Майдан-2. Разом нас багато!

Discussion in 'Політика і політики' started by Danilo, Mar 29, 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15.0%
  2. Тимошенко

19.6%
  3. Янукович

6.0%
  4. Симоненко

3.3%
  5. Яценюк

11.6%
  6. Другой кандидат

15.6%
  7. Не пойду или против всех

23.9%
  8. Обама

5.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

Хто сьогодні слухав пресконференцію Тимошенко по першому національному.Супер.Другі канали спеціально відключили,а цей працював.Щось у Ю не зійшлося з керівництвом каналу.Казав один журналіст з Запоріжжя що і там все вирубили.Бояться.І варто боятися.Бо ЮВТ як завжди була неперевершена.І впевнено парирувала всі випади проти неї.Каменя на камені не залишила всім звинуваченням.
    Тепер про "непонятний"союз з ПР.По перше вона сказала,що до останнього буде чекати повернення Ю з командою до коаліції.ЮВТ з коаліції не виходила , з неї вийшла НУ.8 місяців вона терпіла всі приниження з боку ,як сказав Ю сантехніків з Банкової.Але мовчала і з коаліції не виходила.Хоча в неї теж є моральне право захищатися.Але вона терпіла,в той час як Ю за допомогою свого сантехніка розвалював коаліцію.Бут і Рибаков по наказу Ю і Б вийшли з коаліції,після чого разом з Б вилетіли за кордон і відмічали вдало виконаний план.Кожен день весь український народ по ТВ вислуховував сантехнічні перли відпущені в сторону уряду.Чи так поступають партнери по коаліції?Ні так поступають вороги.Я голосував за Ю на президентських виборах.Я мало не втратив здоров"я коли мене заставляли кидати пачками бюлетені за Я,а я відказався.Я не дав сфальсифікувати вибори в себе на дільниці.Але я був шокований коли Ю нагородив орденами Сашка Підрахуя,і Колеснікова.Коли назначав Я прем"єром.Коли з Богатирьової робив голову РНБО.Коли Гавриша взяв до себе.А він на суді грав в команді Я.То тепер чи має ЮВТ моральне право йти в коаліцію з ПР?
    Має повне моральне право.І правильно зробить.Між іншим Ю давно хотів це зробити.І сантехнік з Колесніковим давно вечорами грає в карти.
    А якщо Ю не вернеться в коаліцію,то ЮВТ спокійно може йти в коаліцію з ПР.Вона тільки піде по стопах Ю.І тоді дійсно Схід і Захід будуть разом.І я вірю що вона здатна це зробити.Розумнішого політика зараз в Україні немає.Тимошенко -президент!!!!!!:radist:

2. Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

Разом? Схід і Захід?.. Ваши слова да богу в уши. :)
    Ющенко хотел коалиции с ПР? Так почему же не создал?
    Ю всё терпела? Из коалиции не вышла? А облегчение процедуры импичмента это так просто, от нечего делать было?
    Неужели Вы не понимаете, что союз с ПР не будет жизнеспособным, если даже со своими единомышленниками она не ужилась...За Януковичем тоже избиратель стоит, с русским государственным, федерализацией, ненавистью к ОУН и т. д. Янук тоже захочет свои вопросы порешать. Не получится так - у них точек соприкосновения ещё меньше, чем у БЮТ и НУНС. Тимошенко, в отличие от Вас, это понимает, потому и закатывает такие истерики. Выхода из ситуации я не вижу. Если бы не этот "русский след", я бы так не воспринимал бы всё это. А пока внятных опровержений ему нет. Все действия в парламенте фракции БЮТ говорят о полной возможности сговора в ущерб суверенитету Украины. Может быть я и сгущаю краски, но радости от распада демократической коалиции у меня нет.

