Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Бо він у нашій місцевій владі попрацював. Яскравий і зрозумілий приклад

2. До Януковича в мене претензії такі ж самі, що були до нього у совєтскіх суддів. До електорату ж претензії такі - як можна бачити Президентом європейської країни банального, хай і в минулому, гопника?

3. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

И что?Судимости не сняты?Или ошибки за малолетство всю жизнь вспоминать будем?
    Банальному уж очень и очень далеко до ВФ!Ну насчет мордобоя во власти Вы конечно же шибко "помиляетесь",тогда были более жесткие меры дисциплинарного и экономического воздействия.А сделать из Донбасса город-сад (согласно ЮНЕСКО) это не всякому европейскому животному под силу !!!!!

4. WAW

WAW Well-Known Member

Так в нас вже давно всі "па панятиям" живуть. Обліко морале нашего гаранта також далеко від ідеального. Про Юлю взагалі мовчу, її діло про контрабанду 20 тис. $ прикрили, а от Янику не пофартило, бо ще криша не така міцна була. І ще невідомо що гірше.

• Подобається Подобається x 1
  5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

У нього хоч хватило розуму і порядності, щоб піти з посади, коли зрозумів, що це не його. До речі, я таких прикладів більше не знаю.
    Гммм... Інша персона: як воював і де воював батько невідомо; сама персона чи то служила у ПВ, чи то ні; заради кар"єри одружився на дочці головного банкіра країни, та покинув її з дітьми заради іноземної громадянки, яка чи то гостепівка, чи то ЦРУ-шниця; нічого не створивши, просто "сидячи на грошах" як банкір за ніч з братом став доларовим міліонером; ... Достойний Президент європейської країни, дійсно.:sad:

6. Читатель_Обкома

НУ зачем Вы пишете о том,о чем "ни в зуб ногой" ??А?
    Вы еще напишите,что лучшая альтернатива газу - солнечные батареи и тепловые насосы...:haha:
    Вы хот понимаете,что в настоящее время во сто раз проще "купить",чем "продать" !!!!!

7. Може воно й так. Але я гадаю, що за Януковича голосують, бо нема більш за кого. Був би, як Ющенко в Тимошенки та Тимошенко в Ющенки, якийсь внятний та культурний російськомовний політик - Янукович би канув в літу, як роса на сонці. А на безрибье...
    Степаничу, я розумію, в котрий раз по суті заперечень нема? ;)

ЗЫ
    Будем.

Останнє редагування: 14 жов 2008
  8. Читатель_Обкома

9. Читатель_Обкома

Ок!Будем ,значится будем!Начнем с Вас.
    Вы росли с папой с мамой?
    У Вас все друзья были из приличных семей пай-мальчиками?
    Вы росли в рабочем поселке или в городе ?В селе?
    Вы в детстве из рогаток по кошкам стреляли?Да или нет?
    В подьезде с пацанами курили?Отвечайте быстро - да или нет????
    Учителям в классе кнопки на стул ложили?
    С уроков с пацанами не сбегали?
    Друзей предавали ,из пионерских или комсомольских принципов?
    На выпускном вечере водку из горла не лакали?

10. Я имел ввиду замечания по поводу моего поста о Януковиче. Степаныч как-то по-одесски перескочил на Ющенко, что я и не понял его мнения о правомочности нахождения у власти гопника. Если он выразит своё отношение более явно, я могу обсудить и жену Ющенко, в принципе, хотя, мне бы этого не хотелось. Жена Ющенко дело личное, а гопничество Януковича - общественное.
    Стрелял. Курил. Не ложил. Лакал. Шапки не снимал. В президенты не рвался.
    Думаю, мысль понятна?

11. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Мда, а пики міністрів - це щось ... раденькі - шо д.... 7

12. Степаныч

По-моему, ответил достаточно конкретно. Единственное дополнение: Янукович далеко не идеал, разумеется. Вот и приходится выбирать между мутным идеалистом, с внутренней и внешней политикой которого я категорически не согласен; авантюристкой-популисткой и практиком, который единственный из них может работать. И плевать мне на его судимости в ранней молодости. Он более эффективен по сравнению с двумя другими. Был бы Кушнарев жив, другое дело. Ну нет у нас рузвельтов, черчилей, тетчер... Шо ж робыть?

