Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

Зрозумів, спробую виправитися

• Подобається Подобається x 2
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Есть ТАКОЙ Человек!
    Даже ДВА!
    ВВП и ДАМ!!!! :rus:

3. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Бiда Ющенка в тому,що не навчuвся в полiтuцi хuтруватu.Хоча посuлатu "на фiг",то вже вмiє.
    Молодuй -навчuться на слiдуючому презuдентському,а може i Гетьманському посту!

Вже не спатиме Вкраїна,
    як тамтого разу...
    Буде Гетьман керувати
    й лікувать "заразу"!
    Юрко НОТОЦО.

Останнє редагування: 25 вер 2008
    • Подобається Подобається x 1
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Нащо му хитрувати,в нього є кумець з бородов,котрий знає перехитрити самого себе.

5. zet

zet Дуже важлива персона

Простите великодушно, но за Ющенко я уже точно не проголосую. Слишком слаб и в кумовьях запутался. Неплохие идеи превратил в пустые декларации, чем их просто выхолостил.

• Подобається Подобається x 7
  6. КривоРожец

Шкода Вас розчарувати, але пролетить Ющенко, як...мимо президентського посту. Людина просто неадекватна. За такого голосувати, себе не поважати. Я майданив не за Ющенка, а за ідеї майдану, хоча ще тоді люди розумні говорили, що вони ними тільки прикриваються. Зараз навряд чи буде Майдан-2. Треба не афектному стані майданити, а думати і працювати.

• Подобається Подобається x 7
  7. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Ну, если только на Гетьманском.... а президенский пожалуй оставим для кого-то...:rolleyes:

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Зет, я з Вами цілком згідний, але...
    Подивіться кому сподобався Ваш допис -
    Bogun (Нині), Deus igrok (Нині), Гена Букин (Нині), Дальневосточник (Нині), Степаныч (Нині)

Я думаю, Ви знаєте, за кого вони будуть голосувати. Невже Вам хочеться, щоб ВІН прийшов до влади?

9. КривоРожец

Пардон, але наскільки я знаю Богун за БЮТ. Степанич голосував за Литвина. Так що перш ніж огульно всі стригти під одну гребінку, треба подумати чи підходе тут застосовувати "ВІН" (і хто "ВІН", кого ви так боїтеся?), або хоча б поцікавитися.

10. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Цікаво-цікаво! Я ще й сам не знаю, а Педро вже знає!!!:crazy: Педро, а Ви зазвичай думки оточуючих не чуєте?;)

11. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

)))) Як хто - Ющенка .... хто там по професії голова РНБО і відки вона ? Хто Колесникову, Ківалову , Черновецькому нагороди вручав ? Хто там Кучму з 70річчям вітав ? ))))))))))

Тому, правда ...ми не хочемо його бачити у влади...

12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я совершенно не опасаюсь честно высказывать свое мнение. И честно рассказывать, за кого голосовал раньше - в 99-ом в первом туре за Костенко, во втором - за кучму.
    В 2004 - все три тура - за ющенка. Теперь - посмотрите результаты голосования - не пойду. Пока я не вижу из "доступного" круга политиков человека, за которого готов голосовать. Так что - не "он", как в равной степени - и ни "она"... :)

• Подобається Подобається x 3
  13. zet

zet Дуже важлива персона

Я не считаю, что альтернатива только Янукович. Я так полагаю, что большинство вообще дома останется. Ловлю себя на том, что новости смотрю без звука вовсе, что б видно только было время и прогноз погоды (там тоже лучше без звука, а то рекламой достают).
    Если же схожу, то за Юльку, но уже больше из женской солидарности, чем по политическим мотивам. А так пора уже давно всех выгнать. Больше всего не нравится, что нет обратной связи после выборов. Что б если пошел кризис доверия по соцопросам, то всех сразу погнать, без права повторного участия.
    Если досидели спокойно до перевыборов без кризиса доверия, то можно допустить и до второго захода. т.е. в следующих выборах поучаствовать.

