Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну да, невдало висловився...

2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Есть предложение - не проводить более опросов - а устроить - по-модному - тотализатор... :)
    Пан левандивка будет держать банк... :)
    Ставки не ограничивать - веришь янику - давай, заливай денежку...:preved:

• Подобається Подобається x 1
  3. Степаныч

Чому? Невже "проти всіх" будуть керувати краще?

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

100%
    Бо "реально мислячі" вимушені будуть хоч щось РОБИТИ.

• Подобається Подобається x 2
  5. Дальневосточник

Я хочу купить, как во время войны, танк...Хорошо еще иметь приятеля на вертолете, чтоб летел чуть впереди, и пару друзей с автоматами, чтоб бежали чуть сзади...Да мало ли куда можно подъехать справиться, как там идут дела. Но тут же, не по телефону, тут, как никогда, важен личный приезд. И устроить прибытие скорого танка по вызову. Это вам уже не группа психологов, которая успокаивает под девизом "То ли еще будет!". Это мы, конкретные ребята, мотовзвод огнестрельного сочувствия. И чтоб прошел слух, что врать нам стало небезопасно, что из-за неизвестного жильца может приехать Я с друзьями, и наша бронь также глуха, и пусть у него хоть на какое-то время отнимется его вранье, которое ему кажется умением разговаривать с людьми, пусть оно больше не вырабатывается его председательской железой, пусть он не учит нас, ибо результатов у него никаких, а ждать, что он сам поймет, уже невозможно...

"Броня крепка, и танки наши быстры, и наши люди..."
    М.Жванецкий

6. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

http://korrespondent.net/business/markets/609167
    Не гениальный план у Пети. Заявлять о продаже когда торги законченны. Оно понятно. Выборы.... бабло надо... ща скинут по 5.75, че летом по 4,6 взяли

7. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Рєальниє пацани і реально развєдут...:)

8. Степаныч

А хіба Вас ще не "розвели"?о_О

• Подобається Подобається x 2
  9. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Та розвели НАС ВСІХ! Еліта-центр в державному масштабі. А буду ще більший розвод, коли ще й бюджету на 2009 рік не буде. Оце буде розвод по-українськи.

10. Степаныч

Отож. То вже нехай "розводять" ті, які хоч керувати вміють. А не ті, які тільки бла-бла-бла.

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А хто це вміє робити? Може хоч назвете одного (одну)? Тільки не плутайте керівництво країною з вмінням "конфіскувати" шапки.

• Подобається Подобається x 3
  12. Степаныч

Можу назвати. Із тих, хто є в наявності, - Янукович.

ЗІ: Та вже давно пора кинути згадувати про ті "шапки", "бандюковичів", "проффесорів"... Набридло і вже не смішно навіть.

13. levandivka

Ви готові працювати з ТАКим топ-менеджером?!о_О

ТАКі речі - не забуваюцця.

Наспівуючи:
    Не забывается, не забывается,
    Не забывается ТАКое никогда

Останнє редагування: 9 жов 2008
    • Подобається Подобається x 3
  14. Степаныч

Так.
    Ну да. Забувається, коли заступник керівника Нацбанку за ніч стає доларовим мільйонером, або як 8 млн тирять з бюджету...

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Основна ціль перевиборів - зняти Юлю з прем"єра,оскільки на цьому посту вона має можливість піаритися.І все.Чи не занадто дорого за це треба платити? Але не знати що для неї краще.Тепер коли йде загальносвітова економічна криза-легше відсидітися в опозиції,і покритикувати непрофесійні дії влади.Так що можливо Юля Ющенку ще шампанське виставить.Інтересно що там ще накрутив "високопрофесійний" політтехнолог Балога, з Львівським торговоекономічним інститутом.

А Ви дали Юльці 227 депутатських місць в парламенті.Невже Ви така непрофесійна людина, що не розумієте, що для того щоб щось зробити, потрібно мати більшість в парламенті.Якщо Верховна Рада не підтримає законопроект, то політик може хоч на голові ходити, а нічого не зробить,з того що обіццяв.Тим більше коли він конкурент на президентських виборах.Та конкуренти скоріше вдавляться але не дадуть виконати обіццяне.Це так само як з теперішніми виборами.Кидати країну у провалля лише щоб конкурент не піарився-про яку любов до України можна говорити.
    Складається враження що Ви або не розумієте що говорите. або вдаєте що не розумієте а самі спеціально провокуєте в чиюсь користь.

Останнє редагування модератором: 9 жов 2008
  16. levandivka

А вони їх заслужили?
    Та отож...

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це вже друге запитання.Політик може зробити обіццяне,маючи підтримку законодавчого органу.Якщо такої підтримки нема, то і відповідно нічого зробити не можна.Отож якби люба політична сила(я зрозумів що на БЮТ у вас алергія)набрала більшість голосів в парламенті і не зробила обіццяне, тоді можна говорити про невиконання взятих на себе зобов"язань. Але якщо абсолютної більшості немає тоді як можна звинувачувати політика, який такої більшості немав.Чи я неправий.Дуже надіюсь на Вашу конкретну відповідь, а то Ви все з фіглями :)

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Він мав багато шансів себе проявити. І при Кучмі і при Ющенку. На жаль крім "шапочної кампанії" він мабуть нічим іншим не запамятається. Пардон, ще історія з яйцями чи з яйцем.
    Щодо Вас, Степанич, то я розумію... Як в нас кажуть, свій до свого по своє.
    Тут і російська державна, боротьба з НАТО і ЄС, любовне єднання з Путіним,
    нелюбов до всього українського... А де позитив???

19. Дальневосточник

В сухом остатке - никто у нас ТАКого преимущества не получит. Welcome к непойду\против всех.... :)
    Помните - у Жванецкого - сколько человек должно умереть у него на столе, чтобы он перестал оперировать?

20. levandivka

Ні. Це - ПЕРШЕ питання. Бо виборці голосують ("дають голоси") тим, хто заслужить їх довіру у виборчій (і до неї) кампанії.
    Он, Чарновецький "гречкою" виборов, Садовий - в Садопоміч скільки вгаратав...
    А БЮТ що? Повизбирував патрійотів агітками, на яких сам же й заробив?

На пусте талапання у мене "алергія". А БЮТ, як і ПР сповідують тільки хап-хап ідеологію.

Останнє редагування: 9 жов 2008
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)