Майдан-2. Разом нас багато!

Discussion in 'Політика і політики' started by Danilo, Mar 29, 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15.0%
  2. Тимошенко

19.6%
  3. Янукович

6.0%
  4. Симоненко

3.3%
  5. Яценюк

11.6%
  6. Другой кандидат

15.6%
  7. Не пойду или против всех

23.9%
  8. Обама

5.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Конкретно кожен вирішує сам. По суті заперечень немає?
    Ось бачите - проукраїнські демократичні сили для Вас праві. А центристи для Вас хто тоді? Антиукраїнські?
    Гаразд. Для мене демократичні проукраїнські сили - це майже усі політики, які (були чи) підтримували Майдан. Усі інші - звиняйте. :nea:

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Дайте си спокій.
    Для Марусіно Лужок - і право, і ліво, і в центр встромлено.

3. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Самая большая проблема, это отсутствие соблюдения законов, и что никто этот закон не защищает.

Третий тур - политическая целесообразность, ну и ладно, бог с ней. Бывает.

Но разгон предыдущего парламента - не в соответсвии с законом, Тимошенко устраивало, она подержала
    Сейчас не в соответсвии с законом, Янукович поддерживает.
    А закон кто будет поддерживать ? Этот бардак будет продолжаться пока не наступит относительная "сильная" рука, как в России, не наведет порядок и не даст пример соблюдения закона, хотя бы формально.
    Другая проблема, сам Президент. Со своим рейтингом в 5%, он либо видит себя "мессией", однозначно знающим в чем народное счастье, и поэтоум может игнорировать мнение народа, либо находится под чьим-то контролем и влиянием, или комбинация. Это особенно опасно.

А вообще вспосмните первое ее премьерство и из-за чего она полетела. Был "коррупционный" скандал, ей же и инициированный (вспомните Порошенко) и то что не подтвердилось. Кроме того по неподтвержденным данным из печати, она хотела на этом убрать и Ющенко тогда и звонила послу США, на что посол позвонил Ющенко и ее правительства не стало, а стал Ехануров. ПОсле предыдущих выборов, сколько уж они там коалицию делали, аж смешно, а потом сколько грязи было про миллионы долларов на перетягивание. НИчего не подтвердилось и магнитофонные записи не работали.......
    А блокировали сколько, а сколько всякой фигни вылили.

Это и есть основные "достижения" демократии. Экономика страдает, просто лаг всегда есть от глупостей в политической жизни до экономического коллапса.

Жаль вот Форум много раз падал. А то бы нашел я свои прогнозы 2005, что так и будет. Что обязательно "пересру...ся" оранжевые.

Я думаю, что Тимошенко если выберут за популизм Президентом - это и будет "сильная" и совсем недемократическая рука. А Закон уже в заднице. И это и есть главная беда.

• Подобається Подобається x 1
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Згідний. Ющенко не має сили волі керувати а Тимошенко розуму. Як казав Швейк - обох анітрохи не шкода. Шкода Україну і українців. Особливо в цей небезпечний в світовому маштабі час.
    Потрібна тверда але розумна рука...

5. Полковник

Полковник миється в бані

Неужели возвращаетесь на Неньку?

• Подобається Подобається x 4
  6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Хотя можно сказать спасибо Ющенко, что он всегда на полпути останавливается. Нарушит закон и в кусты. Кто пробует к закону обратитьс, он сразу человека того (судью) уберет, и опять в кусты. Мягковат, тут правда. И слава богу. Уж сколько можно бы было бед натворить. Ну Тимошенко доберется. Немного осталось. Увидим все прелести демократии. По Саакашвиливски с разгоном демонстраций водометами и дубинками.А уж исполнителей то найдется полютовать......

ИМХО.
    Всякий раз, когда кто-то говорит, что на Украине демократия - плюньте ему в глаза.
    Заранее благодарен,
    Ч.

Last edited: Oct 11, 2008
  7. smeet

smeet просто спілкуюсь

У нас нема демократичних сил(апріорі з совків не може бути демократів), у нас є праві і ліві,є центристи.Також є проукраїнські і проросійські. А російськомовними і україномовними вони стають перед виборами і на виборах, а після виборів вони про це забувають бо розуміють що з них будуть сміятися кури.

Ага Путіна сюди він вам накерує.Жаль за сильною рукою-жаль за сталінізмом.Чого Європа спокійно живе без сильних рук?

