Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. zet

zet Дуже важлива персона

Хоть бы кто предложил, чтобы внеочередные перевыборы оплачивались из личного кармана инициаторов.
    А то в ЕС средства на преодоление кризиса выделяют, а у нас последнее на перевыборы пытаются вытянуть из бюджета. Типа Украина богаче ЕС, что ли?
    Ну ведь полный идиотизм...

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ага. І саботаж ВР теж за рахунок саботажників. І саботаж виборів.
    Мені сподобався номер Указу про перевибори 911... :)))
    БЮТ блокує суди. Президент розформовує ці суди.
    Ото забава!

3. zet

zet Дуже важлива персона

Забава то забава, а как выживать будем с такими придурками во главе во время всемирного кризиса?
    Не могли б они дома в домино поиграть, например.. Все ж вреда меньше и мозги не перенапрягает... Как раз для них..

4. levandivka

Та вже рік тільки те і робили.
    Невже Ви вірите, що домашнє доміно дешевше обходиться Україні?
    Єдиний спосіб вижити - вчитися обирати і тиснути на обранців.

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Згоден. Але таке питання. 7 грудня приходимо на виборчі дільниці а там ті самі кандидати:НУ,БЮТ,ПР,КП,БЛ, і маса малих партій між якими можливо є кращі, але за них український народ у своїй більшості все рівно не проголосує.Не знаю де буде Президент з адмінресурсом, чи в ЄЦ, чи в НУ. Чи може в тій партії, котру робить Богатирьова. Як би там не було, але президент договорився з Януковичем, Януковичу тепер прем"єра, Ющенку завтра президента. Тому напевно Янукович так легко підтримав ініціативу про вибори.Дійсно, Янукович по любому після цих виборів стає прем"єром. А як тоді основний диригент Балога. Він спить і видить себе в прем"єрському кріслі. Чи він готовий до форсмажору, який можна буде створити і якимось чином відсторонити Януковича. З другої сторони і Янукович може легко кинути Ющенка (так як він це зробив після підписання меморандуму). Так що шанси у Ющенка доволі примарні.
    Чи виграє щось Юля? Спочатку можливо програє.
    Вона має два варіанти.
    1.Після виборів, якщо набирає велику кількість голосів, попробувати створити коаліцію з КПУ,БЛ. ТОді ПР зостається в опозиції. Але для цього потрібно щоб її політична сила набрала більше ніж вона мала зараз.Оскільки адмінресурс не на її боці, то ця можливість доволі примарна.
    2.Іде в опозицію і проводить сильну піар компанію до президентських виборів-площадка для того щоб цього прагнути вже є:відмінені закони , які зменшують повноваження президента.В опозиції легше проводити президентську компанію, тим більше. що наш народ любить тих кого несправедливо кинули, а вона це зможе спокійно довести.Мені здається, що для неї другий варіант навіть кращий ніж перший, правда при умові проведення виборів без фальсифікацій і задіяння адмінресурсу.

А потім-все повториться спочатку.І так буде доти , доки в Україні не складеться нова політична еліта.Котра свариться в кабінетах, а до людей виходить з дружніми обіймами і з посмішками на вустах.

РАДА НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ І ОБОРОНИ УКРАЇНИ
    РІШЕННЯ
    від 13 жовтня 2008 року
    Про невідкладні заходи щодо забезпечення конституційних виборчих прав громадян України під час проведення позачергових виборів до Верховної Ради України
    вирішила:
    2. Кабінету Міністрів України, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям ужити відповідно до визначених Конституцією та законами України повноважень необхідних заходів для:
    недопущення маніпулювання суспільною свідомістю, зокрема, шляхом поширення недостовірної, неповної або упередженої інформації.
    На цей скромний пункт рішення РНБО звернув увагу народний депутат України, віце-спікер Микола Томенко. В усякому разі, саме як пряму вказівку на здійснення цензури в засобах масової інформації сприйняв політик пункт Указу № 923/2008, який приписує "вжити заходів для недопущення маніпулювання суспільною свідомістю, зокрема, шляхом поширення недостовірної, неповної або упередженої інформації".

Що означає в розумінні президента "недостовірної", "неповної" та "упередженої" - Указ не пояснює

Із тексту Указу та поведінки Віктора Ющенка виходить, що вся негативна інформація про пропрезидентську партію чи самого президента буде визнана небезпечною, ЗМІ - закриті, а журналісти - відправлені до місць не таких віддалених.

"Це положення є безпрецедентним в історії України. Ще ніколи Рада національної безпеки не зобов'язувала органи виконавчої влади контролювати ЗМІ на предмет того, чи поширюють вони недостовірну, неповну або упереджену інформацію", - стверджує Микола Томенко.

Депутат зауважив, що вищевказані органи, згідно з чинним законодавством, не мають жодних повноважень щодо контролю над ЗМІ.

