Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

От цікаво! Якщо Ви прийдете в банк домовлятись про кредит, Ви почнете розмову з того, який цей банк поганий, який в ньго поганий керуючий, а потім почнете просити пільги? Чи може почнете вихваляти цей банк ( не зважаючи що у Вас на думці)?

Політика, мистецтво не створювати конфлікти а вміло їх обходити. Блін! Леонід Кравчук в цьому молодець!

• Подобається Подобається x 1
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ну партія без партійної дисципліни-то не партія а НУ.Саме визначення партії: термін “партія” (лат. pars/partis -- частина, галузь, відділ).Політи́чна па́ртія — добровільне об'єднання громадян — прихильників певної загальнонаціональної програми суспільного розвитку, що має своєю метою сприяння формуванню і вираженню політичної волі громадян, бере участь у виборах та інших політичних заходах,вона об’єднує у своїй структурі громадян певних соціальних верств і груп, а також завдяки цій структурі партія бере участь у процесах здобуття, утримання та впливу на державну владу.
    Так що партія повинна бути монолітна і в ній повинна бути внутрішньопартійна дисципліна.А декілька партій,об"єднаних перед виборами-це вже блок.Тут можуть бути різні думки на деякі питання,але в договорі про об"єднання вони їх обговорюють і на вибори йдуть з спільними позиціями.
    Ана рахунок того,що Юля лягла під Путіна,то це просто деза, так як була деза про вже готову коаліцію між ПР і БЮТом.Адже всі давно зрозуміли що в коаліцію з ПР вже давно хоче вступити блок Ющенка.
    Так Ви що надієтеся що після цих виборів до ВР попадуть марсіани?Що конкретно ви пропонуєте.?Але реальні речі.А говорити що пішли всі нафіг це не конкретика.Так можна казати маючи американський(чи інший) паспорт і білет в одну сторону. А жити тут треба щось вирішувати. І прораховувати.Назвіть пять-шість політичних сил,які завтра прийдуть в парламент.Мало що поміняється.Можливо що і мені вони всі не подобаються,але я реально бачу що ці вибори політичної розстановки сил не поміняють.Поміняється лише прем"єр, і скоріше піде з президента Ющенко, бо Янукович його дістане.От і все.

Останнє редагування: 27 жов 2008
  3. Latkes

Latkes Well-Known Member

Заклинань про монолітність і внутріпартійну дисципліну наслухався донесхочу ще за совітів. Щось воно їм не дуже помогло "вместе со всемі вождямі"... А щодо української політики, то давно вже ні на що на сподіваюсь. Чума + холера чи холєра + чума - рахуй, не рахуй, голосуй, не голосуй, все одно одержиш ... те саме. Тому голосуватиму так, як велить сумління - за останню графу, тобто проти всіх.

• Подобається Подобається x 2
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

І в результаті одержите те що Ви казали в своєму дописі.

5. Latkes

Latkes Well-Known Member

А воно станеться так, чи інакше. Я ж принаймні матиму чисте сумління і знатиму, що не голосував за жодну падлюку. Маю таке право і можу собі це дозволити.
    За останні роки всі українські політики серйозно підірвали довіру до себе і повинні реально відчути це при найближчій нагоді. Гадаю, число тих, хто не голосуватиме або голосуватиме проти всіх суттєво зросте. Чим більші були обмануті надії, тим більше розчарування.

Останнє редагування: 27 жов 2008
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Але не вони будуть визначати політичне майбутнє України.Як завжди в такому випадку,коли патріоти проголосують проти всіх, виграють антиукраїнські сили.І знову Україна надовго стане чиєюсь колонією.На Україні лежить якесь прокляття.Як завжди Україна не зможе відбутися,через амбіції саме Українців.Де два пани там три гетьмани.

