Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Президентские выборы

та пригадайтеостанні кучмівські дні, він як по воду в Москву їздив... консультувався бідолаха, а в Європу після випадку з Гонгадзе ніхто не запрошував.... такий собі був кишеньковий президент....тільки те й робив, що по два рази на тиждень в Москву їздив... консультувався і шукав захисту від Медведчука.

2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Есть старый - еще советских времен анекдот - как оправдываються женщины разных стран, когда муж застает их с любовником.Так вот во Франции так:
    " - Жак, не верь своим глазам - а верь моим словам!"... :D
    Это - точно о Юле...Я послушал, что она говорила в пятницу - в Луганске на Дне Шахтера (кста - ни слова по украински!) - так как сказала моя теща - "хоть до рани прикладай..."... :) - "...Мы все делаем, у нас все хорошо, мы все порешали...." Не понятно - почему тогда "мешают"? Что-то об этом она ни слова...А вот дела - сходите на рынок, в супермаркет...Я не знаю, как на ЗУ, а у нас на рынке свинина с косточкой 45-55, а вырезка 60-70... Даже при 2-х каденциях урки Яника такого не было...
    Вообще по теме - пока не видно ни одного вменяемого кандидата. А выбирать без выбора - не буду.
    Хай їм грець... :)

• Подобається Подобається x 1
  3. WAW

WAW Well-Known Member

Та ну годі вже. "по два рази на тиждень", Скажить ще, що він там собі взагалі нову резиденцію відкрив та столицю туди переніс. Так, він шукав підтримки Москви, але з плазуванням це не має нічого спільного.

4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

А ось і логіка. Група Ахметова таки утримається від таких заяв ...

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо говорити пр міжнародну дипломатію, то погодьтеся, президент не може так часто, не отримавши зворотнього візиту їздити в одну і ту ж країну. Вже навіть це і є плазування, а підтримка іншої держави у внутрішніх справах країни.... це просто гидко.
    Думаю, Юля так само шукає підтримки в Росії.Теж іде на компроміси, про які ніхто не знає. Не дивно, що Ви є прихильником одночасно і Кучми і Юлі.

6. WAW

WAW Well-Known Member

Чому?

А з чого це такий висновок? Де я писав, що ЮВТ підтримую? Та й за Кучму не голосував. Але при ньому таких реверансів з мовою, НАТО та ін. не було. А що до Гонгадзе, то хіба ви вірите що Кучмі було до нього бодай якесь діло? То спланована компанія по його діскредитації та усуненню.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є раціональне зерно у ваших міркуваннях. Думаю, Ахмєтов Януковича не підтримає.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є дві країни. Незалежні. Є два президенти. Якщо є взаємна повага і повага самих до себе, то повірте, один до другого часто їздити не буде (в одну сторону). Бо якщо один їздить до другого часто, значить саме йому щось постійно треба, значить він є залежний від сусіда. Це вам підтвердить будь-який дипломат. Скажіть, за Кучми, скільки разів рос. президент був у Києві і скільки разів Кучма був у Москві?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

За Кучми всі говорили і Кучма в тому числі, що в України єдиний шлях - то НАТО. Так само говорила і Кучмівська керована Верховна Рада. Опозиція теж не була проти.
    Зараз, коли опозиція стала при владі, той самий Медведчук, Партія Регіонів - всі стали проти НАТО. Тому і є протистояння. Згадайте постанови ВР. Там все робилося за вступ у НАТО. А зараз ті ж люди саботують власне рішення, бо не вони при владі.

10. WAW

WAW Well-Known Member

Щось я такого не пам`ятаю. А от келих від Кравчука 2006 року "НАТО - НЕТ!" "ЕЭП - ДА!". От він перефарбувався з Медведчуком.

А хіба Україна не залежить від Росії? Якщо та Україні перекриє експорт, то нам буде непереливки. І від постачання енергоресурсів ми також залежимо, і кордони ще не демарковані. І продуктивність візитів не їх кількістю та тим хто до кого їздить визначається. Я не бачу нічого образливого в тому, що хтось до когось їздить частіше. Тут принцип простий - тобі потрібно, ти й їдь.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

залежить, але не стільки від енергоресурсів, скільки від того наскільки в головах українців зіпсутий порядок, зіпсутий більше, ніж 300 років залежності.

А що до нафти газу, експорт - це все не більше, ніж слова. Якось Прибалти то питання вирішують і не вмерли при їхньому природньому бідному ресурсі. Все залежить від рабської психології, а не від ресурсів.

Ну так.... але політика "сильного" Кучми довела його самого до того, що йому в Москві завжди і часто щось треба було.... сам себе завів у залежність, у потребу їздити на поклін. Бо просять раби, а не вільні керівники держави.

Та... 2006 рік .... хто такий Кучма?

12. Відповідь: Президентские выборы

Если версия о русском следе в истории с Тимошенко подтвердится, то рейтинг Ющенко может измениться. К тому же смотрите, как за Яценюка голосуют. Его ещё не успели дискредитировать и люди думают, что он может принести что-то новое. Посмотрим. Как по мне, то ничего нового придумать уже нельзя. Или ты стоишь на принципах украинской государственности, или ты кремлёвский холоп - третьего не дано. И это не вина наших политиков - это их беда.
    Сообщение СМИ по итогам выборов "Избранный Президент Украины Виктор Янукович выразил благодарность избирателям, которые не пришли на избирательные участки. В частности он сказал, что благодаря таким разумным действиям разумных людей и стала возможной его победа. :n:

• Подобається Подобається x 3
  13. WAW

WAW Well-Known Member

Це я до того, хто й як перефарбовувся.

А він, той порядок був? Хіба дарма говорять, що, коли зберуться два хохла, то буде три гетьмана? І хіба не так було в дорюріковські часи? Самі ж розписалися в тому, що не можемо навести лад в своїй країні, тому приходьте і володійте?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так, справи погані, але, якщо хочемо мати свою державу, то мусимо міняти свій менталітет. Треба вбити раба у собі і поважати самих себе, тоді і нас заповажають. А якщо будемо говорити, що ми залежні від Росії, що ми погані, то такі й будемо, так до нас й будуть відноситися.

15. Deus igrok

А ось і продовження логіки. А саме, те про що писали ще пів року тому.... об'єднання ПР і НУНС.

Доречі, в новинах спростовують заяву Боготарьової ... мабуть, всередині ПР іде переділ впливу. В принципі, Ахметов збирається купувати підприємство в Росії. З іншого боку, укр олігархи прагнуть долучити свої підприємства до ІРО , Ахмєтов не виключення.

Чекаємо завтрашнього дня. Побачимо , як будуть себе поводити.

16. WAW

WAW Well-Known Member

А я що, не теж саме казав? І насамперед треба порядок во внутришніх відносинах наводити. І наводити жорстко. Але нажаль нема такого лідера (а ні особистості, а ні політичної сили) на Укріїні, якій би цей тягар на себе взяв. За для блага країни, зрозуміло.

17. Олюська

Олюська Well-Known Member

Та вони всі мають повні корита, але чомусь корупцію годі викоренити

18. Deus igrok

Одним словом звучить вирішення: Л-Ю-С-Т-Р-А-Ц-І-Я

• Подобається Подобається x 2
  19. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Анегдот: Як євреї граються з дітьми: Ти мій гарненький, ти мій розумненький!
    Як українці граються з дітьми: Баран-баран-буц!

• Подобається Подобається x 2
  20. Deus igrok

http://korrespondent.net/ukraine/politics/571991

Зразу видно що почався новий політ. сезон.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)