13. Читатель_Обкома

Вот именно Степаныч ,что в ранней молодости,а не в зрелом!!!
    Не каждый бы смог переломить себя и мнение окружающих и выйти в люди,да еще в какие!!!!Губернатором Донбасса!Там кулаком не намашишся,быстро сдачу дадут!
    (Блин..:mocking: есть же люди,который всякой ахинее о мордобоях в кабинетах верят)

14. Степаныч

Особенно смеялись, когда говорили о том, что он Кирпе врезал! Хрень полная, а верят! Но с другой стороны, боялись его подчиненные, это да. Имидж великое дело!

15. Степаныч. Как меня умиляет Ваш диалог с Читателем! И плюсики друг другу.:mocking:

ЗЫ А если без шуток, то неужели нет других политиков кроме бывшего преступника? Ну того же Тигипко почему не раскрутили? Он бы на ура пошёл...

16. Читатель_Обкома

А Лавреновичу????:haha::haha:
    Но меня больше всего умиляет фишка с автобиографией ВФ,а именно с "проФФесором" при этом никто ведь не видел настоящую биографию...
    Все ж таки КМ и ЦВК это не проходной двор,и тем более что бы какому то журналишке показали оригинал.Просто нормальный пиар и главное без проигрышный!Пипл схавал и ладно!:pardon:

17. Степаныч

:)))А шо мне, хорошему человеку плюсика жалко?
    Я ж не против ни разу! Кушнарева вспоминал для примера... Но вот же ж какая хренотень: не раскручивают! Если только мы с Вами раскрутим, Читателя ишшо сагитируем.;)

18. zet

zet Дуже важлива персона

Ставлю на марсиан.. Как-то понадёжнее будет...

• Подобається Подобається x 2
  19. mavka

mavka Well-Known Member

еліта виховується зараз в Острозькій Академії, - їй щойно 20-25 років , чекати треба .

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Згоден, тоді так було, а тепер пройшов би Адольф Гітлер.Я маю на увазі не у нас, у них, країнах з "зразковою" демократією.
    Згадайте що говорила Клара Новікова в гуморесці, котра була написана про Клінтона і Моніку. А тепер ми перейшли на кшалт їхній, щоб все було тіп-топ. Але у нас важко знайти тіп-топ.Тому що в минулій системі, всі мали якісь гріхи, якщо не було то їх і так знайдуть.Є такий сайт з компроматами, так там на всіх зібрано.

Напевне що ні.Чого я їй вірю? НЕ знаю, напевне тому, що одна з трьох заслуговує в мене довір"я. Зробить щось не так-перестану вірити, а поки вірю.Коли слухаю їх трьох то мені здається, що найрозумніша вона.Наскільки знаю порядки в партії БЮТ-без альтернатив-найрозгалуженіша партія, яка одна з усіх дійсно працює в міжвиборчий період.
    Як оратор-дійсно їй рівних немає(я маю на увазі з них трьох).Хто ще хороший оратор в Україні?Однозначно-Порошенко.Але в нього немає такої харизми як є в Тимошенко.Хоча його теж слухаю з задоволенням.Людина розумна, навіть дуже.Шкодую що його не обрали лідером Помаранчевої революції.Напевне помішав бізнес багаж.Але зазвичай, як ми знаємо з історії,царями обирають слабаків, щоб можна ними маніпулювати, а у випадку невдачі-легко позбутися його.
    Ви знаєте,скільки слухав Тимошенко на мітингах вживу-складалося враження, що якби вона попросила юрбу іти і валити скажімо Верховну Раду-юрба ішла б і валила.Таку силу слова має Тимошенко.Вона лідер.
    Ні Ющенко,а тим більше Янукович такого дару не мають.На теледебатах Ющенко вигідно відрізнявся від Януковича, хоча регіонали дуже раділи від того , що він взагалі спромігся щось внятне говорити.І це вони говорили відкрито.
    Але в Януковича є і перевага від Ющенка.Мені здається він ніколи не захворів би зірковою хворобою.А Ющенко нею захворів на другий день після інагурації,чи ще під час неї.Згадаймо, як його розсердили на інагурації скандування майдану-Юля,Юля.Згадайте, як він нагрубив журналісту, котрий посмів написати про його беспутного сина.І т.д. А залізна брама коло АП.?...........

