Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Для Вас.
    От і не чіпайте, не носіться.
    Відроджуйте своїм способом Україну, діточок виховуйте українцями, економікі піднімайте.
    Кокі проблеми?

2. Марусино

Марусино Well-Known Member

такі, що я буду працювати та утримувати бюджетно тих, хто буде по майданах бігати? аж ніяк.
    приклад хочете? по статистиці 85% працездатного населення івано-франківщини роблять за кордоном - вони туди виїхали і заробляють гроші там. Тож виникає питання: хто утримує їхню соціальну сферу хто плате бюджетнікам заробітню плантю, і все таке інше. Це дуже глибокі питання, не треба їх отак "нахрапом"

3. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Туя я не згідний. Мене ніхто в 2004 на Майдан не тягнув. Ми з друзями самі купили продукти (не тільки для себе, а й для тих хто був на Майдані), заправили авто, прапор у вікно і на Київ. Ніхто нам не платив. Це був поклик душі (хоч и на Майдані були коньюктурники). І зараз мене держава не кормить. За все я оплачую заробленим мною (і за освіту дітей, і за комунальні, і за лікування, і за відпочинок). А те, що держава платить пенсіонерам, то дякуючи їх праці в нас є те що є. І нащі новоспечені мільярдери повинні їм ноги цілувати, що на халяву прихватизували те, що належить ВСІМ!

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Угу...
    А Ви проти цього:

"...
    2. Добросовестный труд на благо общества: кто не работает, тот не ест.
    3. Забота каждого о сохранении и умножении общественного достояния.
    4. Высокое сознание общественного долга, нетерпимость к нарушениям общественных интересов.
    5. Коллективизм и товарищеская взаимопомощь: каждый за всех, все за одного.
    6. Гуманные отношения и взаимное уважение между людьми: человек человеку друг, товарищ и брат.
    7. Честность и правдивость, нравственная чистота, простота и скромность в общественной и личной жизни.
    8. Взаимное уважение в семье забота о воспитании детей.
    9. Непримиримость к несправедливости, тунеядству, нечестности, карьеризму, стяжательству.
    10. Дружба и братство всех народов СССР, нетерпимость к национальной и расовой неприязни.
    11. Нетерпимость к врагам коммунизма, дела мира и свободы народов.
    12. Братская солидарность с трудящимися всех стран, со всеми народами.
    ".

Благими пожеланиями знаете куда дорога вымощена?

ЗИ: "За це я й був на МАЙДАНІ! ... І Вам пропоную приєднатись." Сочувствую и Вам в том числе. Зарабатывать простатит ради уродов??? УВОЛЬТЕ!

• Подобається Подобається x 1
  5. рівнянин

Одні 70 ріків за ідеї водили! Тепер інші 17 років по колу водять! (хоча в мене така підозра, що це одні й ті ж самі). А де вихід? Пропонуйте! Разом нас вже ДВОЄ!(Ще б третій не завадив)! Може щось і "сообразим"?

6. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

:))) Питаня настільки глибоке, що зв"язок майдану з івано-франківськими заробітчанами з поверхні і не проглядується :crazy:, що спільного ?
    От по розмовам хто кого утримує і на кого працює відразу приближення виборів відчувається. І якщо вже це питання вас так хвилює, то майте на увазі що витрачають гроші вони тут - дають дітям освіту і забезпечують. Їхні гроші якраз на українську економіку працюють в основному :)

• Подобається Подобається x 2
  7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Мені дуже ся любит Ваш аватар.:good:
    Чи Ви знаєте кілько долярів каждий місяць привозят в Україну тоті заробітчани? Та вся банківська система в Україні держиться лиш за тоту валюту.Тай гривня має якусь ціну.Ну не хочут порядні легіні,гнути спину на тотих доморощених олігархів, котрі платят копійки.Та ще й доказуют всьому світу , що українські робітники нічим не гірші ніж німецькі чи французські, а ще май ліпші.Лиш Біг побив з тотов владов,що не валовшна для таких файних роботяг дати порядні гроші дома, аби не їхати за кордони.
    Висновок один-народ у нас не хибашний,хибашна у нас влада, котру треба долі, а за тоді гроші що накрали наші можновладці треба було найняти півтора-тисячки японських менеджерів. а коло кожної РДА поставити по БТРу з файним кулеметом, щоб ніяка зараза не принесла хабара.ТО за п"ять років у нас був би порядок і не треба було би тілько виборів.

• Подобається Подобається x 3
  8. levandivka

Вихід дуже простий: не бути бараном, которого водять.

