Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нє, Сміте.
    Я вже звик до пургина ЛФ, але не до ТАКої степені. Відізвати/засудити нардепа БЮТ у Львові?

З'їздіть! Відпочиньте! Не чекайте на приїзд санітарів. Та й харчуватися варто повноцінно. М'яса, на рибу кажуть налягати, щоб поповнити втрати фосфору.
    Виздоровієте - можна буде й спілкуватися з людьми, про "фонди" розмовляти.
    Доречі, про "фонд, роботу і корито". Немає у мене цих пунктиків. Фотографією заробляю.
    Бережіть себе!:mocking:

Останнє редагування: 2 лис 2008
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Гммм... а якщо за нього проголосує більшість, що будете робити?

3. zet

zet Дуже важлива персона

Для этого, для начала, нужно убрать самого Януковича из лидеров партии.. Тогда может шанс у ПР и появится...

4. Степаныч

Безусловно, Янукович не публичный деятель. Смотрел на последней "Свободе", поражался. Все козыри на руках, можно же было эту авантюристку Тимошенко в пух и прах разделать. А он что-то бе-ме. Ни по-русски, ни по-украински не способен выразить мысль. Но вот по поводу убрать - сомневаюсь. Во-первых, психологически сторонники ПР "зациклены" на Януковиче. Во-вторых, что главное, а кто, если не он? Был бы Кушнарев - да. А так...

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний Кот Европейский.Я абсолютно не заангажований так як Ви кажете я просто вмію тверезо мислити.Подивіться на результати голосування навіть на цій гілці.Я розумію,воно не репрезентативне, але навіть Левандівка зі своїми модераторськими можливостями і своїй ненависті до жінок в політиці не може його змінити.Вернімся до голосування воно говорить про те що навіть з тих людей на форумі що проголосували більшість підтримують Юлю.Я ніде і ніколи не писав про те що ЮВТ свята.Святих у політиці небуває.Мені теж не все в ній подобається.Але в реаліях я бачу розклад сил.До президентських виборів залишилося трохи більше року.Реально кандидатами на президентський пост є двоє-Юля і Янукович.І змінити цього не може ніхто і ніщо хіба фізична смерть когось із них.Ні один з нових політиків не зможе засвітитись так,щоб став лідером.За такий короткий час це неможливо,хіба тільки чудо.Але як ми знаємо чудес не буває.
    Тепер про Ющенка окремо.Абсолютно проти нього нічого не маю як проти людини.Але як до лідера нації?Це як мильний серіал.Перша серія чудова.Дивишся неналюбуєшся.Чекаєш від фільму великого задоволення.Але проходить 2-3-4-5-6 серії і серіал стає все більш нецікавим,іноді надоїдливим,а потім взагалі перестаєш його дивитись.
    Очевидно вина в тому, що сталося, лежить на його команді,котру він поміняв вже втретє.Нема там спеціалістів, а така посада як президент країни вимагає сильної команди спеців.Проколів немає бути.Згадаймо як Ющенко приходив в парламент під якийсь закон і закон був не прийнятий.Кучма потім сміявся,казав що президент, доки не впевнений на всі 100% що сьогодні закон буде прийнятий,не має йти в парламент.Він завжди має бути на білому коні.Тепер про укази.Та тих людей які готовили йому укази,які потім ставали неконституційними, не те що від президента,від юриспруденції треба було забирати.Вони під указами не підписувалися,підписувався президент.Це його вони виставляли на посміх.І тут не страшилки,тут плакати хочеться що корчагінці(це ті що здобували диплом у вузі корчагами(бутлями)з вином) керують нашою державою.На апрезидентських виборах я голосував за Ющенка,і якби все вернулося спочатку, знову тоді би голосував за нього.Я розумів,що потрібно щось міняти.Я, як голова ДВК, в таких жорстких тоді умовах страшного пресінгу, зумів вирвати перемогу Ющенка.Хоча розумів,що якщо Ющенко не переможе міг полетіти з роботи,тому що про мої політичні уподобання знали всі.
    Але тепер трохи іншав політична ситуація.Я бачу Р Е А Л Ь Н І можливості всіх претендентів.Я бачу хто допоміг Ющенкові з"їсти самого себе, і ту політичну партію,яка можливо найбільш українська з патріотів України,але найменш сволочна(політично)-зато її по простому лоханули більш хитрі інтригани.
    Тепер про Балогу.Юля десь на якійсь пресконференції сказала-не треба демонізувати Балогу,він ні кроку без згоди президента не зробить.Тобто все що робить Балога йде від Ющенка.ТОді я взагалі погано розумію кроки Ющенка він не розуміє,що Балога робить йому медвежу послугу,чи він повністю запрограмований Балогою.Бо люба розумна людина,коли їй постійно говорять друзі схаменися-зупиниться і подумає.Скільки вже видатні політики-друзі Ющенка просили його зупинитись,оглянутись,кого він пригрів на своїх грудях-ніякої реакції.Містика якась.
    Ось такі мої висновки і погляди,а не такі як мені приписує Левандівка.:cool:

Останнє редагування: 3 лис 2008
  6. Діяти за процедурою та законом. А люди повинні самі зрозуміти хибність цього політика. З іншого боку, біда ПР у тому, що немає там нормальних політиків. Погляньте на них - одна Богословська чого варта! Не говорячи про самого. На мою думку, ця партія в принципі не може виховувати сучасних політиків європейського рівня, бо усі відношення у ній побудовані на засадах скоріш тоталітарних, аніж демократичних. Залишається тільки одне - дивуватись, як купа народу голосує за це політичне створіння... :scratch_one-s_head:

7. Степаныч

Як це розуміти?