Заступник голови ВР зазначив, що на виконання цього положення обласні державні адміністрації будуть змушені моніторити діяльність ЗМІ і розсилати вказівки, що вони вважають неповною або упередженою інформацією.

"Тому це рішення містить вказівку і надає право органам влади здійснювати цензуру у ЗМІ", - сказав Томенко.http://www.intv-inter.net/news/article/?id=57747716

Останнє редагування модератором: 13 жов 2008
  6. levandivka

Даруйте...
    З чого "складецця"? марсіани завезти повинні, чи пан Бог, як першого чоловіка зліпить?
    Якби БЮТ на попередніх виборах дістав перцю, може й ТАк хамськи не плював на виборця і свої обов'язки.

дайте си спокій. Ви ж не в дитячому садку лекцію проводите. Коким "органам влади"?

Останнє редагування: 13 жов 2008
  7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні напевно підросте, або дійсно марсіани привезуть,Оскільки з тих що є тепер вже точно еліти не буде.

Вибачайте Ви про що, бо я напевне не зрозумів?

Я сам нічого не писав, я дав зноску звідки я це взяв, Ви по ній дивились?http://www.intv-inter.net/news/article/?id=57747716

Останнє редагування: 13 жов 2008
  8. levandivka

Ну. А зупинитися і подумвти..?
    не з агітки томенківської, а з реального життя..?
    Ви там написали про еліту...
    ТАК мусите Ви САМ думати, обирати, необирати вдруге. тоді щось буде мінятися.
    не набридло рупором жити?

9. WAW

WAW Well-Known Member

Треба варягів звати. Вони ближчі за Марс, та ще історичний опит мають. Та й погана в марсіян еліта. Оно бачте як Києвом керує один ;)

• Подобається Подобається x 2
  10. levandivka

Не спішіть.
    передайте своїм варягам, щоб ще дома лишалися.

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Чого Ви думаєте, що я не думаю.Ви думаєте про мене, що я рупор, а я думаю про Вас , що Ви рупор.
    Я дивлюся і думаю.Те про що я думаю, я написав вище.Ви на те ані-чирк.Я роздумовував, які розклади будуть після виборів. Про що я думав я написав.Я ніде не говорив, що я тупо і сліпо йду за Тимошенко.Я казав і буду казати, що з того що є, з того що має реальні шанси попачсти в наступну Верховну раду, тобто з тих політичних сил і політичних лідерів мені дійсно Юля імпонує більше всіх.Хоча й вона не без недоліків.Але з недоліків усіх лідерів(а їх-лідерів,не так багато) її недоліки найнезначніші.Це моя думка.Я поважаю і вашу думку, але я з нею не згоджуюся.А ВИ як істинний демократ-повинні також поважати мою думку,хоч з нею не погоджуєтесь.Бо інакше ми перетворимось на комуністів навпаки.:)

• Подобається Подобається x 1
  12. levandivka

Тобто сподіваєтеся на Джек-Пот? Що розклад вийде вдалим?
    -Дідька лисого! "трійка-сімка-туз" не випадуть!
    Азартні ігри до добра не доводять. :)))
    От коли шахтарі заблокують депутатів у ВР (як БЮТівці суд нині) і не випуслять "депутатів", поки Закон не приймуть для шахтарів. А лікарі блокуватимуть за своє. і т.ч. не навчать законодавця бути законодавцем, а не клоуном. тоді й діло буде.
    А на наступну каденцію кандидати кнопкодави подумають, чи тре їм ТАКого щастя, у ВР працювати.

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Бачите Ви до кінця так і не дочитали.На жаль я ні на що не сподіваюсь, і думки мої песимістичні.Я не бачу перспективи цих виборів.Бо від них нічого не зміниться.Тобто нікого нового хвиля виборів в український істеблішмент не принесе.І джек-поту не буде.Просто можливо поміняються прем"єри і все.Просто до тепер воював СП з кабміном, а після виборів буде воювати кабмін з СП(дежавю).
    На рахунок шахтарів, то вони ближні роки блокувати депутатів не будуть. бо останні закони якраз були прийняті по престижності шахтарської праці.
    http://rus.4post.com.ua/politics/111183.html

Останнє редагування: 14 жов 2008
  14. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Очень хочется верить. Да вот только в Алчевске уже остановлена половина производства на АГМК - народ в "отпуск" выгоняют...А у нас - кто в какое кресло сядет все рядятся. Ведь если в 2004 - на ровном месте стали разводить людей восток-запад, то в обстановке кризиса - вытолкнутых на обочину людей просто толкнуть с криком - это "они" виноваты...А ведь металлургия - это верхушка...С ним вместе - и машиностроение пойдет, и шахты, и химия - весь восток и центр...Вот что по настоящему страшно. А наши "политики" завсегда готовы половить рыбку в мутной воде....

