Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Это очень много! Мы теперь в полный голос можем говорить, о том как все решается за бабло. И законы нихрена не соблюдаются. Даа... достижение, что и говорить....:lol:

• Подобається Подобається x 1
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

тепер, якщо президент не подобаєтсья -- можна вийти на вулицю з плакатом, де буде написано "президента (ім’я) -- геть" і тебе омон не поб’є, показове судилище не влаштують і не "посадять" на кілька років за кримінальним кодексом середини 20-го сторіччя, з навчального закладу не виженуть за політичні погляди, з державної роботи за це саме не звільнять!

ще мало?

• Подобається Подобається x 3
  3. Гена Букин

Это супер! Но! Людей вобщем волнуют другие проблемы. Вон счас в Малехове например люди спокойно вышли с плакатами. Сволочи! Отобрали у нас землю! Нихто их не чипает. Спокойно митингуют... Только вот земельку-то навряд ли обратно получат. Вот вы им и скажите. Разве вам мало, что вы можете помитинговать? У вас есть свобода слова! Радуйтесь!:lol:

4. Городецький

Городецький Well-Known Member

Ну от, свобода слова вже їх не хвилює, бо є.

Ну, у кожної людини свої цінності - кому свобода слова, кому ковбасу в рота - так мовчати зручніше.

Без свободи слова не можна відновити правову спільноту, справедливу судову і владну систему. Хочте всьо одразу - то хоч дупу з місця зруште, на тарілочці ніхто не принесе.

• Подобається Подобається x 9
  5. Гена Букин

А сикока времени надо? Ну.. что бы восстановить справедливую судебную систему? И власть? Кстати что значит восстановить? Значит когда-то была? Когда? При Кучме? Кравчуке? При сересер? Может не восстановить, а построить заново? Четыре года у нас понимаешь свобода слова. Так скока надо еще? И задницу свою я отрывал и шел на изберательный участок. Голосовал. В демократической стране ведь ТАК решаются вопросы? НЕ? Или под фразой
    Вы подразумеваете узять и отобрать? А?

6. duncan

шановний, сподіваюся, що ви самі розумієте, що пишете.
    по-вашому, ющенко має щоразу приїжджати до людей, які щось продали, програли, проср*ли, втратили через крадіжку (іншими словами: втратили самі) і ... ... ... що робити?

ах, правильно, янукович би все розсудив інакше.... :)))

• Подобається Подобається x 4
  7. Гена Букин

А, вы хоть понимаете, что пишите?о_О При чем тут Ющенко ЛИЧНО? А? Или когда он обещал , что бандиты будут в тюрьиах сидедь. Он их лично собирался ловить? Или обещал 5 млн. рабочих мест. Как он их собирался ЛИЧНО создавать? Наверное нет... Я так понимаю. Кстати, где-то в преведущих моих постах было сказанно о том, что это должен делать он? Я иак и не получил ответ на вопрос, сикока нада времени, что бы "свобода слова" переросла в закон и порядок. Который типа для всех должен быть? А? И не надо съездов на крадіжки и хто шо проср....л.
    Да че там горить. Это ж бандит натуральный. И партия у него банда просто. Тока, вот закавыка, что например у нас в горсовете всешь сплошь демократы... блин. И НУНС и БЮТ и Свобода. Тока почему-то пока пару рубасов не дашь хрен че делается. Повторяю свой первый вопрос. С чего собственно и началась данная беседа. Отличия Украины при Кучме и Ющенко? Без свободы слова. Есть?

8. Городецький

Городецький Well-Known Member

Багато. Багато часу ще пройде, доки вигниє з мізків психологія "пока пару рубасов не дашь хрен че делается".

• Подобається Подобається x 5
  9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Доки разом з тим "мозком" не згниє. не раніше. а їм всьо "здєсь і сєйчас" подавай, "а я пока spat буду"...

10. Locke

Locke невиправний реаліст

Пане Пупер!
    --- А я голосував не проти Януковича, а за Ющенка, бо покладав на нього великі надії, (бандитам тюрми, 5 мільйонів робочих місць, і прочая прочая... І, до речі, був в Києві на Майдані.
    ---Якби був знову такий самий вибір, я б не голосував взагалі, бо час показав, що вони оба одним миром мазані.
    --- -- Я зараз дуже сильно виступаю не проти Ющенка, а проти всієї тієї зграї, яка зараз при владі, включаючи і Ющенка,яким весь народ до с...ки.

До речі, що було при Кучмі - те ж і тепер. Великої різниці не бачу.
    А щодо свободи слова - як у анекдоті: один пес порівнював життя колись і тепер. Каже - так само постійно голодний, буда холодна і протікає, але ланцюг дали довший і гавкай, скільки хочеш.

