Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

підтягнутися,усвідомити-це щось комсомольське нагадує.Гаслами і закликами будемо розвозити теревені про то які ми европейці,яка внас свідомість от і ще про злодія лєніна і як ми постраждали-короче наше улюблене заняття.А от прибалти були "вставлені " в европу і швиденько згадали хто вони.А ми такі гонорові і образливі що нас хтось буде вчити.Будуть вчити,бо все нормальне в нас витравили і тому треба знов вчитися і пригадувати як живе цивілізований світ,і наслідувати йому.І за науку ще подякувати треба.Бо те що ми зараз вирощуємо на наших теренах чи не гірше совка?

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Бачу Ви не читали мого допису. Я якраз і казав що не галасувати а починати жити за європейськими законами а не проситися до Європи ЩОБ нас там ПРИМУСИЛИ жити так. Ми ж не каліки і не діти. Просто треба видушувати з себе совок. Не надіятися на доброго царя чи в даному випадку на ЄС.
    Як я казав, я за ЄС. Але я хотів би щоб нас туди прийняли як підтвердження факту що ми Європа, а не щоб силоміць робити там з нас європейців.

Останнє редагування: 20 лис 2008
    • Подобається Подобається x 3
  3. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

"...истребили цвет нации мечом Робеспьера
    и Париж до сих пор отмывает позор..."
    (И.Тальков )

:good:

• Подобається Подобається x 1
  4. франц-йосип

А хто ми?В кого міністри літають за державний рахунок з подругами,де митники будують собі непристойні палаци,і не тільки митники ,де без хабаря не вирішиш жодного питання?Це все зникне само ,через усвідомлення?через патріотизм?
    Треба йти назустріч західному способу життя,усвідомивши свою безпорадність,просити про допомогу.Не треба боятися мати справи із цивілізованим світом,там інакші правила гри ніж у казармено-тюремному совку.І свій безпідставний гонор постсовіцьких мучеників переорієнтувати на щось прагматичне,а не волання вічно ображених і скривджених.

5. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

після таких постів починаю думати, що Cтепаныч у чомусь має рацію

Шановний, Європа бачила набагато гірші речі, якось пройшла це сама, не просила допомоги. Вистраждала, тому і цінить те. чого досягла без сторонньої допомоги

Гріш нам буде ціна, якщо ми самі не зможемо впоратись.

Якими закликами
    Я запропонувала тему, в який кожен може запропонувати свій погляд на те, якою повинна бути Україна. Ми досі не знаємо реальної мети, куди нам треба рухатись. не казочки про райське життя чи щось таке. А реальної мети, та запропонувала написати про те. які рефолрми потрібні Україні

Європа для майбутніх учасників ЄС має своєрідні умови, ми маємо самі реформи провести. Ніхто без них нас в ЄС не візьме

Але, нажаль у тій темці майже ніхто про реформи не каже. Це , на мій погляд - жахливо :diablo:

• Подобається Подобається x 2
  6. Pedro

Слухайте, я вже майже 20 років живу в Австралії - в країні справжньої демократії. Думаєте тут нема чи не було людей охочих поживитися за рахунок інших? Чи думаєте цю демократію принесли ангели? Кожна буква цієї демократії була (і продовжує бути) виборена в важкій боротьбі, ціною крові багатьох а іноді і ціною життя починаючи від часів Маґна Карта і по сьогоднішній день (маємо великий страйк вчителів в нашому штаті).
    Я щось не чув про якісь протести в Україні з часів Майдану. До речі, саме Майдан дав приклад ЯКИМ ЧИНОМ порядок може бути наведений в Україні. А тоді можна буде приєднуватись до ЄС, НАТО чи інших організацій. А не навпаки. Повторюю, ми не діти і не каліки.

Останнє редагування: 21 лис 2008
    • Подобається Подобається x 5
  7. OrangeSpring

Не можна позбавитись від совка в головах до зміни кількох поколіннь

Не тільки законодавство - ба закони можуть бути красивими, але не виконуватись. Реформувати треба всю систему - невмиручій совок, невмиручє совкове чиновстицтво будуть боротися до кінця.

8. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

9. франц-йосип

В Европі завжди була взаємодопомога і европа це не "одна тьотя" а спільнота держав пов"язаних взаємодопомогою.Дивно ,навіщо вигадувати свої інвалідні методи устрою держави і господарки,коли можна скористатися перевіреними часом методиками.Чому боятися співпраці?косультацій і порад? То вже виходить на якісь ідеї Чучхе.
    тим більше гріх не скористатися чужим досвідом,чи треба ще крові?
    А нашо протести ми відразу революцію збацаєм.
    А от Австралія як і Европа не цураються допомоги і перейняття досвіду один в одного,не будують якусь австрало-аборигенську демократію своїми силами.А ми що гонору більше як розуму?

10. OrangeSpring

1) Пыд час столітньої війни, або 30 -літньої, або інший войн чи поділів країн?

До чого тут кров. Ну неможливо тільки на чужому досвіді. Пам'ятаэ те мультик Вовка в тридевятом царстве? там були два близнюки з ларця, які виконували всі бажання Вовчика? Пам'ятаэте питання Вовки: Ви що і їсти за мене будете? АГА - відповіли вони.

