Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Сміт, Ви не в курсі. Яценюк не входить в ПР. ;)
    До речі, на нашому форумі 30% сумарно за Ющенко + Яценюк. :good:

2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні Ви мене напевне не зрозуміли.Я маю на увазі коаліцію "За вибори".Тобто коаліцію політичних сил, які підтримують позачергові вибори до ВР.Якщо ви думаєте що проголосують так як це відорбражено на форумі то дуже помиляєтесь.Не забувайте що форум Львівський.А другі регіони України так не проголосують.Я не вірю, що блок Ющенка набере 7-8 %.
    Отож вибори приведуть до перемоги ПР,і Янукович вже приміряє на себе корону прем"єра.І Ющенко йому в цьому робить велику послугу.Чи не занадто дорога ціна за звільнення Тимошенко з роботи?Невже президент думає, що Янукович буде з ним возитись, так як возилась і терпіла йому Юля.Згадайте рік назад.Коли Янукович був прем"єром, ніхто Ющенка ні за що не мав. Навіть Укази президента потрібно було завіряти галузевими міністрами, інакше вони були не дійсні.Чи це вже забули?Чи надіються ,що Янукович помінявся? Та ніколи в житті він не поміняється. Не хочу напророчити, але згадаєте мої слова,через пів-року після виборів Янукович з Ющенка зробить такого бесправного президента, що той буде заздрити англійській королеві.

• Подобається Подобається x 2
  3. Bogun

Bogun Well-Known Member

У цій ситуації, як не дивно, крім Януковича у виграші Тимошенко, я думаю у наступному парламенту, будь-якій конфігурації коаліції, ніхто ні з виборців, ні політиків, не здивується.

• Подобається Подобається x 1
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А зараз не те саме? :lol:
    Невдалий приклад для обілення БЮТу обрали.
    Янукович і Юля - пара чобіт, чорних.

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ющенко -білий чобіт?
    Тай мова не про зараз.До зараз, пройшли місяці коли Тимошенко мовчки приймала всі ці образи, якими її кожного дня нагороджували сантехніки з Банкової.А коли прем"єром був Янукович то ображали якраз президента.Чи може я не правий, чи може Ви думаєте що у всіх на форумі така коротка пам"ять?Так що пане Левандівко приклад якраз дуже вдалий.Не подобається він Вам, так що поробиш, це моя точка зору і Ви, як істинний демократ повинні віддати життя за те щоб я міг її висловити.
    А те яка буде коаліція у майбутньому парламенті подивіться хто підтримав Вас і поставив Вам карму-великий шанувальник партії регіонів-ось Вам і відповідь на питання.

Останнє редагування: 26 жов 2008
  6. levandivka

Щаз-з-з... Тільки пістоль нарихтую...
    Та нікока буде! Як і Парламент - нікокий. Отара кнопкодавів...
    Доки народ отарою обиратиме барана з найкрутішими рогами, а не законодавця.
    Не бачу різниці між отарами. Масть різна, а стрижуть і ріжуть однаково.

7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Балатувалась би баба Параска в Раду - пішов би голосувати, значить перша ластівка змін. А так...

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ясно з демократією покінчено:smile:
    Тоді нащо вони(вибори)взагалі?Лишні гроші? Чи криза нас стороною обійшла?

9. levandivka

Не лінуйтеся чмтати, вде писано-переписано:
    щоб ті рила від корита відірвати, а виборця навчити, що не барана круторогого треба вибирати.
    БЮТ зараз чого поросячий вереск підняв? бо ЇХ від корита відганяють..?