3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якби міг-давно б зробив,не дали соратники з НУНСа.А тепер на рахунок "единомышленников".Боже спаси і збережи від таких "единомышленников",як Балога Кріль і др.Тепер про процедуру імпічменту-правильно.Всі правителі і президенти в тому числі повинні знати що вони не Боги.І на старуху є проруха.Так що нехай не забувають що обіццяли.Чого боятися імпічменту.Роби так щоб його не було.А робити з СБУ-КГБ-хто давав право.Навіть при Кучмі такого не було.Виключати всі національні канали коли йде пресконференція прем"єра це демократично?
    Виключати інтернет канали коли йде селекторна нарада-це теж по-європейському?
    Тепер про Янека із його інтересами.Кучма теж багато чого обіццяв,коли йшов в президенти.Питання мови і російського подвійного громадянства відійдуть на другу сторону коли російськомовні жителі і в Криму в тому числі відчують себе затишно.Так само як і в США ніхто не вимагає другої державної.Головне дати народу сите нормальне життя і впевненість в завтрашньому дні.Тимошенко істерики не закатує-вона по-моєму самий тверезо мислячий політик.Вона знає що вона має робити,і вона це зробить.Істерики закатують якраз оппоненти.Кріль той по-моєму з істеричного стану в який він ввійшов на "свободі слова" так і не виходив-в нього вид затравленого звірка.
    Тепер на рахунок "русского следа".Це ви про що? Якщо ЮВТ в Російсько-Грузинському конфлікті повела себе стримано,як і належить політику такого рангу,то це вже російський слід? Завдання політика пройти крізь дощ і не намочитись.А не розпускати соплі.Всі критикували Кучму за багатовекторність,а тепер можливо в нього варто декому повчитись цього.ПРи Кучмі не було і Тузли і Криму-Україна залишилась ціла,і з єдиною державною мовою.А хто знає чим закінчиться одновекторність.Якщо завтра не дай бог Росія повторить Грузію на Україні-ніхто силою за нас не заступиться.Заступитись могли б ми самі,якби були в нас ядерні ракети,котрі ми успішно прос....ли.І Європа і Америка пожурили б росіян,висказали їм би своє-фе,але ніхто за нас би не воював.Чи можливо я не правий.Своя сорочка ближче до тіла.

4. Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

Ну это Вы расскажите электорату ПР. Думаю, у них будет своя точка зрения. Также своя точка зрения будет у российских провокаторов. Судя по всему, Вы немного не в курсе настроений в Крыму... Хотя я лично согласен. Языковая проблема - это не проблема, по сравнению с другими.
    ЗЫ При Кучме было двуязычие де-факто. Это если Вы забыли. Многовекторность - это как щука, рак да лебедь. Разорваться не получается. Сейчас у Украины два пути - проевропейский, как у всех восточно-европейских стран, и белорусский вариант, т. к. Россия не даст нам развиваться как самостоятельному государству. У Ющенко чёткая позиция по евроатлантической интеграции, у Тимошенко - попытки ограничить власть именно прозападного Президента. Вот это и странно.

5. Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

Вибрав Юлю. Вона звісно не мед, але дивлячись на нашого запрограмованого гаранта, та його помічників Балогу та Кріля, то й за Януковича проголосуєш :)

• Подобається Подобається x 2
  6. Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

То може проголосуєте?..:clapping:
    Кстати, Вы помните, что сказала Тимошенко, когда её в своё время спросили о возможности коалиции с Януковичем? Да? О том, что это возможно только если инопланетяне подвергнут воздействию её мозг. Хочу сказать, что я надеюсь на её память и хотел бы, чтобы такого не случилось. И надеюсь на сохранение демкоалиции.
    ЗЫ Прошу прощения, что пишу по-русски в ответ на украинский язык собеседника. Так получилось, что на компе нет украинской раскладки. :sad:

• Подобається Подобається x 1
  7. Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

Ничего страшного, я на достаточном уровне владею руссязыком :)
    НЛО? администрация Президента и есть НЛО! Там одни инопланетяне собрались - полностью оторванные парни от действительности! Не далеко ушли и члены партии НУ - у них 5% в парламенте и они командуют страной как и кому жить что кушать! В этой связи очень интересная информация о госпоже Ляпиной которая ратует за отмену обязательной сертификации продуктов питания при ввозе их на Украину! интересно ! нас опять гавном кормить собираются? может в США нет сертификации и ветконтроля? Юлька молодец!
    Сейчас основное - сохранить Украину. Т.к. в результате ряда \"гуманитарных\" инициатив нашего гаранта Восток и Запад (Украины) отделились друг от друга больше, чем от усилий Януковича и Ко в былые времена. Т.к. в результате последних событий в Грузии и очень рьяной поддержки нашим президентом одной из сторон вооруженного конфликта Украина оказалась на грани чего-то ужасного. И Партия регионов уже не та, что 3 года назад. Стала немного цивилизованнее, поумнела маленько. (перешла в третий класс).
    Если выбирать между политикой (пока еще или уже не нашего ???)президента и объединением ПР и Бл.Тимошенко ради сохранения и стабильности Украины (у кого-то есть третий вариант?) - то, безусловно придется выбирать 2-й вариант. ... ... И почему нам приходится всегда выбирать меньшее из двух зол ???!!!:)

• Подобається Подобається x 4
  8. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

Цікаво почитати думку львів’ян з цього приводу.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Юлі немає національної ідеї. Тому попри помилки Ющенка, на сьогодні саме він є позитивною силою в Україні.

10. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

А в чому ж полягає національна ідея Ющенка? Тільки чітко і конкретно. Бий москалів та протиставляння Москві не пропонувати. Прошу.
    ?

11. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

И почему нам приходится всегда выбирать меньшее из двух зол ???!!!
    А Ми не xочемо жити в "сейфаx Кремля"...Вже жили і бачили,як секретарі і комісари "а-ля путін-сталін" нас шанували і любили.
    Хотєть оно нє врєдно,товаріщі мєчтатєлі!

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто, крім Ющенка, намагається обєднати Схід і Захід?
    Хто, крім Ющенка, намагається забезпечити безпеку країни шляхом вступу в НАТО?
    Хто, крім Ющенка, намагається наблизити Україну до Європи?
    Хто, крім Ющенка, веде чітку зовнішню політику по відношенню до Грузії?
    Хто, крім, Ющенка, відстоює інтереси України в Криму(звільнення від російських військових баз) ?

• Подобається Подобається x 3
  13. Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

Заангажована відповідь! Ненависть Москви вам затьмарила очі. А погляньте уважніше. Нам нічого на когось сердитись або на когось надіятись. Є такі поняття як національні інтереси. Так от Росія, ЕС, США їх відстоюють як можуть. А в нас в державі тільки створюється ілюзія відстоювання національних інтересів. Так от Ющенко один з найвидатніших і талановитіших ілюзіоністів. Юлька з Януком теж не ликом шиті. :)

14. Вуйко Стефко

Прошу.
    Сплотити Мовою,Безпекою і Власними Українськими силами,в тому числі і збройними,Статус-Кво України,як Незалежної Європейської Держави!
    Укріпити Мовно-Культурно та Територіально,Безпекою і Власними Українськими силами,в тому числі і Збройними Статус-Кво України,як Незалежної Європейської Держави!
    В випадку порушень Основниx Законів Існування - принімати Кардинальні Міри для виправлення Стану,впритул до Наказання,яке неодмінно в такиx випадкаx Має Приxодити!
    Українцям Держава Україна потрібна Сильна і Українська,в першу чергу,для достойної відсічі в разі Небезпеки.
    Амінь!

15. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

А результат ? )

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Якби ще не оточував себе розмаїтими е-е-е...Балогами і іже с нім,був би взагалі файним хлопом.:cowboy:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Все взнається у критичний час. Війна в Грузії показала: хто чітко сказав слово, а хто в кущі....

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Результат?

Чому ж Ви, українці, давши владу Ющенку, забрали її на виборах у Верховну Раду?
    І то двічі!!!!

Який Ви хотіли результат, коли фактично у президента забрана влада? І забирається й зараз.
    У нас в країні ми, як вівці - вибираємо президента всенародно, а премєра і Голову ВР - домовляються за бабло!!!

То є основна причина, чому ми голосуємо за одне, а керують і роблять зовсім інші.
    Скажіть, що я неправий!

19. Вуйко Стефко

Шановний!
    Просив би не користуватись штампами ненависті,і не путати шовініста з росіянином.До росіян ненависті не тримав і не тримаю Ніколи.Все таки Люди,як і Українці.Чого не скажеш про Тиx російськомовниx,котрі підтримують шовінізм,тоталітаризм і російський фашизм.
    Будьте обережні з навішуванням ярликів,як Це вже було!

• Подобається Подобається x 4
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ромко, от народ каже: президент замягкий, а Балога - зажорсткий... недогодиш....
    Балога робить те, що йому Ющенко каже і не більше. Його функція - примати на себе болото, що він і робить.
    Я був у Криму, то там, через "етого Ющенка" вода зникла з водоспаду... буває... піар в дії.... всі кричать ух той Балога!!!! А я от вже скоро окуляри натягну, а не бачу: чому той Балога такий поганий. Особисто я не бачу! Можливо комусь перейшов дорогу у політиці, чи бізнесі? Не знаю. Але крім слів, що "Балога поганий" і слів "етот Ющенка" нічого конкреного не чую.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)