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

А я думаю трохи інакше.ПР-це партія великого бізнесу, притому того бізнесу,що вийшов з надр командно-адміністративної системи,тобто це нові комуністично-олігархічні клани.Політиків вони просто купують пачками.А велика купа народу йде за ними через те що вони спекулюють на російській мові і напрямку дружби з Росією а не з Європою і НАТО.Якби на тому небосхилі з"явилась якась друга політична сила з цими лозунгами і з трохи більш простонародна то електорат би перекинувся моментально.Якщо чесно то Янукович вже їм трохи надоїв.А багвато вже йому й перестали вірити.Але тримаються через те що другого немає.
    Мене особисто заставляли кидати пачками бюлетені для того щоб переміг Янукович.Заставляла голова осередку СДПУо.Я відмовився,і слідкував,щоб цього не зробив хтось другий.Вона сиділа коло скриньки і дивилася,як голосували місцеві начальнички,коли бюлетень падав у скриньку-він розкривався і було видно.Я показав це спостерігачам з ОБСЄ і ті зазняли на камеру.Вона трохи налякалась-і взагалі було багато спроб сфальсифікувати вибори аж до визнання виборів недійсними,але я витримав все і у нас на дільниці як і по всьому району переміг Ющенко з великим відривом.
    За те його і немає.

• Подобається Подобається x 1
  9. Степаныч

А от у нас було по-іншому. Усі були залякані, але помаранчовими. Ну, не усі, звісно. Але помаранчові поводили себе настільки нагло і безпардонно, що іх просто боялися. Хоч їх і була абсолютна меншість.

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Степаничу!
    А Ви не забули про чиїсь "подвиги" у 100-му виборчому округу Кіровограда ?
    На всю країну прогримів. Невже помаранчові були винні ?

http://www.umoloda.kiev.ua/number/956/113/34777/

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Коли Вас хтось залякує-є прекрасний метод-діяти по закону.Перше своє засідання ДВК я розпочав з цитування статей про кримінальну відповідальність за порушення закону про вибори.І попередив,що по натурі я добра людина,але якщо замічу що хтось буде пробувати махлювати-відразу ж дам пред"яву в прокуратуру.Подіяло.

12. Степаныч

Де Кіровоград, а де ми!:smile: У нас Янукович вигравав тричі, і вигравав з великим відривом. Як потім "переможці" помаранчові не намагалися щось знайти - а не знайшли ніяких порушень. А шукали дуже прискіпливо, як у нас уміють. Та й у Кіровограді чим все скінчилося? Великим пшиком.

13. bora

bora Well-Known Member

Знаєте, Янек далеко не найгірше зло в ПР. Це знаєте була така собі примха олігарха - всім показати їхній рівень - будете чолобитні і зеку бити як Я скажу.
    Знаючи бізнес на Сході - почитайте і Ви - хто там основний рейдер-бандит. Які там схеми бізнесу. Там ще діють схеми 90-тих. Як буде перерозподіл постріли у нас почастішають однозначно.

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тому й "нема" Кушнарьова..?

Боже, борони!
    Горлопанів - не люблю. Коли на можуть коротко викласти суть, а починають пльонтатися (запльоти в голові?) думкою "від Парижу до Находкі" - не люблю. А є ТАКі, що це люблять? :crazy:

А ... буквально! :mocking:
    ТАК БЮТ і "виграв" останні вибори: фсьо схвачєно! А пробувати "спригнути" на інші вибори..? Слово - не горобець. Проговорилися... :mocking:
    ТАК-ТАК, це ви писали не не про останні "вибори".:mocking:

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Чи так "порахували" тричі ?

16. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вставлю свои 5 копеек :)
    Кто мешает политикам, желающим процветания своей стране не разрывать ее по языковому признаку - а консолидировать? И вырвать из рук бандюковича этот козырь? Мешает заигрывание с небольшой - но очень крикливой частью избирателей, убедивших всех - и прежде всего себя, что заговори все и везде по украински - и сразу наступит рай на земле...Я понимаю - сие просто глупость, и - но ведь срабатывает...А что до приверженности ЕС или России - то Украине надо быть приверженцем УКРАИНЫ - прежде всего - и только одной этой цели. Остальное - СРЕДСТВО достижения. А у нас, как всегда, все поставлено с ног на голову...

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Плагіат.

Коротко не вдається,ніяк не може зрозуміти дехто.Отож і чекаю коли дійде.

Ні я Вашими методами не дію.Для мене основне справедливість,навіть якщо вона мені не подобається.Це Ви готові зробити все-правдами і неправдами з своїми опонентами.Як були комуністами так ними і залишилися.

Ні шановний,останні вибори я голосував аж ніяк не за НУНС.Я голосував за БЮТ.І був не головою ДВК,а спостерігачем і ходив туди де хотіли робити "беспредел".За злою іронією долі "беспредел" робили вже НУНС.

18. Степаныч

Нє. Виграв чесно. Просто наш мер був за нього, а мера у нас (ТОГО мера) поважали і поважають. До речі, фракція ПР найбільша у міській раді, а вибори ж були у 2006-му. Так що все чесно.

19. zet

zet Дуже важлива персона

Бог мой... Они еще вам не надоели, эти наши горе-политики?

20. Степаныч

Ну дык тема же ж... Нужно же ж поддерживать...:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)