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вся проблема в тому, що в політику приходять люди. які ще вчора були в "грязи".Як кажуть "с грязи да в князи".Це так говорять росіяни, українці кажуть :"Не дай Бог з Івана пана".До чого це я веду.До того , до чого дійшов сам без чийогось навчання.Немає у нас політичної еліти. Конкретніше.Люди котрі стоять біля руля, повинні знати золоті неписані правила поведінки якими вони мають користуватися, знаходячись при владі.У царських сім"ях,царських дітей вчили з дитинства, що він повинен думати про державу, що він повинен любити свій народ, як себе вести на майдані, як себе вести в церкві, в розмові з чиновниками, і чужеземними послами і т.д.До чого це я ? Я аж ніяк не монархіст, але мені здається,що нашим політикам, котрі претендують на найвищі пости в державі, потрібно проходити школу "молодого бійця" тобто школу високого державного діяча.Без цієї школи не пускати на гарматний вистріл до владних кабінетів.
    Вони не вміють себе вести,вони прилюдно обливають других високопосадовців болотом, а то і гноївкою, вони сваряться один з одним-теж привселюдно, нерозуміючи що безлад вверху-це шок внизу.І таких політиків потрібно гнати палицею з політики.Одні хотіли з бувшого зека зробити президента, другий набрав заступниками і радниками потенційних зеків.Треті діють по зеківських законах-по понятіях приміняючи грубу силу там де має бути абсолютна тиша.Четверті зробили всю судову систему заложницею своїх захцялок. Коротше кажучи повний "беспредел, а не держава.
    Коли вдумаєшся в суть-стає страшно, за що нас так Бог покарав, що ми тут народились і в такий час.
    Тепер відносно заводів і комбінатів на Південному Сході.Скажу таке, про що Ви самі догадуєтесь але боїтеся вслух казати.Всі ці заводи, працюють лише тому, що Вам мало платять.Якщо б Вам почали платити так як платять на Заході, ті заводи і комбінати потрібно було б зрівняти з землею.Чому? Тому що вони побудовані ще при СРСР і розраховані на майже дармові енергоносії. Тому доморощені олігархи майже не вкладують нічого в розвиток виробництва. Вони користуючись дешевою робочою силою викачують все, що можна викачати з цього підприємства, а потім кинуть його напризволяще навіть не будуть його утилізовувати, бо це теж коштує грошей.Так що ці заводи попрацюють ще років 3-4 а потім буде повний крах.Як буде газ по 1000 доларів за 1000кубів.Ось тоді буде біда.І тоді всі пожалкують. чог8о продали завод за безцінь якомусь доморощеному українському зятю,чи тілоохоронцеві, котрий прибрав шефа і заволодів його грошима.,а не серйозній світовій компанії, яка модернізувала б виробництво, бо має для цього гроші.

16. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Красиво Вы рассуждаете!!!:))) Ой как красиво!!!:mocking:
    Сразу видно,что Вы до производства (как и многие здесь на форуме) не имеете абсолютно никакого отношения!
    И не знаете,какая на сегодня конкуренция в сфере производства и трудовых ресурсов!

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

А ви розкажіть.До самого виробництва я можливо не маю відношення ,але в виробничих віносинах при соціалізмі і при ринкових відносинах поняття якесь маю.

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я об этом и писал. Только - не хочется "каркать", но майдан-2 организованый выброшеными на улицы металлургами-шахтерами будет таким, что мало не покажется. И уж будьте уверены, что главным врагом выберут майдан-1. И всех, кто вышел вверх благодаря ему. И уж - всенепременно не забудут язык, УПА, Бандеру и пр. - никто же не станет говорить, что это пр и ее лидеры виноваты, ее денежные мешки. Ведь в России провели модернизацию металлургии, там деньги действительно вкладывали в производство. Причем - с свои олигархи, а не импортные вкладывали....

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Почитайте, Вам відповів не я а Далновосточник.Причому говорить те що і я.Можливо він навіть краще мене розбирається в промисловостя від мене.Так що не такий я вже неправий.

А це як їм подати.Тут вже як комуністи спрацюють.Біда в тому, що у них вкладували гроші олігархи, а у нас зяті , внуки ,свати і друзі раз обманом заволодівали підприємствами, а потім на них ставали олігархами.І вільних грошей, як таких на модернізацію виробництва вони не мали і давати не хотіли.Їм треба вже і багато.

Останнє редагування модератором: 14 жов 2008
  20. levandivka

Майдан від шахтарів-металургів?
    чудово! :good:
    Чи не цей прошарок усюди починав?
    Спрямування Майдану проти мови і УПА? о_О
    Як ви собі це уявляєте? У мене не настільки багата фантазія... :scratch_one-s_head:

ТАК? їхні олігархи мають інше походження? Космонавти?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)