Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Чому?
    100 разів Дідьо казав: ВОНА обіцяла віддати бюджет і власть Совєтам, готувала "Декретъ о Бюдъжете", сподіваючись надурити селян. От ТАКа стратегія.

Пока живут на свете дураки
    Обманом жить нам, стало быть, сруки... (с)

Останнє редагування: 23 вер 2010
    • Подобається Подобається x 2
  2. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Прям одне лице...

• Подобається Подобається x 3
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це дивлячись в яку раду.Я б не дав ні копійки.Я наприклад висуваюсь в районну раду і не збираюсь платити ні копійки.Але.....
    Для проведення віиборів потрібні виборчі комісії.Окружні,територіальні,дільничні. Комісії формуються з людей(вчителі,лікарі,медсестри,безробітні)Не секрет,що для тих людей це свого виду додатковий заробіток.Тобто за час багаточисельних виборів в україні,ці люди привикли,що їм ,крім того,що платить держава,платять і політичні партії,від яких вони йдуть працювати в комісії.Крім цього працюють штаби, в яких працюють люди.Приймають документацію,друкують списки кандидатів в депутати,кандидатів на роботу у всі комісії,потрібні канцтовари,папір,оренда офісу,телефон,інтернет. Все цекоштує гроші.Коли вибори президентські або парламентські платять депутати з Києва,чи ті хто має гроші.Коли вибори місцеві-самі розумієте,ніхто з Києва нічого не дасть.В кожній партійній організації є прапори-люди,котрих знають в даному населеному пункті,за котрих голосують,бо вони мають авторитет,але частіше всього вони немають грошей.А є люди,котрі мають грошей багато але не мають авторитету,а депутатом бути хочеться.От і парторганізації використовують ті гроші,котрі дають такі спонсори на всі ті потреби,які їм необхідні для проведення виборів,навзаєм даючи тим прохідні місця в списку.От вам і вся арифметика-нічого дивного.Таке суспільство-вчителі в школах за свої гроші ремонтують класи(звісно свої це гроші батьків діти котрих в тому класі вчаться ),лікарі в лікарнях за гроші (з гонорарів від хворих)ремонтують кабінети,палати,купуючи сучасну техніку і роблячи євроремонти,відвідуючи платні курси підвищення кваліфікації,вартість яких інколи досягає 500 доларів за 2 вихідні дні.Це їх зобов"язує закон-інакше не пройдеш атестації(класно депутати пролобіювали науковців),міліція робить ремонт кабінетів також за власні кошти-читай за хабарі "зароблені" під час виконання своїх службових обов"язків,судді ремонтують "власним коштом" суди і кабінети,в яких сидять.І так по всій Україні.Що ж ми хочемо від партій,вони що з Марсу в Україну спустилися-ринкова економіка.

• Подобається Подобається x 4
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Обіцяла... Тобто, "чиста канкретные дела чиста канкретных пацанов" вас ще не торкнулися? Так, для порівняння.

6. Gron

Gron тафгай

7. VasMT

А яким Ви в списку?

З оцим все зрозуміло. Але...
    Smeet! Ви мабуть мене не зрозуміли. За місце в списку в першу десятку в ... раду платили 5000 долларів.

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

10 але я -навряд чи пройду,хіба з тих хто переді мною играють в мажоритарних округах.

---------- Додано в 23:50 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ----------