Тю... Та ж у японців своя "Батьківщина"...
    А що, БЮТ-івські патрійоти-професіонали..? Не потрафлять (без БТР і кулемета)..?

Останнє редагування: 11 жов 2008
  9. рівнянин

...та ще пару хлопоків, же би на ватрі пательню гнітили. Як ся можновладець ляпнув язицем та не виконав най лиже пательню. Глядь и жити ліпше стало...
    А що? Ідея!

В тім і справа! Поки ми ще отара баранів. Хоч вже впертих!

Останнє редагування модератором: 11 жов 2008
  10. levandivka

Йой...
    Як на Ваш гляну [​IMG]- ТАК і думаю: ну коли ж втне того язика?!

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

То-то і воно.На фракції НУНсу всі як барани слухали бо говорити було немож, бо крім царя ніхто права на голос немає.

Ні то я вказую ош втну Вам.Подивіться коли я го поміняв.

12. Хто ж проти. Мене інше цікавить - чи розумієте Ви, що все це за чотири роки не зрробиш? На разі у нас є головне - демократична Україна, а це головне, це основа. І це завдяки нам всім, хто підтримував Майдан, завдяки Ющенко і Тимошенко. Згоден, що треба рухатись вперед. Але усвідомлюючи, що ми лише на початку цього довгого шляху.

13. levandivka

Ясно, як при совєтах:
    ми на путі к свєтлому будущєму, а корміть в дорогє нє обєщалі...
    Ггг... (жарт) :))) але...

Бракує політиків. Бракує внятного пояснення, що і чому робицця (якщо робицця).
    От народ і теліпає...:pardon:

14. рівнянин

"...настоящих буйных мало, вот и нету вожаков..."

15. levandivka

В даному контексті ... навпаки, забагато буйних, а працювати нікому.

Доречі, про вожаків.
    Дивився на Інтері "Свободу" під диригентством Яценюка.
    Віртуоз...
    В кінці передачі підсумкове голосування. Питання переформатували дУУУже грамотно. Результат ТАКого формулювання передбачувався 100%-во: треба вибори... ;)

16. рівнянин

А ми за чотири роки хоч з місця зрушили? Ви знайдіть зараз толкового слюсара-інструментальника, інженера-електронщика, слюсара КВПіА, агронома, механізатора, доярку. Тяжко знайти? А Ви що думаєте, що юристи, економісти, політики виведуть країну з руїн? Вже й так напевне у нас на кожного кваліфікованого робітника чотири юриста.

17. levandivka

Ви хочете знайти? (Щоб дати йому роботу і гроші)
    Чи просто питаєте, з цікавості..?
    За принципом "а коли ж пан прийде і зробить?".
    ТАК - ми і за 40 років "не зрушимо". Працювати треба.

18. Ну то й що? Не потрібні нікому юристи - ось і теліпаються на очах. Єкономіка зростає - ось і немає зайвих інженерів, усіх розібрали. Що не ТАК? За чотири роки навіть новий спеціаліст не вийшов, той що до ВНЗ чотири роки тому вступив. А Ви про мільони робочих місць. Я розумію, що "будь реалістом - вимагай неможливого", але й істерик не потрібно. Поки в нас не буде проукраїнської влади - нічого путного не буде. А це політика, тому вона зараз на першому місці.

19. рівнянин

Питання не вірне. Гроші можна заробити а не отримати подачку.

І цікавість також...

На державу працював! На пана ні!

З такою владою не те, що не зрушимо а й назад скотимось. Хоча куди назад.
    А працювати обов'язково потрібно. Хоч в нас навпаки :" Кто не работает тот ест!"

Все! Домовились! Займаємось виборами-перевиборами-переперевибовами! Зерно саме посіється, машини самі відремонтуються, змішувач сам заміниться, пасажири перейдуть на самообслуговування. Маячня! Чому у нас чтільки аварій на шахтах, дорогах? Чому летять в повітря будинки від газових вібухів? Чому літаки падають в Скнилові і ракети вражають пасажирські літаки? Чому ліси горять? чому діти помирають від хвороб? Чому така приступність? Чому така політика? ВІД НЕПРОФЕСІЙНОСТІ!

20. levandivka

ТАК тому й питаю. навіщо шукати? Не потрібен спеціаліст - нічого шукати. Потрібен - плати гроші.
    кокі проблеми?
    А хто є її, ТАКу красіву обирав? Га?...

О!
    Кто віноват, і что дєлать?
    та самі ж і винні, що лізуть шахтарі в необладнану шахту, а водії ошаліли від вседозволеності.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)