Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

))))))))
    Чи може народ обрати найкращого кухаря ? Чи може народ обрати найкращого столяра ? Чи може народ обрати найкращого танцюриста ?
    Народ політик ? Народ вибирає , хто більше обіцяє ...
    Двічі ? ))))) Ну так влада була , а хто просив Ю проводити дем. вибори. Йому ніхто не заважав провести , як у РФ ... 75% своїх ...
    От як вибори провів ... так тойво і його ...

2. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

Можливо Віктор Андрійович і не погана людина. Але бувають такі люди, що намагаються зробити як найкраще, а виходить як завжди, а навіть гірше. Подивіться правді вічі, де ЄДНАННЯ заходу та Сходу? В чому воно полягає по Вашому?
    1. Важко перебільшити вклад в цю справу Ющенка, але не він єдиний до цього приклав руку.
    2. Колективна безпека це дуже добре, особливо для країни сусідкою якої є така країна-гігант з претензіями, але не можна вважати вступ України в НАТО національною ідеєю.
    3. Справи самого альянсу не такі вже і добрі. ЕС зі всіх сил намагається створити свої колективні збройні сили і тоді вже роль НАТО на цьому фоні дещо не зрозумілі, але поживемо - побачимо.
    Ви знаєте, нікому ми в Європі не потрібні. Я особисто за стремління до вступу В ЕС, але не за саме членство. Я за європейські стандарти.
    А кому вона крім США чітка потрібна. Подивіться на мудру Стару Європу, де ви бачите чітку позицію. Так от позиція кабінету міністрів щодо конфлікту в Грузії мені найбільше імпонує, і я вважаю є найбільш приємною для України. (коли почалася війна в Грузії мільйони українці, в тому числі і я просили Бога, що тільки війна не перейшла в Україну. Що добро принесе війна, якщо ти, або хто з твоїх рідних на ній загине?).
    Можливо і принесе політика і принесе позитив в Криму, він відділиться від України:). А якщо серйозно, що ж такого зробив Ющенко, що допомогло відстояти "інтереси України в Криму(звільнення від російських військових баз) ?":)

• Подобається Подобається x 1
  3. Deus igrok

) інтернет перестав працювати ? )

http://www.kompromat.kiev.ua/
    http://www.compromat.in.ua/

Гугл рулить ) В епоху інформатизації ...і широкого, свобідного доступу до інтернету ...

4. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Всё просто. Балога - практик, только контрабандой и занимающийся в своей жизни. Ющенко - неработоспособный алкоголик, требующий кого-то, занимающегося практическими делами, пока он спит...

Не слишком много деепричастий? ((

• Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та при чому?

Я хотів сказати, що ми вибираємо президента, а реальна влада - в інших(премєр і голови ВР). Давайте, хай премєр буде першою особою - не проти. Але вибирати його повинен НАРОД! От про що мова.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Алєксей, я думав, що Ви розумна і поважна людина, чесне слово.

7. Alexey Titievsk

Я - розумна і поважна людина.

• Подобається Подобається x 1
  8. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

чим не варіант. Чи ви проти плюралізму думок?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Розумієте, якщо у нас Янукович працює на сусідню державу, якщо Симоненко спить і бачить, як Україна втрачає незалежність, якщо Юля у своїй партії позбавлена людей, які б мали хоть якісь національні ознаки і за останніми даними хоче підтримки в Росії на виборах президента, то що ж ви хочете? То тут, на форумі легко критикувати, а в реалі, де є риба рак і щука....

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну якщо ви поважна людина і хочете стати політиком, то доведіть ваші слова, що Ющенко - "нероботоспособний алкоголік".

11. Deus igrok

Ееее.... і цей ...вот ЮЩЕНКО .... з гамериканська Ванко якій хотіли сплавити 75% чорноморського шельфу ....

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

В намаганні
    хоч трохи похитнути совкові переконання більшості мешканців Сходу і Півдня,розвінчати міфи про УПА,переконати людей,що вони є часткою української нації,з багаторічною історією.
    а також приєднатися до євроаейської спільноти,а не до потомків Золотої Орди.

13. Alexey Titievsk

Дык........ Оба слова ЗНАЮ на практике.

И в политике я уже по самые уши.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не зрозумів

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

ясно. одна баба сказала.....ОБС...

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А Ви почитайте, що пише розумний росіянин:
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=379184&postcount=3091

• Подобається Подобається x 2
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

звісно. то потрібно нам. Але не політикам. Їм краще жити в хаосі, безвладі з нечіткими правилами бізнесу...

18. Alexey Titievsk

Что Вы хотите услышать... Ющенко - честный трудоголик? Я не могу Вас ТАК обманывать, у нас явная взаимная симпатия на этом форуме.. Да я и вообще не умею врать.

19. Alexey Titievsk

Мих, мы никому не нужны в Европе в нынешнем качестве. Верите?

20. Deus igrok

Результати 110 з приблизно 178 000 на запит vanco тимошенко.
    ) Тимошенко вже хвилин 30 на ICTV виступає ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)