Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Юлька б змогла. Але противсіхи висять гирями на ногах..."Конструктівная оппозіція", раз'ядріть яйо чєрєз коромисло...:sad:

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Донбас прокидається на Майдан?

Не думаю, що Янукович читає мої блоги. Але цей переглянути йому би не завадило.

Мабуть, менеджери виборчої кампанії Партії Регіонів переконують Януковича: на Донбасі "усьо путьом!", його підтримка земляками – безмежна, а ПР якщо не забере усі 100%, то 85-90% мандатів у місцевих Радах – це вже напевно.

Не факт.

Щодо кількості мандатів не перечитиму, бо забирати навчилися і нарахувати можуть і більше 100%.

А от щодо безмежної підтримки – то її нема. Надія ще є, за ПР ще голосуватимуть, але...

Зустріч з людьми у місті Дружківка, Донецька область. Субота, вихідний. На вулиці дощ, злива. Але люди прийшли, небайдужі.

Що їх турбує, про що питають, як оцінюють ситуацію?

Жодного питання про велику політику, про мову-язык, про НАТО, про Чорноморський флот. Тож "НАТО – нет", "Русский язык – да" – ці два гасла-фішки ПР уже проїхали, вони більше не цікаві на вотчині Януковича. До речі, говорив я з людьми українською мовою, і всі вони добре мене розуміли.

Жодного критичного слова на адресу опозиції. Люди бачать, що Янукович підкорив собі усю владу і сьогодні опозиція йому не на заваді – Янукович може робити все, що він хоче.

Так от, роботи якраз і не бачать, відповідно позитивних результатів від приходу команди Януковича – теж не бачать.

Людей турбують і збурюють шість головних проблем:

(1) зростання цін, практично на все – молоко, масло, сир, хліб, ковбасу, крупи, овочі, проїзд у транспорті, ліки...;

(2) підвищення цін на газ, комунальні послуги – публічну обіцянку не підвищувати ціни на газ із уст Януковича тут почули і не забули;

(3) низькі пенсії і зарплати, безробіття – обіцяних під час виборів підвищень не дочекалися, люди обурені;

(4) підвищення пенсійного віку для жінок та інші пенсійні "новації", що болісно вдарять по людям;

(5) свавілля місцевих чиновників, насамперед – міліції, прокуратури, судів – жодного покращення за 8 місяців люди не відчули;

(6) ще більші побори, хабарі, корупція і зловживання чиновників.

Про це – у кожному питанні до мене, у кожному виступі людей.

Коли поставив питання руба "Чия родина за вісім місяців правління Януковича хоч якось на собі відчула поліпшення ситуації, стала почуватися впевненіше, безпечніше? Підніміть руки!", знаєте скільки рук піднялося? Нуль!

Нагадую, це не Волинь і не Франківщина – це Донбас, місто Дружківка.

Одна людина, яка очевидно голосувала за Януковича, гаряче сказала, мовляв, і раніше, при тій владі, було "так само погано".

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

О-па о_О!!!
    А що, знову президентські вибори о_О???
    А чё, в місцеві теж не "пускають"???
    Чи як завжди... Доброгостівська продукція заважає :)))

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

А ви то вперше чуєте?

• Подобається Подобається x 3
  5. VasMT

Шо, в Донєцкє не пущають??? А Сєрьога Анікушин тоді чого смикається??? На ніч зараз наслухаюсь і спати не зможу... Бр-р-р-р... Вже страшно...

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Правильно! Раз людина встигла подумати - "очевидно голосувала за Януковича".

---------- Додано в 07:17 ---------- Попередній допис був написаний в 07:09 ----------

"Дивно", чому питання руба не стояло "При кокій владі хоч якось на собі відчула поліпшення ситуації, стала почуватися впевненіше, безпечніше? Підніміть руки!".

---------- Додано в 07:19 ---------- Попередній допис був написаний в 07:17 ----------

Чому ж не захотіла "змогти"? :)

• Подобається Подобається x 2
  7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

=
    Зараз знову "не хоче могти".

