Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Городецький

Городецький Well-Known Member

Навряд чи набере багато, ІМХО звісно, погляд звідти, так би мовити.

• Подобається Подобається x 1
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Проголосую певно проти всіх. Ще їм там чортиків на бюлетенях понамальовую, страшненьких таких.
    Усценко - чоловік може й непоганий, але президент не просто нікудишній, а навіть злочинний. Хоча міг би й на другий термін лишитися, і так вже профітькав все що можна.
    Тімашенка - ніщо інше, як троянська кобила Кремля.
    Крім того лячно якось, жінка як фірмою керує - то вже чекай біди рано чи пізно, а державою, то й подавно. Жулька - то вам не Маргарита Теччер і не Анжеліка Меркель, і навіть Біназір Бхутто.

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Классная отмазка! Это не бют развалил экономику, это "рука москвы"... Ах, да...Ее банковая по рукам била...Рукой москвы...:rofl:

4. Bogun

Bogun Well-Known Member

Погляд з Хмельниччини, вона тіки прихильників познаходила, які раніше голосували за ПР.

5. zet

zet Дуже важлива персона

Вы посмотрите на результаты опроса, а ведь это далеко не форум Центральной Украины..

6. Интересное выражение - "народное доверие". Что это такое? Это наверное то, что получает политик, когда защищает интересы народа? Но дело в том, что всем не потрафишь. И в этом свете хочу привести цитату Де Голля - "В политике приходится предавать интересы своей страны или интересы своих избирателей. Я предпочитаю второе."

7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

8. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

аналогічно як Ющенко - американський той-во , котрий зараз в США РАЗОМ З ЦРУ ОЗНАЙОМЛЮЄТЬСЯ з планом визволення УКРАЇНСЬКИХ моряків захоплених у берегів Сомалі , котрі перевозили ТАНКИ ....

Мені оце найбільше подобається,... перевозили танки , а їх захопили аборигени на плотах з калашниками ...

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я скажу о себе - надежда. Надежда на то, что уйдем наконец от совка, прекратим игры в "перебудову" - а действительно займемся изменением страны... Поддержка у Ющенко была тогда очень высока - сегодня на местном телевидении (ЛОТ - Луганская областная телерадиокомпания) - выступала местный политик (из ПР!!!) - и сказала - я не сторонница Ющенко, я его не выбирала - но даже я поверила после избрания, что он сможет изменить страну...Это - дорого стоит, я без зубоскальства... Он мог провести самые болезненные и непопулярные реформы - результат которых мы бы уже сейчас смогли ощутить..А вместо этого беспрерывная тягомотина, борьба нанайских мальчиков - "шаровар и косовороток"...От этого только мутит - не только меня, но и общество...Народное доверие - это как у врача - он делает больно, но я верю - для моего блага и для выздоровления. И я позволяю ему это. А вот уколи иголкой в подворотне какой-нибудь "яник" - башку ему снесу...

Останнє редагування: 29 вер 2008
    • Подобається Подобається x 5
  10. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Че сказать Де голь головастый был мужик, жаль, что Ющ только с этим афоризмом его знаком. Че ж ему помощник про этот ниче не сказали Политика - это искусство, основанное на реальностях.:hi:

11. :biggrin: И Вы поверили, что она "поверила"? Поверила и продолжила совать ему палки в колёса в составе ПР. :bad:
    ЗЫ Кстати, страна-то изменилась. Трудно этого не заметить. Украина стала демократическим государством, несмотря на все старания этой самой "не сторонницы" Ющенко.

12. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Пани та панове. Та тут же типичный заколдованный круг. Тимошенко: Страну развалили руки, которые никогда не крали. Администрация президента: Та чего Тимошенко боится приезда Лазаренка!? Сразу и отмоется от 17-летних страхов.. Янукович.. Ну, тут всё и так понятно..

13. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Як на мене і нині,то на майдані в той час був би дотепнішим клич:
    Разом нас забагато!
    Шо нє?

14. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

Як мені вже остогидли ті перегодовані писки з телевізора:bad::bad::bad:
    Останньою краплиною для мене стало те,як відреагувала Юля на початок розпаду коаліції - фірмово і єхидно так усміхнулася і :"Уряд працює в звичайному режимі бла бла бла".
    Ще раніше планував голосувати за неї. Але тепер передумав-обійдеться.
    Шкода Ющенка- він то добрий , аж занадто, як для президента.
    Шкода,що наші зусилля на майдані так нічим путнім для простих людей не закінчилися( окрім помаранчевої слави на весь світ:nea:).
    Жити стає все гірше і гірше...
    Певно емігрую. :sad:

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Чогось ми ся видит,що май ліпше буде тото корито з танками втопити, бо кой їх спасут, то буде страшний гевалт, а ше кой проінспектуют кулько і чого там є ,то буде гевалт ше більший, шо вто написано на папері, і шо на самому ділі на палубі і в трюмах?А ше недай Біг як поїдут туда з КРУ?

Країна змінилась не через Іванова ,Петрова,чи Сидорова, вона змінилась через Майдан.Тобто люди самі показали, що з ними не можна по хамськи.А хто наскільки демократичний покаже час.
    Кажуть що основний принцип демократії-нехай мені не подобається те що він каже, але я віддам життя за те , щоб він міг це говорити.
    Але іще кажуть, що демократія -влада народу. А ще є демагогія, і її часто плутають з демократією.

Останнє редагування модератором: 2 жов 2008
  16. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну тоді вже Іваненка, Петренка, Сидоренка...:)
    А от щодо "змінилась"... Що змінилося? Розкол у суспільстві, ненависть до ідеологічних опонентів, бардак, погіршення стосунків з Росією, втрата іміджу на міжнародній арені, не виконана ні одна обіцянка помаранчових, Президент особисто дає розпорядження знімати озброєння з бойового чергування і за безцінь продає його куму, Прем"єр - чи то зрадниця, чи то ні... Можна продовжувати довго. От реальні досягнення "майдану".

17. zet

zet Дуже важлива персона

Степаныч, вы не правы. Реальное достижения Майдана в том, что вы это все видите, понимаете и осознаете. Ничего не удается замолчать и спрятать...
    И что бы не произошло дальше, но наши политические бонзы вынуждены учитывать и то, что терпение народа не безгранично. Уже давно крепнет желание смести их всех сразу, одним махом...

• Подобається Подобається x 6
  18. Степаныч

Недопонял! А как можно было до "майдана" "это все видеть, понимать и осознавать", если "этого всего" не было???
    Я Вас умоляю! И что ж такое терпел народ до "майдана"??? И как же "бонзы" учитывают??? И кто же сметет??? И кто придет на смену "всем"??? ...

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Аби, не москаль! (с) :mocking:

20. Степаныч

Так! Аби не Москаль! Мутна людина!:pardon:

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)