Я Вас прекрасно зрозумів,тому і сказав дивлячись в яку раду.Якщо в Київську то може і так.а якщо в стрийську то навряд чи. Чому та тому що він в стрийській районній раді таких грошей не відіб"є.А для чого тоді йому їх давати? Чи Ви може думаєте,що він мріє про добро для народу стрийщини? Я декілька раз обирався депутатом в міську раду.два рази був членом міськвиконкому-повірте крім головного болю нічого не здобув-на мене обізлився весь виконком,коли я виступив проти підвищенння цін на воду і теплопостачання і написав про це в місцевій пресі. Як жив в двокімнатній квартирі,котру дістав як молодий спеціаліст ще при СРСР,так і живу,хоча в мене вже 2 дорослих дітей.Навіть земельного участку для забудови не дістав від міської ради.І слава Богу.Зато мене вони знають як ткого,що правду матку в лице говорить,хоча їм це і не дуже подобається.Але коли треба бути третєйським суддею(головою ДВК,ТВК з моєю кандидатурою погоджуються навіть затяті противники-знають,що я нікому підігрувати не буду навпаки зроблю все по-закону.)
    P.S.Я до того,що можливо від нього попросили такі грошщі якраз на ті цілі про які я говорив.
    Я в міській організації зробив дуже просто.На зборах роздав листочки з вписаними туди в алфавітному порядку кандидатів в депутати в міськраду.Кожен член парторганізації проставив навколо прізвищ рейтинг і в кінці комісія згідно того голосування визначила місця в списку для кандидатів.Мені ніхто тепер не закине,що я самовільно приймав якісь рішення.Між іншим після того голосування один чоловік вийшов з партії.Він чомусь думав,що його за якісь неіснуючі заслуги впишуть в прохідне місце:)

9. VasMT

В Стрийську райраду.

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Щось він заливає.В обласну може тка сума і буде а в районну? Мені здається що в Стрийському районі вже всю землю роздерибанили до цих виборів(мені розказуали,що чиновники брали за ділянку біля стрийської ріки від 500-до 800 доларів за 6 соток).Тай навряд чи простого депутата,який вперше попав в райраду пустять до "злачних" посад-він би до того часу мусив засвітитися у владі.А так він буде простим статистом,а за це давати 5000 зелених немає за що.

11. VasMT

Я, за що купив...
    А прізвище названо було дуже впливове в Стрию. Яке не бідує і так...
    Мало. В районі Стрия місця на березі не дають.

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Повірте, я в цьому трохим розбираюся,впливових людей у партії кличуть,вони за місце не платять.Платять за місце грошові мішки-в основному нові українці,з тих що "з грязі і в князі".Впливові люди давно в партіях і навряд чи якась новоявлена партєйа типу Фронту змін буде заробляти бабло на впливових людях-ті платити не привикли,вони були при владі в СРСР,вони при владі і в Україні-вони владу люблять,а платити за неї нє.

Я мав на увазі села і подалі від Стрия.

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

:) Я тепер розумію. Життя у Львові все дорожче... Тому декому навіть біло-сині "гроші не пахнуть". Ось ТАКе життя. :bye2:

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А після которих пігулок "очі відкрилися"? (сусід просив довідатися про хороший галюциноген)

15. Spika

Spika Well-Known Member

А какие дела пацанов вам не нравятся? Так... Для сравнения...

Ваша "двумярукамизачная" позиция по Тимошенко всем видна и понятна. Но не понятно понимаете ли вы ее стратегическую цель? (Только про "сильную державу и богатый народ" не надо ... Не на митинге.) Если можно, то буквально парой слов... И о ПР-овской стратегической цели заодно. Различие есть?

И еще вопрос... Я его вынужден повторить. Вы действительно считаете, что Тимошенко рулит партийными олигархами, а не они ей?

А это что? Поставить Украину в зависимость от бизнесов Европы это стратегия или тактика?

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Слідкуйте за подіями.

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я так вважаю.Якби так не було,то Фельдмана не відсторонили від Харківськоїх організації.Знову ж таки Бродський і інші олігархи,яких вона просто викидає,якщо вони стають некеровані.

18. Spika

Spika Well-Known Member

Ну, и..? Какие из них вы считаете "неправильными"?

Честно говоря я не следил (и не хочу этого делать) кого из олигархов она там куда назначила в партии и снимала... То, о чем вы высказались, это вообще ужас - то есть она непросто управляется олигархами, она их еще и на руководящие чиновничьи должности ставила и на руководящие должности партии! То есть это уже даже не прикрытая "партия олигархов" (прикрытая это когда они за спиной там, где-то сопят...).
    Чтобы понять истинное ее отношение к олигархам, скажите - кто из них стал беднее? У кого уменьшилось состояние? Кто из них стал показывать больше нагрузку по доходам и платить больше налогов?