7. Latkes

Latkes Well-Known Member

А що, голосувати за будь-кого, аби проголосувати, наперед знаючи, що це нікчеми, бо насправді голосувати нема за кого? Українському політикуму, як, очевидно, й суспільству, яке його обирає, бракує державницького інстинкту, ба й елементарного інстинкту самозбереження. Кожен хоче, аби було добре, але тільки йому/їй і по його/її. Як наслідок погано всім.
    Навіть всесвітня криза для наших політиків не причина, щоб тимчасово відкласти боротьбу за владу і зробити те, що потрібно. Один монетки з власним фейсом самозакохано презентує, інші по волі своєї вождиці блокують парламент і кажуть, що це "доведеться ще трохи потерпіти". Тьху!!!!!
    Чому минулого тижня старий австрійський парламент (новообраний ще не приступив) міг оперативно зібратися і одноголосно (!!!) прийняти антикризовий пакет? І це в розгар коаліційних торгів після позачергових виборів! І не виключено, що не домовляться і Австрія піде на вибори знову. Але австрійська держава, незважаючи на це, працює чітко і злагоджено. А австрійські комуністи, до речі, жодним чином не ставлять під сумнів доцільність австрійської державності...

Останнє редагування: 28 жов 2008
  8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ну до австрійської демократії нам так далеко як до неба.Я наприклад не знаю в Україні ні одного демократа.Кожен вважає що він правий,а якщо хтось каже інакше ніж він думає,то той готовий застрілити оппонента.Так прямо і каже-піду пістоля чистити.:smile:

9. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Это и называется демократия, только надо добавлять, с украинским лицом. На бардак похоже, правда. Но это не беда, есть такая теория, что бардак самоорганизуется. Хаотичное движение молекул, подчиняется закону Бойля-Мариота. Электроны - уравнению Шредингера.
    Надо его только не трогать. И ждать. :)

Останнє редагування: 29 жов 2008
  10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Кокі-кокі?!
    А є у нас інші?
    Можна скільки завгодно туркотіти з висновком "ось Ю-ю-юля..." (/Ната, /Пєтя, /Вітя).
    Немає проукраїнських сил у владі. Діючі не про Україну "дбають", а про кишеню-корито, доки патрійот-виборець переживає "аби не москаль".
    Можна ті пазли до посиніння перетасовувати-складати. От сенсу в тому не бачу: картинка одна виходитиме.
    Гнати (/ганяти) їх тре. А не балаболити, хто З НИХ ліпший.

Сміте.
    БЮТівське Пісьмо Щастья "йой, Янукович всіх задусить, якщо не голосуватимете за Юлю" - мало кого налякає.
    Був Янукович прем'єром. Як і Юля, НІЦ НЕ ЗРОБИВ. Ні доброго, ні катастрофічного. Бабло (як і Юля) нарубав, і довольний.

Останнє редагування: 29 жов 2008
    • Подобається Подобається x 7
  11. zet

zet Дуже важлива персона

С этим я согласна... Честных во власти отродясь не бывало никогда, просто это как-то регулируется законами и ответственностью перед законами, боязнью "потерять лицо", например. А у нас их нечем и некем контролировать, вот и творят что хотят...

12. volk

volk Well-Known Member

Ну так, але всі ми під тим танком, е... перепрошую, "банком", вже побували.
    Дехто, настоявшись під ощадбанком, навіть отримав по тисячі, яка зразу наполовину стала меншою... Тобто, Ваше порівняння не зовсім коректне. Досвід в позичальника є, негативний, - але банк він поміняти не може, от в чому клопіт.

Так вони на те лиш і "працюють", щоб конфлікти не вирішувати, а створювати! Парадоксальна політика, так би мовити.

13. Чи повинні ми виходити з того, що хтось думає, що його улюблена політична сила не пройде? Чи ми повинні діяти за законом???

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Про який закон Ви говорите?

Це якою мовою?

Хто прийде на їхнє місце?Ви конкретно його бачите?Чи Ви вважаєте,що треба гнати всіх і вводити пряме президентське правління.Це по Вашому-по демократичному.

