Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Sandy

Sandy GRAND

Погляньте на це з іншого боку: видатки на газ збільшилися, а прибутки від транзиту залишилися на тому ж рівні. І вся ця дельта - в долярах, які останнім часом стали чомусь дуже-дуже дорогі.

2. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Старе як світ питання: "Наполовину повна чи наполовину пуста?" Ні, дякую за запрошення. Краще подивлюсь зі свого, оптимистичного, боку.

3. Муравьедъ

Муравьедъ Well-Known Member

Вам видповидь дадут не казаки украинские, а ковбои американские.
    Доказательство смореть сдеся:
    video.google.com/videoplay?docid=3846833218126330420

4. Фесько

Фесько Well-Known Member

Та це вже боян разорваніший у тряпку і з бородою як у ZZ-top

Хтось мені давно казав таку фразу: "Російські телевізори навіть із китайським кінескопом всеодно мають властивість кривих дзеркал".

Що називається, вирвані фрази з контексту і перекручені у свій бік. Це й фільм із розряду "Дух времени", "Ангел вострубил"... таке.

Доречі, самі учасники не скривають суми получені на революцію. А як без грошей проводити революцію??

А хіба всесвітня демократія це не добре?

Останнє редагування: 25 січ 2009
    • Подобається Подобається x 3
  5. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

це, щонайменше, утопічно :)

6. Фесько

Фесько Well-Known Member

Так, але краща за всіх, мабуть.

7. Муравьедъ

Муравьедъ Well-Known Member

Должен напомнить ,шо фильм французкий!

Мне понравилось когда Саака закончив интервью с журналистами повернулся к своему американскому советнику и сказал: "Я что ,сказал что-то что не следовало говорить?"

В фильме простые американские разнощики демократии декларируют
    "всесвітню демократію". Но тут же за чашечкой чая говорят ,шо ничего страшного в американском империализме нет! И ничего шо мы вмешиваемся во внутренние дела государства. Другой ему вторит, мол:"Я сдесь нахожусь ,что бы сделать такую правовую основу в младодемократиях для развития рыночных механизмов, что бы экономика младодемократий работала в экономических интересах США!!!
    Писец! Не?

Получается шо экономика Украины работает не для себя, а на американский империалистический , олигархический капитал?
    :sad:

8. аксакал

1. Хай навіть французький (тобто виготовлений у Франції), там теж є різні думки, і різні замовники, не тільки французи.:mocking:
    2. Всесвітня демократія - ідея добра. Навіть Путін свій режим демократичним називає. ;)
    3. Як показала наявна криза, увесь сучасний світ працює на США. Це є реальністю, котру безглуздо заперечувати. Пам'ятаєте, як усі країни кинулися рятувати долар? Тому зараз США найменше потерпає! :cool:
    4. У клипі пряма неправда. Хоча б у фразі: "В результате ненасильственных революций к власти пришли тоталитарные (???) режимы". Вже одне те, що в нас нема такого "одобрямса", як в декого. :haha:

Останнє редагування: 26 січ 2009
  9. Фесько

Фесько Well-Known Member

Ну то й що? Що тут такого незвичайного і ворожого в цім фільмі? Люди говорять, так як воно є насправді. Тілько от журналісти це подали по-своїму, своїми очима. Якщо відхилити ці їхні самовпевнені фрази, то нічого страшного нема в цім фільмі.

Чи ви вважаєте, що революції роблять бещ грошей? Ось Ви, наприклад, поїхали б на помаранчеву революцію, якщо б навіть хотіли? Квитка на поїзд собі купуй, нічліг на 3 дні собі купуй, їжу на 3 дні забезпеч. А люди туди сім'ями їдуть. Ви б поїхали за власні гроші туди? Хрін ви б куди поїхали ! Пора вже звикнути, що на будь-яку революцію потрібні гроші, особливо в країнах "СНГ".

На то вони й порадники. А ви як думаєте, Путіну текст на листівках кто пише?
    Ви подумайте, якщо б це був ПІСЕЦ, розголошували б вони на весь світ ці ідеї?? Особливо перед якимося журналістами? Я особливо нічого такого ЖАХЛИВОГО не бачу, окрім перекручення фраз журналістами.

