Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Відповідь: Президентские выборы

А чого це так ПР і КПУ Балога став турбувати ? )

2. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

Бо фактично із-за нього все це і почалося.:)

3. Юлія Тимошенко - четвертий президент України!!!!

Готовий віддати свій голос виключно за Юлію Тимошенко.
    На превеликий жаль, діючий президент Ющенко, не скористався історичним шансом, наданим йому нарідом...
    Ющенко все більше нагадує пізнього Єльцина... Але, на відміну від Єльцина, Ющенко втратив відчуття грунту під ногами і своїми діями топить увесь демократичний табір...:babruysk:

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Про Ющенка, безумовно.

5. Степаныч

Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

Було важко, але прочитав. Може, й мені суржиком на ЛФ спілкуватися? От тільки як не намагався, не зрозумів: "...і юж ту запчасть Путін і Cо.дістали,а Медвєдьов буде ту деталь ставити...і через новиx 20-ть років народ "зажів'єт наконєц".Свят,свят...не дай Бог же би то і був Той кінець!". І що Ви хотіли сказати???

6. Відповідь: Юлія Тимошенко - четвертий президент України!!!!

Гадаю, президент Янукович у зв'язці із прем'єром Тимошенко скористається цим шансом та з успіхом зробить з України ще одну російську губернію. :clapping:

• Подобається Подобається x 1
  7. Степаныч

Відповідь: Юлія Тимошенко - четвертий президент України!!!!

В России нет губерний. Есть республики, края, области, города федерального значения (один), автономные области (одна) и автономные округа. Зачем ей еще губерния с массой неразрешенных проблем? Лишняя головная боль?

8. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Все можливо , тим паче що в Європі нас не чекають ...

Доречі, це абсурд ... у Ющенка абсолютна влада на формування зовнішнього курсу. КМУ виділяє гроші на всі його ініціативи: українські фільми , признання геноциду , зовнішнє тестування на українській, погрози флоту РФ, гуманітрана допомога Грузії (ми наче більше за ЄС виділили грошей ... краще б ті гроші своїм же виробникам дали , а ті товаром гум. допомогу) ...
    І от парадокс, ЮВТ і не протестує ...тре дати грошей - дає ...

А Ющенко все зрадників шукає ...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як, Степаничу? Росії і Тузла потрібна і Крим і Осетія і т.д.

• Подобається Подобається x 1
  10. Степаныч

Тузла??? Була б потрібна, уже б давно заявили, там питання дууууже неоднозначне. Крим - Путін недавно заявив, що ніяких претензій до Криму Росія не має і взагалі що кордони між Росією і Україною узгоджені. І П.Осетія не потрібна, потрібно наглому Саакашвілі по сопатці дати, щоб знав своє місце.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Юля не буде президентом

ото і насторожує.

Ну блін, а як завтра РосіїНаьаля Вітренко не сподобаєсі? шо тоді?

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Альо!
    Тільки Путіна в цій темі бракує...:cowboy:

13. WAW

WAW Well-Known Member

Відповідь: Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

2 Степаныч Ну невжеж пояснювати аксиомні речі?
    Можна скільки завгодно лаяти Путіна, Медведева та всю їхню шайку-лійку, але стабільність в Росії набагато вища за українську. Бо, по-перше, є чітка національна ідея, яку сприймає більшість населення країни, по-друге, опозиції як такої немає, а та що є, або кишенькова, або закордонна, або придушена, по-третє, немає чіткого розколу у владі та провладних структурах. При таких умовах при збережені вектора розвитку хоч би як там не крали, але Росія через деякий час вийде на високий рівень розвитку (якщо зовні її не зламають, що також можливо). Наїдяться олигархи і почнуть не тільки про власні кишені думати, а й про державні інтереси, які їх теж стосуються. США цей шлях вже верстала, Китай зараз верстає. А якщо кожен почне простирадло на себе тягти, то отримаємо Росію часів ЄБН, або США початку прошлого сторіччя.

Рузвельту було надоно повноважень, він і вивів США з кризи. Гітлеру теж надали, і він відродив Німетчину. Але різниця полягає в тому, що Рузвельт врешті решт віддав би владу наступнику (не встиг, бо помер), а Гітлер цього навіть не планував. Чому я і підкреслював, що повноваження надаються лише на якійсь термін під чітку програму.

14. levandivka

В совку теж була стабільність, купа "ідей".
    Сколько вєрьовочкє нє віться... (с)

15. Степаныч

Мені - не потрібно. Але якщо вже зайшла мова, то викладу своє ІМХО. Вчора була можливість багато дивитися ТБ. Зокрема, слухав Григорович, яка виступала по кільком каналам у різний час. Саме вона озвучує позицію Ющенка з його НСНУ. Вимальовується картина: доля України і її народу діючого Президента не цікавить. Він виконує рекомендації США. Тобто, з Росії робиться образ ворога і Україна стає її непримиренною суперницею. Відтак все, що в Росії робиться, - апріорі зло. Григорович багато разів заявляла про "кремлівську" коаліцію. Потім заяви Ющенка (відразу після зустрічі з Чейні, що знАково) про "руку Москви" у розвалі коаліції. А увечері програма Шустера і знову ті ж пісні від Кириленка. І на цьому фоні інтервью Януковича - просто красавєц. Так що Ющенка потрібно терміново, поки не пройшли "точку нєвозврата", міняти. Де це бачено, щоб людина на посаді Президента, яку підтримує по різним даним від 2 до 6% населення виступала від імені усього народу держави???

16. Latkes

Latkes Well-Known Member

А якби так 90-95% активно проголосувало за "не підтримую жодного кандидата"? Це, звісно, теорія, але чи передбачено щось на такий випадок законодавством? Якщо не йти на гнилий компроміс з власною совістю, то напевно багато хто якраз так і проголосував би. Я теж.

17. WAW

WAW Well-Known Member

Відповідь: Майдан-2

Так ті ідеї і втілювалися у життя. А Ви, шановний, не досить уважно читаете мої пости. Я ще раз підкреслюю, що повноваження надаються лише на якійсь термін, якій не можна пролонгувати. Не зміг - коліном під дупу, тай годі. І приклад навів. Рузвельт три строки керував США, хоча це є порушенням закону. Але ніхто під нього не збирався закон переписувати, то була вимушена міра. А хіба в СРСР була альтернатива "Чести и совести нашей эпохи"?

А по якому замовленню Росія робить з України образ ворога? Приклад з сербськими ПЗРК, які російські ЗМІ видають за Українськи я наводив в темі про чергову війну на Кавказі. Ось тут:

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: Майдан-2

Де?
    Коли?

19. levandivka

Уважно-уважно...
    Просто, пропоную дуже обережно використовувати Росію, як модель: дуже багато "зносносок" доводиться враховувати з їхньою "стабільністю/вектором/ідеями".

Йой, Степаничу...
    Я не знаю, чиє вона озвучує. У мене враження, що п.Л.Григорович вище "женсовєта" виступати не варто. А робити висновки на її виступах - :shutup:

В іншій гілці, Ромко... :)

20. WAW

WAW Well-Known Member

Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

А хіба я Росію за модель пропонував? Фашистську Німечину також. Я просто ілюстрував ефективність цієї моделі, яка безперечно має свої недоліки, але навіть за цих умов, краще жахливий кінець, ніж безкінечний жах. Хоча, я би обрав щось третє, наприклад, безкінечне процвітання.

2 Степаныч

Пропоную діскусію про П. Осетії перенести в іншу гілку.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)