Якби Юля нарубала бабла, то про це б вже трубів не тільки Балога і Янукович, але й баба Ганя зі Львова-я маю на увазі Герман.Але нема на неї нічого бо мовчать,звинувачують у всьому:у популізмі, у непрофесіоналізмі тільки не в тому що вона нарубала бабла. Вчора ясно сказала Януковичу скільки тисяч га землі він вкрав і побудував на ній свій будинок.Він спромігся лише сказати- в цьому ви вся.Але не назвав ні про одну гривню,нарубану Юлею.Отож Ваші припущення м"яко скажемо надумані.Тепер про особистість Юлі.Я її зовсім не ідеалізую.Вона просто людина, з усіма слабими,і сильними сторонами.Я кажу про реальність.А в реальності є три особи, які в найближчому майбутньому зможуть стати керівниками нації.Це Ющенко,Тимошенко і Янукович.
    Я як людина маю право на власну думку і Ви пане Левандівко повинні мою думку поважати(наголошую не повторювати,не приймати)а поважати, так само як і я Вашу.
    Так ось-моя думка полягає в тому,що я реально бачу на цій посаді Тимошенко.
    Пояснюю свою думку.1.Я вважаю, що ЮВТ найбільш освіччена за двох других кандидатів.У 1984 році відмінно закінчила економічний факультет Дніпропетровського держуніверситету за фахом економіст-кібернетик. Ю.Тимошенко - кандидат економічних наук, автор більше 50 наукових робіт.Ющенко має тільки Тернопільський фінансово-кредитний інститут(бухоблік) ,Янукович має технікум і інститут без відриву від виробництва(заочник)по спеціальності автомобілі і автомобільне будівництво.Тобто з трьох претендентів економіст якраз один.
    2.Я вважаю що з них трьох якраз Тимошенко має найбільш сильний характер,тверду волю,і старається бути послідовною.Ви знову ж таки можете зі мною не погоджуватись, але я так думаю.
    Ваша теза про те, що Янукович такий самий як Юля, тобто великої біди з того що поміняють Юлю на Януковича не буде,я розумію, що Ви цього хочете. Тобто Ви ніби кажете ,що гнати треба всіх,а насправді мовчки підтримуєте те щоб прем"єром ,чи то пак президентом став Янукович. Але це Ваше право, а моє право не хотіти на чолі нації людину, котра втрачає свідомість від виду курячого яйця.

Останнє редагування модератором: 2 лис 2008
  15. levandivka

Політичний балаган і безвладдя (а саме ТАКе й маємо) завершуєцця, зазвичай, війною (\революцією) і диктатурою.
    Чия диктатура "мені миліша"? ТАК, Ющенківська.
    Задовбала (і не лише мене) "система противаг і стримувань", при якій Держава повністю паралізована.
    На день нинішній, лише Ющенко веде лінію на ТАКу централізацію влади. І БЮТ, і ПР цілковито влаштовує кавардак зі судами та законодавством. ПР при цьому чудово дерибанять свої регіони, БЮТ - свої. "І всє смєюцца"... (с)

Я б казав "хватку" (\на хапання), бо опирається БЮТ на місцевих хап-менеджерів: кістьми ляжуть, а "свого" корита не віддадуть.
    Тому я волію більш-менш демократичного диктатора, який поведе Україну в НАТО і ЄС. Який зацікавлений (хоча б посадою) у відриванні місцевого чиновника з БЮТ чи ПР від можливості довічно збирати мито, користаючи беззаконня, яке забезпечує заблокована БЮТом і ПР Верховна Рада.