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви за те щоб до корита Януковича пустити? І як Вам бачиться,скільки часу пройде, поки ми навчимо виборця як треба голосувати.Ви прекрасно знаєте, що українці ще мінімум років з 10 будуть голосувати за того, хто їм симпатичний,хто їм більше наобіццяє, і дуже часто виборець на другий день забуває,що їм обіццяли і далі голосує за тих самих.Ви говорите як повинно бути в ідеалі.Я в цьому з Вами згоден на всі 100. Але нам ще дуже далеко до їдеалу, ми ще всі виховані совком.І я і Ви,і всі на цьому форумі.І можливо приблизно через декілька років люди навчаться голосувати правильно, але то будуть люди ,котрі тепер ідуть в перший клас.Обіццяли всі як одні так другі таку і треті.І зробили одинаково всі, тобто майже нічого.От і попробуй вибери з усіх, котрі майже нічого не зробили когось.Чого я десь підтримую лідера однієї з політичних сил.З двох причин.1.Освіта.2.Українськість.Пояснюю.
    Янукович-(Без отрыва от работы закончил Енакиевский горный техникум и Донецкий политехнический институт по специальности инженер-механик)
    Ющенко (После окончанию школы Виктор Ющенко поступил в Тернопольский финансово-экономический институт.После получения диплома был направлен на работу в Карпаты, работал бухгалтером в селе Яровое Косивского района Ивано-Франковской области)
    Тимошенко(Окончив школу, в 1979 году поступила учиться на экономический факультет Днепропетровского госуниверситета по специальности экономист-кибернетик.В 1984 году Юлия Тимошенко окончила университет с отличием.Экономист-кибернетик, кандидат экономических наук. Автор более 50 научных работ.Какую бы должность не занимала Юлия Тимошенко, она всегда добивалась эффективных результатов, за что отечественные и зарубежные специалисты признали ее одним из лучших образцов антикризисного менеджера. Под ее руководством корпорация «ЕЭСУ» в 1997 году решила сложную государственную проблему, с которой не смогли справиться ни президент, ни Кабинет министров: в 1995-1996 годах и первом полугодии 1997-го были ликвидированы многомиллиардные долги Украины перед Россией за природный газ, возобновились международные экономические отношения Украины с другими государствами в машиностроении, трубной промышленности, жилищном строительстве и почти вдвое увеличился поток украинской промышленной продукции в Россию.)
    Це витримки з сайтів.Я сам нічого не придумав.ТОбто,якщо візьмем по освіті,то Тимошенко вчилася краще всіх і більше всіх(я маю на увазі їх трьох).
    Із них трьох тільки вона має економічну освіту.Із них трьох тільки вона має наукові праці.
    Тепер про досвід в менеджменті.В принципі досвід мають двоє-Янукович і Тимошенко.Янукович має досвід керівника радянського пошиву.Тобто якщо дослідити його біографію,то вона подібна на біографії всіх тих радянських керівників типу Щербицького, Брєжнєва-тобто коли людей цілеспрямовано просували по службовій драбині як члена КПРС.Тимошенко-лідер нової генерації,вона робила реверанси зовсім несподівані як то перехід з великого заводу в приватний бізнес.
    Так що якщо вибирати з них трьох, тоя б на місці прийомної комісії вибрав би Тимошенко.І це цілком логічно.
    Якщо взяти їх трьох то українськість ніби найбільша у Ющенка,найменша у Януковича.Юля сама не українка етнічна, але вона признає єдину державну мову,і веде продуману міжнародну політику, не рискує територіальною цілісністю України.Посваритися з сильним то не штука.Штука зберегти мир, захистивши свої інтереси.Ось мої доводи.

11. levandivka

Ну...
    А чого ж Ви не говорите не про те, що "зробили одинаково всі, тобто майже нічого", а агітуєте за 1 силу (політичною не берусь її обізвати)?
    Навіщо Ви відтягуєте процес навчання виборця, задурюючи сьогодні?
    Не підтримуйте того лідера. Говоріть правду ВЖЕ. ;)
    Згоден з Вашими доводами, Юля - найпрофесійніша маніпулянтка отарою. Чи краще воно для нас? Не певен.

12. zet

zet Дуже важлива персона

Так а какой смысл в рокировке около государственного корыта, тем более за наш счет?
    Не понимаю... Ничего не изменится для нас, только выборы оплатим... Вот если бы еще и президента сразу сменить, то я б еще подумала...

