Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

але ж гарант їм вірить? він же ж власноручно витягнув другого з небуття?
    --
    а ви пропонуєте масові заворушення, поглиблення прірви схід/захід і, якщо вдасться, громадянську війну?

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Як раз їм це і потрібно!!!

• Подобається Подобається x 1
  3. Danilo

Danilo Well-Known Member

Еге ж, розумні люди, тільки на свою кишеню. Виступ Богатирьовой вразив, чи її нове обличчя після пластики? Степанич, розчаровуєте Ви мене.:)

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не меліть дурниці, думай коли пишеш!!! Дискусію з тобою припиняю бо ти небезпечно дуже дописуєш. Та мені вже й набридло з тобою спілкуватись, чесно кажу. Ставлю у ігнор.

5. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Глас вопиющего в пустыне...

6. Степаныч

Спробую ще раз. Вранці я встаю, іду на роботу, заробляю гроші, вирішую виробничі питання. Так було завжди. Потім прийшла помаранчева влада і почалося казна що. Пристосувався. Знову вибори. Повернулися біло-блакитні, і якось це спокійно пройшло, без екзальтації, зайвої балаканини, надриву. Мені СПОКІЙНІШЕ працювати. Мені СПОКІЙНІШЕ жити. Ввечері приходжу до дому. І у сім"ї спокійно. Періодично з друзями мальчишники влаштовуємо. Сауна регулярно. Я ЖИВУ НОРМАЛЬНО! Можливо, є корупція, але чомусь я нікому хабарів не даю. Звісно, якщо щось не дуже законно хочу зробити і в деяких інших випадках, тоді буває що й щось даси. Але при помаранчевій владі те теж було, навіть гірше.
    Далі. Влада не робить якихось незрозумілих зигзагів, не тягне мене в якісь союзи, а говорить, що треба ці питання вирішити, мене переконати, а потім вступати. Можу продовжувати, але думаю зрозуміло про що я хотів сказати.
    Тепер питання: з якого такого дива я повинен воювати за те, щоб хтось там отримав посади, владу, якихось "зрадників"-нардепів поставити на місце, щоб одних у кормушки замінити іншими... Ця влада мені НЕ ЗАВАЖАЄ, я спокійний. Де криза? Які підстави здіймати лемент?

7. Степаныч

Я плачу, моєму розпачу немає меж.:sad: Може, ще не все втрачено, якось реабілітуюся?:confused:
    Даниле, я знаю Богатирьову особисто. Доводилося з нею працювати. Це розумна, порядна, відповідальна людина. І виступала сьогодні правильно. Що вона сказала такого, проти чого Ви можете заперечити?

8. zet

zet Дуже важлива персона

Пациент - врачу:
    - Доктор, а вы в самом деле можете определить болезнь пациента
    по его любимому литературному произведению?
    - Да, конечно. Какая ваша любимая книга?
    - "Что делать?" Чернышевского.
    - Та-ак... И давно у вас не стоит?

(Этот анекдот отражает состояние власти у нас в стране....)

• Подобається Подобається x 1
  9. zet

zet Дуже важлива персона

Просто наши правители страдают манией величия. Они так и не поняли, что это не они подняли народ на сопротивление, а сам возмущенный народ их к власти пристроил.. Перепутали причину и следствие. Тогда были объективные причины, а сейчас того накала нет. Обида есть, что выбрали одних, а бал нагло правят другие, но предали-то нас, в первую очередь, Ющенко и компания. Они творили с властью черт знает что, объединяясь только в одном, чтоб Юльку подальше от ВЛАДЫ держать. Да я никогда бы в жизни не проголосовала не только за Януковича, но и за Порошенко тоже. Меня от него воротит не в меньшей степени...
    Регионы же просто малость оборзели с перекупкой депутатов, но виноват во всем ТОЛЬКО ЮЩЕНКО со своими кумовьями и родственниками вместе...

• Подобається Подобається x 2
  10. afterstep

отож. Тому й кажу - слід створити прецедент, коли хоч один президент відповість за свою діяльність/бездіяльність перед судом.
    --
    А тоді можна рухатися далі ;)

11. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Луценко - сам ходячая провокация.

12. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Зет.
    Из Вашего поста видно, что сейчас перевыборы не имеют никакого смысла.
    Проиграют только их инициаторы.

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Степаничу, знаєте я Вас розумію. Мав нещодавно бесіду з знайомим директором виробництва та ось що він казав: -було в нього в житті зустрічі з цими відморозками. Відкрив магазин у Донецьку. Наїхали, він відмовився платити, ледь встиг втекти, а тоді ще в нього не було малої доньки, серйозно каже, ледь не вбили. Всі магазини, аптеки ринок в районі все геть належить однієї людині, всі підкоряються. "Чикаго" якесь, дикість.
    Те що Вас не чіпають поки, не означає що так буде завжди, не дай Боже, я Вам не бажаю поганого. Повірте, зараз вони посіли всі місця, з часом буде гірше коли не буде преси ЗМІ, все буде дуже скоро, це останній шанс зійти з цього шляху. Може я Вас не переконав, але це насправді важко повірити, бо людина сподівається на краще, а життя показує що виходить все гірше. Десь Ви праві щодо того що помаранчеві не без гріха, але мені здається що за них буде шанс на демократію, хай їй грець, іншого наразі в світі немає. Доречи якщо Вас все влаштовує, це не означає що всіх так само, завтра Ви побачите на майдані тих кого НЕ влаштовує. І це будуть не лише студенти чи несвідомі люмпени, придивіться в обличчя людей, не гірші ніж Ви, теж працюють.

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не бачив але читав http://www.unian.net/ukr/news/news-189873.html
    коментар Василий, Запоорожье : Расказы ПСИХА-АНАЛИТИКА...
    1. "Ми ніколи не вичерпаємо діалог" - т.е. она предлагает чтоб этот БЕДЛАМ продолжался и дальше !!! 2. "сьогодні опозиція намагалася незаконно схилити Президента до розпуску парламенту" т.е. "до роспуску" парламента можно "схиляти" как а). законно так и б). незаконно (т.е. без участия ПР). 3. "прихильники опозиції більше не хочуть Майдана" у кого что болит, тот о том и говорит!!! 4. "вони бояться, що ця група почне відбирати власність" - т.ж. 5. "поважає плюралізму думок і демократії, вона любить тільки себе" - а вот это уже что-то новенькое и интересное. Читайте в её словах следующее: "Я блин пластику лица себе сделала, как дура, а меня никто не любит - непорядок" Да и вообще в этой фразе уж очень много чего-то личного, женского, злобного и персональной адресации. Має на увазі любов до Юлії, нє?

15. Danilo

Danilo Well-Known Member

Мітинг Форуму національної Бєдності у Києві -15 тис людей. Щось ріденько, нє?

16. afterstep

Порошенка на трибуну...

17. Вергунка

Вергунка Well-Known Member

В Секретариат президента прибыл посол США
    РБК-Украина, 30 марта, 15:22

В Секретариат президента прибыл посол США в Украине Уильям Тейлор, cообщает корреспондент РБК-Украина с места событий. Как сообщалось ранее, в здании Секретариата находятся лидеры оппозиционных политических сил, доставивших Виктору Ющенко обращение Комитета национального спасения с требованием роспуска Верховной Рады.

Прибыл представитель главного кукловода. Скоро занавес поднимут?
    Ждем начала представления.

18. zet

zet Дуже важлива персона

http://www.versii.com/telegraf/material.php?id=7067&nomer=358
    После дождика в четверг
    Президент делает вид, что собирается распустить Верховную Раду по воле народа и решению Конституционного суда

19. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

"Прибыл представитель главного кукловода. Скоро занавес поднимут?"

По-моему,Вы неправы, прибыл представитель спонсоров.
    Как еще можно охарактеризовать его появление в кабинете Ющенко в такой момент, кроме как вмешательство во внутренние дела суверенного государства?

20. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Це просто страшний сон, і ви на це згідні?! Кошмар, або я чогось таки не зрозумів. І від кого ми (ви, я) повинні поділятись, розділятись? Від тих же самих людей, які всього-навсього мають інші погляди у міру свого розуміння і зомбованих реклам? Україна - не випічка, яку можна країти на шматки. Вірю, що у політиків віднайдеться глузду цього не допустити.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)