Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Venus

Venus translator

Тоді ми приречені. Лідер - це в першу чергу небайдужа людина. І ще, статистично серед всього населення тільки 5 відсотків можуть бути лідерами за своїми якостями. Лідерство - це ще й певною мірою вроджена якість. А українців так старанно зачищали впродовж століть, і особливо в ХХ-му ст., що ми генетично не можемо повести за собою людей. То що, будемо кликати лідера з-за меж України, так як колись варягів привезли, Рюриковичів. Чи вже тоді не було кому правити? Може дійсно, деякі якості вроджені для певних націй?

2. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Згіден з вами що лідерство це від народження виховання. А із нас за останні 5 років вибили залишки прагнення до справедливості. Президента іноземця можна поставити якщо він одночасно буде і президентом НАТО і членом ВО"Свобода".

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

А президентом НАТО чому?
    Ще війну якомусь Сомалі оголосить, вони в полон здадуться, будут тинятися Україною.

• Подобається Подобається x 1
  4. Venus

Venus translator

Нічого з нас не вибили. Нас ще й не били по-справжньому:). Нам зуби заговорили - вся ця тріпотня по телебаченню, газети, радіо, інтернет - вони нам кажуть хто ми і які. Треба все це вимкнути, зупинитися і стати такими, якими ми самі себе бачимо - вільними, гордими. Треба постаратися і все-таки знайти, чим гордитися. Гордих не нагинають. Це, звичайно, гарні слова. Але я чомусь теж не йду гордо зроботи, де отримую 1500 грн., а працюю далі, бо в мене сім"я. А якби ми всі відмовилися працювати за копійки, тоді б з нами рахуватися почали. Тільки як прожити той відрізок часу, поки почнуть рахуватися? За що?

---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ----------

- Та це так, сарказм ;) Нам ще чужих придурків бракує!!!! Своїх не знаємо, куди дівати!

• Подобається Подобається x 2
  5. Dzungli

Маю на увазі щоб поразгоняти паразитів - "капіталістів" потрібна не абияка сила. Бригада Януковича прийшла надовго і просто так поступатись не збираються. Все рівно прольється...

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Та ні, НАТО більше по авіаносцях і бомбардуванні. От би щось на зразок таких хлопців як американські Hutaree допомогло б.

7. iso

iso Well-Known Member

І в першу чергу чиновники-свободівці:)

8. Venus

Venus translator

А давайте разок для різноманітності щось самі спробуємо зробити?

9. Dzungli

В том то і справа що українці у своєї більшості це порядні люди яких тримають на "короткому мотузку". Для того щоб розправити плечи на мій погляд потрібно бути послідовними - зрадив Ющенко потрібно щоб він за це відповів. Потім легше далі буде просуватись.

10. Bambook

Bambook Persona non grata

А давайте для різноманітності просто щось зробимо :)))

11. Venus

Venus translator

Забудьте ви всі ці партії і течії. Вони ж нас один на одного нацьковують! Принцип "розділяй і володарюй" діє безвідмовно! Треба за себе виступати, треба себе протиставити владі, а не один одному!

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:12 ----------

Ну я піду вже - в мене ще робота сьогодні є. На хліб зароблятиму. І це не смішно.

12. Dzungli

Влада балансує між Москвою і Заходом ; замилює очі в Європі . Хоча якщо розібратись то Україна на наш час це кинута на прозволяще країна. Ми повинні довести що ми - люди а не зрадники.

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

Якщо об"єктивно дивитися то шансів НУЛЬ
    Янека не зняти ніяк
    Пропаганда дуже сильна скрізь
    Ще й досі є багато людей які думають в стилі "янек молодец, держится еще не отдет этой воровке свое межигорье, умничка"
    Про яке краще життя говорити.
    Відділитись від таких?
    В нас такі люди теж є, та й відділятися треба було хоча б до кризи. З цими кредитами МВФ, боргів забагато, відділитися і залишитись без грошей.
    Був шанс, коли обрали Свободу в три області. Силами трьох облрад, двох-трьох облцентрів, райрадами можна кардинально змінити все у регіоні
    Цього не відбувається
    Ще якоїсь альтернативної сили немає.
    Йти на мітинг? Янек не Кучма, організує такий самий мітинг тільки на свою підтримку.
    Силовий варіант?
    Неможливий поки ЗУ на сході асоціюється з Тягнибоком
    Військовий переворот? Міліції втричі більше ніж армії, про фінансування взагалі мовчу.
    Або Свобода буде хоч якось змінювати життя в регіоні, або шансів ніяких.

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я перелистую "Записки українського самашедшого".

• Подобається Подобається x 2
  15. Dzungli

На мій погляд для того щоб змінювати ситуацію в регіоні потрібно мати доступ до державного бюджету. Західна Україна дає до держ. бюджету втричі менше ніж схід. Потрібні інвестиції в західні обл. Якщо відділятись то сили не рівні - це вже сепаратизм. Прийдеться чекати і созрівати...

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

WRONG
    Обл бюджети зрівнюються пропорційно до населення
    А бюджет Львова/населення Львова взагалі 2 місце після Києва

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ----------

а, ні, я неуважний, мені здалось що написано що ЗУ отримує втричі менше за схід.
    Тут не переживайте, якби не борг МВФ, відділятися хоч зараз, з економічної точки зору
    Труба+газосховища+своє вугілля для ТЕЦ + свій газ + легка промисловість

17. Dzungli

Отож воно і виходить що підприємств мало а майже все на бюджеті тримається. Потрібно пропонувати; йти до місцевої влади; шукати інвестиції. В "Свободі" працюють такіж самі люди як і ви потрібно допомагати один одному.

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Інвестиції не треба "шукати", треба познімати всіх тих хабарників і набрати людей які будуть зацікавленні в розвитку міста а не своєї дачі. Поки що Свобода, таке враження, гармонійно влилася в існуючу систему.

19. Bambook

Bambook Persona non grata

тому що не можна одним махом зробити з Зімбабве Швейцарію...
    Та й нічого не дасть тупа зміна влади лише на верхівці...
    Альтернативна сила - це ми з вами. Тільки якщо спати не будемо. З себе треба робити лідерів. Тому що один лідер "там" - нічим не допоможе. Треба тисячі лідерів в містах, селах, районах, будинках... Тільки так щось можна змінити.
    А ви в казки вірите. Посадив дід ріпку - і бац, вона собі виросла. Не поливав він її не полов - сама вимахала... А потім ще й почекали, поки прилетить якийсь дядько на вертольоті і її нам викопає, помиє, почистить і на тарілочки розкладе...

20. Dzungli

Мрії про відділення від України вже прийдеться забути хоча слід зауважити що при допомозі ЄС Захід України швидко став би на ноги. Майбутнє України лежить в рамках кордонів СССР. Будемо созрівать...

Продовження теми тут: http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=55063

Останнє редагування модератором: 14 бер 2011
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)