Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

Всі хто побежить, відповідатимуть за це! Контра!

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Знову ж таки, до чого тут СПУ? Але навіть якщо скласти:

НУ з Ющенком 13,95%+ СПУ 5,6% =19,55%.
    Проти 32,14% ПР з Януковичем.

3. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Дааа... Всё-таки Вам, Danilo не более 14-ти лет.

4. Степаныч

Поживемо - побачимо... Та й кілька десятків тисяч людей ще не весь народ. Ну з"їдуться маргінали та куплені як з однієї, так і з іншої сторони, полементують. Ну і що?

5. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ви що дуркуєте, чи що? Ви мене не "дістали".
    БЮТ -22% забули?:) 22+13НУ+ соціалісти-5.6%=40,6%>32%

• Подобається Подобається x 1
  6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Що вельмешановний, але не шанований, аргументи скінчилися? Мені 38 років. І що б Ви не казали я правий на 100%, і Ви це знаєте і Вам ніколи не перемогти, і це Ви теж відчуваєте.

7. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

пане данило, а хто лікуватиме розбиті голови? Чи ви підзабули президентські вибори?
    і продовжимо арифметику - всі соціялісти плюс більшість НУ - до коаліції з ПР - так?

8. Степаныч

:) Дуркую, дуркую! Я взагалі такий.:sad:
    Ще раз повторю: за БЮТ голосували ті, хто розчарувався у Ющенку, і в той же час не переварюють Януковича.

Включіть телевізор, 5-й канал, побачите народ.

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Звернення Комітету національного порятунку до Ющенка
    Учасники Комітету національного порятунку висловлюють занепокоєння прагненням коаліції “такими ж методами, про які говорилося вище, збільшити свої лави до 300 депутатів з метою внесення змін до Конституції та остаточної узурпації влади в країні».
    На переконання авторів звернення, «заяви представників коаліції свідчать про їх наміри ліквідувати демократичні свободи, оголосити наступ на українство, принести в жертву державний суверенітет України».
    «Фактично сьогодні в Україні розпочато державний переворот», - наголошується у зверненні.
    У зв’язку з цим політичні партії та громадські організації, що увійшли до Комітету нацпорятунку, вимагають від Президента як від гаранта Конституції України, щоб він, “користуючись мандатом нашої довіри, яку ви отримали на всенародних президентських виборах, виконати свій прямий обов’язок і відповідно до Конституції України припинити повноваження ВРУ 5-го скликання».
    Окрім того, у зверненні є прохання до Президента не допустити в майбутньому повторення «подібних ситуацій, захистити право народного вибору, зробити неможливою узурпацію влади», а також пропонується «негайно приступити до всенародного обговорення та прийняття нової редакції Конституції України». весь текст

10. afterstep

щось воно мені 91 рік та ГКЧП нагадало....

11. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не маю можливості, про що йдеться?

12. afterstep

десь очікувана твоя реакція - данилу ти.
    пощо людей під палиці тягнеш? що за інтереси переслідуєш?
    нелогічність відозв тобі в око не кидається? і чужа кров на бруківці - то не твоя?

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не тицяй мені. Я відстоюю свою позицію а Вам якщо лячно, тоді ясно чию саме позицію захищаєте. Хто весь час лякає кров’ю? Хто готує провокації, див вище. Це буде мирний мітинг, але цілком можливі провокації з боку ПР за підказкою з боку північного друга. На те й міліція якої ми-народ платимо гроші.

Вільна, соборна, єдина Україна! НАТО, ЄС.

14. afterstep

чому б не тицьнути? адже ти радикально відзначаєш думки6 що тобі не подобаються!
    --
    Ото твої, мої та інші гроші заплатять міліції, щоб вона мирному люду голови трощила - чи не так?
    Боязно чи не боязно - не тобі про то судити, але зараз ти гірший за попа Гапона.
    "Любі друзі" вже показали, що вони є - і теж далеко від московської дудки не втекли. А ти, користуючи лозунки з явним запахом дворічної залежалості - агітуєш людей на протистояння взірця 2004 року, і на ескалацію конфлікту. Чи не так?

15. Danilo

Danilo Well-Known Member

Я вже мовчу чим від цих словесних штампів тхне. Застійними часами, та КПРС.

16. afterstep

висловлюся абсолютно точно - дурню, проти Щербаня піднялася вся сумщина. Хто зара керує сумщиною? ті самі виплодки6 які тоді трощили дубці на головах громадян. Хто у цьому винен? Хто поставив нових губернаторів?
    --
    десь воно недоречно - "усі послухали лисичку та щуку кинули у річку". Але твої "палкі полум'яні промови" закликають повірити тому гаранту6 що два роки спускав по чуть-чуть надбання 2004?

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ні не так! Не така міліція з Цушками народу потрібна. Що б мирних людей на мітингу, на концерті палицями забила. Якщо вже так станеться це буде початком кінця цієї влади. Луценко з Тимошенко я впевнений не планують ніяких провокацій це їм не потрібно.

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Луценко буде разом з міліцією ліквідовувати провокації

Лідер громадського руху «Народна самооборона» Юрій ЛУЦЕНКО запевняє, що Комітет національного порятунку спільно з представниками правоохоронних органів робитимуть все, аби не допустити здійснення провокацій під час мітингу опозиційних сил, який запланований на завтра.
    Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні під час прес-конференції після засідання Комітету національного порятунку.
    «Якщо будуть якісь провокації, то ми зможемо їх разом з чесною міліцією ліквідувати», - сказав Ю.ЛУЦЕНКО.
    Він висловив впевненість, що під час проведення акцій «міліція буде разом з народом».
    За словами Ю.ЛУЦЕНКА, обов’язком правоохоронних органів має стати захист прав громадян на мирні зібрання. При цьому, за його словами, у зв’язку з завтрашніми акціями міліція буде переведена на посилений режим несення служби, аби не допустити зіткнення представників різних політичних сил.http://www.unian.net/ukr/news/news-189876.html

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Що пропонуєте, вірти азарову януку клюєву?:)

20. Степаныч

Мітинг у Києві показують. Форум національної єдності називається. Море народу, розумні виступи. Перед цим показали фрагменти виступів на Комітеті національного спасіння ЮВТ і Луценка. Я послухав і ще раз переконався: людям, подібним ЮВТ і Луценко довіряти керувати країною не можна. Знову усі навколо бандити, давай бузу, всіх скинути... Набридло.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)