Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

Вам до вподоби інша "зграя"? До речі, вираз "гризуться як зграя собак" до якої політичної сили більш підходить?

2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Кому дати нагоду? Вибачте не зовсім зрозумів Вашу позицію. Якщо бажаєте, поясніть. Якщо це звичайне "хата скраю", тоді не треба пояснювати.

3. Danilo

Danilo Well-Known Member

Я обирав інший шлях ніж той який нам впроваджує ПР за підказкою Московії. Я ніколи з цим не погоджусь! Завжди бувають зрадники, але не треба сіяти зневіру, отруювати надію на краще майбутнє для своїх дітей. В України все попереду!

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Майдан - це нормально. Народ не повинен мовчати. Замість народу ніхто не заробить правди.
    Зверніть увагу: Франція- демократична, самодостатня країна, але..... Трохи щось не те - мітинги, заворушення, забастовки. Народ не повинен давати спати чиновнику НІКОЛИ. Ну а хто живе за принципом: моя хата скраю - нічого не знаю, то хай йде в баню.

5. Степаныч

2 Данило, Мих
    Я от зараз дивлюся ТБ. Цирк. То будуть консультації, то не будуть; то на годину переносять, то на невизначений час; не Президент пояснює свою позицію, а його речник; схоже на те, що у Президента взагалі немає позиції. Зварич говорить одне, Тимошенко інше... І ви хочете, щоб ця політична сила знову прийшла до влади? Та вони опозиціонери по своєму єству! Це ЇХНЄ, а керувати країною не можуть! От нехай і перебувають в опозиції, ціни їм немає у такій якості. Їх опоненти навпаки, з них опозиція ніяка, але вони можуть працювати продуктивно.
    Даниле, Ви пишете: "Я обирав інший шлях ніж той який нам впроваджує ПР за підказкою Московії. Я ніколи з цим не погоджусь! Завжди бувають зрадники, але не треба сіяти зневіру, отруювати надію на краще майбутнє для своїх дітей. В України все попереду!" Ну, по-перше, Ви не один живете в Україні, крім Вас ще 46 з лишком мільонів людей. Ви хочете одного, хтось другого. По-друге, хто формував партійні списки? Чому туди потрапили люди, яких зараз називають "зрадники"? Чому їх так багато? Де гарантія, що знову Ви не оберете таких же? Політична сила, яку Ви обрали, НЕЗДАТНА ВИКОНАТИ ВАШІ БАЖАННЯ. Або шукайте іншу політичну силі, або створюйте нову. Але приводити до влади політичних імпотентів?
    Миху, з Вашим твердженням:"Майдан - це нормально. Народ не повинен мовчати." погоджуюся цілком, повністю і беззаперечно! Але ж при цьому ще й думати потрібно. "Нє" (с);)

6. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Danilo.

"Я обирав інший шлях ніж той який нам впроваджує ПР за підказкою Московії."
    Если уж кто и демагог, так это - Вы.

Продолжая Вашу демагогию, я выбирал другой путь, который не совпадает с задачами БЮТа, НУ которые действуют под диктовку и за деньги штатов.

7. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Только что по радио: "Консультации перенесены на неопределённое время".
    Президент в своём репертуаре.
    Много шума, и .... ничего.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Ви не дивіться. Наші журналісти шо 5 хвилин міняють орієнтацію на 180 градусів.

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Я саме за те що б була надана повна можливість народу без перешкод висловити свої прагнення, а не заважати встановлювати сцену на Майдані Незалежності вночі, не погрожувати діями міліції підконтрольної ПР Цушка. Врешті, не погрожувати імпічментом всенародно обраному президенту.
    Другого, іншого хочуть для України лише її вороги і ті хто узурпував владу.

10. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

"В НСНУ сложилась мощная группа нардепов, выступающая против союза с БЮТ и досрочных выборов"
    Досрочные выборы – это авантюра, в которую нас затягивает БЮТ! Я не вижу достаточных юридических оснований для роспуска парламента, – эмоционально заявил Порошенко

11. Danilo

Danilo Well-Known Member

А ПР це хто, а Ком. партія, а соціалісти-зрадники? Не влаштовує!
    Не треба думати що лише Ви можете думати.

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

не бачить себе прем`єром, та біситься як завжди.

13. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

"Врешті, не погрожувати імпічментом всенародно обраному президенту".
    Не выдавайте желаемое за действительное.
    50% - это не всенародноизброанный.

14. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Danilo.
    Прочитайте, пожалуйста первоисточник.
    Не в Порошенко дело там.

15. Ума

Ума Well-Known Member

цей переворот запланований був ще взимку. В кулуарах завжди мова йшла про це, але я ніколи не думала, що певні сили настільки не вміють програвати... ситуація, як на мене, дуже критична - оскільки, пахне не просто переворотом влади, а пахне розколом України! Не просто поділяться люди в ідеології, а поділяться територіально!

особисто я не хочу бути причетна до цього розколу, тому навіть, якщо будуть повторні вибори - я просто не піду, бо голосуватиму все рівно за тих, що й минулого разу, але цього разу цей голос буде "за" поділ України :sad:

п.с. а раду розпустять в будь-якому випадку. план вже міняти не будуть, імхо, бо ніколи не домовляться

16. Степаныч

Упс!:eek: Коли це я сказав, що тільки я можу думати!:confused:

"А ПР це хто, а Ком. партія, а соціалісти-зрадники? Не влаштовує!"

При всіх недоліках вони спромоглися зробити те, чого помаранчові не змогли.

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

???????

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

:D

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вибраний найвсенародніше, на відміну від Мороза і Януковича.

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

Президент України Віктор ЮЩЕНКО і прем’єр-міністр Віктор ЯНУКОВИЧ вчора провели кількагодинну зустріч, і сьогодні розмова буде продовжена.

ДУМКА Януки взяли перерыв для консультаций с московским паханом (подозрительно затихли московские сми - ждут отмашки о Великого Пу).

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)