Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

:haha:

Отже,

Синомім це не "саме" слово, а "таке саме"...
    Ваші намагання відмити власною зубною щіткою регіональний вокзальний унітаз просто смішні. :haha:

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вав! Як громко сказано!

3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

"Якби я був полтавським соцьким".

Є Конституція України. І край.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

наприклад?

---------- Додано в 19:01 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

Треба було міняти Конституцію і край. Але з ким? Всюди позаймали хто завгодно, тільки не українці.

5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Конституція України, стаття 104, в якій сказано, що Президент України присягається "виконувати свої обов'язки в інтересах усіх співвітчизників".

---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

Так ви ж за Ющенка. :))) А він сказав - що "етнічні євреї та росіяни - "такі самі українці". :haha:

Чи ви про "чистокровних українців"? То як визначати українців? Прізвище? Знаю я одного Кісіля... :haha:
    Форма черепа? Аналіз крові з вени? Чи вистачить аналізу з пальця? А лікарі, які будуть брати кров - хто тоді визначить їх, чи вони "чистокровні українці"? А як затешеться між них якийсь ендок"їнолог чи Сигізмунд!? Ви уявляєте? Прийдеться викреслити з "чистокровних" всіх тих, кому вони взяли аналізи, і кількість "чистокровних українців" зменшиться вдвоє!

:haha: О-ло-ло. Вперед, в печери минулого!

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якби Вам не забракло гонору, пане Ятутсамийвумнийімоїсловабеззаперечні, і прочитали ту фундаментальну працю вісельника, а не блог якогось придурка, то побачили б, що за змістом там немає жодного натяку на "РАЗУМ" народу у фашистській державі.
    І ще... Вам не здається, що як для "гасла" це слово дуже рідко зустрічається в "La Dottrina del fascismo"... Аж ніразу...

PS
    coscienza e volontà. - свідомість і воля
    mente e volontà. - разум і воля.
    Видно Дуче був москалем, бо не знав мови своєї держави...

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Сорти гівна не цікавлять.

8. VasMT

9. Spika

Spika Well-Known Member

Извините, что вмешиваюсь, но немогли бывыразъяснить в чем вы видите "недалекую стратегию" ПР и "выдающеюся" стратегию женщины с косой? Может мы чего-то недовбачаємо?

10. Defender

Defender Well-Known Member

Во-во - "Мы не потерпим космополитов и педерастов, искажающих своим так называемым искусством, нашу советскую действительность":)

• Подобається Подобається x 3
  11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я вже роз"яснив мою власну позицію неодноразово, і намагався максимально її обгрунтовувати. Не хочу повторюватись, чи щось уточнювати. Є два лідери (інших не бачу) - є дві чаші вагів. Я зважив для себе. Вважаю, що істинний лозунг Януковича "Бідність в обмін на свободу" мені не підходить.

---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ----------

Я надіюсь, ви тільки за космополітів? :haha:

Останнє редагування: 22 вер 2010
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Сьогодні почув інфу-керівників великих підприємств обласного рівня визивають в Київ на аудієнцію в міністерства і недвозначно натякають про їхню відставку у випадку неперемоги ПР на місцевих виборах.

• Подобається Подобається x 2
  13. VasMT

Вчора почув інфу від людини, яка висуває свою кандидатуру у місцеву раду від Фронту Змін. Місце в списку в першій десятці "коштує" 5 000 зелених рублів.

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Вас чого тото болить? Ви ачий в ПР вступили?

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ви зобов"язані негайно повідомити в СБУ, політичний хабар - це злочин, а Фронт Змін - ніби-то не з регіонами.

---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

Ні. Це проводилася нарада по економії адмінресурсів. :)))

Останнє редагування: 22 вер 2010
  16. VasMT

Це тільки Ви можете бездоказово щось стверджувати. А я знаю точно, що голі слова до протоколу не приклеїш.

17. Spika

Spika Well-Known Member

Да, в том, то и дело, что про стратегию ни Тимошенки, на Януковича вы ничего не рассказывали. Я, например, вообще сомневаюсь, что вы ее (стратегию Тимошенко) понимаете.

А они два лидера чего и кого? Вы считаете, что они самостоятельно определяют политическое направление своих партий?

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Тобто, ото вище ви ствердили бездоказово?

Чоловіче, не робіть з себе посміховисько.

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

Розповідав. Сумнівайтесь. Янукович не визначає. Тимошенко - так.

19. VasMT

Звичайно бездоказово. Хіба мої слова для Вас щось вартують?
    А посміховиськом виглядаєте Ви зі своєю впертістю, що граничить з тупістю...

20. Defender

Defender Well-Known Member

Голословное утверждение.
    "Какие ваши доказательства?" (С)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)