14. Yurko NOTOCO

А "заразу-то" хто з тих всіх,інших лікуватиме...?
    Дядя Яник,"1-а пядь во лбу"?
    Тьотя Юля,з підказки московських "кобзонів-лужкових"?
    Чи просто,ви вибачетесь з Кучмою,і виберете "пінчукізм"?
    А чи якогось українця з Степановичiв по-батькові виберете,га-а? То тоді зразу до Кравчука назад.
    А чи...?
    Вумні ви однако,з Незалежністю!
    Незалежно від думки українського народу,який віками боровся за Hезалежність,гинув в Голодоморах,війнах...то ви хочете сказати,що ви виберете Залежність від Того,Хто шось та дасть Вам? Вам в лапу,а не "лапатому середовищу" серед якого і знаходиться Ющенко.
    А очі Ваші Вам навіщо Господь дав,га-а?
    Щоб дивитись ,де криво лежить і Хто майстер взяти-то першим,та з вами поділитись?А можe трохи ліпше Baм очі свої відкрити ,підключити мозги куці,і подумати...Подумати,Хто Україну Став любити і поважати,як Вітчизну,котра натерпілась Вже доста від подібних,до вами вибраних керівників?
    Лєнін,Сталін?
    I росіянин Путін туди ж...Туди ж!"Рaсія нє может без Украіни!"
    Думайте панове,а не повторюйте зазубрене з підказки.
    І шануймо Себе,та Неньку-Україну.
    Не будьте мексіканцями,сусідами США - як на мене,найглупішою нацією на Землі,котра готова продовжувати бути добровільною(!) рабою хитро-думаючого сусіда!

15. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Ну уважаемый.... Кассандра из вас нИкАкАЯ :rofl:

16. Согласен. Ющенко политик европейского уровня. Первый по-настоящему демократичный Президент государства Украина, который во главу угла ставит национальные интересы и смотрит не на пол-года вперёд, как бы газ подешевле выторговать (что само по себе тоже нужно), но думает о будущем нации вне срока своего пребывания во власти.

17. Yurko NOTOCO

Дякую...І ще,для порівняння.
    Мексика,як і Україна - нарід без великих претензій,але обезволений,обездолений і геть вибито з голови джинсами,кепкою,авто,всяку боротьбу-супротив...Безмовний раб,без поняття Вітчизни і готовий на все,лишень -би на північ,до США.Це мексіканська мрія...Але тaк Koмycь треба було зробити - так і зробили Їм.
    Мати Техас,Арізону,Каліфорнію(!)...і віддати-то все без достатньої боротьби за можливість нелегально,під привідкриті очі прикордонників,перебиратись до США,за рабською працею...Ніби-то ми ,на Україні ,лише і мріємо про подібне в Сибіру.
    Так,про такий устрій "нас замріяли" ті всі політики з попередніми президентами,починаючи з всіх попередників Ющенка.Поки,що так і існує по всі сторони України.
    І я вірю,що лише Ющенко один з всіх кандидатів на майбутнє хоче реально змінити ситуацію,а не припудрено-декларативно щось наобіцяти-набрехати,як ТІ ВСІ ІНШІ! Всі решта!
    Знайде Ющенко своіх отруювачів(!!!) - буде 3нову,але вже Новим і Іншим Президентом,або Гетьманам,як-то має Бути на Незалежній Україні!Амінь!
    І чого-то не коробить людей,що з цим кандидатом,діючим Президентом,обійшлися,як з Коновальцем,тим же Троцким,Бандерою,Дудаєвим,Яндарбієвим,та і Чорновілом...Доказів про вбивство діячів потребують???
    Живімо,як Люди,а не як потенційні виборці,які хочуть мати щось з виборів президента.
    Україні потрібен Украйінський Президент,Гетьман,а не іншомовний-чужеземний.
    А для цього і є всі підстави:Раз є Нація,повинен бути міцна національна політика,яку і декларує,і непогано Віктор Ющенко!

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Блін...щось довго шукає...
    А решта бандитів в тюрмах?:cowboy:

• Подобається Подобається x 2
  19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Та да, политик европейского уровня...Это, конечно, необходимое - но не достаточное условие, чтобы быть президентом европейской страны. А вот как раз как президент - Ющенко совершенно никакой...Всплески активности у него появляються только тогда, когда появляются угрозы его власти...Однако распорядиться для блага людей этой властью он совершенно не может...Неужели этого не видно? :nea:
    Вообще - что нам надо сделать, что бы мы не нступали на одни и те-же грабли? Дустом посыпать? Так бездарно растратить народное доверие - это еще надо суметь...о_О

20. Bogun

Bogun Well-Known Member

Я взагалі за Юлію Тимошенко буду голосувати, якщо вона він, то так :).

Розумієте, я знаю, що вона втратить електорат в Галичині (не повністю), але набере та закріпить його в таких регіонах: Центральна Україна, Волинь, Рівненщина, Буковина, Хмельниччина, Закарпаття, Харківщина, Дніпропетровщина, Херсонщина. Для ПР залишиться: Донбас, Миколаївщина, Одещина та Крим.

Майдану не буде, тому що Київ за Юлію Тимошенко.

Ющенко втратив свій шанс. Я бачу, що на наступних виборах парламент, якщо нічого не зміниться, пройде ще одна партія "Свобода", яка буде презентувати три області Галичини та можливо набере сили партія Яценюка.

Останнє редагування: 29 вер 2008
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)