Майдан-2. Разом нас багато!

Discussion in 'Політика і політики' started by Danilo, Mar 29, 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15.0%
  2. Тимошенко

19.6%
  3. Янукович

6.0%
  4. Симоненко

3.3%
  5. Яценюк

11.6%
  6. Другой кандидат

15.6%
  7. Не пойду или против всех

23.9%
  8. Обама

5.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Правильно!
    Свою партію для блоку НУНСЯ. Там тепер на всі смаки буде. :)

2. Олюська

Олюська Well-Known Member

Вдалий хід. Мені здається, що Яценюк на виборах дасть кращий результат, ніж балогівська ЄЦ і луценківська Самооборона (якщо останні не влиються в БЮТ, бо щось попахує, якщо не "посмерджує":haha:

• Подобається Подобається x 1
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А в них параолімпійське гасло: главноє - нє побєждать, а участвовать!

4. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

НУНСЯ - это тоже хорошо. Хотя жалко, что БЮТЯНАХа не будет (( В жизни так мало весёлых минут...

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Веселых минут у нас будет предостаточно...Особенно - мировой кризис, а у нас - снова, кто на каком кресле сидеть будет...В дурдом-дайджесте хорошо заметили:

6. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

))) Тепер чекаємо коли "розпустять" його )

Ми не обмінно повинні дякувати ПУ за вибори , за 500 000 офіційних гривень на вибори і мільйони поборів через органи місцевого самоврядування та інші держ. структури, для підтримки політ. проектів.

Last edited by a moderator: Oct 9, 2008
  7. Наше Літо

Наше Літо Active Member

вже першого жовтня авторитетні люди казали що перевибори будуть.
    помітила що деякі фракції віднедавна почали готуватись до позачергових виборів...

8. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

всіх можна привітати з виборами! наш дорогйи Президент вчергове розпустив Раду. видно для нього це те саме що перезавантажити для нас компутер)))))

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ну що всі на вибори?

Сталося те що так чекав весь політичний бомонд України.О 21 ,00 передали запис із зверненням президента до українського народу,в якому він повідомляє всіх, що він прийняв рішення розпустити Верховну Раду.В цей час кажуть що президент знаходився в Італії на званій вечері.
    В кого які прогнози щодо виборів.Чи принесуть вони користь і кому.Чи не погіршать вони і так непросту передкризову ситуацію в українській економіці, як результат загальносвітової кризи.Поділіться думками.

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я вже зареєструвалась. Піду голосувати обовязково, але я дебати не дивлюсь, газет не читаю і телевізор в хаті не включаю.

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

А як складаєте свої враження про кандидатів і находите політичні уподобання?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Єдине б шо хотів... Щоб йти на вибори не мали права ті, що зараз є в дупутатах... інакше - замкнене коло....

13. Natalia

Natalia Well-Known Member

Як на мене, то вже, мабуть, треба пропускати політичні новини - краще нерви берегти.
    Думаю, що майбутні вибори не вплинуть позитивно на нашу економіку, бо наші "мужі" думають лише про кількість можливих місць в парламенті ( читай = перспективу зрубати більше "капусти") і аж ніяк не про вас з нами.
    Мене тільки цікавить, чи колись це закінчиться?

P.S. Але президента все ж таки підтримую. Довіри моєї ще не втратив...

• Подобається Подобається x 2
  14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Мені здається, що на жаль Вас ніхто не послухає.

А як Вам його оточення: Балога(http://www.ut.net.ua/art/166/0/1457/ http://www.gerhardt.com.ua/index.php?showtopic=35403&mode=threaded http://durdom.in.ua/site/kament/id/1735.phtml), Богатирьова,Гавриш,(Колесніков,Ківалов-орденоносці),Ахметов?

Last edited by a moderator: Oct 9, 2008
    • Подобається Подобається x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

підтримую.

16. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Біля левів завжди вертяться шакали та гієни...

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

І Ви вірите що Лев і не здогадується, що ним крутять шакали і гієни?Ті шакали і гієни тепер повністю розвалили блок НУНС. Самх вірних-2-3 Лев візьме з собою,а другі просто будуть викинуті на смітник історії як непотріб.І на превеликий жаль на смітнику опиняться польові командири помаранчевої революції.
    Чи підписував Лев указ про нагородження орденами рекетира Колесникова, і фальсифікатора виборів президента України Ківалова,чи то п"яний Балога замість підпису поставив факсимілє.

Last edited: Oct 9, 2008
  18. Natalia

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якщо чесно то самим незаплямованим зараз є Яценюк.Він молодий,перспективний. але на жаль,зараз не його ще час.Народ України буде ще на цих президентських виборах голосувати за одого з трьох лідерів, які є на даний час.І скоріше за все проголосує за Тимошенко.Такі реалії, і нікуди від них не дінешся.

• Подобається Подобається x 2
  20. Natalia

Так, але згадайте як часто нам здавались незаплямованими ті чи інші політики, а попадаючи до влади, вони всі мінялись. І, думаю, не всі з власної волі. Вони просто "пешки" в чиїйсь Великій Грі.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)