---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ----------

Ничего личного... Просто запомните это изречение. И вдумайтесь в него.
    Я когда-то пытался объяснить, что власть - это доверие. Кто обладает доверием, тот и обладает властью. И наоборот, кому доверяем мы, ТОТ и имеет власть над нами.
    Но тогда мне не поверили. Похоже тоже начинает доходить.

Разберетесь, что такое власть в принципе, и кому она принадлежит - поймете как ее отобрать и кому передать. :)

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви мене напевне не зрозуміли.Фельдман був головою Харківської партійної організації Батьківщина.Справжні олігархи чиновниками не дуже хочуть бути. Я говорю про справжніх.Ахметов в гробу бачив чиновницькі посади.Пінчук також.Їм цього не потрібно. А керівні посади в партіях олігархи зазвичай самі займають і без Юлі.Хоча інколи бувають зриви,як оце в Харкові або у Львові.Але ті хто йде на розрив з лідером.в партії не залишаються. Але як на мене,то краще посваритися і відпустити ніж вбити,яку це стлося з Кушнрьовим.Холодно вистрілити в спину-це позиція слабака а не сильного лідера.Від Юліних рук ще ніхто не помер.
    Тепер про те хто із олігархів ств біднішим? Я скажу-Фірташ.А регіонали його настрашились і хочуть за наш рахунок йому віддати газ.

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ви плутаєте "владу" і "Україну". Знову шукаєте проіскі ЦРУ? Спробуйте думати глибше, бо поки-що ви тільки мудро або зневажливо морщите лоба.

Залежність бізнесу від Європи означає залежність від стандартів, як технічних, так і соціальних та інших. Вони в Європі - набагато вищі.

Наприклад - маючи РІВНОПРАВНИЙ спільний бізнес з європейською фірмою, треба буде мати сучасні технічні та організаційні стандарти, щоб бути сумісними з партнером. Тобто, ЗАЛЕЖАТИ ВІД НЬОГО до тих пір, поки стандарти не вирівняють підприємства!

Щоб мати сучасні стандарти, треба мати грамотні кадри. Щоб мати грамотні кадри, треба витрачати на освіту та оплату праці, тому що добрі кадри поїдуть за кордон (туди, де більше платять), як виїжджають зараз.

Кадри, які добре заробляють, формуватимуть в Україні середній клас - клас високоосвічених фахівців. Ці фахівці, маючи в Україні соціальні стандарти життя, як в Європі, НЕ ДОЗВОЛЯТЬ МАТИ в Україні гірші, ніж в Європі, стандарти свободи. Вони вимагатимуть їх від влади. Ось за яку я залежність.

---------- Додано в 01:16 ---------- Попередній допис був написаний в 01:01 ----------

Тобто, стверджуючи, що влада належить комусь таємному, ви пропонуєте, щоб хтось ще один таємний взяв цю владу, відібрав, і передав третьому таємному? :haha:

У мене інші погляди. Поряд - інші країни, дуже схожі на нас ментально, природніми та кліматичними ресурсами, тощо. Вони зробили дії X, Y, Z, і добились чудових успіхів, маючи соціальні стандарти та показники економік в 5-10 раз міцніші наших показників.

Я вважаю, що нам не треба видумувати #, &, %, а треба робити Х, Y, Z. І тоді ми будемо мати ТЕ САМЕ, що й вони.

А сьогоднішня влада робить Э, Ѣ, Ъ. Тому результату не буде, бо такий рецепт нам, дуже м"яко кажучи - НЕ ПІДХОДИТЬ, оскільки клімат у нас не такий, природні ресурси у нас - не такі, і менталітет у нас - НЕ ТАКИЙ.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)