Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

Відповідь: Президентские выборы

Так всі при владі свої інтереси відстоюватимуть у нас. От Ющенко там старається ще і національні відстояти, та тупо робить і одне, і друге.

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Миху,
    щоби щось працювало (машина, завод, держава) - потрібні не священики, а механіки (та/або менеджери).

Тому ідеї В.А.Ю. (початок 2005) про відбудову Десятинної церкви в Києві мене, м"яко кажучи, здивували.
    Краще посадив би Кивалова за грати. :)

Корито ця пані має. Повне.
    А хто ще на нафтогазових схемах розуміється з топових політиків ?

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

робить як вміє, а Юлька ніц не робить що до національних питань. Заберіть Юльку з партії і партії нема - одна сірість.

одні механіки теж нічого не зроблять.

А Ківалова..... згоден. Думаєте Юлька б посадила?
    На схемах то вона розуміється, але от толку з того для України не бачу, хіба для неї самої.

• Подобається Подобається x 2
  4. Rabin

Rabin New Member

проголосовал за Яценюка так как считаю что перспективы за молодыми и перспективными коим и является Яценюк...
    надеюсь что он станет самостоятельным и мудрым политиком .

• Подобається Подобається x 3
  5. TARIKAFR

Та справа в тім, що нема в Україні партій, а є бізнесові кооперації в прямому змісті слова. Вона хоч в оборудках компетентна, а Президент, при всіх його добрих намірах - все якось недолуго. Вже ліпше один, та розумний, ніж купа, та дурних. Хоч з кого спитати можна. Та я не бачу просто іншого виходу. Протянути час, не завалитись, поки нове покоління підійде.

• Подобається Подобається x 3
  6. kertis

kertis миється в бані

Да, Украине нужны политики нового поколения. Не замацанные в коммунизме, кппэсесизме, теневых схемах, чрезмерном популизме и великовозрастном политическом онанизме (мутные дрязги).

К сожалению, пока вроде этих молодых политиков нового поколения типа Укр-3, никто выдвигать не собирается. (маленькие ищщо?)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо порівнювати по знаннях в економіці, то Юля Віті шнурівки на мештах розвязати не вартує, а що стосується газу і нафти, думаєте так важко між державами поставити третю строну і заробляти на українських споживачах? Тут якраз великого розуму не треба.

О тут я згоден. Потрібні НОВІ люди. Щоб депута двічі підряд не міг йти у ВР!!! Згоден на всі 100%

8. TARIKAFR

Я не економіст, та мені чомусь здається, що Ющенко крім балачок, постійною зміною кумів і друзів нічим не виділився. Я вже мовчу про його суперрадника по фсем вопросам - Балоги. Юльці ще б такого пошукати, щоб на кордоні поставити нафтою торгувати.
    Подивись, хто твої друзі, то побачиш, хто ти є. У Ющенка з цим вел-и-и-и-кі проблеми, та ще і в постійному русі.
    Щиро жалко за Президента, та не хочу такого майбутнього. Наївся. Та то не означає, що Юлька не нагодує. Та надія вмирає...
    Просто, щоб голоси не розпорошити, бо тоді зовсім без шапок зостанемся.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, сьогодні постав любого на посаду Балоги і він стане таким же. Згадайте Медведчук у Кучми. Медведчук взагалі управляв Кучмою вкінці, як на мене.
    Але президент у своєму положені не може робити деякі непопулярні речі, а тому ту чорну роботу робить Балога. На нього всі стріли. Він громовідвід. А тому я по-іншому на все це дивлюся. Що до помилок - так, були. Але сьогодні постав будь-кого нового і він також буде робити помилки.
    Ми Ющенка критикуємо, але згадайте Кучму і подумайте, чи буде щось краще.
    Юлька - не українка і вона нам говорить лише те, що ми хочемо чути, а робить протилежне.

Я думаю, сьогодні постав любого на посаду Балоги і він стане таким же. Згадайте Медведчук у Кучми. Медведчук взагалі управляв Кучмою вкінці, як на мене.
    Але президент у своєму положені не може робити деякі непопулярні речі, а тому ту чорну роботу робить Балога. На нього всі стріли. Він громовідвід. А тому я по-іншому на все це дивлюся. Що до помилок - так, були. Але сьогодні постав будь-кого нового і він також буде робити помилки.
    Ми Ющенка критикуємо, але згадайте Кучму і подумайте, чи буде щось краще.
    Юлька - не українка і вона нам говорить лише те, що ми хочемо чути, а робить протилежне.

