Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Щодо Тимошенко... В УП зявилася цікава стаття. Виглядає ду-у-же правдоподібно.

Хто допомагає затягнути нафтогазовий зашморг на шиї Європи?
    http://www.pravda.com.ua/news/2008/10/8/82478.htm

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А він і проявив.
    Позитив у тому, що я не "борюся". Тим паче за "любовне єднання з Путіним". З приводу "нелюбові до всього українського" навіть коментувати не буду, повна нісенітниця.

• Подобається Подобається x 1
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

п. Тарасові Возняку - респект.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

А Наша....е-е-е...їхня Україна сповідує не хап-хап,а ХАП-хап...ідеологію...

• Подобається Подобається x 3
  5. levandivka

Як сказати...
    Я дивлюся по ЛОДА. Казав один НУ (на питання, куди пішли начальника відділу ВП Шеремету і Батенка):як в анекдоті, "на підвищення, он, на вишні висять..."
    А новий начальник внутрішньої політики (ттт) ділом зайнявся, бюджетні кошти за призначенням пустив.
    (сам дивуюся)

Останнє редагування: 9 жов 2008
  6. Bogun

Bogun Well-Known Member

Скажу знову свою думку. На заході до парламенту пройде партія "Свобода", Центр та деякі області Заходу, Сходу та Півдня - за БЮТ. Крим, Південь, Схід - партія Регіонів. Крим - комуністи, ось що чекає на наступних виборах.

Не уявляю партія "Свобода" і комуністів в парламентів, але нічого, буде.... :)

7. bora

bora Well-Known Member

А давайте конкретніше про діла які хто робить. Це не докір. Направду якщо хтось таке бачить - скажіть, я схильна ТУТ повірити. Бо вперше не маю жодного бажання йти на вибори. З-за чого? У всьому світі криза, яка може і нас зачепити - а ми замість того щоб змобілізувати усі сили знову забавляємось у вибори без вибору...

• Подобається Подобається x 3
  8. Bogun

Bogun Well-Known Member

Я теж. Підтримую, як я писав БЮТ, але йти на вибори не хочу. Минулого разу я пішов на вибори тому, що перший раз голосував. А зараз для чого йти :).

9. levandivka

Палка має 2 кінці. Чи не ТАК?
    Я не вважаю часті вибори (зараз в Україні) злом.
    Навпаки, було б дуже добре, оскільки виборець "вчиться", вже за рік мати можливість "подумати ще раз, чи вірно віддав голос".
    Та й депутатам пора звикати, що можуть у любий момент копняка дістати, якщо зле працюють.

Звичайно, вибори - витрачені кошти, але продовження існуючого байзелю - кошти не менші.
    Не варто жаліти грошей на науку (електорату і обранців).

• Подобається Подобається x 2
  10. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

В УкраИнє я б голосував за ультраправу націоналістичну організацію.

Таку, щоб "чемодан, вокзал, росія!" нарешті вже втілити у життя, щоб патрулі на дорогах малолітніх мажорів з джипів знімали, щоб коли хочеш приміром русску чи англіцку вивіску над магазином - плати дадатково 3.000 євро в казну міста щомісяця, а за кожну прострочену упаковку м"яса - 10.000. Щоб 25 років тюрми з конфіскацією майна за корупцію в особливо великих розмірах.

Або голосував би за партію з подібною програмою, лише галицьку сепаратистську. Тобто західноукраїнську. Щоб українці з хахлами перестали вже один одного терпіти і розбіглися нарешті.

Але оскільки всі розуміють що це утопія і такої партії нема і ще довго не буде, і що всі сучасні "найрадикальніші урапатріоти" лише вошиві театрали - то й голосувати я буду проти всіх.

Хоча переконаний: вже недовго лишилося - тиждень, місяць, рік, десять років - але ми ще станемо свідками цікавих геополітичних перетворень і перекроєнь на території страни УкраИна. І ніхто нас з вами питати не буде. :pardon:

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Сегодня уторм наш коммерческий директор спросил - а прав Ленин, говоря - «Электрон так же неисчерпаем, как и атом»? Мы насторожившись спросили - к чему это? А к тому,говорит, что раз Ленин прав - ну их всех на.... - буду голосовать за коммуняк!...:)
    Дальнейшее обсуждение привело к выводу, что часть, голосовавших за пр и бют - тоже согласны с ним - надо вставить этой владе фитль - дадим голоса губатому! И не менее половины высказались, что лучше вообще не идти... Вот такие расклады...:dntknw:

12. levandivka

ТАКий собі, перископний сепаратизм? :nea:
    Тільки війни нам бракувало.:sad:

13. Samojlovu4

Ой, та не починайте, левандівка...
    Де ви знайшли в моєму дописі слово "війна"?

14. levandivka

Світ, імхо, ТАКий, що "рєзкіє тєлодвіженія" призводять до тяжких наслідків.
    Оно нам треба?

Фюреры, а может сразу: жениться - и яду? /Шендеровіч/

15. bora

bora Well-Known Member

Точно. Самойловичу добре ТАМА казати:)
    Ультрапартії від війни недалекі. А кому в світі цей ультраправизм реально допоміг? Давайте подивимось де найкращий рівень життя і порівняємо які партії при владі? чи що. Бо інакше яке підгрунтя у Ваших висновків, Самойловичу?
    Шо то буде заваджати джипам нових українців?:dntknw:

16. Samojlovu4

Світ, імхо, ТАКий, що ні у вас ні у мене ніхто, в разі чогось, дозволу питати не буде.
    А про війну, прости Господи, ніхто і не згадував, не баламудьте народ...

17. levandivka

Чекайте! ТАК вибори ж... :)

18. Samojlovu4

Бора, ви не плутайте вудочку з пальцем. Причому тут світ? Де світ, а де УкраИна. В ТАКій запущеній ситуації, як на нашій землі обітованій, середньостатистичні "світові" партії не вигребуть.
    А ви не подумали, що режим в країнах "де найкращий рівень життя", на які ви спираєтесь, не так зразу складався?! Вони не зразу демократами, республіканцями, лібералами, федералами і пацифістами народилися. Не мені вам розказувати, як буремно проходило становлення більшості золотих і омріяних нинішніх держав. ;)

19. bora

bora Well-Known Member

Залежить що називати становленням. Але те, що хтось отримав шокову терапію від свого ж радикалізму для того, щоб заповажати демократичний режим - не привід повторювати їхні кроки. Про омріяні держави - пропустимо, я ніколи не планувала виїхати. Тому мені і залежить, щоб ультраправих не було тут так само як і ультралівих.
    Ідеологія "ультра" чомусь надто часто перегукується з терором. І нехай це швидше штамп - але внаслідок чого він сформувався?

• Подобається Подобається x 4
  20. levandivka

О!
    У ЛГ теж пишуть:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)