Last edited by a moderator: Oct 11, 2008
  8. Полковник

Полковник миється в бані

Вы шо?
    Получается, что более, чем в половину форумчан плюнуть НАДО? о_О

Лично знакомы?

Last edited by a moderator: Oct 11, 2008
  9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я згадував про сильного і РОЗУМНОГО керівника. Ви можете про Путіна таке сказати? На мою думку там розумом і не пахло. Памятаєте як Гітлер казав?
    "Коли солдат думає то він вже не солдат". Так і ґебня. Їх вчили мордувати а не думати.
    Я б хотів когось на кшталт ФрАнко чи Піночета.

10. Полковник

Полковник миється в бані

А можно без Ваших думок, а на конкретных примерах это показать?
    Да, и при чем тут Гитлер?
    При чем тут солдаты, когда Вы говорите о командирах?
    Жарко, наверное, ТАМ у Вас?

11. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

За 8 років президенства рейтинг в Росії своєї політичної сили і себе Путін підняв. А Ющенко за 4 роки? Путіну було начхати, що про ньго кажуть у світі. Він робив те, що вигідно Росії. А Ющенко? Путін, коли потрібно, і мільярдерів за грати садовив. А Ющенко? І хто тут без розуму? А можливо Путін просто патріот Росії? (Прохання оцінювати не з точки зору України, а об'єктивно, по діях)

• Подобається Подобається x 3
  12. Полковник

Полковник миється в бані

А помнишь, как ВСЁ начиналось.....

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Є заперечення. От тих, кого Ви вважаєте демократичними:
    , я такими не вважаю.

14. Марусино

Марусино Well-Known Member

теж повторю - навіть процитую:
    нафіга другий Майдан, ви що не бачите, що взагалі в СВІТІ усілякі революційні ідеї, революції НІКОЛИ не мали успіху, то навіщо повторювати дурні досвіди?

15. levandivka

Нє...
    Не треба бризкати слиною...
    Ні, звичайно. багатьом не Майдан, а ЧЕМОДАН.

16. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Підтримую!! "Майданутим" - чемодан...:)))

17. levandivka

Ггг... :)))
    Хочете статистику захворюваності поправити?

18. рівнянин

Створення мільйонів нових робочих місць. Економічне зростання, що позначається на добробуті кожного громадянина. Кардинальне підвищення зарплат і пенсій. Доступність якісної освіти, медицини. Пристойне житло для кожної сім’ї.

Державу, яка захищає інтереси простих громадян, а не прислуговує купці олігархів. Зменшення податків, стимулювання виробництва. Обмежене втручання держави в життя громадян. Незалежний суд, що надійно захищає права простих людей.

Степановичу! Ви проти цьго? За це я й був на МАЙДАНІ! А не за окремих політиків. Хоч в той час виразником цих гасел був Ющенко. За те, що він зрадив цим принципам, я його ніколи не пробачу. Ющенко підірвав віру людей в демократію і справедливість.
    А за ідеї МАЙДАНУ я буду боротись всіма законними методами. І Вам пропоную приєднатись. До ідей, духу, а не до політиків.

19. Марусино

Марусино Well-Known Member

так ото ж і мова, що "майдани" - це тільки ІДЕЇ. Це ніколи в життя не втілиться.. Так наіщо туди бігати? треба робити, працювати, економіку підіймати, діточок виховувати, відроджувати країну, а неп о майданах в революціями носитись. Це моя думка.

20. рівнянин

Ось для цьго щоб нормально працювати, діточок виховувати (а не дивитись, як їх труять наркотикоми, алкоголем, тютюном, вакцинами, рекламою агресивності), відроджувати країну (а не бути рабом в 50 сімей, які володіють 80 відсотками всьго в Україні) потрібні Майдани. тільки не з гаслами а з чимсь біль дієвим!
    Влада найбільше боїться згуртованості. І коли ми українці чи росіяни, гагаузи чи татари, євреї чи німці, а зрозуміємо, що ми народ (не населення) НЕЗАЛЕЖНОЇ УКРАЇНИ, ще буде найбільша поразка теперішньї олігархічної влади, її кінець. Цього вони бояться. Разом ми СИЛА! Роз'єднані НІХТО!

Last edited: Oct 11, 2008
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)