Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Locke

Locke невиправний реаліст

Відповідь: Президентские выборы

Вас ще щось дивує? Мене - ні! Пора знімати фільм "Маски-шоу в Верховній Раді". Всі вони одним миром мазані. Вже був кабмін Януковича, Єханурова (Президентський), Тимошенко. І що з того нам? Хіба стало краще жити? Нема інфляції? Країна процвітає? Бандити в тюрмах? Та гнати їх ВСІХ поганою мітлою. Всі вони давно показали свої істинне обличчя. Надія одна (і то дуже слабка) - потрібно зовсім нових людей. Але і це мабуть неможливо. Бо при владі завжди ті, хто при великих грошах. І їм наплювати на народ, на країну. Заради особистої вигоди будь хто сучасних лідерів утворить коаліцію з самим дияволом.

• Подобається Подобається x 4
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це і є переворот. Чому?
    Тому що народ у нашій країні вибирає всенародно ПРЕЗИДЕНТА, а всі повноваження - у премєра. Народ просто киданули в черговий раз.
    Я не проти, щоб главою держави був премєр, але давайте тоді вибирати його всенародно, а не колуарно.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

Ну чому, є господарі свого слова.

• Подобається Подобається x 6
  4. Latkes

Latkes Well-Known Member

Дивлюсь на них усіх і не бачу жодної порядної людини. Немає ані принципів, ані переконань, лиш бажання "загарбать і з собою взять у домовину" як писав класик. Жодної політичної сили, яка послідовно дотримувалась би певної ціннісної і світоглядної орієнтації. Все крутиться навколо вождів з більш чи менш хворими головами... А як його чи її шляк трафить, то що буде з іменним блоком? Чи будуть послідовники у наших чолових політиків років так за двадцять? "Баловство одно да срамота"!

5. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

Ющенко 6 22,22%
    Тимошенко 8 29,63%

Дивуюсь я людям :)

Мені останнім часом подобається поведінка Грицика, але поки що не зрозуміло чия він конячка

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Парламент - законодательный орган. Он - создает законодательство. И именно за этим его и избирают. А то, что говорит Президент - простите, треп базарный. Если его права, определенные Конституцией нарушены - Welcome в Конституционный суд. Не истерики на камеру. А истерики - исключительно по кучмовским полномочиям...Тут часто вспоминают Майдан - так он был - в том числе - и протестом против всевластия "царя-батюшки"...
    P.S. Вчера на Интере ведущий оговорился - по-Фрейду -очень показательно охаректиризовав отношение нашего Президента к Законам - "Президент сказал, что на эти законы он ПОЛОЖИТ... ой, простите - наложит вето...." :)

7. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Після прийняття законів, що настільки обмежують повноваження президента, який сенс Юлі боротися за цю посаду? Хіба що маючи гарантії, що премєром буде на 100% своя людина. У блоці з ПР такої гарантії немає. Новоїкоаліції небуде. Буде тимчасове перемир"я для досягнення спільної мети - прибрати існуючого президента. Потім Юля вітдасть цю посаду ПР (як вияв доброзичливості) , а сама... здогадайтеся з трьох разів!

8. Bogun

Bogun Well-Known Member

Згоден, що можливо Юлія Тимошенко втратить величезний пласт рейтингу на Заході України, але хіба Ющенко не підписував универсали з ПР, хіба він не зробив Богатирьову - секретарем РНБО. Колись я запитував чи Хмельниччина - це Західна Україна за електоральними вподобаннями - Центральна. Ми за Тимошенко і нічого не зміниться (Центральна Україна за нею, на Півдні і на Сході у неї навіть збільшиться рейтинг). Я гадаю, що і в Рівненській, Волинській і можливо у Чернівецькій області також будуть продовжувати підтримувати її. Нащо було заганяти жінку у глухий кут - це небезпечно :).

Ющенко з Балогою добився свого політична еліта на деякий час, але об'єдналася. І РОСІЯ НІКОЛИ В ЖИТТІ НЕ НАПАДЕ НА ТАКУ КРАЇНУ. ПАРТІЯ РЕГІОНІВ МАЄ ВЕЛИЧЕЗНИЙ ВПЛИВ У КРИМСЬКУ ЕЛІТУ І ЇЙ НЕ ВИГІДНО ВТРАЧАТИ КРИМ.

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

М"яко кажучи, ставлюся до ЮВТ прохолодно.Але Ющенко таки перегнув палицю.

10. WAW

WAW Well-Known Member

Може це й баян, та може це треба було в анекдоти запостити, але ось в тему (від себе додав трошки української дійстності):

Приходит рабинович к раввину и говорит:

- Ребе, скоро выбры, а я не знаю, как голосовать. За Ющенко? Так он националист, еще погромы при нем будут. За Тимошенко? Так все говорят, что она авантюристка, если будет кризис, то у меня гешефту не будет. Что делать, подскажи?

