Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тю...
    Хіба ж хороводи 2-х Вікторів - привід для Майдану?
    Крадуть! Крадуть Україну гуртом і у роздріб!

• Подобається Подобається x 3
  2. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

:crazy::bad::suicide::suicide::suicide:
    З його замашками і популізмом, навіть Тимошенко ховаєцца

Останнє редагування: 4 січ 2009
    • Подобається Подобається x 6
  3. Веда

Веда Well-Known Member

Та, знаю, що крадуть. Але... Після перемоги Ю. у нас наші "голубі" місцеві депутати-злодії причаїлися, почали розпродувати майно, шукати для себе інші партії, запанікували по-чорному, а після цього меморандуму все повернулося...
    У нас люди теж надіялися, що "бандитам - тюрми"... А у нас що не депутат місцевої влади, то...
    В одному з наших міст мєр не з ПР (я вже писала про це якось), він зробив відкриті сесії, опублікував списки розпродажу (точніше, дерибану) комунальної властності міста, просив людей приймати активну участь у міських ділах, "а в ответ - тишина..."

4. levandivka

Самі повинні були прийти і сісти? У вас міліція/прокуратура вахтовим способом працює (приїздить з чужини)?
    Чи просто люди, серед яких міліція/прокуратура живе плюнули на все: "він начальник, він сам розберецця"?

ІМХО, саме цим і мали б займатися місцеві Майдани! Ганяти місцеву владу на своїй території.
    От тоді й з'явицця шанс, що ті представники влади (ЮВА, ЮВТ, ЯАВ, разом з міністрами і депутатами) виїдуть нафік з України.

• Подобається Подобається x 2
  5. Веда

Веда Well-Known Member

Краще б з чужини... Наша прокуратура, міліція, юстиція - обслуговують інтереси виключно ПР. Люди, які там працюють обо куплені, або гніву ПР бояться більше, ніж осуду людей.
    На всіх ключових посадах (і керівники на виробництві теж) у ПР свої люди. Всі з'язки налагоджені ще з часів СРСР, бо тоді вони всі в одній партії були, КПРС називалася, а тепер - регіонали...
    Інших хоч трохи впливових партій на Донеччині немає. У 2005 заворушилася СПУ. Багато активних людей ее підтримали, як противагу ПР. А потім Мороз таке викинув...
    Ні раніше, ні зараз ніяка політична сила навідь не намагається працювати на сході. Навідь газети чи якісь агітаційні матеріали не поширюють. А коли їх громада запрошує, або про допомогу просить - ніхто і не озветься. Не царское это дело людям помогать, державу строить... Громадянського руху немає, поміркованної національної політики немає. А те, що творять представники демократичного блоку у владі, надає велику перевагу ПР. Таким чином схід так і буде лихоманити...

6. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://korrespondent.net/ukraine/politics/705590

P.S.

7. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

На данный момент наблюдается "хоровод" юли и вити на костях украинского народа.
    У них бооольшой опыт.
    У одной "Единые энергосистемы", у другого - банк "Украина".
    Наверное нужно голосовать все-таки за кого-то из них, а то вдруг вынесет наверх кого-нибудь из ненаворовавшихся....

• Подобається Подобається x 1
  8. levandivka

О! Вам дали посаду наблюдатєля (за банками і енергосистемами)? Від кокої кантори? Чи то - "жизнєнная позіция", "возраст, панімаєш, радікуліт..."

9. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Не надо паясничать, а то создается впечатление , что Вам нравится ситуация , в которую загнали"любі друзі по майдану" всю страну.
    Или можно подумать, что Вы не знали об этих фактах.
    Спасибо за заботу о моем здоровье, но возраст у меня - самый расцвет и радикулитом я не маюсь, еще раз спасибо, через месяц буду во Львове, буду рад лично засвидетельствовать Вам свое почтение.

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Про третього забули... В нього також опит. Вкрадені шапки, розквашені морди, згвалтовані жінки.
    Про того що два рази НЕ сидів.

11. levandivka

ТАК для цього є спеціальна гілка!:good:
    Анонсуйте. Давно пора!

12. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Изнасилование под вопросом, а насчет остального - как по Вашему, (абсолютно не оправдывая НИКАКОЙ вид воровства)лучше обворовать всю страну и залезть на трон или стырить шапку и сесть?

Бить будете? :)))

Останнє редагування модератором: 11 січ 2009
  13. Pedro

На жаль на тирєньє шапок він не зупинився. А щодо обворовіванья, думаю, він дав фору двом іншим героям нашої розмови.

14. levandivka

Нє! Поведу на вечірню екскурсію 100-метрівкою. :mocking:

15. Фесько

Фесько Well-Known Member

Вважаю, що голосувати за Ющенка вже немає сенсу, він всеодно не переможе. А віддавати перевагу Віктору Федоровичу нема ніяких бажань, особливо коли його рейтінг на сході не такий вже й поганий. Благе діло, що багато москалів на сході подуріли і будуть переважно голосувать за коммуністів - меньше голосів ВФ дістанеться.

16. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Факты - в студию!
    В отличие от двух "героев" я что-то не слышал ни о банкротстве каких-либо банков, либо о вызовах в прокуратуру по экономическим причинам за которыми стояла фамилия Януковича.
    И в надцатый раз повторюсь - я не "ЗА" него, я - "ПРОТИВ" них.

А к чему привело противостояние в борьбе за власть "любіх друзів", Вы, надеюсь видите лично.

Останнє редагування: 11 січ 2009
  17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Wizard, а це прокоментуйте:

http://www.rusrepublic.ru/nnpr1/stat/dr/ham.htm

Останнє редагування: 11 січ 2009
  18. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Даже если все это правда, в чем лично я сомневаюсь(уж больно похоже на заказную писанину),все равно не идет ни в какое сравнение с двумя героями, которые не могут поделить власть.

19. Pedro

Щось я Вас не можу ніяк зрозуміти, тов.Візард. Щодо Вашого ГЕРОЯ, то Ви сумніваєтесь і заказная пісаніна ідьоть в ход. А ось інші два герої - єта сплашноє зло. Бєздаказатєльноє! Нє чітал но асуждаю! Окстітєсь,
    тов. Візард!

20. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Прийдется процитировать самого себя
    И кроме того, мне интересно, куда же подевалось "единство , завоеванное майданом" у "любих друзів"?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)