Так він був професійний революціонер,вірніше романтик.
    В чому його помилка?В тому що він як ефективний менеджер мав зібрати навколо себе професійних управлінців,нехай нераз з протилежного політичного табору.Я вважаю,що голова ОДА-це посада політична.Головна помилка помаранчевої влади-була в огульному звільненні чиновників, які підтримували на виборах Януковича.Якби наприклад я прийшов керувати ОДА, я б їх всіх зібрав, і сказав:" Хто з ідейних переконань не хоче тут працювати."Мені здається, що з 100 чоловік піднялись би 1-2. Я б подякував їм за щирість і вони б написали самі заяву на розрахунок.Іншим би я сказав:"Ви хороші спеціалісти, і я би хотів, щоб ви попрацювали ефективно так на нову владу, як працювали на стару.В решті решт ви працюєте для народу України а не для Іванова чи Петрова.Хто буде добре працювати,того будемо стимулювати. а хто буде саботувати,той піде з роботи.Дякую і до роботи, у нас багато завдань."Так мали поступити полпреди Ющенка, від Ужгорода до Харкова.Але сталося інакше.

ПРо це треба було думати не тепер, тепер треба якось рятувати, хоча напевне вже нема таких ліків.Це все рівно, що викликати групу лікарів, до доживаючого останні дні ракового хворого.Ці підприємства потрібно було лічити тоді , коли пухлина була невелика і її ще можна було вирізати. А тепер-я не знаю.Навіщо робити операцію по видаленню катаракти хворому з 4 стадією раку, котрий знаходиться в передсмертній агонії?

Та діло не в судимостях.Це помилки піарщиків,за таке на Заході з роботи знімають.Мова йде,що політичний проект(а лідери політичних партій-це політичні проекти) має бути бездоганний.Тобто коли його готовлять-потрібно доволі добре поритися в біографіях претендентів на лідери, а потім його представляти.
    Тепер на рахунок "мордобоя".Не секрет, що ВФ користувався цим методом. для наведення порядку в кабміні.Вся Україна говорила про те що він прикладався ще до покійного Кірпи, вже тепер до двох своїх міністрів-одного фамілія-Лавринович, а другого забув.Розмови просто так не з"являються.І я в принципі його за це не осуджую.Він є представником останньої каденції радянських керівників.Тоді такі методи впливу були дуже часто в користуванні, і не завжди бездієві.
    А на рахунок-міста-саду, це все ще робилося при СРСР. Але говорити не буду бо не був.Була моя дочка, так центр Донецька їй дуже сподобався.
    Я особисто був в Харкові вже при керівництві Допи і Гепи.Так грязнішого міста я не бачив скільки живу.

"Поподробнее" будь ласка.Так я так вважаю.Маючи в Кіровограді достатньо уранової руди, не простіше купити завод по виробництву твелів і використовувати АЕС, і грітися своєю електрикою, ніж купувати в Росії газ по ціні, як вони сказали в ближчому майбутньому 1000дол за 1000кубів.Чи будемо чекати, так як чекали з нашими заводами, поки вони постаріють і з ними вже не можна буде нічого зробити(модернізацію).Ви знаєте, що на Заході наші люди вже возять цемент і метал з Чехії-він там дешевший набагато ніж наш -український.

Ви все правильно кажете, але Ви ніде не бачили Кота Європейського в списках кандидатів в Президенти України:)

Хотів би влізти в їхні голови, щоб взнати. що вони в цей момент-друг про дружку думають.:haha:

Ага і у вас говорили.А кажуть диму без вогню не буває.

Останнє редагування модератором: 15 жов 2008
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)