- Сложный это вопрос, Рабинович, дай подумать.

Тут приходит к нему девушка Двойра и спрашивает:

- Ребе, я завтра замуж выхожу, а не знаю, мне слева от мужа ложиться, или справа?

- Двойрочка, ты как не ложись, он тебя все равно поимеет. Рабинович, кстати, это ответ и на ваш вопрос.

11. WAW

WAW Well-Known Member

А ви хочаб одну партію з продуманою поетапною програмою бачили? У нас голосують за гасла. А бодай хтось з партій робив прогноз, не говорю про чверть соліття, ну хочаб на 10 років? А навіщо? Вибирають-то на чотири. А як без довгострокового плану країні розвиватися? Приходять тимчасовники-терміновники, які, щоправда, інколи перетворюються на термінаторів. Партії змінюються як ото мушки-дрозофіли в пробирці мутують. І треба ду-у-уже добру купу накласти народові на голову, щоб він хоч би якось почухався.

Не кажу зараз про Росію, там свій менталитет. А в українця менталитет такий, що звичайно його мало що цікивить крім свого города, худоби, деколи горілки, та жінки (та і те не завжди). Но якщо з кумом зберуться якесь питання вирішувати, то вже щонайменьше два гетьмана готові, а той, що громада вибрала - мені не указ, бо я за нього не голосував.

Є батаго історичних прикладів, коли такі кризи призводили до руйнування не те що держав - імперій. І єдиний вихід, на час кризи надати повноваження або окремій людині, або сформованій политичній силі (якої зараз нема), і нехай керують, але щонайменьше років 10-15 за чіткою програмою. Любий спротив карати безжально. Може хоч тоді щось до ладу піде. А так і будемо Майдан-1, Майдан-2, Майдан-3 і т.д.

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Дійсно.
    А вразі чого - діоксин... Мороз...
    Або "Юля-2", "Юля-3"

Не дадуть 1-й силі (людині). Тоді працювати нардепам доведецця.

13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я вот - тоже помню. Очень полезное дело. Помогло "оседлать власть" Кравчуку - а тот, в свою очередь привел Кучму...
    Подняла на гребень Юлю и Луценко (тоже вот Ксения Ляпина сказала - давний предатель - и продолжает предавать...)
    Воистину - как сказал Бисмарк - революцию задумывают гении, делают фанатики, а ее плодами пользуются проходимцы...
    Есть стара мудрость - скажи мне, кто твой друг - и я скажу - КТО ТЫ. В полной мере справедливо по отношению к Президенту.

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нема в політиків друзів. Є або "лЮбі", або "ненависні" кредитори.

Наспівуючи:
    фсьо могут каралі
    фсьо могут каралі...

15. WAW

WAW Well-Known Member

100% не дадуть. І працювати не будуть. Хіба вони для цього балатувалися та vcwz e списках купували?

А ось і доказ:

Депутаты Рады уже придумали, как обмануть новую систему голосования

16. Степаныч

Та шо ж Ви таке пропонуєте?:eek: Росія ж цим шляхом пішла! :no:

17. Степаныч

Да детство все это. Пока существует 100% пропорциональная система выборов с закрытыми списками нужно оставить количество депутатов с количеством голосов согласно результатов выборов (на сегодня - 5). Спикер - не выборная должность, назначаемая без права голоса. И все дела.

18. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

Допис від WAW:
    І єдиний вихід, на час кризи надати повноваження або окремій людині... нехай керують, але щонайменьше років 10-15 за чіткою програмою.
    О-о-о...Та я пам'єтаю-ті часи в 60-x ,за "xруща",коли мав-єм юж жити при-коммунізмі за 20-ь років,в 1980-x...і шось зі зламало.Видно в Рос'ї знають,що то сі зламало...і юж ту запчасть Путін і Cо.дістали,а Медвєдьов буде ту деталь ставити...і через новиx 20-ть років народ "зажів'єт наконєц".Свят,свят...не дай Бог же би то і був Той кінець!
    Kolko Macieja,шо нє?

19. Відповідь: Президентские выборы

А навіщо їй нападати? Україна в такому випадку вже буде васалом Росії.
    Дальневосточник, Ющенко не говорив, що його конституційні права порушені. Він говорив про конституційний переворот. Про Тимошенківські перемовини із Москвою була мова, але не тільки, - матеріали направлені куди треба. Все по закону та із дотриманням процедур.
    Щодо "ложил, положил". Поки що окремі політики "ложат" не на рішення чи закони чи ухвали, а на суверенітет країни. Як Ви гадаєте, про кого мова?

• Подобається Подобається x 2
  20. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

А можне бути все так однозначно, як ви важаете? :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)