Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Я там ще й таке писав:
    Чи це теж "рівень женсовєта"? І найголовніше, як розцінювати такий пасаж: "В інтерв'ю Financial Times пан Ющенко висловив припущення, що до розпалення політичної кризи у країні могла долучитися також і Росія. На запитання, чи є в нього докази цього, Президент сказав, що його недавній союзник Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко вела переговори з «силами за кордоном». «Це не чисто український продукт», - зазначив він, говорячи про розкол коаліції."? http://www.president.gov.ua/news/11194.html
    Зауважте, це говорить Президент країни!!! Бездоказово, на рівні припущень і на увесь світ!

Ви не бачите різниці між Президентом незалежної держави і маргінальним одіозним опозиційним політиком, політична сила якого навіть не змогла набрати 3% на виборах в ВР? І потім: Росія РЕАГУВАЛА на військові дії грузинської армії, які та вчиняла проти РОСІЙСЬКИХ миротворців.

2. Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

Хлопці, я розумію що політичної еліти Україна немає. Ті, кого ми називаємо елітою, такими не являються, бо для них особисті образи, влада заради влади - понад усе.
    Я, з ким би не поговорила з свого оточення, ніхто не хоче йти на вибори, а якщо хто і йтиме, каже, що повикреслює всіх, хто називається теперішньою елітою.
    Якщо такі настрої по всій Україні, то хто ж тоді переможе на виборах ?

• Подобається Подобається x 2
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

Ті самі й перемагатимуть, допоки "Майдан-N" не винесе нову генерацію, або НАРОД Україне не навчиться тиснути на можновладців і домагатися змін на краще.

• Подобається Подобається x 1
  4. Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

levandivka , а як на них тиснути ? З них же, як з гуся вода... Не пам"ятаю вже в якому регіоні (показували по ТБ), люди оскаржують по судах результати останніх виборів до цих пір! А вже скоро нові вибори...
    А щоб відбувся новий Майдан-N треба щоб уже зараз генерувалася нова сила. Адже самі теперішні події настільки сприятливі для цього...

5. levandivka

Не вважаю їх "сприятливими". Поважні "революції" починалися у маленьких містах, розгорялися з іскри (прости мене, Господи, за аналогію).
    А в містах спротиву нема. От коли ЛМР чи ЛОР знесе Львівським Майданом - можна на щось сподіватися. Голої заміни лідерів мало.

6. Відповідь: Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Cтепаныч, проголосуйте уже за своего "красавца" в опросе. :borat: А то как-то несолидно - такой "красивый" политик, а на львовском форуме не котируется...
    Ющенко - президент Украины и имеет рейтинг на том же львовском форуме 18%. :y: А Ваш красавчик - 2.5%. ;)

7. Степаныч

Відповідь: Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Э-э-э, не. Это касалось только конкретной ситуации - вчерашнего интервью. Я еще подумаю.;)
    Ну, когда этот опрос был. Много чего произошло с тех пор. И потом - форум все же львовский.:)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Янукович був вашим пацієнтом?

9. Степаныч

З якого дива такий висновок?:8:

10. Відповідь: Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Степаныч, Вы чего? Опрос свежайший. Ющенко - 20%, Янукович 2,5%. (Тимошенко 27:wacko:
    Ну львовский. Это не умаляет его достоинств. ("Его" читать Ющенко или форум, всё равно.;))

11. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

А то xтів-єм повісти,же знайшли вони coбi файну кобіту,"українкy",комсомолку...як пасуватиме їм для...:shutup:
    Малоросії!
    А Ви шо-си подумали,га-а?

12. Степаныч

Що паранойя річ небезпечна. Людина зв"язок із дійсністю втрачає.

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний пане Левандівко.Колись Помаранчева революція починалась в Мукачево.А що з того вийшло?Ліпше б Ющенко не знав про його існування(Мукачево),то не зв"язався б з таким балогою.Людина яка завела президента в блуд.Хто такий балога закарпатці знають добре.Коли він був головою облдержадміністрації,нам почали вертати борги по зарплаті продуктами,які Закарпатська обл.дістала в допомогу від повені.Як тепер пам"ятаю мішки цукру на яких було написано "Молдова"І при тому всі продукти були набагато дорожчі ніж на ринку.Агроші ті котрі нам мали дати пішли йому в карман.:ninja:

Шановний пане .Якби Ви хоч чуть чуть знали хто такий балога,Ви б так не казали.Поїдьте в Закарпаття і попитайте людей.А Ющенко якщо з ним повівся,то закінчить там де і балога.Хоча подейкують балога держить Ющенка в руках методом шантажу,має на нього "убойний" компромат.

14. Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

Та вони ж виставлять і міліцію і військових і спецназівців там різних проти власного народу! На тому все й скінчиться...

15. levandivka

Серйозно?
    Ну...
    Тоді дійсно не варто протестувати. Сидітимемо вдома. :)

16. Bogun

Bogun Well-Known Member

Фактично Ющенко Балогою вирив свою політичну могилу. Я бачу, якщо відбудуться парламентські вибори через 2-3 роки. Ось такі партії пройдуть: БЮТ, ПР, партія Свобода і можливо комуністи.

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Дійсно потрібно сидіти і мовчати,бо всевидяче око спецслужб вже давно все про всіх знає.Годину назад повинна була бути інтернет конференція з ЮВТ.І що ви думаєте була.В декількох обласних центрах.На місця вона не дійшла.Хакери з нашого рідного ... постаралися.Так ніхто нічого не почув.Ось вам і свобода слова в незалежній Україні.

18. kertis

kertis миється в бані

О кулуарах власти.

Беда наша та, что тошнота наша никогда не доходит до рвоты при взгляде на государственных мерзавцев. (с)

• Подобається Подобається x 4
  19. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

Безсумнівно, що Майдан-2,3,4... потрібний буде, щоб влада знала, що вона є для людей, а не навпаки. Навіть коли та влада ср..ла на той народ з високого дерева. Проблема, що немає тої Людини, що могла б ще раз вивести людей навпроти танків. Я її не бачу і навіть не знаю, чи вже народилась вона. Таких є один на мільйон, мабуть. А то і менше.

20. Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

Во-первых, не кажи гоп. Во-вторых, мне интересно, выроет ли Тимошенко себе могилу коалицией с ПР?.. Сейчас я отношусь к Тимошенко нормально, но если случится этот непонятный союз, то вряд ли я когда-либо проголосую за неё или её партию.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)