Останнє редагування: 16 лис 2008
  11. duncan

а малехів тоді з якої радості ви навели?.. о_О
    а... ясно... паржать проста...
    тобто спокійно спостерігали, як влада кучми переходе до його ставленика, сдпу(0) роблять у львові бананову республіку з основною фазендою на стрийській (колишня податкова), офіційною мовою спілкування стає суржик, "львівська газета", "газета експрес" закриваються і ти ди.
    зрозуміло, питань нема.

12. Locke

Locke невиправний реаліст

Бачу, що не зовсім зрозуміло. А от Я тепер все більше починаю розуміти, чому Свідки не ходять на вибори: щоб не бути співучасником в ділах їхніх... (може не дослівно, але суть вислову старався зберегти, здається цитата з Біблії). В цьому питанні моя позиція зі Свідками збігається.

13. Гена Букин

Я так понял шановне панство не найдет пару отличий:mocking:

14. duncan

філософією цікавитеся?..

сподіваєтеся, що кількість (ваших дописів) автоматично трансформується у якість (логічне наповнення)?.. :)))

15. Гена Букин

Слив защитан:good:

16. duncan

не знаю ,який сенс ви вкладаєте у слово "слив"...

вам було наведено:
    - свобода слова для людей
    - відсутність переслідувань за політичні погляди у вузах
    - відсутність переслідувань за політичні погляди у держпідприємствах (так званий адмінресурс)
    - відсутність тиску на змі (перший анальний став справді першим національним, я+я -- 1+1, унтерканал імені геббельса -- інтер-каналом)
    - пом’якшення тиску на підприємців

а ви все:
    певне дежа вю у мене...
    коли відкрили реєстрацію, сюди забіг вуйко з жіночим ніком, то теж ніяк заспокоїтися не міг "чому український націоналізм такий сякий" питав... :)))

17. Гена Букин

Это вы то... интернет юзверь со стажем и не знаете?;)
    Вы видно невнимательны. Я ж еще в первом посте просил. Без "свобод"
    Учился в вузе в 90-х... никого блин не выгоняли... Или просто все свои взгляды скрывали? :dntknw:
    Админресурса нет? :) Преследований я уверен нет. Но вот админресурс... Слышал много интересного, как людей сгоняли недавно на акцию по поддержке. Помните цепочка такая хиленькая была.
    Читал недавно, что одной из причин ухода Шустера на "Украину" было слишком большое недовольство секреториата каких гостей он приглашает, о чем говорят. Врут наверно. Да?
    Ага. Особенно когда налоговоя очень настойчиво просит заплатить налог за месяц вперед. А так все ок ни налоговая, ни пожарники ни сэс взяток не берут с проверками не приходят...:blush:
    Это к Степанычу:cry:
    Кстати я бы на вашем расширил список. Свобода слова в детском саду. Теперь детей не заставляют спать на 2 часа дольше за их полт.взгляды. и тд.
    Только вот ситуацию у нас в стране правильней было-бы назвать свобода от слова. А почин ей дал наш президент. Про 10 шагов уже тут вспоминали. Где эти шаги?
    http://www.yuschenko.com.ua/ukr/Future/206/
    Вже з наступного року ми всі відчуємо, що живемо в зовсім іншій державі – яка дбає про всіх громадян, а не лише про чиновників і олігархів.:shutup:

18. duncan

ага, свобода -- це дурниці, це не головне для вас...
    ясно (про ковбасу іронізувати не буду)
    з вузу вас у 90-і не виганяли..
    прекрасно!..
    судячи з вашої позиції (про ковбасу знову іронізувати не буду), ви виявляли свої політичні погляди ще у вузі....
    ні, не чув.
    і де ж це було і конкретно хто "зганяв" і куди?
    та ви що! о_О
    справді?! о_О
    шустера так залякали, що він аж перейшов на інший канал?..
    хабарі тепер в яких розмірах платите, такі самі, як при медведчукові, чи більші (менші)?
    сімейний ваш лікар?
    от, бачите, ви навели самостійно приклад свободи, хоча спочатку казали, що про свободу "не будемо"... :)))

19. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ой, Пупере, я Вас умоляю! Чи це такий гумор?

20. Гена Букин

(жуя колбасу на кухне) Уважаемый, вы ужасно невнимательны. Я написал, что во время моей учебы никого не выгнали за полит. взгляды. Уважніше тре бути.:morning1:
    Шановний Леоніде Даниловичу!

Сердечно вітаю Вас із ювілеєм.
    З повагою ставлюся до Вашого внеску в розбудову української державності.

Нехай Ваш досвід та активна громадська діяльність і надалі служать національним інтересам українського народу.

Бажаю міцного здоров'я та довголіття. Нехай негоди оминають Ваш дім і родину. Щастя Вам і благополуччя.

З повагою,

Віктор ЮЩЕНКО
    http://www.president.gov.ua/news/10895.html
    Я вот шо то не понял. К этим всем страшным вещам, которые вы перечислили типа там преследования за полит.взгляды разгоны омоном наш президент тоже ставиться з повагою. :wacko1::flag_of_truce:

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)