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я не відтягую.Я стараюсь зробити все що можна в даній політичній і електоральній ситуації.Чи я маю заснути і проснутись,коли народ вже навчиться,років так через10-15?
    Як на мій погляд (я про це вже писав) то взагалі за ті мільярди доларів,котрі вже вкрали і ще вкрадуть,ми могли найняти з-за кордону декілька сот ринкових менеджерів-спеціалістів і давно вже жити в другій Україні.Але на жаль не було політичної волі ні одного лідера.Так вигідно,так добре красти,коли кругом одні непрофесіонали.Ви подивіться яка прірва на Україні між приватним бізнесом і державними організаціями.Приватний бізнес забирає з вузів найкращих спеців,найкращих і найрозумніших випускників.А ті ,що залищаються,мягко скажемо не найкращі йдуть за великі хабарі працювати в державну сферу,та й не хоч ким, в КРУ,Податкову адміністрацію,прокуратуру,суди і т.д.Прийшовши туди на роботу вони починають відбивати старі хабарі і заробляти на нові,котрі регулярно потрібно давати наверх, як зарплату.
    ВСі прекрасно розуміють ,що в міністерствах, лікарнях,школах і інших держустановах керівниками повинні бути менеджери-економісти, але на жаль за великі хабарі ними знову стають лікарі,вчителі, і т.д.
    В Тернопільському національному економічному університеті були дві групи, які три роки готовили таких спеціалістів, але потім комусь це не сподобалось,і коли вже майже готові спеціалісти прийшли на четвертий курс їм заявили,що таких спеців не треба,їхню кафедру розформували,половину викладачів відправили з роботи,а студентів в негайному порядку начали робити менеджерами будівельного бізнесу.І вони замість управління державними організаціями розпочали вчити будівельні розчини і суміші.Нові викладачі котрі прийшли,читають їм це,бо за їхніми словами вони більш нічого не знають.Ось як нам потрібні кваліфіковані спеціалісти.
    Чи знаєте як тепер можна стати державним нотаріусом.20 000 доларів.Така сума хабаря.І не менше.І так по всій країні,і в кожній сфері в кожній галузі.А Ви кажете вчити виборця.Та ті хто бере всі ті хабарі,трупом ляжуть, але не дадуть ,щоб цю всю систему зламати.
    Як не говорю,я про це в пості написав.Тепер про те чи це політична чи не політична сила.Дозволю собі замітити,що на Україні всі інші політичні сили-партії створюються під вибори,тобто рух у парторганізаціях розпочинається після оголошення виборів.А ця сила працює постійно.Постійно ведеться прийом нових членів в партію, постійно проводяться партійні збори в первинних парторганізаціях,районні і обласні конференції і т.д.Депутатьські фракцїї в місцевих радах постійно звітують про пророблену роботу, про прийняті рішення, про факти порушення законів,про приватизацію без аукціонів,про необдумане підвищення цін.Тобто постійно ведеться рутинна партійна робота на рензультат.Просто хто цього не знає,той думає,що вони такі як всі.
    Між іншим,скажу Вам,що з самого початку прем"єрства Тимошенко,незважаючи на те,що лідер цієї політичної сили керівник державного масштабу, з боку НУ ведеться постійна,мовчазна і тиха війна з членами партії БЮТ.Людей звільняють з роботи,а хто працює,того постійно пресингують і заставляють переходити в другі партії. Недавно організовували другу пропрезидентську партію ЄЦ, так членів партії БЮТ,в відкриту заставляли переходити в ЄЦ.Я маю на увагу тих на кого мали вплив-працівників державних адміністрацій.Перед ними ставили дві заяви одна про вступ в ЄЦ, а друга прол звільнення з роботи-казали вибирай.Ось так поступали "друзі" по коаліції.

Останнє редагування: 27 жов 2008
  14. levandivka

ТАК, напевно були. А ще була у городі бузина, і середній температурний режим села Нагуєвичі.