• Подобається Подобається x 2
  10. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

И ему гамериканцы?!? Они что - в морской бой ТАК играют?
    - Южная осетия!
    - ранил!
    - Абхазия!
    - потопил....
    :)))

• Подобається Подобається x 1
  11. Фесько

Фесько Well-Known Member

Нэосовки ;)
    Ага, а в Україну холостими, тобто, дезінформацією :)

12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Только по нам? Или - это о снятом с боевого дежурства и проданном за копейки комплексе ПВО? Знаете, я бы просто отдал, помня об успешных стрельбах наших вояк по пассажирскому самолету... (кстати - я даже представить не могу,что бы было, если бы россияне сбили украинский самолет с канадскими гражданами....Не приведи Боже...)
    И при этом президент - и его фракция в ВР требовали одностороннего осуждения России - не смотря даже на консолидированное решение европейцев осуждавших обе стороны конфликта...Так что - еще надо посмотреть, где "неосовки" :)

13. Фесько

Фесько Well-Known Member

І по собі також стріляють! А Ви що думали? Нада ж якось всій народ заспокоювати.

14. аксакал

Можливо. Якщо воюватимуть, зброя буде витрачатись, треба десь купувати. :dntknw:

15. консультант

консультант Дуже важлива персона

Більше трьох тижнів я приймав участь в акції протесту на Майдані . Тепер згадую і думаю: наскільки потрібно бути скотиною, щоб стільки людей із світлими намірами, які були готові йти на самопожертву, кинути в таке багно, як зараз є. Ніяких майданів більше не буде. Про таких, як Ющенко, Тимошенко, Порошенко та інших дурогонів слухати не хочу. За те, що Черновецький виділив спорткомплекс, де знаходиться його "Посольство царства божого", під спальне приміщення мітингуючих і вклав свої гроші в цю акцію, Ющенко зробив його мером м.Києва. Скільки можна терпіти і чекати позитивних змін? Вже 17 років ведуть боротьбу з уявним противником, якого можливо й не існує, а люди вірять різним жидомасонським прихвостням і надіються на краще. Не вірив, а тепер знаю точно, що мільйони доларів пішло на організацію цього Майдану. Думаю він себе вже окупив, пора гнати дідів від влади!:ireful:

• Подобається Подобається x 4
  16. аксакал

Все те було недаремно. Але варто пригадати, хто революцію планує, хто робить і хто користується.

"Другие придут, сменив уют на риск и непомерный труд"

17. консультант

консультант Дуже важлива персона

Мені однаково хто прийде, для мене гірше вже не буде. Хай голова болить тих, хто спить на матрасах з грошами.:sad:

18. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

ух, нині тимошенко видала - президент винен, що артек мало не врізав дуба :)))
    ну всі кругом винні, а вона одна ні. стільки наобіцяла і хоч би щось зробила. має стільки влади і знов їй хтось заваджає.
    хоч чисто для атвода глаз зробила би одну добру справу. і то нє
    ну вже навіть не злюся, тільки сміюся - наскільки ж брехлива і бездарна особа!
    хоча ні - руйнує і бреше вона професійно :)))
    а піпл хаває бачу на ура, було 39 за тимошенко, вже бачу 40 проголосувало (в цій темі маю на увазі)

цікаво тут про лист пинзеника, мабуть таки рухне наша економіка цілком. що ж то красти будуть???

зате бізнес як нищить! і малий і великий. ну прям талантище :nea:
    нагадує мені тим казку про осла і коня, де осел просив помогти нести ношу, але кінь полінувався,
    осел здох і дурний кінь мусів нести і його поклажу і самого дохлого осла - от вона недолугість і недалекоглядність
    нині бюджет отримає більше, завтра бізнес рухне і взагалі ніц не буде
    і що тоді? чи то бракує розуму передбачити чи то і є такі плани? :scratch_one-s_head:

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

підписуюсь під кожним словом.

20. zet

zet Дуже важлива персона

Народ, а что это Ющенко в телеке активность проявляет? Не пойму.. То ли уже всё украли, то ли таки импичментом ему серьезно пригрозили, то ли сам последнее украсть собрался и хочет ответственность на других спихнуть побыстрее...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)