10. TARIKAFR

Та який з Балоги громовідвід, як у Ющенка найнижчий рейтинг за весь час президенства?! Та з таким громовідводом вже ліпше б громом вдарило, то хоч би одумався, опустився з небес.
    Я надаю перевагу розумному ворогу, ніж дурнуватому другу.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Великий! Зверніть увагу, скільки критики йде на Балогу(замість на Ющенка).

Якщо Юля стане президентом, РФ у Криму зостанеться - згадайте моє слово. Юлька домовиться....

Великий! Зверніть увагу, скільки критики йде на Балогу(замість на Ющенка).

Якщо Юля стане президентом, РФ у Криму зостанеться - згадайте моє слово. Юлька домовиться....

12. TARIKAFR

А мені це якраз і не подобається що така, ніби культурна і вихована людина ховається за спину бандита. Ми украінці повинні навчитись відповідати за свої справи, а не переводити стрєлки на інших. Лиш тоді буде результат праці.
    Про флот. Не впевнений, що тут порібно іти з вилами на танки. Вже краще домовитись, ніж війна, а потім - все рівно прийдеться домовитись. Ющенко і сам слабкий, а оточення - і то похлєще.
    Я не є БЮТівець абсолютно. Та на мою думку то є найліпша перспектива з тих, що нам світить, поки підросте Яценюк.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ех... які ви газети читаєте?

ага... вже домовлялись.... віддали ядерну зброю, а безпеки ніхто так і не гарантує.

14. TARIKAFR

І що, ми мали б ржавою атомною бомбою тепер перед носом Росії махати? Ми тут бомби неатомні на своїх людей позапускали.
    А ще і половина офіцерського складу і тепер на Росію працює, то та зброя б на неї б і далі працювала.
    Я радий, що у нас таку іграшку забрали. От у Міші нерви не витримали. А мав би бомбу... Світова війна. І той гнилий флот то вартує?

15. Rabin

Rabin New Member

а шо Яценюку подрастать ?
    он голова Верховной Рады ,с такой должности уже на политическую пенсию уходят.... это ведь в парламентско-призедентской республике фактически второе лицо государства....
    в отношении него я так-же как и с ВАЮ могу ошибится ,считаю что чем старше политик тем закостенелей его взгляды тем традиционней виденье внешней и внутренней политики страны, ожидать перемен от старпёров ?
    в молодой стране и должен быть молодой(ая) призедент, примьер ,спикер...
    Юля Тимошенко хоть и обзывают популисткой ,но это не совсем верно...
    она не выгодна тем кто хочет за дёшево-сердито купить кресло...
    огна очень сильно подняла порог цены за голос, выросли пенсии зарплаты,соц-допомога ,а инфляция это неизбежный факт экономического роста зависящий и от мирового рынка в том числе.
    Но кроме перестроично бывше-комсомольских идей у БЮТа нет,а должна
    быть глобальная программа не партии, а Украины как внутренняя так и внешняя ,события на Кавказе показали ,что такой программы у БЮТа не может быть.... есть программа лобирования бизнес-интересов .

• Подобається Подобається x 4
  16. TARIKAFR

17. WAW

WAW Well-Known Member

Політика Кучми була більш прагматичною і меньш емоційною. Такої підкилимової пацючей боротьби не було. У нього вистачило волі домогтися від депутатів прийняття Конституції, а наш гарант не може домогтися щоб парламент хош якось працював. В такому лайні, в якому зараз Укрвїна, не можна робити політику у білих рукавичках. Бо якщо й далі буде на кожних двох українців три гетьмана та чотири зрадника, то така карїна довго їснувати не зможе.

І я би не покладал таких надій на нове покоління. Звідкиля знайдуться розумні політики-патріоти, які не тільки красти будуть, а ще й для країни працювати, а не на свій гаманець? А навіть якщо знайдуться, хто їм владу віддасть?

Ні, реально Україну моглаб врятувати разумна диктатура, ну на кшталт генерала Франко, якій після подолання кризи віддав владу парламенту. Коли хабарники з сепаратистами будуть дивитися на небо в клітиночку, коли гроші будуть йти не тільки на елітні маєтки для слуг народу, а й на соціяльний розвиток, коли буде стабільність у відношеннях с сусідами, тоді й президента обирати можна. А так, голосуй, не голосуй...

18. Муму

Муму Well-Known Member

Еще не хватало, что бы к власти пришли священнослужители... У нас тогда пол гоода будут государственные праздники... :)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шо? прагматичною? І в чому та прагматика проявлялася? У плазуванні перед Путіним?
    Та останній рік Кучмою керував Медведчук, чули?

20. WAW

WAW Well-Known Member

Ага. Чув. А зараз Ющенком керує Балога. І в чому це плазування полягало?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)