ТАК почніть замість пурги про найукраїнськішу Юлю (найновішшої інфи про нотаріусів і тернопільські ВУЗи) казати правду СЬОГОДНІ. Що нинішні обранці НІЧОГО ДОБРОГО НЕ РОБЛЯТЬ. Що треба або їх гнати, або їх ганяти (щоб почали робити).

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це м"яко кажучи не є серйозна розмова з Вашого боку-а бла,бла,бла

Я завжди говорю тільки правду,а Ви коли не маєте аргументів,тоді переходите на образи.
    Що значить гнати? Ну поженемо ми сьогодні,згідно указу президента,а хто прийде завтра-та ті самі,чи може я не правий? Давайте закладемося якщо буде інакше.Картина зміниться,бо замість такої кількості НУ прийдуть депутати від ПР. А ініціатори нинішних виборів ще будуть плакати крокодилячими сльозами згадаєте мої слова,я не помиляюсь просто трохи пожив і дещо бачив.

16. Latkes

Latkes Well-Known Member

А що буде, як, боронь Боже, ґеґне Юля? Чи лишиться щось - ідеологія, система цінностей і т. д. - що утримає ту всю галайстру при купі?

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Те саме що й з іншими партіями. Н Е М А Є на Україні ще нормальних політичних партій,як таких.Таких які є в усьому іншому світі.Кожна партія у нас створена під лідера.Я це розумію, як розумію,що все це тимчасово.Суспільство має структуруватися само, і для цього також повинен пройти певний час.Я просто кажу що в даній ситуації,на даний час з усіх партій які є, БЮТ більше всіх можна назвати партією, бо вона найбільш похожа по своїй роботі на партію.Так, якщо не дай бог що небудь станеться з Юлею,то звісно щось в партії поміняється, можливо вона розіб"ється на декілька менших партій,можливо виросте новий лідер-,можливо,можливо,можливо.Але так само можна сказати за всі українські партії без винятку.Чи я не правий.
    МИ бачимо як галайстра НУНС розсипалася за рік.Ми бачимо що галайстра ПР також не щільна,потиху розсипається.Так що з усіх галайстр БЮТ ще так ніби тримається, хоча теж не без вибриків.Не забуваймо, що члени партій це люди а не роботи, і ще всі недавно були в основному членами однієї галайстри КПРС.Так що мислення в них ще те.Риба шукає де глибше, а чоловік де ліпше.Який демократ був Головатий-де тепер.А Чорновіл тоже коливається.А Лавринович?НЕ буду всіх перераховувати.А Президент теж Кучму батьком називав,і називав рухівців фашистами,відозви Кучмові підписував.

18. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ні! Ющенко щось між ними! А на той орган чоботи не потрібні!:lol:

Ющенку я ніколи не пробачу зраду Майдану. А Тимошенко, хоч по трохи, але проводить свої обіцянки в реальність.

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

З цієї точки зору, партія однієї людини - це якраз Блок Юлі. З натяжкою і в ПР можна знайти кілька лідерів які не обоязково в усьому згідні між собою,
    нічого не кажучи вже про НУ. Навіть комуністи можуть говорити "кількома голосами". БЮТ - це партія Юлі. Без ідеології, часто сім пятниць на тиждень. Як Тимошенко скаже - бо її слово закон.
    І якщо правда, що вона лягає під Путіна - це велика загроза для безпеки України. Бо перечити їй ніхто не буде.

20. Latkes

Latkes Well-Known Member

Що галайстра, то галайстра - всі вони однаково рвуться до корита, а як дорвались то відірватись не можуть! І не знати, хто з них гірший, бо огидні всі політики без вийнятку. Якщо помпезний Ющенко ("царь, - очень приятно, - царь") викликає просто роздратування, то з хитрої солоденької Тимошенко чи тамуватого Януковича хоч ще інколи посміятись можна. А фактично вибір є між чумою і холерою. І не треба дурити ані себе, ані інших!

Останнє редагування модератором: 27 жов 2008
    • Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)