Останнє редагування: 11 жов 2010
  8. levandivka

О-о-о!
    То тре піти подивитися... :)

---------- Додано в 08:31 ---------- Попередній допис був написаний в 08:29 ----------

Прикольна фраза.
    Нє? :)

---------- Додано в 08:33 ---------- Попередній допис був написаний в 08:31 ----------

Не пойняв. Частина "Батіківщини" в "Родіну" переметнулася, бо для бізнесу умови сприятливіші обіцяють? :)

---------- Додано в 08:36 ---------- Попередній допис був написаний в 08:33 ----------

Вав! А чому не Папі Римському? Най би з Ватікану прислали виборців для "Батьківщини", щоб вибороли "Батьківщині" крісла біля бюджетного корита.

ЗІ: я ще розумію, коли донецькі БЮТівці на слабу підтримку скаржаться...

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ще раз, з листа львівської "Батьківщини" до Коморовського:

Тому що

10. levandivka

Нагадало:
    Суслік, с:cesored:а, опасний...

Йой! Та у Львові/Тернополі, куди не плюнь - БЮТівці. Шапками закидають.
    Нє?
    І що за організація у БЮТі, якщо не здатні організувати гідну відсіч? Бо в БЮТі теж "бабло побєждаєт зло"?

---------- Додано в 08:51 ---------- Попередній допис був написаний в 08:45 ----------

А як далі перемагати (україно-прориватися) зібралися, якщо на старті обкакуються?
    ВОНА хоче державою керувати, а печатку організації і блоки живлення у власному офісі щезають!
    Дєцкій сад!
    ТАК ВОНА всю Україну прохлопає(/-ла)...

• Подобається Подобається x 4
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Видно, полякам вже стало легше навішувати локшину, ніж українцям.

12. levandivka

Згадав Гімн Майдану:
    http://www.youtube.com/watch?v=_I5vzGZUmz4

Чому Вона не гукне знову?
    Ми - не бидло,
    Ми - не козли.
    Ми - України
    Доньки і сини.
    Зараз чи ніколи -
    Годі чекати!
    Разом нас багато -
    Разом нас не подолати!

Я вам скажу, чому.
    Бо не разом
    Бо лідерів і їхніх персональних амбіцій-інтЕресів теж багато.
    Бо бояться навчити людей ВИХОДИТИ з протестом.
    Бо бояться, що люди згадають, чим все обернулося (і для чого робилося).

• Подобається Подобається x 5
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Кстаті а птічках. А де це сонцесяйний Ющенко дівся? Гризусі,чи де пчоли не покусали? Кажут,жи дуже помічна при укусах моч. Ну,тота...уринотерапія... Ней сі шанує,в него діти ше малі,шкода хлопа... Діти ж не винні...

• Подобається Подобається x 4
  14. Alter

Alter Well-Known Member

депортовані цигани мабуть погодяться з Вами, от тільки виникає питання - Франція також рухається до того еталону чи може вже почала рухатись в протилежний бік? свобода рівність братерство :mocking: десь-таки поняття свободи в розумінні циган та французів розійшлися, притому можна припустити що цигани саме намагалися "не дозволити іншим порушити межі своєї свободи"
    зауважу-я солідарний з французами, але всетаки Ваше визначення свободи треба підправити, бо так ми повернемось до закону джунглів

хочу ще раз повторити свою думку - "собіратєльний образ" еталону свободи "собрать" не вдасться хоча б з тої причини, що менталітети надто різні(причин набагато більше) і кожна країна прямує до свого ідеалу

повертаючись до теми-ми зараз прийшли до свого ідеалу свободи, і зрозуміли що якийсь він не тойво...неправильний
    не буду розписуватись за всіх, але особисто я щиро визнаю, раніше я вважав що нам буде достатньо свободи слова, все інше прийде як наслідок. Але вона вже була, і що нам з того?ми так розслабилися від тої свободи що забули навіщо воно нам. Зараз її заберуть, і може прийдем до тями.

А щодо пендосів

---------- Додано в 14:55 ---------- Попередній допис був написаний в 14:52 ----------

мабуть десь собі лікарню майбутнього будує тихенько

• Подобається Подобається x 2
  15. VasMT

16. Spika

Spika Well-Known Member

Давайте ваши реплики о ваших "совковых страхах" я оставлю без коментариев? В конце-то концов, это ваше личное дело, как вы смотрите на окружающий мир - сбросив совковые оковы сознания, или так и находясь в плену страхов советского детства.

