Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. WAW

WAW Well-Known Member

Дарма смієтеся. До Львіва ця хвиля дійсно не доходила, а я чудово пам`ятаю шахтарські марши 80-90 на Київ. Якщо допекуть, то буде всім непереливки, а якщо ще цією стихією будуть вміло керувати самізнаєтехто, та ще й з Заходу бензовоз підгонять під Раду, або на Банкову, то федералізацію ми будемо вважати за кращій варіянт. Я досить часто відвідував схід і можу свідчити, що шахтар у якого знесло дах (та ще під газом) - це жахливо. Не зі зневаги це пишу, а просто факт констатую.

У Дудинцева в "Белых одеждах" есть более точное определение "Парашутисты".

Останнє редагування: 14 жов 2008
    • Подобається Подобається x 1
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

"І шо це їм дало"(з анекдоту).
    Сміте! Так зробіть наступний крок! Проаналізуйте, де таких потенційних високопосадовців більше: у біло-блакитному таборі, чи у помаранчовому?
    Саме так! Але не забувайте, яку кар"єру на управлінських посадах зробила ця людина! Тему "двічі несудимого" роздули штучно, дивує, що її досі підтримують навіть такі розумні люди, як Ви.

• Подобається Подобається x 2
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Вам здалося. Не сміюся.
    Чим раніше народові "допече", тим раніше почне потилицю чухати.

4. Степаныч

Не пам"ятаю точно, був 2000 чи 2001 рік, коли шахтарі влітку пішки йшли на Київ. Я тоді був у відрядженні в Дніпропетровську, перетнувся з колоною шахтарів на пр. К. Маркса біля хлібозаводу. Сотні людей, багато хто оголений до поясу, в касках, майже у кожного пляшка з водою в руках, йдуть мовчки, тільки тупіт цих сотен (чи тисяч?) ніг, і озлоблені обличчя! Моторошно, скажу я вам. Мій водій подивився-подивився, та й каже: "Аж волосся дибом встало!"

• Подобається Подобається x 5
  5. Bogun

Bogun Well-Known Member

Майдан може бути тільки тоді, коли його підтримає столиця. А так, прийдуть, постукають касками.

Не хочу сперечатися про Помаранчеву революцію, але ні кияни, ні місцева влада не заважала.

Чому Тимошенко не хвилюється, коли їй деякі політики говорили, що ми проти вас майдан зберемо за нею Київ.

Останнє редагування: 14 жов 2008
  6. WAW

WAW Well-Known Member

Тільки чухати він буде кулаком або монтировкою, і не свою потилицю, а потилицю сусіда. А керманичи будуть посади та бабло деребанити.

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Надежды, что касками "постукают" - как во время майдану стучали под кабмином по бочкам? Наивные...Стучать будут по головам...

8. levandivka

Іноді воно треба... :pardon:

9. WAW

WAW Well-Known Member

Так то, якщо голова як у тому фільмі "Стережись автомобілю!"
    - Эта нога, у кого надо нога.
    Чаще всего головы не тем, кому надо разбивают.

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Напевне космонавти, якщо вони вкладували гроші в модернізацію виробництва а наші не вкладують.
    За час доки Пінчук був власником Криворіжсталі ні одного долара не вклалось в модернізацію.Зате ціни на продукцію підняли, що вони стали вдвоє вищі ніж в США.Дістали суперприбутки, а що буде з заводом далі-про це ніхто не думав.Як палили газом, так і палять. хоча кажуть, що на сучасних металургійних комбінатах замість газу використовують вприск під тиском вугольного пороху-і це дає набагато вищий ефект,кращу температуру.Але наші доморощені олігархи не хочуть переробляти печі.
    Це так само, як з опаленням в зимові місяці.Пів-Європи опалюється електрикою, котра в нічний час майже дармова, тому що відключити електростанцію, дорожче ніж вона буде працювати цілу ніч.
    А Ви попробуйте і самі зробіть електричне опалення.Наштовхнетесь на такий шалений опір зі сторони клерків, що не захочете цього робити.
    Я розмовляв з народним депутатом Білорусом, про цю проблему.
    Він мені пояснив, що в Україні є 3-4 людей, які на газі роблять свої статки і вони знаходяться при владі.Отож їм не вигідно. щоб народ переходив на альтернативні методи обігріву.

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так от, біда в тому що на довгі роки прийшли до влади то кухарки, то сантехніки і зате так живемо.

Якщо чесно-то ніде, ні в одному ні в другому.Чорт зна, може краще робити так, як колись робили наші предки, просити з-за кордону, бо в нас виродилися,і скоро не з"являться.За 17 років надоїли так, що далі нікуди.

