Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Якщо Левандівка комуніст...пора їсти тапки...

• Подобається Подобається x 1
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Безотносительно к личностям тусующихся на ЛФ солидарен со Смитом в принципе. Все националистические идеи (в хорошем смысле слова националистические) пытаются внедрить большевистскими методами (которыми внедрялись хорошие в принципе коммунистические идеи). Действуют лозунги: "Кто не с нами, тот против нас", "У кого другое мнение - враг Украины, пятая колонна (вариант большевиков: враг трудового народа, иностранный шпиЙон), "Мы знаем, как всех украинцев сделать счастливыми, остальные или дураки, или сознательные враги", "Мы, титульные украинцы, хозяева страны, остальные - гости (вариант большевиков: мы, рабочие, гегемон, все остальные - "на подхвате") и пр. и пр. Т.е. в полный рост "большевизм в вышиванках". Такими темпами вскоре могут появиться свои "ягоды-егоровы-вышинские", а "сознательная" часть общества будет одобрять их действия и о объединяться в экстазе.

• Подобається Подобається x 2
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Сьогодні читав цікаву соціолоґічну книгу.

Там було про різні народи і їх культуру. Мене власне зацікавив той момент де йшлось про фаталізм азіатів. Тобто якщо пунк А то обов'язково буде пункт Б як фатальний наслідок, без всяких В,Г, і.т.д. можливостей чи умов.

І власне тут виникло питання: а можливо росіяни справді фаталісти? Тобто якщо зеркало було розбито це поганий знак і його не можна викинути в річку як в деяких інших культурах. А українці оптимісти, тому і є "якось воно буде". І може тому українці з росіянами ніколи не порозуміються? Гммм.....

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Це не фаталізм. Це звичайні забобони, майновірство.
    Навпаки, з цієї точки зору українці і руські - один народ. Пам"ятаєте знамените російське "АВОСЬ"? До речі, в Україні кажуть: "Все може бути. Одного бути не може - щоб ніяк не було".

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Приклад був із забобонів. Можна навести інші "Росія в оточенні ворогів" і.т.п.

Ну "АВОСЬ" це якраз приклад фаталізму. "АВОСЬ" так "предназначено". А от "Все може бути. Одного бути не може - щоб ніяк не було". Це вже більше принцип екзистенціалізму. Тоді росіяни фаталісти а українці екзистенціалісти? Тобто знову ніколи не порозуміються? Гмммм....

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Пора. але бракує санітарів в Україні. :pardon:

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сміт, я знайшов гарну відповідь на Ваші дописи на одному з форумів.

04.11.08 12:34___GL
    Тимошенко ніколи не була політиком, а тим паче людиною, яка прагне працювати для України. Починаючи з Майдану, політичні сили, які представляє ця людина перехопили ініціативу у патріотичних сил, яких дуже мало, і на хвилі піднесення народу України винесли це потворне явище , яке важко здолати. Важко, бо воно своїм невпинним, декларативним, брехливим ораторством зомбує населення України.

Я, до речі, теж на протязі короткого часу захоплювався Тимошенко. Але бачу, що вона страшніша Януковича. Від Януковича знаєте чого чекати. від неї - ні. Бо вона за досягнення своєї мети здатна на все. Абсолютно на все. Думаю її "загравання" з Путіном відкрили багатьом очі who is who.

• Подобається Подобається x 3
  8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Твердый "+" за все, кроме этого. Я считаю, что во имя блага Украины никто не должен делить заграницу на "чистых и нечистых". Единственный критерий истины - во вред или во благо. Я не люблю гамериканцев - но вот чего у них не отнять - так это твердости в отстаивании собственного интереса - безотносительно от "мнения мирового сообщества"...Даже более того - гамерика не предприняла каких-либо серьезных мер против рашки - не смотря на то, что медвепутин потоптали сапогами любимую цяцу - саакашвили...