Вы даже не представляетет на какие грабли вы наступили, упомянув Божественные Заповеди. И как это может вас больно стукнуть по "твердому лбу" в дальнейшем.
    Так я ж этому пламенный сторонник! :))) И я утверждал, и утверждаю, что свобода это понятие духовное, (от государств, законов и соседей... не зависящее) и самым свободным человеком является суть монах-отшельник.
    Только вот какова заковыка... Именно религия дает наибольшее количество запретов и ограничений. Но и вы уже интуитивно чувствуете, что именно соблюдение Заповедей (а не какие-нибудь иные глупости с законами, деньгами и свободами...) делают человека свободным.
    А объяснить сможете? :)))

То есть конечой цели вы не видите даже в далекой перспективе... Куда ж вы нас тащите? Ведь если нет цели, то и не возможно проложить к ней путь... То есть, вся ваша нынешняя возня - бесцельная трата сил, денег и секунд, минут... и лет собственной жизни!

Эталонов свободных людей в мире ПОЛНО! Но они вне вашего материального поля зрения. Они в духовной сфере.

Англия в качестве "вашего эталона свободы" подойдет? По исп... "упражняемся", вы "за", я "против"..? Может разобравшись в их гражданских «свободах» вы таких и не захотите?

Да. Я с вами во многом согласен. Потихоньку объясним это и остальным.
    Но просто объяснять, уже мало. Надо вводить духовное образование в школах. Хватить цацкаться с материалистами, пережитками совкового прошлого! :)

Отрадно, что вы наконецто нашли подходящий вашему уровню цитатник из анекдотов на дурдом.ин.юэй. Болезнь все таки называется - геронтофилия.
    А по поводу ваших «страданий» гарантофилией… Ну кто ж вам доктор?
    А вот в указанных вами городах таковой вымышленной глупостью особо не страдают (если конечно не учитывать «мессианские претензии оранжевой когорты»

Это лозунг всех «стран капитала». Не хайте Родину понапрасну, за безосновательный наезд набейте рожи «канибалам» и не идиализируйте запад.

В тоске за «выходом из безвыходности» чувствуются позывы клаустрофобии. Это ничего общего со свободой не имеет.
    А судя по второму вашему величайше-глубочайшему изречению, то если посылать будет некого, то и свободы не будет. О, как! А че ж будет-то?

Круто! Дайте географический пример.

Типа юмор?
    А если без юмора?
    Вам хотелось бы, чтобы в Украине было как конкретно где?

Они не настолько глупы. Меры (и легальные, и нелегальные) предпринимают. Не обльщайтесь.

ЭТИ ВОПРОСЫ УЖЕ ПРАКТИЧЕСКИ РЕШЕНЫ! Язык процветает; в НАТО не идем официально и законодательно; ЧФ продлен почти навечно.:)
    Их поднимать опять нет смысла. Теперь ЭТО УЖЕ ЛОЗУНГИ ОППОЗИЦИИ, не согласной с вектором решения указанных вопросов.

Оппозиции просто НЕТ!

ВСЕГДА было и будет так. Эти вопросы волнуют людей при любой власти и в любых странах. И выдавая наличие этих вопросов, как "новость", вы именно и "навешиваете лапшу" пиплу.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

то не я писав, а коресподент.

ці питання хвилюють всіх і завжди і при будь-якій владі, але незавжди народ виходить на мітинги, правильно?

---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:21 ----------

цікаво, з чим на вибори ходитиме Янукович?

---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------

вічного нічого не буває.

18. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- ТО правильно зробили. І деяким львівським партіям би незавадило.

---------- Додано в 03:06 ---------- Попередній допис був написаний в 02:52 ----------

- Школа, людська звичайна школа - то є організація де нахабно поступово і систематично відбирають у людини останні краплі свободи, що залишилися від моменту народження, коли людина народжується ще вільною, а далі... з кожним днем починає втрачати свободу. Найбільшого апогея втрата свободи досяга сє по закінченню ментальної освіти.

19. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Как можно быть таким неполиткорректным! Это не болезнь, а сексуальная ориентация!:ireful1:

Я уже писал по этому поводу:
    Я оказался прав. Что неудивительно.;)

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вот что радует, так это то, что против НК выступают не только в Киеве и на ЗУ, а и у нас в Донецке и даже в Луганске:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)