Не мовчки...:lol: Цілковито підтримую!
    Не налякаєте Ви Януковичем. Сюди, у ЗУ його не пустять (як і не пускали) місцеві БЮТівці. Он, навіть губернатора ЛО з'їли і не закашлялися...
    А чергове пришестя Януковича
    1. хоч трохи лусне по лобі БЮТ:"Ідіоти! Ви зовсім забули про свого виборця! Не гаслами, а справами пора виборця заробляти!"
    2. чиновний тиск на громадянина в ЗУ може й послабить.
    3. оскільки чужинець, консолідує ЗУ.

Останнє редагування: 2 лис 2008
  16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ющенко і диктатура-це речі несумісні.Диктатура буде тільки не Ющенка а Балоги.В Балоговій диктатурі поки живе один чоловік-Ющенко, а потім будуть жити всі.Що таке Балогівська диктатура-це як президентські укази,вони є і їх нема,бо не по закону видані.Якби у Львові в торгово-економічному інституті краще вчили, то б Балога можливо щось і петрав, а так править Ющенком і Україною на рівні Шарікова.Сам не знає що робить.От така буде Ющенкова чи то пак Балогівська диктатура.

Диктатура чия б вона не була все рівно вона диктатура і нічого доброго від неї чекати неможна.Чи комуністична,чи антикомуністична-все-таки вона диктатура-і весь світ з такими явищами бореться.У Львові можливо диктатура трохи потрібна-я б заставив Львів"ян облагородити свою оселю.Коли останній раз білили львівські будинки,чи ви чекаєте що прийдуть добрі дяді з Києва і будинки вам побілять і стадіон побудують?Якщо чесно то я такого жлобства не чекав.Раніше Львів був похожий на європейське місто, а тепер стає похожий на дореволюційний Донецьк.Це не офтоп,це про вічні цінності,невже жителі будинків центру міста самі за власний рахунок не можуть обновити свої будинки,чи вони будуть чекати майдану,чи політичних партій,чи президента?

Пане Левандівко, Ви принципово не любите жінку в політиці, чи у Вас взагалі пунктик до всіх жінок.Складається враження,що коли Ви бачите розумну жінку в політиці з Вами щось робиться.
    Якщо у Львові бютовці з"їли губернатора, то він цього заслуговував.Чи до вас бютовців завезли з Дніпропетровська,вони по-моєму всі зі Львова.Коли міняли губернатора через те що не забезпечив перемогу НУНСа на виборах ви мовчали, а коли з"їли вашого моршинського олігарха біда.Ющенко на Львівщині теж чужинець-консолідував?
    Я проти Ющенка як проти людини нічого не маю.Але президент повинен мати свою позицію, а не піддаватися на шантаж аферистів від бізнесу типу Балог.Ющенко був би добрим президентом з правами англійської королеви.Тобто при парламентській формі правління в Україні.Він дійсно патріот України,піклується про її міжнародний авторитет і т.д.Все.На цьому його повноваження закінчуються.Навіть тепер він більш нічого не робить.Все остальне за нього рішає Балога.І це неспроста.Кажуть що лікар Корпан який лічив Ющенка в Австрії кум Балоги.

17. levandivka

От я я про те ж...
    Зайдіть сюди: http://www.oblrada.lviv.ua/frakcii.php
    БЮТ-42 н/д
    НУ-20 н/д
    Вопроси ?..

Я не став рахувати, скільки разів Ви пом'янули Балогу.
    Дістав БЮТівців?
    Страшнєй Балогі звєря нєт? :lol:

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ну і що Ви цим хочете сказати?По перше не я їх вибирав,їх вибирали ваші львів"яни,які між іншим показали другий результат по Україні, так що якщо Вам є на кого сердитись-сердіться на свій народ.Це означає що БЮТ у Львівщині віддали перевагу вдвоє більше ніж НУНС і президенту в тому числі,оскільки НУНС позиціонував себе як партія президента.
    По друге я не знаю ні одного з того списку.Якщо Ви вважаєте що там є корумповані депутати то Ви як свідомий громадянин України відзивайте їх,виводіть на чисту воду,подавайте на них в суд , заберіть від них корито і т.д.Але діло в тому що Ви того не зробите, бо (вибачайте) будете боятися,що заберуть його і від Вас.Я маю на увазі не корито а роботу.Просто повважають що ваш фонд нікому не потрібний.
    Тай до чого тут депутати,коли треба побілити хати.Я цього року не чекав ніяких депутатів,побілив будинок,зробив красивий паркан-стараюсь побудувати Європу на Україні.Так можливо я чимось пожертвував, не поїхав віддихати на море, не купив лишніх 200кг м"яса,зате мій будинок став гарний,і депутати тут ні до чого.Це так само як із стадіоном до Євро 2012.Самі великі патріоти у Львові,а стадіони побудували в Донецьку і Дніпропетровську.І не попросили у держави нікопійки.А Львів"яни чекають коли їм держава побудує стадіон.А якщо саме через Львівський стадіон заберуть у нас Євро2012, то тоді вся Україна скаже,що у Львові живуть непатріоти України.
    Тепер про Балогу.Та нікого він не дістав.Він з БЮТу купив одного Рибакова.А блок НУНС розвалився повністю.Спочатку з нього пішла Балогівська фракція і створила ЄЦ потім НС-в протест проти друга президента Балоги, а потім і більшість партій НУ.Ющенкові залишили самих вірних-юриста без диплома американця Зварича, і ще декількох несерйозних гравців,які до наступних виборів взагалі відійдуть в політичне небуття.Отож самий сильний національно-патріотичний блок деморалізований.І це зробила не Юля.А що ще буде. Так само буде кинутий і Ющенко,і між іншим самим жорстким способом,оскільки він являється пішаком у грі Балоги.
    Балога з Колесніковим кращі друзі,і вся його ставка робиться на ПР.Колись Балога був найкращим другом МЕдведчука.Привів його в Закрпаття, поміг йому стати депутатом.Але це все потрібно було тільки для того щоб позбутися шефа-кримінального (і не тільки)авторитета Закарпаття- Геші.Коли його було усунуто,Балога кинув Медведчука, і повів свою політику.Балога фінансує розкольницький русинський рух-як це відповідає українським устремлінням Ющенка-чи він цього не знає?Чи не може нічого зробити,бо окручений цим спрутом по руках і ногах?А Ви кажете що ми боїмося Балоги і прадієте з цього.Не ми а ви повинні його боятися,бо з під ніг піде Україна,а це для патріотів має бути найдорожче.

Прости їх господи бо самі не відають що творять.

19. Смит, Ви, напевно, дуже заангажовані, судячи з Ваших постів. Отож, скажу Вам. Правих чи неправих немає зараз. Тимошенко не така свята, як Ви хочете видати. Ющенко теж не святий - це так, але звинувачувати тільки його було б невірно. Єдина важлива річ, з якою я погоджуюся, це те, що Януковича ні в якому разі неможливо допускати до влади. І не тому, що говорить Тимошенко, немов Янукович здійняв інфляцію, а тому, що з Януковичем не буде такої країни як УКРАЇНА. Не буде зовсім! Але, це не привід для казочок у прямому ефірі і страшилок про жахливого Балогу. По-друге, я не бачу іншого розвитку країни, аніж демократичного, тому якщо є закон - будь ласка на вибори і хай народ скаже своє слово.

20. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Доречі ... а Дніпропетровськ, Донецьк, Харків - до Євро12 готові ...
    А де не готові ? "Тілько ві Львові" (с) ... )))

Жаль , ніхто не ініційовує референдума на зміну КУ і виборчого ЗУ , щоб встановити двопалатний парламент і мажоритарну систему.

Ща 1000 років назад на закарпаті старосту називали - "бача" ... і обирала громада. Тому що він бачив!!! Обирали писаря і скарбника.

Козачина - обирали гетьмана...

Пора втілювати принцпип - "Не словом, а ділом".

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)