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви розумієте,що я сказав в переносному сенсі.Я мав на увазі ,що він мислить комуністичними кліше-хто не з нами, той проти нас.ТОй ворог.Якщо він мислить інакше ніж я він неправий і т.д.В принципі майже те саме написав Степанич,тільки він трохи націоналізму приплів.
    Шановний пане Педро.Цей допис,це теж чиясь точка зору.Ну думає так собі чоловік,то хай думає.Він на те має право.А я поки що думаю інакше,я слава богу маю право сам робити свої висновки.Я ними ділюся на форумі,але я не кажу що хтось дурень бо він думає інакше.Я кажу що це його точка зору і він на неї має право.Якщо буде інакше ми знову опинимося там де були,ва СРСР.Можливо це буде називатися інакше,але сутність держави залишиться та сама.Ви не вірили в близьке хороше майбутнє для України і слава богу змогли вирватися звідси.Ми не змогли,отож і варимося в цій юшці аж за вухами шкварчить.Ви про все судите з повідомлень газет,інтернета ,родичів,котрі напевне залишилися.
    Ви знаєте чудову фразу,тільки не пам"ятаю автора-революцію задумують романтики,здійснюють революціонери,а користають з неї негідники.Так от я бачив все це послідовно не звідкись,а зсередини.Майже підпільно відкривалися виборчі штаби Ющенка,майже нелегально велася робота по агітації за нього, як за майбутнього президента.Люди втрачали роботу, інколи і сім"ї,інколи здоров"я а тепер подивились би Ви,що в нас в районі ні один з тих людей не працює в керівних органах.Обплутали,обклеїли попомаранчавіли ще ті що вчора були кучмістами, а позавчора комуністами і знову вони при владі.Голова РДА-2 секретар райкому КПРС.Тобто не люблять вони бути без влади.До них долучилися бандити,які ще вчора займалися рекетом,заробили на цьому капітал,купили районних депутатів і стали великими начальниками.Вони тоже стали помаранчевими.Ось такі у нас результати помаранчевої революції.Дійшло до абсурду,головою відділу РДА по боротьбі з оргзлочинністю і корупцією поставили працювати молодика який раз 10 був в КПЗ за автомобільні крадіжки.Через півроку правда зняли.Невже ви думаєте що люди цих друзів не знали.Люди не розуміли що це діється.І чи для цього стояли на майдані.І на жаль всі ці факти були в НУ.А той же балога-таке саме кримінальне минуле.Але люди вже змирилися,якщо такі люди керують президентом,то напевне така вся держава.
    Тепер щодо загравання з Росією.Заграють з Росією навіть США.Якщо будуть факти чогось кримінального,тоді будемо говорити.А з сусідом,яким би він не був,треба старатись не сваритись,тим більше,якщо він в декілька раз сильніший за тебе.Грузія допідскакувалась-то хто їй поміг.Говорити всі годні,а як прийде до діла,то всі в кущі-кожен за себе.Ніколи США військово не заступиться ні за Грузію,ні за Україну.От якби ми були в НАТО-то інша справа.Але це треба було робити в перші роки,так як це зробили Прибалтійці,а тепер з нашими вошами нас нікому не треба.Отож міжнародну політику потрібно вести дуже розумно і хитро.Потрібно було раз вступити,а потім горлопанити.А ми вже 3 роки горлопаним,а брати нас не хочуть.:cry:

Останнє редагування: 4 лис 2008
  10. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

5+ , і які крики-ґвалти були на форумі, шо все ...капец раші ... заблокують, нафтку купувать перстануть, Олімпіаду відмінять )))))))))))))))))))))))))))))))

Романтики , Герої , Свинопаси ...

http://www.una-unso.org/av/mainview.asp?TT_id=25&TX_id=640

http://www.podrobnosti.ua/projects/arch/2008/05/06/520764.html

11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

12. Полковник

Полковник миється в бані

И тихонечко так на аватарчике - Звідки Ви: здалека....
    Хорошь, гусь!
    Гы.

13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Свербить, паруччік?! ;)

14. Полковник

Полковник миється в бані

Западло не люблю.:russian_ru:

15. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

А "провокаційне кіно,"як западло" любите...чи ще не дивились? Може українського перекладу чекаєте,га-а?
    http://korrespondent.net/showbiz/cinema/644627
    Я сам не бачив,і не хочу,бо "такі екскременти і т.н.исскуство провокаций " ущімлюють мою національну гордість!
    http://korrespondent.net/ukraine/politics/644813
    Про провокації Ми ще бага-а-а-то почуємо...і скоро таки!

16. Полковник

Полковник миється в бані

Хм.
    А посмотреть стоит.
    Украинцам стрелять в Русских солдат - не западло.
    А посмотреть на это - западло?

17. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

А не западло і Вам басні сочінять?Ви ж не Крилов,і не кіношник! Ви ж...
    :preved:

18. Полковник

Полковник миється в бані

Сейчас новости смотрел.
    Брехучие российские СМИ сняли на Мосфильме комичную сценку - как буд-то в зале Рады взрослые депутаты дрались и стекло разбили....
    Игра актёров - так себе...
    Но декорации сделаны качественно.
    Однозначно.

19. пан нiхто

пан нiхто Well-Known Member

Тобто, "не читав, але засуджую".

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

У Мосфільму нема грошей на декорації.
    Вони часто орендують великий (найбільший в Європі) павільйон на студії ім. Довженка. Директор Вітя Прихоько здає задешево - він більше має на дерибані студійних земель.

Резонно припустити, що орендували на вихідні залу Верховної Ради. Тим більш, там постійно стоять якісні камери - чому би не зняти сценку ?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)