Ви не забувайте Степанич, що ця людина зробила кар"єру в часи совдепії. Керівник того часу, не відповідає вимогам успішного менеджменту цього часу, тоді чуть що били в морду, що ВФ успішно і практикував.Я не кажу,з декотрими нашими людьми можливо так і треба поступати, але теорія держуправління доказує, що це методи минулого століття.Степаничу, моя дочка навчається спеціальності-управління персоналом, отож і мені перепадає нераз щось з тієї літератури. Особливо цікаві праці Стівена Кові. Буде час візьміть і перечитайте просто так, з пізнавальною ціллю і Ви багато чого відкриєте для себе.
    Скажіть, як Ви думаєте, хто має управляти лікарнею, вчений управлінець з економічною освітою, чи за хабар молодий але амбітний лікар? Так само в школі, так само в любій організації, так само в державі.
    Я нераз був депутатом міської ради, був і членом виконкому. Що відносилось до політичних питань, я жваво обговорював, а коли діло доходило до бюджету, тут мені важко було розібратися.До чого це я. На любій роботі повинні бути спеціалісти. І політична сила, коли віона підносить когось до лідера. повинна добре попрацювати над біографією, цього лідера.Або шукати з незаплямованою, або заховати все що можна,ще до того, як з"явиться перша згадка про нього як лідера, хоч він може мати розуму палату.

12. Степаныч

Згоден.
    Ну десь таки більше, десь менше.
    Так а інших у нас ще й немає. Вірніше, з"являються останнім часом.
    Якби вищі керівники нижчих кулаками вчили... Чи Ви маєте на увазі царську Росію?
    Звісно, управлінець. Повинен бути директор лікарні і головний лікар.
    Певною мірою погоджуюся. Але спеціалістом стати ніколи не пізно. З власного досвіду - нічого важкого в бюджеті темає. Маю на увазі у складанні. Інша справа, затвердити. І ще інша - виконати.;)
    От тут погоджуюсь цілком і повністю.

• Подобається Подобається x 2
  13. WAW

WAW Well-Known Member

Хорошая реклама, как говорится, в товаре не нуждается. Жаль, что у нас профессионалов в этой сфере нет и в заводе не предвидится.

И из ВФ можна біло конфетку сделать, да вот решили єлекторат "на Одессу" взять. Я все удивлялся, какие его имиджмейкері проколі делают, просто жуть. Взяли бы да обыграли его судимости, что его ни за что, под горячую руку для плана менты закатали, как это у нас достаточно часто делается. Или что его оклеветали. А второй раз замели, как ближайшего, имеющего судимость (что тоже довольно часто практикуется). И что он идет во власть навести порядок в этой сфере, чтоб с вашими детьми такой кошмар не случился. И с яйцом, надо было не вести его в больницу с сотрясением того, чего нет, а поехать в КПЗ да спокойно поговорить с хлопцем и выпустить его, с мотивировкой, что протест высказываешь - молодец. Но для этого есть более законные формы. Я вот себе по молодости чуть жизню не поломал, так ты так не делай, бо ты - будущее Украины. И получил бы ВФЯ купу прОцентов к рейтингу. А у нас даже пиарится не научились. Все через Ж делается.

• Подобається Подобається x 3
  14. Згоден.
    ЗІ До речі, зверніть увагу на рядок із голосуючими тут за Дважды несудимого. Сміх та гріх. :))):cry:Як то говорять Який політик - такий електорат.
    ЗЗІ Тільки не говоріть, що Левандівка забанив їх за політичну прихильність! :mocking:

15. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Гарні коментарі вичитав:

16. WAW

WAW Well-Known Member

Ну, це тут. Щодо політика то наведу вже затасканий тест:

Происходят выборы мирового лидера и Ваш голос - решающий. Краткие характеристики кандидатов:
    а) Связян с политиками, уличенными в мошенничестве, постоянно консультируется с астрологом, имеет двух любовниц, курит трубку и выпивает каждый день 8-10 мартини.
    б) Дважды вышибали со службы, имеет привычку спать до полудня, в институте был уличен в употреблении опиума, каждый вечер выпивает бутылку виски.
    в) Герой войны, вегетарианец, изредка пьет пиво, не курит, ни в каких матримониальных связях не замечен.
    Кого же Вы выбираете? Ответили?
    Тогда еще два слова о кандидатах.
    а) Уинстон Черчилль
    б) Фрэнклин Д. Рузвельт
    в) Адольф Гитлер

17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Тут вопрос - как говорится - интересный... :)
    Как по мне - то юля еще похлеще будет - хоть и не судимая. к сожалению.... Кто ей продолжает верить - для меня полнейшая загадка...Смотрю на результаты на форуме - и тихо сползаю в тапки.... :))
    Хотя - тоже есть объяснение - у нас в большинстве голосуют не "за" - а "против"....
    Против "уголовника" - вот и юля поднялась....Против "бандеровцев" - вот и яник на коне...:sad:

18. levandivka

Ну нє!
    (Тобто, НУ - ТАК, але...) :)))
    Є купа людей, які вміють горлянку дерти, знають на що натиснути, щоб людей збаламутити. Але з математикою, менеджментом і будуванням у них проблеми.
    Он, покійний Чорновіл, як гарно мітингував.
    А у владі що зробив?
    Отож...:pardon:

19. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://korrespondent.net/business/economics/615053

Тююю, ну хіба то проблема. Головне вибори, демократія ... а то так ...

20. Степаныч

Які ж у Вас претензії до електорату ПР і Януковича? Звісно, роздуми з висоти Вашого рівня мені особисто буде важкувато зрозуміти, та постараюсі. У крайньому випадку звернуся до електорату Ющенка.

Чому тільки Чорноволом обмежились? ;)

Останнє редагування модератором: 14 жов 2008
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)