсь..
    президент сам себя унизил, и не раз, я-то тут при чём?

• Подобається Подобається x 6
  11. Веда

Веда Well-Known Member

І з цим важко не погодитися. У нього був такий шанс, така підтримака, довіра, а він... А які перспективи відкривалися... У той час (після перемоги) багато можна було зробити і для об'єднання країни, і для розвитку економіки...

• Подобається Подобається x 4
  12. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

К тому же этим он унизил своих избирателей, <censored> <censored>!

13. Веда

Веда Well-Known Member

Хуже. Он разрушил их доверие и растоптал надежды. Я тогда голосовала против всех, но у меня много знакомых, которые ему поверили, поддержали... Им каково?

14. Sandy

Sandy GRAND

Лично меня их душевное равновесие волнует меньше всего. "Бачили очі, що купували - тепер їжте, хоч повилазьте".

15. консультант

консультант Дуже важлива персона

Слава Богу, що не Янукович, а то був би повний гаплик.:)

16. Sandy

Sandy GRAND

Знаєте, після Майдану я зрозумів таку просту річ: Янукович ніколи б не став. І не стане. Ніколи.

17. Веда

Веда Well-Known Member

А был выбор? Кого в той ситуации поддержать надо было. Януковича?

Нові вибори скоро, а що ми маємо? На манеже все теже...
    Після майданів, та останніх подій люди зневірились, багатьом "все по барабану, от на ничего не зависит..."
    І що у такій ситуації чекати?!?

Останнє редагування: 1 лют 2009
  18. Sandy

Sandy GRAND

Я уже говорил выше: сметать нужно было обоих. Майдан должен был состояться не за, а против.

19. консультант

консультант Дуже важлива персона

Нічого б не вийшло. Все було ясно, як в білий день: або той, або той. Якщо потрібно було голосувати проти двох, то чому схід рвав і метав за Януковича?

• Подобається Подобається x 1
  20. Веда

Веда Well-Known Member

Я це розумію. У нас ходили по руках вірші:
    Розуміння було. Не було об'єднуючої сили, народного руху...
    І яка на той час була альтернатива (і яка є зараз)? От я була проти всіх. А що я могла запропонувати, коли до мене зверталися за порадою, коли ми обговорювали проблему у коли друзів? НІЧОГО.
    Може у вас є якась пропозиція, якась ідея?

Останнє редагування: 1 лют 2009
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)