Не можна щоб за вас хто-то народив ВАшу дитину, за Вас її вигодував та навчив всьому, і при цьому ви б вважали цю дитину своєю. Не можна стати успішною людиною, спеціалістом, якщо вчитись за Вас буде хто-то інший, вступати до вузу буде хтосб за вас. та сдавати іспити хтось, хто все їх колись сдавав

Можливо, використовуючі щось, але ж це не повинно бути - вони за нас все зробили. Думаєте, чому вони нас не беруть? Тому що ми самі ще не зрозуміли, чтого ми дійсно хочемо. Кожна Єввропейська країна пройшла власний шлях, але кожна пройшла той самий шлях, без цбого не можна.

Дому що вони на одному етапі розвитку. І ця допомога не є - хтось в чиї-то структури вступив і чекає. що це допоможе

Європа та Австралія знають чого конретно хочуть для себе. Самі будуть.

11. OrangeSpring

Д чого тут протести. Ви що країну будувати тільки протестами збираєтесь?

12. франц-йосип

Візьмемо наприклад Албанію.Дика посттоталітарна держава із малоосвіченим і вщент зкриміналізованим населенням-вона стає рівноправним членом евроспільноти.Чому?
    ЇЇ керівництво змушено впроваджувати в себе в країні європейські стандарти,бо це
    єдина можливість витягти країну з прірви в який вона опинилась після комуністичного правління.І не без допомоги Европи і штатів.витягають
    В нашому випадку необхідна політична воля керівництва країни от і все.Лишилося тільки правильно обрати керівництво,а з чого обирати бачите самі.Так що може точно треба свій шлях не чучхе а Укрчхе.

13. OrangeSpring

Мені жаль, що Ви порівнююте Україну з Албанією та не бачите різниці
    Мені жаль, що Ви не хочете самостійно розбудовувати свою країну, хочете, щоб за Вас це робили інші

Щоб нас прийняли до ЄС? Не смішить

14. франц-йосип

Ні щоб керівництво було зацікавлене в цивілізованому устрої держави,нашої держави,наше керівництво.

15. OrangeSpring

Інша річ. Але ж ми маємо те керівництво, на яке заслуговуємо. Ми не сформували запиту на ліберальні ринкови реформи. Купуємось на дешевий популізм різного толка. \

На наших очах РАДА під час кризи не працює, а ... (даже слів не має) А ми все одне йдемо на вибори та підтримуємо тих самих пройдисвітів

16. zet

zet Дуже важлива персона

А разве при нынешнем законодательсте у нас есть выбор? Ведь голосуем списком, мало ли чего туда напихать можно... вот и напихались на нашу голову....

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Хто заважає "не голосувати"? ;) (проти всіх)

18. Pedro

Ось тут один відомий пан дуже гарно підсумував, чому Майдан має не зовсім задовільне продовження.

Сашко ПОЛОЖИНСЬКИЙ, лідер гурту «Тартак»:

1. Я би не перекладав усю відповідальність лише на політиків. Для мене все те, що відбувалося в моєму житті і в житті моєї країни чотири роки тому, є надзвичайно вагомим та важливим. Але від початку було видно, що політики ведуть свою власну гру, яка не зовсім відповідає надіям та прагненням народу. Це було помітно і в тому, як поступово змінюється їхня риторика, і в їхніх постійних закритих нарадах, перемовинах та встановленні домовленостей, і в тому, як все більше нових і нових облич з’являлося на сцені та перед телекамерами у помаранчевій символіці, і які баталії велися за місця поближче до лідерів. Однак, я щиро вірив у те, що наш народ змінюється, що він не дозволить більше собою маніпулювати та продовжить вимагати від політиків виконання усіх їхніх обіцянок.

На жаль, я помилився. Як тільки Ющенко став Президентом, почалася якась нездорова святкова ейфорія. А, в моєму розумінні, мала би, навпаки, початися важка та кропітка праця по зміні держави на краще. Ми, український народ, мали би, як той дамоклів меч, нависати над головами тих, кому ми доручили керівництво державою, і вимагати від них, уважно за ними стежити, контролювати, спонукати, а головне — допомагати. Натомість ми всі радісно склали руки і почали чекати, що ось-ось заживемо по-новому.

Але ж так не буває! Навіть найкращий політик у світі не здатен сам змінити життя своєї країни! І, змінивши свого президента, ми повинні були почати змінювати самих себе. А так виходить, що ми всі хочемо припинити корупцію, але продовжуємо давати хабарі. Ми хочемо знищити злочинність, але боїмося підняти свій голос. Ми хочемо створити громадянське суспільство, але не наважуємося відстоювати свої громадянські права. Ми даємо людям владу, але не примушуємо здійснювати цю владу в інтересах тих, хто їх цією владою наділив.

http://www.day.kiev.ua/257309/

• Подобається Подобається x 3
  19. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну слава богу, не только политики, но и сами. А как быть с москалями ? Все равно они виноваты ?

20. OrangeSpring

А какое это имеет значение. Я говорю именно о политсилах. Если лидеры формируют такой список, значит вся политсила гнилая.

Выбор есть - голосовать против всех. Если это массово произойдет, это лишит монополии 2-3 партий

ВЕДЬ КАКОЙ СПРОС, ТАКОВО И ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)