Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

Leopolis.
    Согласен с Вами, но с одной оговоркой
    "Від тих же самих людей, які всього-навсього мають інші погляди у міру свого розуміння і зомбованих реклам?"

Не кажется Вам, что эта фраза - неуважение к аппонентам?

2. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

От навіть на рівні форуму, не говорячи про вищі рівні політичної влади і відносин у них, ви такою позицією хочете примирення, поваги і взаємного розуміння? Як би там не було, але дипломатичний такт завжди мав місце при будь якому розвитку подій, і це відомі речі. Ми ж один народ, одна нація. Для чого створювати і ускладнювати протистояння мід звичайними пересічними людьми. Не бажаю помсти, сидіти в окопах і цілитись у ймовірного противника - його просто немає. Все це зроблено штучно, чому ви цього не зрозумієте. І це не позиція "моя хата з краю", як мали нагоду висловитись деякі форумчани, це позиція примирення і потреба усунення шточного протистояння у суспільстві. А розводити демагогію словесної діареї - це не моє кредо. Я - за Україну, я - українець, і мені не все-одно якою буде моя Батьківщина.

• Подобається Подобається x 2
  3. Leopolis

Ні, саме тут, ви мене невірно зрозуміли. Малось на увазі, що не всі мешканці України мають чітке розуміння тих політичних процесів, які відбуваються у нас. Як у тому прислів'ї: чув звін - та не знає де він. От на цьому і виграють саме ті, хто з допомогою ЗМІ навязує саме своє бачення даної ситуації.

• Подобається Подобається x 1
  4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Поважаю Вашу позицію, але якщо не виходити на вулицю Вас ніхто не почує з Вашої кухні.

А це вже паніка, агонія. Почули що розпуск ось і намагаються повернути Підрахуя з Одеси. Але це не вдасться, бо президент не подасть кандидатуру яку їм треба.

Ні в якому разі нічого подібного не буде. Сепаратисти сядуть одразу ж в тюрми, вже не будуть цяцькатися, бо загроза посилюється.

5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

десь я вже це чув...
    --
    Ультрас в будь-якому прояві огидніші за фізичних потвор - бо їх потворніть на перший погляд не помітна

6. Leopolis

Не буду флеймити, але таки відповім. Я не на "кухні", я - всюди, від Заходу до Сходу, від Півночі до Півдня. Україна - це моя домівка, і не бажаю, щоб через політичні чвари і переділ бізнесових інтересів вона обернулась на комуналку. І за ваше розуміння вам дякую теж.

7. Вергунка

Вергунка Well-Known Member

Кто спонсирует развитие демократии в государстве Украина, тот вправе вмешиваться в суверенные дела этого государства. Деньги американских налогоплательщиков должны расходоваться в соответствии с регламентом и принести ожидаемый результат.

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Пока дорогеньки, до понеділка. Обіцяю нікого веслом не чіпати на вихідні.:)

9. zet

zet Дуже важлива персона

то була луна...луна.....( эхо.)...

10. Вергунка

Все. Пришел дворник и всех разогнал...

Суд запретил завтра митинговать всем
    30.03.2007 21:18___ www.ПРАВДА.com.ua

Версия для печати

Шевченковский суд Киева запретил всем политическим силам проводить акции на Майдане в субботу, 31 марта.

Об этом сообщает 5 канал.

Вместе с тем лидер БЮТ Юлия Тимошенко заявила в эфире канала, что их силы сделают все, чтобы это решение было изменено в субботу.

Она также призвала киевлян и жителей других городов выйти на Майдан.

Тимошенко также обвинила мэра Киева Леонида Черновецкого, что именно он "запретил эту акцию".

Украинская правда

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я взагалі цього не розумію.

Як суд може виносити такі рішення? Що це? концерт Вєркі Сердючкі?
    Це є акт протесту проти влади. Як може влада, чи навіть суд вирішувати такі питання. "Владо, можна я проти тебе помітингую, чи як?".

Правова система, яку довели Литвини, Морози у нашій країні дійшли до колапсу. Скажім, в Конституції написано, що головним джерелом влади в Україні є народ. Що насправді зроблено? Народ проголосував за президента, але колуарно, за домовленістю дЕкількох зрадників, було відібрано цю владу у народу. Тобто влада перейшла частково від президента, якого вибрав народ, як керівника держави - до голови уряду, якого ніхто не обирав і до голови ВР, якому народ також не давав таких повноважень. У народу відібрано впливати на керівництво держави, бо ті посади не виборні. Отож, недовго той час, коли народ обиратиме президента, а він буде, як англійська королева, а реальні керівники держави служитимуть старшому брату, продаючи нашу свободу.
    Не краща ситуація в Законі про вибори у ВР. Вибираємо партію. До кого звертатись при вирішенні якигось питань? Як відкликати депутата? З кого спитати? З партії? Нема контролю жодного.

Треба щось міняти і не боятися мітингів, майданів, а навпаки підтримувати активність людей, робити все, щоб чиновник не спав. Ми ж вільні люди, а не отара послушних овець. Хто заборонить нам використати наше право?

12. Hermione

Hermione Member

Ya vot chitayu i udivlyaus Vam:confused: Naprimer takie kak ya . I takih kak ya mnogo bizesmenov kotorie ne hotyat chtobi ubludki golubie :ireful1: unichtozili budushyuyu zizn
    v Ukrainre nashim detyam

13. Полковник

Полковник миється в бані

Хм, а почему ублюдки исключительно из голубых? А оранжевые кто? Они обеспечат будущую жизнь вашими Варшавским детям? :confused:

14. Hermione

Hermione Member

Хм, а почему ублюдки исключительно из голубых? А оранжевые кто? Они обеспечат будущую жизнь вашими Варшавским детям?

Vo pervih eti Kuchmovskie svolochi zastavili menya vyehat iz Ukrainy ,eto Zekovskie sily zastavili menya zakryt chestny biznes v Ukraine, eto netolko golubie no takie oranzevie kak Poroshenko i kinach.

15. dmitry

dmitry Active Member

Всем привет,
    Я не живу в Украине уже где то года 2, однако мне не все равно что там происходит.
    Интересно мнение присутствующих на форуме по следующим вопросам:
    Стало ли лучше" уже сегодня"?
    Что принесет Майдан 2?
    Кто по вашему достоин занять пост премьера

16. dmitry

dmitry Active Member

Респект!!!!

17. Hermione

Hermione Member

Zit stalo huze:ireful1: Zekovskiy bespredel
    Maydan2 - vigonit von ubludkov s VR:)

18. Полковник

Полковник миється в бані

Zit stalo huze:ireful1: Zekovskiy bespredel
    Maydan2 - vigonit von ubludkov s VR:)

Всё ясно! Сильно хвораете! Сожалею! Не волнуйтесь сильно! И это пройдет!

Эхха, опять Степаныча придётся беспокоить! Ну, что ты будешь делать! :)

• Подобається Подобається x 2
  19. Вергунка

Полковник, вы полагаете это на нервной почве?
    Может съела чего несвежее, вот и "путчит".
    Зачем же Степаныча в выходной по пустякам беспокоить. :)

20. Hermione

Hermione Member

Ya tolko nepoymu pochemu vy eshyo nestroite palatki vmeste s glubymi:confused:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)