Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

прошу нагадати: а коли були останні вибори?...

• Подобається Подобається x 1
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви розумієте, що хочемо ми того чи не хочемо але всі теперішні лідери самі натуральні совки і це не їхня хиба,це їхня біда. Вони не можуть бути інакші, бо їх виростила і в прямому і в переносному значенні радянська система.Не можуть вони керувати інакше ніж як по-радянському. І нехай себе хоть сто раз називають демократами-вони демократами ніколи не будуть.Правдиві демократи ходять тепер в дитячий садок.
    Згадаймо про Мойсея і 40 років. Але і ми не є правдивими демократами. Отож ми вибираємо лідерів по-собі,тих же совків.Так що як би ми того не хотіли,президентом буде ще лідер совкового типу. А такі як Яценюк-молоді прагматики прийдуть пізніше.Для цього потрібно нам поламати свою психологію, і голосувати не за того, хто солодко стелить а за спеца. А це дуже важко.І практично неможливо. Поки в нас економічні категорії вирішують політики а не економісти, доти в нас не буде економічного росту.В кожній школі України директором має бути економіст,в кожній лікарні директором має бути економіст.За прорахунки в роботі держслужбовці повинні платити штрафи з власної кишені а не з державної.Злодіїв від влади треба садити в тюрягу не дивлячись він кум сват чи брат, і голубий він чи помаранчевий.

напевне важче нагадати а коли їх не було.

Останнє редагування модератором: 9 жов 2008
    • Подобається Подобається x 3
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А в мене мама замість телевізора. Вона в мене політично-підкована. Хоча як на мене ніодин з них ніц не варта.:crazy:

4. duncan

• Подобається Подобається x 4
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви праві,це не ми придумали,це винахід ще з часів давнього Риму.Лідер політичної сили, це політпроект,вдало або не дуже підібраний політтехнологами.А насправді керівники знаходяться в тіні і про них можна тільки здогадуватися.Буває що лідер повіривши в свою божественність виходить з упряжі, але таких просто фізично усувають-Калігула.

Я не хочу,щоб мене тут звинуватили в рекламі, але як на мій рогляд з трьох кандидатів, самий яскравий політпроект-це Тимошенко.І згадаєте моє слово, якщо не вдасться задумане http://stb.ua/e107_plugins/videotv/videoview.php?view.7877 вибори виграє Тимошенко.

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Як думаєте, на що розраховує Ющенко, оголошуючи перевибори?

Яка його логіка?

Хто, на його думку, прийде в новий парламент і хто сформує нову коаліцію?

По-моєму, ці вибори хіба що підсилять БЮТ і Регіони, а чи хтось іще пройде в парламент - це взагалі велике питання.

НУНС обі%ралися повністю , здескридетували себе закулісною непрозорою політикою.

Литвин теж, отримавши такий шанс від виборців, відсидівся в результаті у парламенті незрозуміло для чого. Ні в коаліцію, ні в опозицію. Хто за нього тепер голосуватиме?

Електорат комуністів щороку менший, він об"єктивно вимирає, нічого дивного.

Нових політичних проектів катма. Хіба що Яценюк із чимось цікавим вистрелить. Але то вилами по воді писано.

Словом, не розумію я, що дадуть ці вибори хорошого? Попередній раз дійсно це було потрібно, після того, як Мороз обдурив своїх виборців і взагалі всіх навколо і коли почалася та перекупка депутатів із фракції в фракцію... позорище

А навіщо вибори зараз? Що вони доведуть і кого приведуть до влади?

• Подобається Подобається x 5
  7. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Конечно. Как такого и не поддержать... красавец. В стране политический кризис. И экономический. Гривна валится.... А он в Италию. Голодомор понимаешь просит признать и за пдч похлопотать.Умница. Самое время. А какой тонкий ход с заявлением о роспуске... Записать еще днем, а огласить вечером. Что б понимаешь все были дома и смогли оценить, как ему трудно в окружениии врагов и предателей. Да и если вдруг кто позвонит, денег на счету нет трубку не беру роуминг... дорого.Ваш абонент знаходиться по за зоною досяжності...

Так вот и сейчас обдурили. Ну, вот Юлька например. Обещала, что призыва не будет. Что сделает проф. армию :pardon:

• Подобається Подобається x 2
  8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ну, не знаю...
    МИ з чоловіком обоє голосували за Юльку на попередніх виборах. Тепер - не збираємося. Не думаю, що ми єдині.

Але загалом із твоїми словами згідна.

9. mavka

mavka Well-Known Member

не завжди так було, - адже "підібраний політтехнологами" - псевдолідер.
    а от хто з теперішніх політиків справжній патріот-пассіонарій ? Ющенко - занадто м"який та залежний. Тимошенко - взагалі авантюристка. чи ще 100 років не пройшло, чи виродились...

10. redbizkit

redbizkit Member

Не збираєтесь взагалі голосувати чи всетаки є цей щасливий політик, що отримає ваші голоси?;) Сказавши А, скажіть Б.

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ну, власне була якась надія на те, що Яценюк щось вродить. Якщо ні, то, вочевидь, проти всіх. :pardon:

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Яценюк? А за ним є реальна сила/команда?
    Краєм вуха чув про варіант "недостатня явка на вибори". Поки схиляюся до ТАКого. Або - "проти всіх".

Не сумніваюся, що у Вас був свій непомильний план "Як підтримати гривню".

Останнє редагування: 9 жов 2008
  13. FeS

FeS Member

Вой.
    У нас 14 год адное і тое ж а гэта гірше за ваш выпадак.
    Бачыць гэтую вусатую рожу...

14. duncan

:)))

пс. мені політика до дупи, навіть не знаю, за кого проголосувати....
    може за соцпартію?.. :scratch_one-s_head:

15. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Єдина прогнозована, толерантна, реально мисляча, ефективна політсила - ПР.

16. duncan

ефективна для кого і для чого?

17. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Для керівництва країною.

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Граблі-2?

А ПРо що мислять?

Наспівуючи:
    Вань, о чём ты думаешь?
    Мань, о чём и ты.
    Ой, какие пошлые
    У тебя мечты...

Останнє редагування: 9 жов 2008
  19. duncan

для керівництва ними країною?
    ні, дякую....

о_О сектор газа?!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Полистал закрытый форум о выборах 30 сентября...
    Нашел строку пана Ромки (28.11)
    Аплодировал стоя...Буду внимательно теперь читать, что он пишет - у него трезвый взгляд на политиков. :good:
    P.S. Как мы на форуме представляли результаты прошлогодних выборов... :)
    НУНС 21,15%
    БЮТ 40,38%
    Партія Регіонів 6,73%
    СПУ 1,92%
    КПУ 0,96%
    Інший варіант 15,38%
    Проти всіх 13,46%

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)