Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

А витоки - у менталітеті українському. Якщо у людини (політсили) інша думка, то вона зразу "зрадник", "ненавидить Україну", "ворог держави",... Це більшовизм у повний зріст. Не міг зрозуміти, чому Мороза обізвали свого часу зрадником. Не можу зрозуміти, чому зараз НУНСівці називаю зрадниками БЮТівців, а БЮТівці - НУНСсівців.

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А я б казав - "витоки у нерозумінні". :)

3. Степаныч

Нє! :no:

4. levandivka

ТАК і запишемо: "Не розуміє..." :cowboy:
    Пояснюю ще раз:
    Як романтично пахне КОВБАСА
    і ПОМІДОРИ густо зашарілись,
    і в пляшці, чиста ,мов роса,
    ГОРІЛОЧКА домашня зачаїлась...

• Подобається Подобається x 1
  5. Степаныч

Так ніхто ж толком не пояснює!:sad:
    Ну там увесь цимус в останньому рядку.:radist:

6. levandivka

Я не ризикнув постити "останні рядки", щоб не образити, випадково... :)

7. Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

Лидер фракции блока своего имени Владимир Литвина согласился сформировать коалицию большинства вместе фракциями с Блока Юлии Тимошенко и блока "Наша Украина - Народная самооборона" в Верховной раде.
    Я двумя руками за такую коалицию. Хоть Литвин и сидел в засаде столько времени, но хоть вовремя спохватился. :naci:

8. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Сидів, і зрозумів що з перевиборами йому нічого не світить

Але, мене не новий форма коаліції дивує , а те як можуть спів існувати люди які обвинувачували одне одного ...

9. Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

Ну пока представители Блока Литвина в парламенте отрицают заявление бютовца Владимира Яворивского о согласии их политсилы войти сформировать коалицию большинства вместе фракциями с Блока Юлии Тимошенко и блока "Наша Украина - Народная самооборона". Жаль...
    Что до того, как они могут сосуществовать, то особой проблемы не вижу. А как Вы планируете сосуществование БЮТ и ПР?

10. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

У меня всегда вызывает удивление (и даже восторг !), как могут меняться политические предпочтения в зависимости от предложенных должностей.
    Это из старого анекдота, про хохла без лычки...А с лычкой, он любые дурные указания с усердием будет исполнять.

Если серьезно, то ИМХО, как раз БЮТ и ПР по сути ближе всего. Это партии бизнеса, разных групп, нацеленных на разные внешние и внутренние рынки и регионы, но все же бизнеса. И если бы не личные отношения Тимошенко и Януковича, то давно смогли бы договориться. Бизнесу нужен бизнес и правила игры, он не будет рвать связи, он их будет развивать, и на Восток и на Запад.

Это опасно, что такие карликовые партии с непонятными приритетами, начинают играть бОльшую роль. Опять недолговечно, и опять до разрыва, но с временным владением ключевых государственных постов.

11. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Шукав трохи інший Ваш допис, зупинився на цьому ... отож:

http://ua.pravda.com.ua/news/2008/9/17/81414.htm

Мих'у , Л.Лук'яненко - теж кремлівський аґент ? )

12. Степаныч

Та я ж цей віршик все рівно на пам"ять знаю!:radist: Коли вважати, що там слово б.... не іменник, а вираз емоційного стану тої дівчинки, то сприймається нормально.;)

Голосовал за Литвина дважды. Первый раз не прошел, ну дело такое. Хотя предвыборная агитация была проведена дерьмово, набрал в штаб сопляков. Но сейчас выбрали. И что? Я радикальный противник помаранчевых, но они реально существуют, имеют поддержку в обществе, нужно же с ними находить какой-то контакт! А Литвин в коалицию не пошел. Зачем мне как избирателю такой представитель в ВС, который нифига не решает, а только на экранах красуется? Больше голосовать за Литвина не буду. Именно потому, что не вошел в коалицию в свое время.

• Подобається Подобається x 2
  13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Найкраще було б з Литвином.Але тоді треба гнати Балогу,з командою,а цього не зроблять

Здійматимуть крик.

Останнє редагування модератором: 23 вер 2008
  14. sem41

sem41 Well-Known Member

А він ще не визначився, якій то такій країні він потрібен:rolleyes:
    Країн багато,ще має шанс.

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Майже що піде всетаки в нашу,за хорошу посаду,як мінімум спікера.

16. Полковник

Полковник миється в бані

А раньше ЧЕМ думала?:redface:

17. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

6 із 9 партій, які входять до блоку “Наша Україна – Народна самооборона”, виступають за підписання в суботу, 27 вересня, коаліційної угоди між НУ-НС, Блоком Юлії Тимошенко і Блоком Литвина.
    Про це сказав в інтерв’ю журналістам народний депутат від НУ-НС Микола КАТЕРИНЧУК. Він зазначив, що йдеться про партії: “Вперед, Україно!”, Християнсько-демократичний союз, Партія захисників Вітчизни, УРП “Собор”, Європейська партія України, Народний Рух України.
    “Ми за те, щоб вже в суботу було підписано коаліційну угоду”, - підкреслив депутат.
    М.КАТЕРИНЧУК наголосив, що сьогодні “час тестів і ультиматумів закінчився”, треба проводити переговори, не виставляючи жодних ультиматумів своїм союзникам.
    За його словами, також всі 6 партій ініціюватимуть проведення засідання політичної ради блоку НУ-НС з цього питання.
    М.КАТЕРИНЧУК повідомив, що про це рішення від імені 6 партій оголосив на консультаціях, які сьогодні проходять між представниками НУ-НС та БЮТ, на даний час Блок Литвина не бере участі в консультаціях.

До блоку НУ-НС входять: громадянська партія "Пора", Європейська партія України, Народний Рух України, партія “Народний Союз Наша Україна”, Партія захисників Вітчизни, Християнсько-демократичний союз, партія "Вперед, Україно!", Українська народна партія і Українська республіканська партія “Собор”.
    http://www.unian.net/ukr/news/news-274982.html
    Наскільки мені відомо Луцик зі своєю Самообороною теж підтримує Юльку.
    Оце зараз Юща плющить

18. levandivka

Рожчику!
    В Васька шо? А Пєтька?
    А Манька?

19. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

в Україні сьогодні немає загальнонаціонального лідера, який би консолідував суспільство, який був би авторитетним, сильним і мудрим управлінцем. натомість перемагають шкурні інтереси усіх без вийнятку політиків і політичих партій.після 2004 року люди сьогодні це зрозуміли і зробили свої висновки...

20. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

Йой,та чом нема лідера...Та є якісь і різні.Ну не дуже моцні,правда.Хоча я-си думаю же Ющенко з них наймоцніший.Наймоцніший,наймоцніший...Най там не триндять.Принаймі ліпший від Всі-і-і-х попередніх "лідерів",бо Лідерів-то і не було.Були лише пахолки,які шось-там мовили,як та "кучма гною смерділи",з закритим писком,бо-сі бояли всього і вся.Та і попробуй-сі не бояти було...Шо нє?
    А Ющенко,то зденервував-сі на То Все,же і його за лоха мають юльки-бздюльки,котрі такі самі інтереси мають,як і Ті,і українцеві показують пів-задниці з косою,і далі хочуть дурити,яко лохів.
    От Вона,той лідер "хитрожопих оранжистів" і скисне,як сметана...Побачите!
    Хлоп є хлоп,більш відкритий та ще,коли має карти свого отруєння в Своїх руках!І Ющенко це Чудово знає.
    То ж дивімося детектив,з позитивним головним українським героєм.Як не як,а воно Так!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)